121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem, mert a képességek, amik a backtracking klasszikus értelmezésben a lényegét adják, hát ugyanolyanok. Hogy egy útvonal milyen módon van lezárva, ez a játékos szempontjából mindegy. Lehetne 30 féle, meg egy is. Nem tesz hozzá a számosság. Egyetlen olyan képesség nyílik ki, ami ettől jelentősen eltér, de ezt a végén adja, és nem is használja ki a játék. Pár mellékküldi nyílik meg általa, és az is uncsi, ráadásul maga a játék némileg elspoilereli az elején, vagy attól nem túl messze. Nincs érzékelhető, jól felépített progressz a játékban, messze nem olyan, amit a sony játékoktól megszoktunk. -
A secretek, backtracking se dobott rajta? Streamekben nekem az tetszett. -
Osztom a véleményed. A HFW kicsit olyan, mint egy szinte tökéletesre polírozott HZD. Jelentős újítások nincsenek, de minden stimmel már. Viszont ez így ennyi. Több nem kell belőle ebben a formában. Amúgy nekem a leganagyobb problémám a játékkal, hogy súlytalan. Ez szubjektív vélemény, de túl komolytalan az egész. Pont mint a Hobbit film a LOTR után. -
TomStorm #118428 Ez jól jött köszi! -
LBandi77 #118427 -
LBandi77 #118426
Ajánlott szintek ha valakit érdekel. -
Tegnapi:
Pörög a HFW credits, az utolsó chapterrel lett meg a platina. Tökéletes befejezés mondhatni.
Nagyonjól szórakoztam, de közben egy csomó bajom is van a játékkal. Az egyik, hogy miközben a szokásos sony kidolgozottság, rengeteg...bántóan sok az apró bénaság. És a bénaságok egy jelentős részéről szerintem a decima engine tehet, ami szerintem mostanra, hát, elaggott. Nem jó ez PS5-re semmilyen szempontból. A másik, hogy dolgozhattak volna ezen még bőven, mielőtt kiadják.
Namegaztán nekem a story nem jött be. Sem azon aspektusból, ahogy az első bejött (rossz irányba ment el), másrészt az első sokkal nagyobb scale, itt ez jóval szűkebb, és a nagyobb távokat inkább csak túlmagyarázza, de mindezek miatt meglehetősen híg a játék. De a legnagyobb bajom vele, hogy miközben egy csomó, az első rész hibáiból vagy a gyengeségeiből nagyot fejlődött, egyvalami nem fejlődött semmit, és ez eleddig nem tűnt hatalmas hibának: a gameplay. Totttálisan ugyanaz, mint az első rész, gyakorlatilag nulla fejlődés, vagy változás. És ez a gameplay - sajnos ez most derült ki számomra -- nem elég jó ahhoz, hogy két részt elvigyen a hátán. Nincs semmi progressz, hiszen nem halad sehova, ott áll, ahol állt az első részben, és egy lépést nem ment sehova.
Őszinte leszek: a végére untam a játékot. A sztori vitte el, de ugyanebből egy harmadik részt én nem kérek, csak akkor, ha a gameplay képes kimozdulni ebből a mozdulatlanságból, mert ez az gépek nyilazgatása némi súlytalan csapkodással, ez mostanra kurvára megfeküdte a gyomrom. Van persze rengeteg pozitívuma a játéknak, de ezekről írtam korábban. Az animációk, a motioncap, a faceanim, a látvány, a színészi játék mind-mind parádés, hamisítatlan sony minőség, itt-ott még afelett is. De maradt egy nagy adag hiányérzet, és nekem ez nem ütött akkorát a nyilvánvaló és értékelendő fejlődésekkel sem, mint az első rész. Ez most nekem olyan 8/10. -
Nem. A Sekiro-ba vagy a BB nem. A DaS-ba igen. De sajnos a DaS-ban mindig is a caster volt a király. De mondom, nekem összességében, az nem tetszik, hogy ez egy Dark Souls 3.5 -
Ha szereted az autokat akkor nem fogsz csalódni! Az egész játékból sugárzik az autok iránt érzett rajongás. Nekem ez az első GT, eddig a Forza vonalon mozogtam, szóval nekem még szoknom kell, hogy az egész játék olyan “japános”. Az autók irányítása számomra tökéletes, dualsenset szépen használja. Simcade, mint a forza, de mégis szimulátorosabb a hangulata. Ami engen zavar az a HUD. 3 opció van. Vagy kitakarja az egész képernyőt, vagy a felét. Haramadik, hogy kikapcsolod. Jobb lenne ha részletesen lehete állítani, vagy dinamikusan. -
Nem mindenkinek kettő ütés vagy. Később lesz olyan terület, ahol mindenkinek egy ütés vagy, hiába vagy mondjuk 60-as szinten.
Amúgy amit leírtál, az igaz mindegyik korábbi From-játékra is: mindenki gyorsabb nálad, mindenki nagyobbat üt, mindenkinek jobb kombója van. -
Jó látni, hogy te is szopsz vele. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy most egy kicsit jobban kedvelem, mint a első 25 órában, bár most egy olyan bossnál vagyok, amire azt mondom, hogy a lófasznak is van vége. -
En jovoheten tervezem megvenni :) -
GT7-el játszik más is rajtam kívül? :) -
LBandi77 #118418 Én nagy soulsborne fan vagyok,de kb. 20 óra szó szerint szenvedés után ( ha lemezes lenne már kettétörtem volna) kezdtem el megkedvelni,most már tudom hogy több run is lesz benne,igen ez 1 das 3.5 de csak addig amíg ki nem használod az új lehetőségeket,rengeteg van. -
Sajnálom. -
Nem tört bele. Nem jön be. -
Beletört és már szar? :D -
TomStorm #118414 Nekem nagyon tetszik.Megkedveltem az open world részét is.
Ízlések és pofonok:D
Bár nem sok Souls játékkal játszottam eddig(Demon's Souls még Ps3-on,Nioh 1 és Bloodborne).
Engem nagyon megfogott ER és nem is fogom abbahagyni.. -
Na, ez az elden ring egy nagy kalap szar. Ostoba harcrendszer, mindekinek két ütés vagy, mindenki 3X olyan gyors mint te. Minden ellenfélnél a határszar jelző jutott az eszembe. És igen ez egy open world DaS 3, nem több, nem kevesebb, de az.
Kösz nem. És minden videóból ez üvült.
Eladó. -
Valaki tudja a Horizon 2-ben SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert nem látom hogy hol lehetne felmászni rá vagy mozgásra bírni...van egy romos faluban egy nagy daru, hogy azzal mit kell csinálni?
Köszönöm a tippeket.
Level 15-ös Side Quest, de neten nem találtam a küldetések listáján... magyarul Vízözön a küldetés címe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.05. 18:45:12 -
LBandi77 #118411 Köszönöm ezt nem tudtam. -
Nem egészen, a rune arc csak azért kell, hogy az épp használt great rune buffjait megkapd. (esetedben amiket írtál, mert olyan great rune-t tettél magadra)
Ha nincs great rune-od a karakteren, akkor a rune arc önmagában csak max hp-t növel. -
30-as szinten már mehetsz Margithoz bőven. -
Viccelsz? 70-es szinten vagy, már az egész játékot láttad, és nem megy az egyik legkönnyebb boss?
Nekem ez hatodikra ment le, pedig nem mondanám, hogy annyira fekszik ez a játék egyelőre. Talán 45-ös szinten voltam nála. -
Na, pont erről beszéltem.
Jó gyorsan haladsz, ha már itt tartasz...Én tegnap jutottam ide 33 óra után. -
Én tegnap pont ezzel szórakoztam SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Igaz két fázisa van, de 3 perc alatt 10k soul és egy arc. Ráadásul, ha coopban tolod akkor is megmarad, ha meghalsz. Ez gyakorlatilag az Ember, csak az egyéb statot nem növelt.Rennala-val
Most fel akarom nyomni, hogy legyen vagy 50-60 darab belőle. -
LBandi77 #118405 Azt néztétek srácok hogyha elpukkantoto 1 rune arc- ot ( ember- humanity)akkor minden stat megnő +5 és kapunk extra védelmet attack powert.Csak 1 baj van vele ha meghalsz lejön rólad és relatív kevés van belőle.Na ha valamelyik boss már nagyon megy akkor lerakod a jelet segítőnek,a varázslónál engem max.30 sec és hívnak,kapsz 12k soul+ 1 rune arc ha sikerül,farmolni elég jó.(max.3perc küzdelem) -
Tanuld meg az idézést, sokat segít, illetve egy limgrave-i barlangban van egy tárgy is ami jó ellene. -
Ez a játék ebből a szempontból nem úgy működik, mint a régiek. Én pl. már 30-szintű vagyok, és most találtam meg azt a fegyvert, amivel menni fogok tovább, és van némi magabiztosságom.. Margithoz még nem mentem. Érdemes inkább délre menni, és ott felfedezni a dolgokat. A Weeping Peninsula jó hely erre. Lehet északra is menni, a folyó medrében, lehet találni érdekes dolgokat. -
Margithoz milyen szinten és estus-al érdemes menni? Rápróbáltam vagy 20 kört, de egyelőre fal. 19 szinten vagy 4 üveggel… -
Még nem mertem elmenni Maaaargit-felé, csak kolbászolgatok, kisebb dungeon-öket pucolgatok. Nem tudtam kapásból, mit kínál a játék, úgyhogy balanszolt str-dex build-et építgetek, és pillanatnyilag a Bloodhound Fang kétkezes kard vált be legjobban, a bleed effekt valóban igen hasznos tud lenni, és nagyon jó reach-e van. -
LBandi77 #118400 Köszi, második próba volt nekem,a bleed a humánokon nagyon arat. -
Grat. Én varázsló karival 2. Phase-ben meghalok..mondjuk sokat nem próbáltam még..de eddig esélytelennek tünt. -
LBandi77 #118398 Spoiler
Csak az nézze meg aki járt már az akadémián.varázsló boss.
Az elején balfaszkodok az itemekkel,szokatlan a sok nioh után. -
Ezt a nevet már többször is hallottam, de még nem találkoztam vele. :-D
Addig jó. -
na meglátjuk, bementem az MM, húztam egy a 'pócró'...mindjárt települ
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.03.04. 13:22:25 -
Elég glass cannon vagyok, már most 1 hit minden komolyabb ellenféltől elég nekem. :) A cél az, hogy egyszer se találjanak el. -
Az első térkép része könnyű tényleg. Másodikban már érhetnek meglepetések. Utánna meg hagyjuk..1 hittel kb majdnem minden, ha nem jól fejlődtél. -
Én még az elején vagyok, lehet a végére újragondolom. :) -
Mondjuk a Radanh bossnál azt mondtam tegnap..hogy elmentek ti a g*cibe..from.
Ha van nehéz boss..