121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#118238 Ja ok. Mellé nem fogja engedni letölteni, választani tudsz verziót a játékon állva options, select version-nel. Nézd már meg úgy milyen. -
#118237 Úgy vettem. -
#118236 Lemezeshez nem kapod meg, csak ha digitálisan veszed. -
#118235 Hát nem smooth teljesen. Vajon engedi a PS4-es verzát mellé telepíteni? -
#118234 Engem eléggé zavar a rángatós frém performance-ban is. Azon gondolkozok, hogy eladom a lemezes verziót és megveszem digitben, mert akkor a ps4 verzát is megkapom, az meg fix60 ps5-ön. Kurva VRR ha lenne, nem kellene itt cigánykodni. -
#118233 "For your first few hours of playing Elden Ring, you should absolutely avoid the SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Tree Sentinel
Hát, én nem kerültem el. És azért is levágom. :-D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És nem lóhátról...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.25. 11:58:25 -
#118232 Szamuráj nem akartam, mert az a Nioh. :)
Nekem már 2 óra bele ment az első bossba, és még mindig áll. Szóval nem könnyű a játék egyáltalán. -
MrAndree #118231 HUD-ot be lehet állitani, hogy folyamatos legyen, csak Auto-ról át kell állitani On-ra. Legalábbis PCn van ilyen opció, gondolom PS-en is. -
LBandi77 #118230 Szia.nem még,vagy délután vagy este.Azt nem tudom hogy szamuráj vagy bandita legyek. -
#118229 Helló Bandi! :) Levágom délután, az biztos. :)
Te már játszol? -
LBandi77 #118228 Lesz az még több is. -
#118227 Én már szopok vagy 20 halállal az első bossnál. :) Magyarul felcsatolta. :) -
#118226 Grafika oké, nem DeS, ahogy Ulthanito is írta, de azért nem csúnya. Én is az elején vagyok még, ott ps5-ön a performance-szal nem volt gond perf mode-ban. Nekem stabil 60-nak érződött, de majd a digital foundry kiszámolja pontosan.
Az irányítással sincs bajom, az egész szokásos soulsosnak tűnik, ha az ment, ez is menni fog. Kicsit szokni kell, hogy a varázslás FP-n kívül staminába is kerül ... Mintha fegyverrel támadnánk kb.
Astrologerrel kezdtem, a mágia elég erősnek érződik. Pl az első igazi bosst legyalultam vele, mire hozzám ért, még gurulnom sem kellett előtte. A sorban első boss persze a szokásos fromos, ezzel nem spoilerkedek nagyot, aki játszott már from játékkal az úgy is tudja, sőt, várta is.
Első félóra után nekem is kb ennyi. -
#118225 Én most játszottam vele egy félórát.
Az első benyomásaim:
*tök jó, hogy minden ismeretlen benne, más az inventory, a menü, szokni kell
* a grafika hát izé, na, nem rossz, de azért nem egy Des
* furcsa, hogy van vegetáció meg állatok benne
* az első bossSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felcsatolta már háromszor, de csak délután tudom folytatnia második
* dexes karival megyek
* a karaktergeneráló hát izé, na, olyan Fromos
* a zene nagyon jó
* kár, hogy a bevezető narrációt nem az a nő mondja már, aki korábban, neki állat jó hangja volt
* engem zavar, hogy a HUd csak akkor jelenik meg, ha ellenség van a közelben
Nagyjából ennyi eddig. Csak délután tudom folytatni.
-
#118224 Meséljetek majd az Elden Ring-ről,… -
#118223 Tényleg frankó, csak nagyon kevés időm volt, aztán nem nagyon tudtam játszani. De az azért igaz, hogy nem húzott be annyira, mint az első része annó
Na de erre szakítok időt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#118222 Marha frankó lehet. -
#118221 Nálam esélye nincs, amíg a HFW-ben nem csilingel a platinatrofi :) -
#118220 ugyanígy vagyok, simán félre tudom dobni :D nagyon kíváncsi vagyok rá... -
#118219 Hogyne pörögne,már a Horizon-hoz sincs kedvem miatta :) Pedig frankó az is -
#118218 Egy hete nem játszom már szinte semmivel, annyira készülök már erre. Két napja bekapcsoltam az UC remasztert, 10 perc után kikapcsoltam. -
#118217 Ezzel maximálisan egyetértek. -
#118216 Remélem látom majd, ahogy pörög az Elden Ring! :) -
#118215 https://www.videogameschronicle.com/news/elden-ring-is-officially-one-of-the-best-reviewed-games-ever/
Az azért nem rossz, bár a user értékeléseket kell majd megvárni, az a döntő, nem általában a felszopó kritikák.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.24. 06:50:09 -
Zóanagyvarázsló #118214 Ahogy a Matrix Reloaded is az előtt miatt termelt annál is jobban a moziban, a Revolutions pedig már jóval gyengébben. -
#118213 ARK: Survival Evolved PS4
Team Sonic Racing PS4
Ghostrunner PS5
Ghost of Tsushima: Legends PS4,PS5.
-
#118212 A CP2077-t a Witcherek, és a évekig tolt hazugságok adták el. Nem a minősége. Ami nyilván szintén a Witcherek miatt hitt el mindenki készségesen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.02.23. 17:30:21 -
#118211 Ez az onrusht remélem valami viccnek szántad :D -
szar lett, na... :DDDD
Horizont lehet kukázni péntektől :D -
#118209 ELDEN RING rivjúk:
Eurogamer
Essential
PC Gamer
90 / 100
IGN
10 / 10
Metro GameCentral
9 / 10
GamesRadar+
5 / 5
Easy Allies
9.5 / 10
Game Informer
10 / 10
Game Revolution
10 / 10 -
#118208 na, akkor azért csak van egy pár! :D
illetőleg jópár kisebb csapat indie studióvá alakult át, ott is azért képződtek gyöngyszemek -
#118207 Igen, ez egy örök dilemma amúgy, hogy mi a sikeresség fokmérője. A klasszikust idézve (magamat), a szar se lesz attól finom, hogy legyek milliói dongják körül.
Ha valaminek az értékét pénzben mérjük le, és tegyük most ezt a CP-vel, akkor sikeres, jó játék. -
Zóanagyvarázsló #118206 LucasArts-veteránok alkottak máshol is, a Monkey Island 1-2-t például a Ron Gilbert-Tim Schafer-Dave Grossman triumvirátus alkotta.
Grossman a Telltale-nél bizonyított, és nyilván a Sam & Maxeknél besegített Steve Purcell is, ha őt LA-nek vesszük (ha ő inkább maga a Sam & Max). Gilbert ugye a Humongousnál csinált gyerekesebb, de sikeres és megbecsült kalandjátékokat, majd besegített a Death Spankbe, és a Thimbleweed Park elég jó lett, melyet egy másik régi motorossal Gary Winnickkel hozott össze.
A Quest for Gloryról ismert Cory és Lori Cole is csinált az elmúlt években egy szellemi utódot, két Kickstarter.kampány és a házukra felvett jelzáloghitel után. Ha üzletileg nem is taroltak, a célközönség, azaz a régi rajongók és a szakportálok dicsérik a Hero-U-t.
A Black Isle-ból kiváltakat írták már előttem.
Jó példa szerintem a PlatinumGames a Clover (Capcom-leány) bezárása után az egy szép csapat lett. És Mikami onnan kiválva a Tango Gameworksöt is összehozta.
Molyneux meg minden szélhámossága ellenére még felépített egy Lionheadet a Bullfrogból (Black & White, The Movie, Fable) való távozása után.
A Two Point Studiost is a The Hospital hajdan bullfrogos, majd lionheades atyjai hozták létre.
Nyilván olyat könnyű mondani, aki egyik nagytól átmegy a másikhoz, és ott alkot, fluktuáció van. Olyat, hogy egy nagy stúdióból kivált személy vagy szűkebb csoport egy újabb nagy stúdiót hozzon létre szinte a nulláról, már nehezebb.
Nem mintha különösebben vérmes reményeim lennének, de azért kíváncsi leszek, hogy mit csinál a Dreamhaven. Az, hogy sok ott volt a volt blizzardos, egy dolog, de hogy Morhaime is csatlakozott az nem semmi. Roperék Hellgate-je mellett nálam amúgy a Runic-féle Torchlight is bukás volt korábban, de a Torchlight 1-2 a maga kategóriájában még sikeresnek mondható volt, igaz, azóta belebuktak.
Chris Roberts meg jobban égetni a pénzt, mint az Originnél annak idején, már csak játék kellene. (Brabennek az Elite Dangerousszal összejött, de az esetében még a cég is régi, csak a sokadvonalból léptek újra előrébb.)
Nyilván az említettek közül a legtöbb új cég 10+-os, idő is kell a sikerhez, és egyre nehezebb csipet csapatra építve AAA vizekre evezni.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2022.02.23. 14:54:31 -
#118205 Path of Exile, de biztos van még más is. -
#118204 vagy még esetleg Grim Dawn ugrott be, ami sokaknak az ARPG alfa-omegája (Dio helyett/mellett) a mai napig - azt meg ex-Titan Quest banda követte el
...vagy OnRush, ex Driveclub/Motorstorm arcoktól
szóval azért végülis vannak címek :D de tényleg ritka, ami megváltaná a világot
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.23. 14:30:28 -
#118203 Az Interplay/Black Isle-ból potyogtak ki pl. a Troika (Arcanum, Vampire Bloodlines) de az Obsidian (FNV, PoE1-2) és az InXile (Wasteland) fejlesztői is. -
#118202 így hirtelen max tán a Metro szériát mondanám, GSC Gameworld-ből (STALKER) sok dev került át a 4A Gameshez az elején, de nyilván azért nem történt világmegváltás
jah, vagy a Respawn, ők ugyebár sokan ott ex-Infinity Ward-osok... de hirtelen több nekem sem jut eszembe
Arc Raiders-re kíváncsi leszek idén (HA idén...), ami majd az ex-DICE brigádtól gyün
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.23. 14:12:16 -
#118201 Én egyetlen olyan esetre sem emlékszem, amikor innen-onnan kipotyogott veteránok készítette projektekből valami emlékezetes született volna. Ti igen? Nekem semmi nem ugrik be. Az egyetlen hasonló eset ami a fejemben van, az Tim Schafer, de a Double Fine öregebb, mint ameddig létezett a Lucasarts, de hogy így az elmúlt mondjuk 10 évből én nem emlékszem semmire.
Ami persze nem prejudikál semmit ez esetben, csak úgy eszembe jutott.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.02.23. 13:58:54 -
#118200 Állítólag a CP volt a legjobban fogyó CDPR játék messze még így is. Szóval bejött nekik a dolog még a sok botrány ellenére is.
Mondjuk a botrányok lényege nem az volt, hogy nem jó a játék, hanem hogy nem ezt ígérték meg hogy last genen kb játszhatatlan volt. De maga a játék is visszalépés minden téren a W3-hoz képest, ez is igaz. -
#118199 Valszeg itt lesznek majd (reméljük legalábbis):
CD Projekt Red veterans are launching a new studio and making a dark fantasy RPG
nyilván vannak fenntartásaim, de hátha..
CP2077 sajnos egy nemlétező produktum számomra továbbra is, bárhogy toldozgatják foltozgatják, a befőttesüvegben polcra rakott szar esete :D
(PC-n toltam anno, nem volt jó ott sem sajnos - és nem a technikai oldalról/bugokról beszélek)
remélem elfelejtődik a DLC-k után örökre, és lapozhatunk a Witcher 4-re, vagy bárhogy is hívják majd.. :D