121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Hulye vagy Ulthipapa, persze h ugyanaz a rarity, hisz a jelenlegi allapotot mutatja mindketto.
  • n000rbi
    Dettó, launch edition érkezőben.
  • Ulthanito
    Preordered. :)
  • Ulthanito
    Az engem is meglepett amugy.
  • Mephike
    3 hét és nem fogok az asszonytól odaférni a PS5 elé :D
    Amúgy várom én is a megjelenését.
  • n000rbi
    Akkor nem véletlenül emlékeztem úgy, hogy megvan.

Apropó, 3 hét múlva Elden Ring!
  • mucsácsó
    fura, hogy nem nőtt sokat az "előfordulási mérték" 7 év alatt se :DDD
  • Ulthanito
    Itt van ni.

• Ulthanito
    Ez már a második. Az első még 2015-ben volt, másik account alatt.
  • n000rbi
    Még csak most? Azt hittem megvan rég. Mi hiányzott?
  • Ulthanito
    Mindeközben, aprajafalván...

• darkSectorxxx #118026
  • darkSectorxxx #118025
    Pontosan ahogy jöttek a videók belőle mintha egyre csalogatóbb lenne, kezdem érezni a régi GT2-es érzést, amikor még kimaxoltam egy autós játékot, amire azóta se volt példa nálam.

Már az hogy van rendes jogsi meg kampány mód újra már azzal sokat dob nálam a Sports-al ellentétben.

Bár nem tudom miért beszélnek a videóban a Ray Tracing-ről, tudtommal úgy volt hogy nem lesz benne, vagy az a Forza Horizon volt?
  • darkSectorxxx #118024
    Amúgy ja nagyon faszán néz ki a Tokyo.
    Nekem az a bajom vele, hogy fps, de amúgy simán belevetném magam, viszont a karakter kézmozdulatai, animációk kurva jók benne.
  • blackfire001
    Na mostantól kezdett el érdekelni a Ghostwire Tokyo. :P
  • Bercy #118022
    Na ez viszont nem lesz elbaszva. Minőségi darab, minden porcikájában igényesnek tűnik. Nagyon várom.
  • Moby
    Szerintem csak annyi van, hogy nincsenek csodák. És ott, ahol feszt gondok vannak a projektirányítással, ott a végeredmény szar lesz, mindegy kik dolgoznak rajta. lásd Halo inf, CP2077, stbstb. Túlmentek a videójátékok azon a kritikus tömegen, ahol elegendő lehet az egyének tehetsége vagy teljesítménye. Pontosan tudni előre, hogy ugyanez lesz a sorsa a Bloodlines2-nek is. És ezek is, még szinte szándékosan akkora fába vágjáka fejszéjüket, amit végiggondolni sem bírnak. És akkor még be van ígérve a switch verza, meg jöttek ezzel az 500 órás bullshitekkel, édesistenem... Káosz az egész.
  • mucsácsó
    Nem tudom Moby, "hálaistennek" PC-n is éppugyanolyan szarul fut, mint konzolokon...... :D
    az megvan, hogy voltak mindenféle Techland cikkek (még itt a topicban is), hogy toxic a légkör és huszasával állnak fel a proggerek és rezeg a léc + covid és csoda, hogy lesz belőle valami, meg CP2077 vol.2, de... nemtudom, én azért bizakodtam mégis, meg hogy talán a square enixes hátszéllel nem zuhan szét a faszra minden, de mostmár tényleg sztenderd lesz ez, hogy kurvaszar minden? :D

a genvégés dolog alatt azt értettem, hogy amikor genváltások voltak a múltban, akkor elég látványosan szartak a régebbi generációs vasakra a minőséget tekintve, meg nyilván egy megbaszó grafikát/x év múlva megjelenő enginet már nem fog tudni olyan szinten kiszolgálni egy mai vas pörformanszban, kivéve, ha nótidog és társairól van szó.. :D

de ez itt tényleg tré, jelenleg.. PC-n ránézek majd holnap azért valami shared hoki accounttal, de ettől többet tényleg nem ér az egész..

mondom ezt úgy, hogy nekem tényleg egyik legvártabb cím volt, meg az elsőt is imádtam, de esküszöm, hogy ez még néhol rondább is tud lenni, mint az annak idején volt :DD

btw, első résszel nekem nem rémlik, hogy bármi súlyos problem lett volna PS4-en, pedig asszem day1 kaptuk a kulcsot még
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.03. 21:15:54
  • darkSectorxxx #118019
    Ejjjj......

Gran Turismo 7 Visual
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.03. 20:24:18
  • Moby
    És mi köze van a konzol teljesítményének ehhez? Hogy az istenbe néz ki ez a játék?? LOL
    Mennyi késett? Két évet? Nem az a csoda, hogy elkészült, hanem hogy minek.
    Meg mi az, hogy a gen végén oké? A generáció elején még ügyesek, aztán már nem baj, ha nem? :D
    Mondjuk én az előtt állok értetlenül, hogy erre rácsodálkoztok. Az első rész milyen állapotban jelent meg? Azóta hányszor lehetett olvasni, hogy széjjel van esve az egész projekt?
    Egy minden ízében középszar játék, fakezűektől, huszonezrekért. De amúgy igen, a konzol igazán csinálhatna belőle jót!

• darkSectorxxx #118017
    Ez egyértelműen hogy RT nélkül nem megy normálisan ez egy optimalizálatlanság, főleg úgy hogy télleg nem néz ki szebben mint sok más hasonló fps túlélő.
  • darkSectorxxx #118016
    Naughty nem szokott portolni. ;) :P
  • darkSectorxxx #118015
    Pontosan jól mondod, engem hidegen hagy ez a játék, de azért basszákmeg hogy nem kell ide RT meg lofaszse és nem tud úgy menni se mint más játék, ami feleennyire nem lett hype-olva.
  • Bercy #118014
    Így már tökéletesen értem. Köszi.
  • lwb
    Egyszerűen nem jók a portok. A techland az nem egy naughty dog, ez látszik.
  • mucsácsó
    ennyi, szerintem is.
    én tényleg csak csóválom a fejemet arra, hogy mekkora kinyilatkoztatások mentek, hogy ezek majd világmegbaszó konzolok MOSTAZTÁNTÉNYLEG, meg 4K60-éra (sőt...4K120 ), aztán egy random 3rd party címmel még XSX-re (ami a világ legerősebb konzolja™) odaokádnak egy receficés 1080p-t, ahol még a 60FPS is necces -- ráadást kb low-medium grafikán... :DD

akkor lastgenen miben futnak ezek, sub540p@25FPS, vagy mi a jóisten?!!!:D

a generáció elején vagyunk, és már ilyenek megtörténhetnek -- mondjuk ebben lehet az is benne van picit, hogy a crossgen szarságot erőltetniük kell még..

titkon bízom abban, hogy ez javul majd, de a day1 patch notesban sincs semmi grafikát/felbontás-t érintő változtatás..

és igen, továbra is tisztában vagyok, hogy 185k-ért ne várjunk csodát, de ne ez legyen már egy generáció kvázi elején - ha a végén járnánk, totálisan elfogadnám ezt a performance-ot...
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.03. 11:05:52
  • lwb
    1440p 60 lenne szerintem az alap ezen a generáción. Főleg egy ilyen játéknál, ami natív PS5 már, nem egy előző gen bc verziója. Mint az uncharted vagy a tlou2 pl.
  • mucsácsó
    messze nem állejtős, bár nekem bejön -- de sztem volt azért itt is downgrade... :(

sorry, nem fogalmaztam pontosan - erről lenne szó:

Ratchet and Clank’s fidelity mode gets performance boost for 120Hz TVs

lényegében egy 40FPS-es fidelity mód (a 30FPS helyett) - de csak a 4K120Hz-et támogató TV-ken lehet benyomni, ezáltal _SOKKAL_ fluidabb az egész játék, legalábbis OLED-eken biztosan, de sajnos kb. eddig ez az egyetlen játék, ahol ezt a megoldást láttam... (nem tudom, hogy a Spiderman-be berakták-e utólag), de nagyon reménykedtem, hogy ez picit jobban elterjed -- csak gyanítom, hogy ez inkább Insomniac engine fícsör..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.03. 09:39:19
  • Bercy #118009
    Főleg, hogy a review videók alapján a játék grafikája nem is az az állejtős kategória.

"Ratchet-féle 120Hz / 40FPS" ez mit jelent pontosan?
  • mucsácsó
    jah, és csak úgy a margóra: elvileg HDR sincs :DDD
  • mucsácsó
    amúgy tényleg vicc kategória...
    nyilván nem várja el az ember, hogy egy 185 ezres szaron menjen minden 4K60RT-ben, de azért egy dynamic 4K RT nélkül - neadjisten 1440p@60 RT nélkül - szerintem minumim megoldható kellett volna legyen, ha már a Far Cry 6-nál is sikerült..

nekem nem volt úgy nagyon bajom anno a 30 FPS-sel feltétlen, de az sajna OLED-en továbbra is vállalhatatlan kategória interpoláció nélkül (de azzal együtt meg főleg), ezt tartom... :( mintha diavetítést néznék /B9/...

sajnálom, hogy a Ratchet-féle 120Hz / 40FPS nem terjedt még el jobban, az viszont nagyon gyönyörűen futott :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.03. 08:29:35
  • lwb
    :D 1080p ... És még annyira jól nem is néz ki.
    Azt hiszem inkább megvárom, amíg akciósan lesz vagy game passba kerül vagy valami.
  • Zóanagyvarázsló
    Ebben az értelembenb inkább puzzle volt, mint stratégia, hogy egy konkrét megfejtés nem ártott bizonyos pályákhoz (lássuk be, a fix egységek pályánként eleve szűkítik a lehetőséget bármilyen stratégiában). Lásd még Incubation. Ezzel együtt egy nagyon egyedi darab volt, sok rajzfilmes átvezetővel és meglehetősen modern és véres grafikával.
  • TomStorm
    30Fps-t lehetne már hanyagolni.Marad a FHD(nem marad) vagy PC 1440p Oleden..
  • Moby
    720p nincs?
    Kár :( Adnám pedig huszonnégyezerért!

Mámmegintapolákokkalvanabaj...
  • mucsácsó

Holnap 23:00 - Ghostwire: Tokyo showcase

Ma 23:00 - GT7 State of Play! :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.02. 20:37:13
  • mucsácsó
    Xbox Series X

Performance Mode | 1080p / 60FPS
    Quality Mode | 1080p / 30FPS (RT Shadows/Ambient Occlusion)
    Resolution Mode | 3456x1944 / 30FPS

Na, ez a vicc kategória :D
  • Mephike
    Jó döntés volt várnom ezzel. Főleg mióta megnéztem a PS5-ös performance módban készült gameplay felvételt... Majd fél év múlva ha helyreteszik a játékot, akkor megnézem újból, hogy hol tartanak.
  • darkSectorxxx #117999
    Alapos is nagyon szép volt a játék, de a vegetáción látszik a változás, igaz nem annyira hogy összehasonlítás nélkül tudjam hol mennyi fű meg bokor volt azelőtt meg hogy a távolban lévő ga nem valami szürke cucc hanem szép kontrasztos
  • mucsácsó
    kintvannak a Dying Light 2 rivjúk:

Dying Light 2 Stay Human
    Techland, Square Enix

75
    Top Critic Average

PC Gamer
    84 / 100
    Eurogamer
    Recommended
    IGN
    7 / 10
    Metro GameCentral
    7 / 10
    GamesRadar+
    3.5 / 5
    Game Informer
    9.5 / 10
    GameSpot
    6 / 10
    Game Revolution
    6.5 / 10

hát....nemtom....
    ránézek pénteken, de azért sejtettem, hogy nem lesz teljesen szájíz nélküli a cucc :D