Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan nagyon sokat egyfolytában én sem tudok vele játszani de visszatérek mindig. Szóval nem bírok ki 2 óránál többet vele, de nem bírok ki 4 óránál többet nélküle :)
Biztos vétel.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.10.10. 15:03:38
Ahány ház, annyi baj legyen.
Ha tiz eves fiam megunta egy ora utan, akkor ez valoban egy fos .....:(
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.10. 11:03:57
Tény, hogy nincs kifáradás, de ha volna nem sokan érnének oda a csatába, mert ahhoz túl nagy a pálya Walker assaultban.
Ugrálásos célzás (taktikai elem....megint csak a valóságot áldozzák fel a gameplay oltárán).
Repülő Luke: Én ilyet még egyszer sem láttam...Egyébként meg Hoth nem igazán kedvez a hero-knak....Általában szétlővik őket elég hamar...Nem nagyon lehet velük hatalmas pusztítást végezni csak ha nagyon láma az ellenfél és nem figyel oda rájuk. Jelen állapotukban egyébként csak a meglepetés ereje segít rajtuk vagy az 1v1, de komolyabb ellenállásnál villámgyorsan elhullanak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nincs kifáradás, ezért mindenki folyamatosan rohangál, mint a vadbarom. Ez sem okosabb, mint a Quacke 1-ben.
Ugrálás közben is simán lehet célozni, na kipróbálhatnád egyszer a valóságban.
Meg mi a tököm ez a repülő Luke Skywalker, láttam olyan videót, ahol csak véletlenül érintette a földet néha. Persze, tudom az erő, de a filmekben soha nem tudott F16-osként üzemelni, akkor itt miért kell belőle egy rohadt repülőgépet csinálni?
Szóval ugyanolyan gagyi motorja van, mint az FPS-ek 80 százalékának.
De a grafika szép, viszont nem bántam volna, ha egy reálisabb motort tesznek alá.
(és ettől még szerintem én is megveszem, mert SW, csesszék meg :) )
Utoljára szerkesztette: Nos, 2015.10.10. 09:02:38
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Csilli-villi grafika + bohóckodás lehetősége + majmok szintjére leegyszerűsített tartalom= garantált siker. (ásd. BF3,F4)
Én is csupán azért fogom megvenni mert SW fan vagyok. Illetve nincs jelenleg másik SW multi a piacon :((((((
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viszont a játékmenet kicsit fura. A végtelenségig le vanbutítva. Annyira látszik, hogy a casual játékosok a célközönség.
A 20 vs 20 nekem nem jön be. A 8 vs 8 már annál inkább, de valahogy nem látok ebben a játékban nagy potenciált.
El lehet szaladgálni a pályákon, meg puffogtatni, taktika nem sok lesz itt sem, mint ahogy a BF-ekben sincs már.
Megnézni megcsodálni jó, valami nagy akcióban talán behúzom majd. Kíváncsi leszek milyen lesz a visszhangja.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az egyik lépegetőt még a második lépcsőben kiszedték, szétlőtték, mikor sebezhetővé vált. A másodikat pedig pont a cél előtt, mikor a generátort megsemmisítené és ezt a kábeles űrhajóval (A-Wing azt hiszem) csinálták meg. Szerintem a 3-as gomb amivel ki lehet lőni a kábelt. Egyszer mentem ezzel a géppel, de nem sikerült kilőnöm a kábelt, nagyon szűk volt a hely, alig tudtam lefele vinni az AT-AT lábhoz a és ráfordulni, ehelyett beletrafáltam a fejébe és felrobbantam. Azért remélem sebeztem legalább picit.
Az a szar ezen a pályán, hogy a lázadóknak nem csak el kell foglalni egy rádióállomást, vagy mi a szösz, hanem többet is tartani kell egyszerre, hogy meglegyen a kapcsolat. Elég széles a front így nem könnyű ezt megvalósítani. Legalábbis, ha jól értelmeztem a látottakat és a kiírásokat.
Az döbbenet, hogy mikor végre Tie vagy egyéb birodalmi harci járművel megyek, kb. 5-10 másodperc múlva ott a seggembe az X-Wing. Néha hamarabb is, és pillanatok alatt szétszed. Pedig úgy szeretnék földi célpontokra támadni és segíteni a katonákat, de úgy látszik muszáj légi harcba bocsátkozni. Bár amilyen kis pályarészen lehet repülni, ez elég gagyinak hat. Lent a terepen bőven van tér, de a levegőben szinte alig akad, mindig manőverezni kell, hogy a pályarész fölé evickéljek.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.09. 21:27:24
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ellenben amit ratbag linkelt.... megvártam míg lemegy at at nek a shieldje, közel reültem de nem jött ki az a kábel cuccos :(
Az a lényeg, hogy 3-4 fázis van és minél többször "fordul körbe" az uplink, annál több Y-wing jön (bal felül a repülők) annál tovább van lent a pajzsa a lépegetőknek.
Durva fordítós: Sok kártya és képesség nincs a bétában ami nagyban segíti a felkelők győzelmét ebben a módban.
Utoljára szerkesztette: manacz, 2015.10.09. 20:22:38
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Escape Pod pályán hasonló a helyzet. Ha ott nincs csapatmunka, nem a célért küzdenek a játékosok és mindössze egy TDM-be torkollik, akkor esély sincs nyerni. Ott jönnek a 0-5 pontozású meccsek. Belefog ebbe rázódni a közösség és rendben lesz ez. Már most is volt sok meccsem, ahol az emberek zöme tudta mit kell csinálni.
Játszani kell vele, megtanulni, kiismerni, aztán ha utána sem adja azt amit vártatok tőle, akkor ott kell hagyni. Magam részéről már alig várom, hogy újra leüljek vele. Nyúzni is fogom rendesen a hétvége alatt. Természetesen a Survival játékmódot is, ami bár rövid és jelenleg nem túl nehéz, de annak is csak egy nyúlfarknyi normál fokozatos részét engedi a béta. Viszont az is tök jó. Még egyedül is, mert nincs Origin-es barátom aki játszik vele, de egyedül is szórakoztató.
Abban én is egyetértek, hogy ezzel a grafikával (legszebb játék a piacon amit idén láttam) egy kampány mennyire istentelenül jó lenne. Például egy Jedi Knight sztorivezetéssel és minden jóval ami akkoriban ezekre a Star Wars-os FPS-ekre jellemző volt. Brutális lenne, de a Dice talán egyszer majd meglépi, vagy valamelyik másik csapat, remélhetőleg ezzel a grafikus motorral és fizikával. Ütne mint az ipari áram.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.09. 18:20:12
Számomra egyébként az ikonos hero és járműhasználat elnézhető (jobban örültem volna a régi rendszernek, de hát ez van) tulajdonképpen a tartalom miatt aggódom most már csak és kizárólag aztán 40 eurót nekem megér, ha minden megfelelő.