2846
swbw.jpg
  • szomferi
    fan lesz az...
  • Tikal #1153
    Akkor te meg nem lattal olyat Battlefieldben hogy kiugrik a repulobol majd miközben zuhan egy rpg-vel kilő egy masik repülőt meg egy tankot is, majd belerepul egy helikopterbe amit a társa vezet es mennek tovább?? ;)
  • TBTPumpa
    Szerződésünk van igen.
  • Betyar070
    Angry Joe bár nagy hévvel mondja el a mondókáját, de általában benne van a lényeg, az igazság.
    Csak hát vannak a funok, akik igyekszenek meggyőzni arról,hogy a fekete az szürke és az már majdnem fehér is. Vagyis minden rendben van.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.30. 19:21:40
  • Jim Morrison
    még csak első 17 percet néztem meg, de normálisakat mond, igaza van. Bár ezek a dolgok itt is ki lettek beszélve :)
  • ChipHazard
    Haver neked ez a csávó fizet hogy mindenhova posztolod a hülye videóit?
  • TBTPumpa
  • szomferi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mondhatni az az üzemi hőmérsékletük
    miért, mi van most rajta amúgy? ha gyári, bajod nem lehet belőle, hogy rápakolsz egy komolyabb tornyot, legalább a meleg nem bent kering majd a házadban, hanem kirántja a hűtődről 1-2 venti, attól függ, hogy milyet akarsz venni
  • DonPedro22
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A minap elgondolkodtam lehet vennem kellene új proci hűtőt, egy Inten Core i7-4770-es 3,4-es procim van és a Battlefrontot ultra beállításon játszom és a procim felmelegszik játék közben 75-78 C°-ra ebben az esetben indokolt új hűtő vásárlása vagy ez elfogadható?
  • obe
    köszönöm
  • Betyar070
    Lehet jó arányt csinálni, ha a kis pöcs állandóan kigrik ( teleportál ) a fighterből, mielőtt az berobbanna..
    Ebből is látszik ezt a remekművet nem lehet, és nem is szabad komolyan venni. Itt az is menő tud lenni aki egy BF3ban még normálisan vezetni se tud .
    KÖSZÖNJÜK EA, ÍGY TOVÁBB !

( remélem a Bf5 azért a majmok szintjét megfogja ütni! )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.30. 15:01:09
  • Amiga
    Azért nem mindenki csaló egy jó aránnyal. Én a héten PS4-en BO3-ban csináltam egy 17/1-es K/D-t team deathmatch-en egyszerűen azzal, hogy jókor voltam jó helyen és minden összejött.
    Ki is léptem a lobby-ból meccs után, hadd higyjék, hogy egy ásszal volt dolguk, mert innen már csak bukni lehet. :-D
  • Banane15
    Elfuthat lowon, az kérdés hogyan, de a Diceos srácok optimalizálni nagyon tudnak. Viszonyításként az én lenovo y580-om mediumon 30FPS-t átlagolt, még a bétában a Hoth-on.
    Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.11.30. 01:02:50
  • lac coo
    Rossz ping plusz szokásos dice netkód: fedezéken átlövés :))9

• lac coo
    elém repül az égből egy rohamosztagos, majd ahogy földet ér energiapajzs veszi körül ....
    ezek jó sokat szívtak ! :)))
  • obe
    srácok...egy barátom megvenné a játékot,de a " can i run it ?" progi szerint nem elég a minimuhoz..meg tudnátok mondani hogy egy
    ilyen konfiggal laptopon tudná e játszani, nehogy feleslegesen vegye meg ? cpu: I5 4200 M, gpu: Nvidia gt 740 M 2 GB , 8 GB ram, Win 7 64 bit ultimate

köszönöm
  • RatBaG #1138
    "-a kör vége után még sérülhet a fighter. (becsapódhat)"

lol, a battlefield-betegség
  • Gabhess
    én most hagyom abba mára alapfegyóval 1 lövéseznek...no comment
  • Betyar070
    Nem csak a csalás az idegesítő.
    - az intro alatt is sebezhető már a tighter
    - nem lehet kiválasztani a servert, sem azt,hogy melyik oldalon harcoljak
    -a járművek behívásakor is sebezhető a játékos (tudom keresek fedezéket, vagy shield)
    -a kör vége után még sérülhet a fighter. (becsapódhat)
    .

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.29. 15:49:57
  • Gabhess
    és sajnos nem lehet arra számítani , hogy ezen javítanak majd valamit. általában az új pecsek' sosem hoznak érdemi változást..
  • Rhonin7
    igazából a látvány és a feeling miatt játszom,de még ezt is degradálja mikor 1 HIT-elnek
  • Gabhess
    teljesen felesleges komolyan próbálkozni, most vettem észre 14 szinten vagyok olyas valaki szedett ki akinek 30 feletti fegyvere van, tényleg agyatlan hentelős cucc és kész. amint udgradeltem az első cuccom onnantól kezdve csak olyanok jöttek szembe akinek minden cucca fullos... ez teljesen megöli a játékélményt. és ha igaz amit írtok, hogy tele van csalókkal akkor meg akadémikus kérdés az egész, hogy van-e értelme komolyan venni az egészet.
  • Bandicoot
    Sajnos vannak csalók dögivel de nem mindenki az.... Járművekkel és hősökkel korrekt statokat össze lehet kalapálni, főleg ha még csapatmunka is van, illetve sokaknak a hátulkempelős mesterlövészkedés is hoz aranyat....
    A minap az egyik mappon haverommal például a levegőben csináltam iszonyatos K/D-t mert állandóan befedeztük egymást, ha jött egy ellenfél amíg el volt foglalva egyikünkkkel és körözgettek addig a másik ledarálta... /Itt jegyezném meg, a Tie Fighterek valami ultragyengék a játékban, se pajzs se korrekt lézer...Egy A-wing vagy X-wing ellen gyakorlatilag szart sem ér/

A gyanús az az amikor valaki az élbolyban rohangál állandóan szembetalálkozol vele de mindent túlél hiába lövöld telibe miközben te állandóan 1-2 lövésétől elterülsz...Nem egy ilyenbe futottam már bele, volt akire többen írták is hogy cheater, gyorsan ki is lépett... Az a baj hogy adminok ugye nincsenek, jelenteni és bizonyítani nehéz. Lehet videót kimenteni, de ha valaki nem agyatlanul ilyen godmode szerű szart használ és ne sebezhetetlen hanem csak simán aimbot vagy wh, azt hogy a viharba bizonyítod be 1-2 videóval hitelt érdemlően - sehogy.

Ráadásul a játék pontrendszere és "dicsőségfala" nevetséges. Egy walker assaultban például miért nem az kapja a sok pontot aki bevéd/letámadja a pontokat illetve lövi/felbillenti a walkereket? A Hothon két walkert borítottam fel egymás után az utolsó szektorban, addig végig a pontokat védtem. Második helyen végeztem egy gyökér mögött aki végig hátul mesterlövészkedett. A játék utáni dicsőségfalon meg 3 vérpistit raktak ki merthogy MOST KILLS......
  • Rhonin7
    hááát az nem ilyen lépegetős pályán volt....sima 10 v10
  • Jim Morrison
    az nem csaló stat
  • lac coo
    Hat mert szokasosan alig ad pontot a jatek a feladatokra :)
  • Betyar070
    "Amúgy meg láttam én már olyan meccset, ahol hasonló "tehetség" 60/4-es stattal bukta a kört a hülye csapata miatt."

A sok agyatlant nem érdekli más csak a K/D, leszarják a feladatokat, a győzelmet. (rengeteg a vérpistike)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.29. 07:46:32
  • ratgab
    Láttam olyat, aki azt csinálta egész meccs alatt, hogy kiválasztotta Bobba Fettet Tattoine-on Walker Assaultban és bujkált a hegyek közt... Amíg ki nem lőttük (nem volt egyszerű, mert ahogy kapott egy lövést már ment is fedezékbe) addig olyan 30-40 killt simán összeszedett 0 halállal.

A másik killtermelő meg a lépegető (kicsi is meg a nagy is), esetleg még jók tudnak lenni a turretek és a turbólézer is. Ilyen K/D-t sima katonával nem gyűjt össze még aimbottal sem.

Amúgy meg láttam én már olyan meccset, ahol hasonló "tehetség" 60/4-es stattal bukta a kört a hülye csapata miatt.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.29. 07:12:34
  • Maxtreme
    ezért hagytam abba a bf4-et én is (csalók..)
    Az hogy már 10 szerverből 7-en volt ilyen 40/2 K/D arányos f*szarcú, kissé elvette a kedvem.
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.29. 05:22:30
  • Adam Jonas
    Leginkább azért, mert nem tudnak veszíteni az ilyenek.
  • Betyar070
    Star Wars Battlefront - máris van egy mod, ami még szebbé teszi a játékot

http://www.gamestar.hu/star-wars-battlefront-toddyhancer-mod-pc.html
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.29. 00:08:19
  • lac coo
    Blast modban amúgy nem lehet használni a sok kütyüt, vagy ott egyszerűen csak tényleg az jó aki, lövöldözni akar? Mert ott tök jó meccsek vannak !!!
  • adam46
    Sose értettem, hogy ha valaki megvesz egy játékot, az miért csal? Mi értelme van? Ettől van merevedése, vagy mi?
  • lac coo
    Láttam én már 250 frag-eset is :)))
  • Rhonin7
    ő nem csalt...nagyon :D

Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2015.11.28. 23:10:41
  • lac coo
    Nem lenne ez rossz ,de nagyon le kellene butitani a hülye cuccokat.
    Pl.: gránát...4 Értem é na koncepciót, de pont visszafelé sült el. a sima gránát ahogy hozzáér valamihez robban, viszont kicsit a hatósugara .
    De így legalább teljesen jó arra, hogy 1 vs 1-ben simán hozzád vágják 3 méterről, te meghalsz neki semmi baja !hát ez mi már ???:))

És eleve iszonyatosan gyorsan töltődik újra.
    Vagy a jetpack. kilövi az embert 25 g-vel, valszeg azonnal belehalna ...De legalább jó arra, ha baj van mert lövöm mint a barom ,fellövi magát és a gránátvetővel nagyjából odalő ahová vagyok és ennyi .....

Lehetne ez jó is, nagyon kellene valami pro, vagy only infranty mod, mert ez így a COD meg a titanfall alatt van kb .

• Rhonin7
    most mi voltunk 10-en 3 ellen :(
  • Betyar070
    Csaló az van, a játék megjelenésének 2. napján már fent volt a neten az aimbot.
    Még itt is csalnak, pedig ez a játék egy noobmenyország !!!!
    (egyetértek a grafikán és SW filingen kívül minden gagyi arcade.Max fél év és a játék kifullad)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.28. 23:04:07
  • lac coo
    ?
  • Rhonin7
    cheat?