121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #118158
    Háááát ez kibaszott szép....

Spoileres kép a Horizon Forbidden West-ből!!!

• TomStorm
    Nem szabadna meglátszon a performance 1800p.Ami "elvileg" ennyi.
    Én ezt nem hiszem el hogy annyi,30fps-el nem játszom,nem kell.

• Kandurex
    Én az elején próbálkoztam a váltással, mert zavart a 30 FPS, de végül is maradtam rajta, mert a performance módban, saját vélemény, érezhetőbben homályosabb, recébb stb.

(Azt nem tudom, h ez különbség mennyire látványos mondjuk egy aránylag kisebb TV-n, mondjuk 55” -on, de 77”-en van diffi, bőven)
  • Mephike
    60 fps-el tolom, nálam oké minden. Ezt nem elfogultságból írom, ha bugos lenne, megmondanám.
  • Voltan
    Prohardveren sokan panaszkodnak, hogy a Horizonban a performance mód sokkal randább, mint a részletes, homályos, zavaros, és csúnya, ezért inkább quality módban tolják, ami viszont ugye 30 fps. Itt mik a tapasztalatok erről?
  • n000rbi
  • Kandurex
    Én ezt egyelőre lemondtam. Annyira DaS, hogy az már fáj. Megvárom a valid játékos véleményeket. Addig csapatom a Horizon-t, ami grafikán kívül nem egy nagy megfejtés, de elvagyok vele.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.02.20. 09:31:05
  • n000rbi
    Szerintem spoileres, de atyaég milyen lesz ez is…

• tonyr #118150
    Epic ereklyek ;)
  • TBTPumpa
    2017 vs 2022
    The same energy!

(A Forbidden West a PS5-ös verziót rejti, csak itt már nem feliratozták a fémtokot).
  • darkSectorxxx #118148
    Valaki tudna megoldást erre? Remote play hiba.

• Amiga
    Köszönöm a tippeket, megnézem majd. Én is arra tippelek, hogy korrigálni akar a tévé.
  • Bercy #118146
    Az nem lehet, hogy a tearing a TV valamilyen post processing funkciójának az artifactja? Én még soha nem tapasztaltam tearinget, pedig egy középkategórás Samsung series 6-on játszom. Én a tv-t game módba tettem az adott hdmi-n ami minden post processinget kikapcsol.

Ettől függetlenül én is az FPS módot választottam, mert gyors kameramozgásoknál sokkal fluidabb ez egész.
  • Moby
    A PS5 ugyanazt a jelet, ugyanannyi képkockát, ugyanolyan felbontásban küld ki a tévének függetlenül attól, hogy milyen módban van a játék. Annak nincs hatása a kimenő jelre, és olyat meg nem olvastam sehol, hogy a HFW kikapcsolt vsync mellett menne resolution módban, szóval ez elvileg nem lehetséges. Ha mégis jelemn van, az valami nagyon durva gép vagy rendszerhibának hangzik, de ilyet elképzelni is nagyon nehéz.
  • tonyr #118144
    Lehet hogy a tv miatt?.. nalunk 4k (hdr10 bt2020), es ha 30fps is, teljesen elvezheto, ujabb sony tv-nk van (XR-65X92J).
  • Amiga
    Iszonyat jó lett. Nálam performance módban fut, mert alacsonyabb fps mellett kiveri a szememet a screen tearing. Szerencsére magasabb fps mellett ez nem jelentkezik.
    Nem tudom, miért csinálja ezt néhány cím, de lehet, hogy majd kell egy új tévé előbb-utóbb.
  • tonyr #118142
    Nagyon szivesen (:

Tiny Tina is elorendelve fem dobozosan (is), majd dobok ki egy kepet, hogy jelenleg milyen fem dobozaim vannak (kb 10db), orom a gyujtemenyben tudni oket :)
  • tonyr #118141
    Es ahogy a kontrollert kezeli, dobbenetes.. vekonyan csorgo viz ala beallsz a karakterrel, es gyengeden rezeg a kontroller, nagyon feeling-es :)
  • darkSectorxxx #118140
    Oh köszi az infót. ;)
  • Mephike
    Kipróbáltam én is a játékot. Az úgymond tutorial részt játszottam végig.
    Úgy érzem továbbra is a story az, ami a legjobban érdekel és bizony már most rengeteg új kérdés felmerült a játékban.
    A grafika pedig döbbenetes, nekem inkább a nagyobb fps jön be, de szerencsére gond nélkül lehet bármikor váltani a két beállítás között. De az alacsonyabb fps nagyon zavaró számomra. Úgy érzem, hogy ez a játék nagyon rendbe lesz annak, aki szereti ezt a játékstílust.
  • tonyr #118138
    Tegnap felesegem kb 4 orat jatszott vele, NAGYON bejott, igaz az elso resze is. Aa grafika szebb, a tortenet is megnyero, es vegre magyar nyelven lehet futkozni Aloy-al :)
    Spoilerezni nem fogok, de sok streamer jatszik majd vele az biztos, ha beleneznel, hogy milyen.

Poenbol beszeltunk rola, hogy en is vehetnek fel belole videot, de igy is annyi jatek van folyamatban, illetve mostantol kb "takarodj a ps5tol" lesz a nevem, rakattant kicsit a draga felesegem :D
  • Kandurex
    On my way!

• bakkerman
    Horizonrol aki esetleg hamar kezhez kapja es belekezd majd irhatna egy kis elemzest milyen lett :)
  • tonyr #118135
    Sajnos csak fem tok van hozza, egy artbook, digitalis zenealbum es egy Nora Legacy oltozet landzsaval.
  • darkSectorxxx #118134
    Ejj GRATULA nekem holnap jön... van benne rendes tok is, vagy csak fém??? Csak kérdezem mert eladnám majd nekem csak a fém tok kell. :)
  • tonyr #118133
    ELÓJ :)
    Egy nappal korábban kihozta az Amazon :)
    Special fémdobozos, artbook-os kiadás, feleségem nagyon örül :D Már csak a LEGO kell neki (:

Utoljára szerkesztette: tonyr, 2022.02.17. 17:52:18
  • Ulthanito
    Nekem kéne! Még az eredeti is szórakoztat a mai napig is.
  • Kandurex
    Kellene a ráspolynak BB remake….BB2! Na, az jöhetne!
  • darkSectorxxx #118130
    Ha bármilyen Bloodborne jön az biztosan nem a From-tól...

Vag y Bluepoint, vagy az a csapat aki csinál PC portokat.
  • darkSectorxxx #118129
    Nem tökmindegy mert a Sony a Demons-t se a Frommal csináltatta meg.
  • darkSectorxxx #118128
    From nem fog mert nem tartozik már hozzájuk, a Sony meg max a Bluepointtal csináltatná mert az kiis nézne valahogy. :)
  • Ulthanito
    Tök mindegy. Akkor a Sony miért NE akarna egy BB2-t? Tudják-látják, hogy talán a legsikeresebb From-játék, üzletileg tuti siker lenne. Az, hogy remakenek mennyire van itt az ideje, ne feledjük, 7 éves a játék.
  • Ulthanito
    Idén biztos nem, mert azt el is kell készíteni.
  • mucsácsó
    jogos a felvetés, de egyébként azért oszlatta el a pletykákat a csóka, mert ugye már évek óta vissza-visszatérő (kb 1-2 havi jelleggel...) valamilyen Bloodborne-related pletyka, hogy a FROM ezt-azt-amazt készít, netán BB2-t - viszont akár a Bluepoint készíthetne egyszer akár remake-et egy pár év múlva, vagy majd PS6-ra - vagy neadjisten még BB2-t is egyszer, bár kicsit fura lenne tőlük szerintem FROM nélkül egy ilyen...
  • davidka003
    Biztos vagyok benne, hogy lesz Bloodborne remake csak még túl korai volna.
    Majd egy 2-3 év múlva várható. Nem annyira rég jelent meg a Demon's Souls remake, semmi értelme nem lenne megint egy soulsborne remakenek idén.
  • darkSectorxxx #118123
    Amúgy a Sony jól ráérzett, mert a Demons Souls a legősibb alapja a zsánernek, nagyon népszerű, a BB meg kb. a legjobb játéka volt a From-nak.
  • darkSectorxxx #118122
    A From csak elkészítettea Demons Souls meg bloodborne, de ez a 2 cím nem az övék, hanem a Sony-e, a Des-ből ezért nem lehetett utólag se más kiadás, ahogy a Bloodborne-ból sem lesz.
  • darkSectorxxx #118121
    De miért dolgozna a From Bloodborne-on, ha a jogok a Sony-nál vannak?
  • Ulthanito
    Tényleg jól néz ki a játék, de nekem halálosan unalmasnak tűnik, az első rész platinájával a zsebemben. Vagy pont azért.
  • Ulthanito
    Szintúgy. Nekem a kedvenc játékom ever.