swbw.jpg
  • MoRT2195
    Nekem egyedül az nem tetszik, hogy a nagyobb pályákon (ahol 20v20 van) mindenki abba a turbolaser vacakba veri magát, meg a repülőkbe és a tyúklépegetőkbe (AT-ST). Persze ez könnyen kiküszöbölhető azzal, hogy olyan szerverre megyek ahol nincsenek ilyen dolgok, de ezek csak a kisebb pályákon vannak 6v6-ban, vagy 8v8-ban. Nekem a drop zone a kedvenc módom, de hát ez csak 8v8-ba van. Tök jó lenne, ha lenne ez is 20v20-ba, ahol nincsenek ilyen hülye gépek, amikkel simán kiszedhetőek a gyalogosok. Szóval kompromisszumot kell kötnöm, vagy olyan szerverre megyek ahol 20v20 van (ami jó), de hülye robotgépek is vannak (ami nem jó), vagy olyan szerverre megyek ahol 8v8 van (ami nem olyan jó), de nincsenek robotgépek (ami jó). Jó lenne, ha mindenki igényéhez szabnák a játékmódokot, nem csak 1 módon.

Fegyverekről meg annyit, hogy tényleg mindegyiknek megvan a saját erőssége. Én nem is fegyverek által halok általában, hanem úgy 75%-ban gránáttal szórnak meg, 15%-ban star card fegyverekkel (homo launcher, okos rakéta és hasonlók), a maradék 10%-ban pedig rendes fegyverrel ölnek meg. Azt hiszem ez elárul mindent. Természetesen én is sokat használok ilyen kütyüket, de jobban örültem volna egy olyan játéknak, ahol nincs ennyi spéci kütyü. Inkább több alap fegyvert raktak volna bele, ez a 11 számomra nagyon gyenge.

Szerk.: Ja és a spawnolás BORZASZTÓ. Feléledek tűzharcba, AT-ST mellett, turbolaser mellett, és rögtön meg is halok. Nagy szar az egész spawnolás, nem értem miért nem lehet rendesen megcsinálni.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.11.22. 20:23:35