Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
//www.youtube.com/embed/CnqtUAg4hkw

[merlinw.org]

giornalista
wow! köszönöm, működik!
MrPredator
Én nem Battlefieldeztem, nem CoD-oztam, de nekem ez a játék zseniális. A titka a hangulatnak hogy jól fel kell hangosítani :)
Olyan nagyon sokat egyfolytában én sem tudok vele játszani de visszatérek mindig. Szóval nem bírok ki 2 óránál többet vele, de nem bírok ki 4 óránál többet nélküle :)

Biztos vétel.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.10.10. 15:03:38
adam46
Szerintem baromi jó lett és teljesen élvezetes a játék. Úgyhogy én előrendeltem. Alig várom a nyafogásokat. Jaj ez nem olyan, mint az előző Battlefront, jaj, ez csak egy Battlefield 3.6 (Mert ugyebár a 3.5 a BF4)
Túl arcade lett az ízlésemnek. Viszont a co-op jópofa, de ettől még nem lesz vétel.
Originen belül a játékoknál jobb klikk a Battlefront -ra /játék tulajdonságok/ üres részbe írd be ezt -novid -noborder -windowed utána meg a origin panel kikapcs ! Elfog indulni !

Asperot
https://www.origin.com/en-ie/store/ ha nincs acc, reg és tölt.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Hogy toljátok a bétát? Le lehet tölteni és lehet tolni? Mert akkor ránéznék :D
oneal1
emberek ez komoly hogy már a beta-ban csalnak egy csomóan???

!Forza Ferrari!

lac coo
En BF3- nal hagytam abba, de enek az is boven megfelelne ebben is .
Ha tiz eves fiam megunta egy ora utan, akkor ez valoban egy fos .....:(

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Vedd elő pl. a Bf2 és megérted!

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.10. 11:03:57
Hogyan lehet bejutni az AT-AT-be, hogy azt irányithassam?
giornalista
nekem is :( haverom 768 mb-os kártyája viszi, nekem az 1 gigás HD6870 viszont már nem :/
AT-ST sebzése még szerintem oké is, de az AT-AT-t sebezni puskával érdekes, de ennyit fel kell áldozni a realitás oltárán. Ellenkező esetben mi lenne egy Hoth pályán egy béta játékmenetben? Birodalmiak azzal kezdenénk, hogy az összes lövegtornyot kiszedik (amúgy én rendszeresen ezt csinálom birodalmi oldalon), így a felkelőknek maradna a repülő használat (random), meg hogy közel mennek (eredmény gyors halál szokott lenni szóval ez nem túl kifizetődő) és megszórják gránáttal, bombával vagy orbital strike-al a lépegetőket. Innentől kezdve meg egy sima légifölénnyel gyakorlatilag abszolválható a birodalmi győzelem. De így hogy a mezei bakák is bele tudnak sebezni a walkerbe a sok lúd disznót győz elve is életbe léphet könnyedén ha felkelők kiemelkedőek közelharcban.

Tény, hogy nincs kifáradás, de ha volna nem sokan érnének oda a csatába, mert ahhoz túl nagy a pálya Walker assaultban.
Ugrálásos célzás (taktikai elem....megint csak a valóságot áldozzák fel a gameplay oltárán).
Repülő Luke: Én ilyet még egyszer sem láttam...Egyébként meg Hoth nem igazán kedvez a hero-knak....Általában szétlővik őket elég hamar...Nem nagyon lehet velük hatalmas pusztítást végezni csak ha nagyon láma az ellenfél és nem figyel oda rájuk. Jelen állapotukban egyébként csak a meglepetés ereje segít rajtuk vagy az 1v1, de komolyabb ellenállásnál villámgyorsan elhullanak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egy egyszerű rifle-el is lelőhetsz egy lépegetőt, mert még akkor is sebződik, ha a páncélt lövöd. Ez olyan, mintha egy kalasnyikovval kiütnél egy tigrist, mert belenyomsz öt tárat a páncéljába.
Nincs kifáradás, ezért mindenki folyamatosan rohangál, mint a vadbarom. Ez sem okosabb, mint a Quacke 1-ben.
Ugrálás közben is simán lehet célozni, na kipróbálhatnád egyszer a valóságban.
Meg mi a tököm ez a repülő Luke Skywalker, láttam olyan videót, ahol csak véletlenül érintette a földet néha. Persze, tudom az erő, de a filmekben soha nem tudott F16-osként üzemelni, akkor itt miért kell belőle egy rohadt repülőgépet csinálni?
Szóval ugyanolyan gagyi motorja van, mint az FPS-ek 80 százalékának.

De a grafika szép, viszont nem bántam volna, ha egy reálisabb motort tesznek alá.

(és ettől még szerintem én is megveszem, mert SW, csesszék meg :) )
Utoljára szerkesztette: Nos, 2015.10.10. 09:02:38
SötétBarom
Magyarázd már el, hogy egy BF4-ben mi van annyira ISZONYATOSAN leegyszerűsítve..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nagy igazság !!!! Nem kell ezen meglepődnöd, ez a DICE & EA recept az előmúlt néhány év óta.
Csilli-villi grafika + bohóckodás lehetősége + majmok szintjére leegyszerűsített tartalom= garantált siker. (ásd. BF3,F4)
Én is csupán azért fogom megvenni mert SW fan vagyok. Illetve nincs jelenleg másik SW multi a piacon :((((((

adam46
Köszi. :)
SzirmosSzisza
El kell foglalni a pontokat és akkor jön repülő ami feloldja.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

adam46
Hogy tudom sebezni az AT-AT-t? Mi oldja fel a pajzsát?
Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lac coo
Vagy tpk mindegy micsoda ha szornyu :)

Tök mindegy micsoda, ha szórakoztat nem?

lac coo
Hat ha ez nem SW lenne sirva menekulne mindenki belole.....

20v20-ban ha visszaolvasol igenis nagyon kell taktika...Egyébként 8v8-ban is kell, mert anélkül esélyed nincs.

Shep
Megnéztem én, de nem sokáig bírtam, nekem ez már túlságosan céltalan ugrabugra és lövölde. Szépnek szép, meg hangulatos is az tény de ez így magában nekem kevés. Maradok a Ghost Recon Online-nál, ami ráadásul még ingyenes is :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HeadHunter86
Kipróbáltam. A grafika durva. Frostbite motor szebb mint valaha. Hangok tényleg jók.
Viszont a játékmenet kicsit fura. A végtelenségig le vanbutítva. Annyira látszik, hogy a casual játékosok a célközönség.
A 20 vs 20 nekem nem jön be. A 8 vs 8 már annál inkább, de valahogy nem látok ebben a játékban nagy potenciált.
El lehet szaladgálni a pályákon, meg puffogtatni, taktika nem sok lesz itt sem, mint ahogy a BF-ekben sincs már.

Megnézni megcsodálni jó, valami nagy akcióban talán behúzom majd. Kíváncsi leszek milyen lesz a visszhangja.

SzirmosSzisza
Ez nagyon ellenfél függő. Nekem is volt olyan h bemakkoltam és kb 2-3 x-winget öltem meg spawn után egyből, de volt olyan is h simán tudtam a földet lőni, mert nem volt fent 1 ellenséges elfogó vadász se.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SötétBarom
Nekem nem kell hozzászólásokat olvasnom, hogy eldöntsem tetszik-e. Nem hiányzik ebből semmi. Van benne egy csomó jó ötlet, kurva jól néz ki, autentikus mint a disznó (főleg az audio, ami konkrétan beszarás), és szórakoztat. Pont. Lehetne jobb? Biztos. Melyik játék nem?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nemrég birodalmi voltam a Hoth bolygón. Legszarabb meccsem volt, valami 12/27 KD aránnyal, de nem ez a lényeg. A lázadók nyertek!

Az egyik lépegetőt még a második lépcsőben kiszedték, szétlőtték, mikor sebezhetővé vált. A másodikat pedig pont a cél előtt, mikor a generátort megsemmisítené és ezt a kábeles űrhajóval (A-Wing azt hiszem) csinálták meg. Szerintem a 3-as gomb amivel ki lehet lőni a kábelt. Egyszer mentem ezzel a géppel, de nem sikerült kilőnöm a kábelt, nagyon szűk volt a hely, alig tudtam lefele vinni az AT-AT lábhoz a és ráfordulni, ehelyett beletrafáltam a fejébe és felrobbantam. Azért remélem sebeztem legalább picit.

Az a szar ezen a pályán, hogy a lázadóknak nem csak el kell foglalni egy rádióállomást, vagy mi a szösz, hanem többet is tartani kell egyszerre, hogy meglegyen a kapcsolat. Elég széles a front így nem könnyű ezt megvalósítani. Legalábbis, ha jól értelmeztem a látottakat és a kiírásokat.

Az döbbenet, hogy mikor végre Tie vagy egyéb birodalmi harci járművel megyek, kb. 5-10 másodperc múlva ott a seggembe az X-Wing. Néha hamarabb is, és pillanatok alatt szétszed. Pedig úgy szeretnék földi célpontokra támadni és segíteni a katonákat, de úgy látszik muszáj légi harcba bocsátkozni. Bár amilyen kis pályarészen lehet repülni, ez elég gagyinak hat. Lent a terepen bőven van tér, de a levegőben szinte alig akad, mindig manőverezni kell, hogy a pályarész fölé evickéljek.

Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.09. 21:27:24
Jim Morrison
viszont utolsó résznél megint darth vaderezetem... nem nagyon jöttek a killek nagy nyílt terepen :/ viszont utána beültem a lépegetőbe, számláló utolsó 30mp emben meg sem állt 1000 pontig... elég op cucc

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hát akkor nem tudom...próbálgatni kell még a dolgot.

Jim Morrison
azzal a bucival csináltam ami a videóban van :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mert azt csak a snowspeederrel lehet abszolválni....az A-wing típusú gép szerintem nem tud ilyet.

Ott kezdődik a baj hogy fingod sincs miért van oda írva a Battlezone, a probléma pedig jóval nagyobb annál, hogy "ha nem tetszik akkor ne játssz vele". De gondolom neked hiába magyarázom hiszen te cél közönség vagy lol :) (Azért olvass el néhány másik hozzászólást is hogy mi minden hiányzik ebből a játékból)
Jim Morrison
nekem is valahogy ez esett le, de még nem sikerült bizonyítanom :D
Ellenben amit ratbag linkelt.... megvártam míg lemegy at at nek a shieldje, közel reültem de nem jött ki az a kábel cuccos :(

SzirmosSzisza
Na, most nyertem 1-et a lázadókkal.

Az a lényeg, hogy 3-4 fázis van és minél többször "fordul körbe" az uplink, annál több Y-wing jön (bal felül a repülők) annál tovább van lent a pajzsa a lépegetőknek.

Korábban volt téma itt is a felkelő probléma...Sokan pörögnek rajta a hivatalos fórumon is és ezt találtam: "the devs already stated there are a lot of star cards and abilities that arnt in beta that help the rebels a ton."

Durva fordítós: Sok kártya és képesség nincs a bétában ami nagyban segíti a felkelők győzelmét ebben a módban.

Jim Morrison
wo ilyen van? :D

Nekem valahogy az jön le, hogy ha sikerül egy uplinket bekapcsolni, akkor jön egy Y Wing, és rádob a lépegetőre egy ion bombát amitől sebezhető lesz. Viszont nagyon para, hogy egy uplink megszerzése kín keserves meló, miközben a birodalomnak 3 másodperces "E" nyomvatartás.
Utoljára szerkesztette: manacz, 2015.10.09. 20:22:38

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

Vesszek meg de még mindig nem jöttem rá a mikéntjére...

<#eljen> Ez így korrekt!

SzirmosSzisza
Az a 3-as támadása lenne a nemX-Wingnek? Mert arra még nem jöttem rá micsoda.

bosco05
Így van ahogy írod :) + a végén össze lehet kötni a lábukat ;)
bosco05
Persze, amiket írtál jogosak, csak ugye én az alapján írtam amit írtam amit láttam a játékból, ők ezt tolták elénk és egyelőre ennyi támpontunk van, a többi mese :) Ha a véglegesben ezek változnak, nyilván átgondolom majd én is :)
SzirmosSzisza
Nekem az jött le, hogy, ha X ideig tied az állomás akkor indulnak. Illetve néha lejön a lépegető pajzsa is, ilyenkor repülőről + földről is lehet faszán sebezni.

AT-ST ha megfelelő gránáttal, fegyverrel és lőszerrel lövöd, hamar megadja magát. A tornyok is nagyot tudnak sebezni rajta. AT-AT meg az A-Wingek feladata. Azokból pedig egyre többet lehet behívni, ahogy foglaljátok el a megadott pontokat. Ha a játékosok tudják mit kell csinálni (mivel tegnap jelent meg, még nem teljesen és folyamatosan jönnek az új emberek), akkor ez a kiegyensúlyozatlanság megszűnik.

Escape Pod pályán hasonló a helyzet. Ha ott nincs csapatmunka, nem a célért küzdenek a játékosok és mindössze egy TDM-be torkollik, akkor esély sincs nyerni. Ott jönnek a 0-5 pontozású meccsek. Belefog ebbe rázódni a közösség és rendben lesz ez. Már most is volt sok meccsem, ahol az emberek zöme tudta mit kell csinálni.

Játszani kell vele, megtanulni, kiismerni, aztán ha utána sem adja azt amit vártatok tőle, akkor ott kell hagyni. Magam részéről már alig várom, hogy újra leüljek vele. Nyúzni is fogom rendesen a hétvége alatt. Természetesen a Survival játékmódot is, ami bár rövid és jelenleg nem túl nehéz, de annak is csak egy nyúlfarknyi normál fokozatos részét engedi a béta. Viszont az is tök jó. Még egyedül is, mert nincs Origin-es barátom aki játszik vele, de egyedül is szórakoztató.

Abban én is egyetértek, hogy ezzel a grafikával (legszebb játék a piacon amit idén láttam) egy kampány mennyire istentelenül jó lenne. Például egy Jedi Knight sztorivezetéssel és minden jóval ami akkoriban ezekre a Star Wars-os FPS-ekre jellemző volt. Brutális lenne, de a Dice talán egyszer majd meglépi, vagy valamelyik másik csapat, remélhetőleg ezzel a grafikus motorral és fizikával. Ütne mint az ipari áram.

Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.09. 18:20:12
Y-winget kell ráküldeni az tudja sebezhetővé tenni. Arra nem jöttem rá, hogy ezeket fel kell venni, mint a többi járművet, vagy valami más módon lehet indítani, esetleg magától indulnak támadni (nem hiszem, mert volt, hogy már 6-7 jármű állt rendelkezésre és senki nem indította őket....gyanítom, hogy az elfoglalható állomásokról lehet valahogy indítani őket.

Biztos? Egyáltalán nem. De az esély megvan rá, hogy változtatnak 1-2 dolgon. Ahhoz hogy 0 day áron vegyem kell még nekem is némi infó: Többi játékmód milyen lesz, hány pálya lesz összesen, hányas szintig lehet fejlődni, milyen cuccokat lehet feloldani (pont a lentebbi felkelős problémakör miatt). Ha ezekre megfelelő választ kapok én bizony megveszem.

Számomra egyébként az ikonos hero és járműhasználat elnézhető (jobban örültem volna a régi rendszernek, de hát ez van) tulajdonképpen a tartalom miatt aggódom most már csak és kizárólag aztán 40 eurót nekem megér, ha minden megfelelő.