Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy teljes Walker Assault Endoron. Nagyon szép pálya. Néztem pár Single player missiont is, ot van olyan változat is ahol ép esik az eső, nagyon szép.

Walker Assault Sullust

Walker Assault Tatooine

Tudom hogy nézni nem olyan élvezetes mint játszani, van egy 47 perces video is Levelcap-tól is XD de én személyszerint szeretem megnézni a videókat, képben lenni a pályákról. 😊

majd kapnak thermal detonatort a pofajukba a kis szemet lazadok! 😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Biztosan! Csak 10millió helyről lőhetnek ki majd a kis camperek. <#nevetes1>
azt hiszem sokak kedvenc palyaja lesz az Endor!
igen szepre sikeredett!😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Hát sajnos azt kell mondjam meg kell vennem ezt a játékot...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.13. 06:27:17
Tikal
Az új részből jöhetnek 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Master91
Jakku az Endori csata után 1 évvel történt úgy tudom

Jó, de akkor még a mostani filmből jöhetnek hero-k. Szerintem egyébként fognak is jönni. Elvégre Jakku-i csata az eredeti trilógiában nem volt ha emlékeim nem csaltak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tikal
Yoda már nyugdíjas, Obi meghalt, bár jöhet még, Chewbacca szintén... az új trilogiából nem akarok senkit látni ebben a játékban, az végképp élményromboló lenne.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hősök 6-an vannak ezt a Base Commandból egyértelműen meg tudom erősíteni.

Gondolom azokat majd frissítések során kapjuk, vagy ami még valószínűbb majd inkább dlc formában...

Hát azért ott van még például Yoda, Obi Van Kenobi, Chewbacca, és akkor még az első 3 részből nem is raktak be senkit. Mondjuk ez utóbbihoz mindenképp szükséges lenne a droidokat is bevonni a csatába....Ezt mondjuk elismerem.

Add elő igy leközelebb a mondadóat és akkor olyan ostoba emberek is mint én majd jobban megértik. 3 ! jel meg 2? jellel + a kis smile val kicst drámaiban jött át, mintha valami szentségtörés lenne egy kis kreativitás. De azért elnézést kérek a kirohanásomért.
Ami a Hősöket illeti valószínüleg majd DLC-ben, tekintve hogy már néhányan a teljes játékkal játszanak hála a korai hozzáférésnek, azt hiszem X-1-en 10 órát játszhatnak így akik előrendeltek vagy EA acessel vagy mivel rendelkeznek, és nagyon ugy tünik hogya Hősök egyenlőre csak 6-an vannak.
Tikal
Mintha írták volna, hogy lesznek még hősök, de nem tudom kikre gondoltak, végül is megkaptunk minden fontos karaktert, nem?

Tikal
LOL, azt se tudod mi az a trollkodás 😄D

Leírom neked még egyszer, mert látom egyszerű gyerek lehetsz: a sisak nélküliség zavar, az nem zavarna ha csak egy lenne, vagy kettő vagy három. De legyen mindig a rohamosztagosokon.

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.11.12. 16:57:07

A járművek és a hősök száma kicsit kevésnek tűnik így végignézve a választékot a career lapon a játék honlapján belül.

Egyébként az összes küldetés, achievementek és minden itt megtalálható és részletesen tanulmányozható.

Akkor meg mi a faszt trolkodsz ha leszarod, majom vagy te
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.12. 16:44:51
Tikal
Anyád a hülyee te majom, vegyél vissza, mert nem szóltam be neked.

Nem picsognék, mert leszarom, hogy három sisak vagy egy sisak, ha öltöztetni akarok egy bábut akkor megyek Sims-ezni.

Mert amugy kurva választékos lenne az a 3 sisak féle ami a Roham osztagosoknak van. Akkor meg azért picsognál , Hülye <#banplz>
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.12. 16:33:49
Tikal
WTF, Stormtrooper-ek sisak nélkül!!!! Mégis mi a faszt gondolt a DICE, mi ez a faszság?? <#boxer>?

nekem is..😊

Oh király, kössz az infot rá keresek, lecsekkolom. Nekem majd jövő csütörtökön hozza a postás, hosszu egy hét lessz XD
xbox-osok egy resze mar jatszhat van par gameplay kint youtubeon.. jo lesz ez!

De most hogy ujra néztem a videót lehet hogy benéztem és tényleg nem nőt XD. Akkor bocsánatot kérek azért a tévedésem miatt.
Vissza ment az csak nem olyan látványosan kb 1 egységnyit, és nehezebb volt kiszúrni mert ugye általában folyton lőtek rád. Itt azért észre lehet venni ha figyled erősen. A levelcap meg a haverja Matimo vagy ki tolta, ide oda váltogatnak a nézőponton ezért nehéz nyomonkövetni, plussz Vadert pl állandóan lövik, de Luke-nál azért látszik hogy fel-fel ugrik 1-1 egységet. De végül is már lényegtelen mert ugye ezt eltörölték 😊
Tikal
jó jó, de ahogy látom farmolni nem lehet vele a credit-et, mert ha már egyszer megcsináltál egy pályát, azért legközelebb nem ad 😞

szomferi
szerintem nem nőtt a hősök csíkja, ha öltél, vagy csak én nem vettem észre? 😄
ahol nőtt kicsit, az az AT-AT volt

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ahogyan annak idején Pokrivtsák Mónika is mondogatta " Játszunk már, játszunk már, játszunk már ... ! " <#gun>
Ez jó kis dolog, A carrier menü pont alatt meglehet nézni a külömböző Fej tipusokat, elég választékos . 50-es a maximum szint és azon a szinten lehet unlockolni a a twileket 17ezer kredti, akár csak shadow trooper, meg a többi aline is 17ezer kredit. És a külömböző fegyvereket, meg Kártyákat is meglehet nézni.
Amugy nem tudm feltünt e de változtattak a Hero rendszeren egy kicsit, most már nem csökken folyamatosan az életed, és nem nő ha ölsz. Amig megnem ölnek addig vagy Hős, ami jó mert sok szor volt hogy mire oda értél a harchoz az aktuális Hőssel addigra lement a fél életed 😄. 1%-on ugyan megált de az kb olyan volt mint a szarnak egy pofon. Továbbá Vader és Luke már nem képes a végtelenségig blokkolni a bejövő Lézer lövedékeket.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.11. 11:03:25
Kijott a star wars battlefront companion app..
egesz fasza kis strategiai jatek van benne amivel ingame creditet lehet szerezni es mar elore unlockolhatsz a jatekhoz par dolgot (leginkabb kinezetet). Erre a par napra idot elutni/klotyon jo lesz😊

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

szomferi
berakom már ide is, ha még nem merült volt fel senkiben

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Na ez már valami... Jó lesz ez tényleg.

MoRT2195
A hangja alapján valahogy így képzelem el (csak nem ilyen idegesen):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tikal
LOL, de ki ez a csávó aki beszél 😄D

Baromi jók a pályák

Ez a bolygo bejaros cucc jo moka😊

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/planets/sullust

azt nem tudjatok van e friendly fire?.. gondolok itt arra pl amikor AT-AT bol szorod az aldast...

Apropó, egyből utána néztem a friss dolgoknak, és a video amit posztoltak amiért ujfent köszönet 😊 az több videóból lett összevágva.

Kurva jó kis játék lessz ez. Endor mennyire szép, az éjszakai változat már most a kedvencem. Han solo : " The things I do for that Princess" - LOL. Az ő kis animációja is ötletes mikor legyőzik, letérdel tarkóra tett kézzel. Sidious sem gyenge. Várom már nagyon
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Egyrészt 1 hét eltérés van a kettő közt, másrészt meg teljesen más a célcsoport. Ritka kivétel vagyok szerintem, hogy engem mindkettő érdekel és mindkettőt veszem is.

SötétBarom
Hol írtam, hogy nem érdekel? Érdekel, csak amíg van jobb, addig jegelem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

lac coo
Olyan opcio soha nincs ,hogy kurvara erdekel, de komoly gondjai vannak az embernek ...? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MoRT2195
Akkor mit keresel még mindig itt? Én még csak nem is néztem be a Fallout 4 topikba, mert nem érdekel a játék.
SötétBarom
Én pont a battlefronttal vagyok így. Meg a 60 euros premiumával 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MoRT2195
Ja tényleg, pedig láttam is, nem tudom miért jöttem vissza később, és raktam ki ide. 😄 Na mindegy. Gondolom azért nem történik katasztrófa, amiért még egyszer kiraktam.
Tikal
tényleg csak 3 sorral lentebb...

MoRT2195
MoRT2195
Ja, engem is Battlefront előrendelve, Fallout 4 pedig esetleg majd 1000ft-ért lesz megvásárolva. Többet biztos nem adok érte, de lehet ennyit sem.
Beleférhetett volna igazán egy Star Wars: Jedi Knight III single.