PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Why so serious?
Why so serious?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Na meg várom, h a Hitman trilógia megkapja a PCVR támogatást, ami talán a január 20-án érkező frissítéssel jön.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.01.11. 00:33:29
Adversus solem ne loquitor
Ezeken kívül a GT7 amit nagyon nagyon várok.
Dying Light2
HFW
Elden Ring
meg persze nem lököm le a tányér széléről az Uncharted LotC-t sem, nagyon mondjuk nem adnék érte pénzt, de így háromezerért pont jó lesz :)
Érdeklődési sorrendben:
HFW (világbaszó lesz)
Elden Ring (már kóstoltam, fincsike)
Sifu (eddig jónak tűnt)
DL2 (olyan hányattatott a sorsa, hogy isteni csoda lesz, ha nem kúrták el)
Aztán nem sokkal ezek után benéz az ablakon a STALKER2, ami szintén nagyon durván fent ül a hype vonaton, de az már pont 2. negyedév.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.01.10. 21:09:08
GoW: Ragnarök az úgyis ősszel jön, bár persze rohadtul várós.
HFW nekem olyan meh picit, pedig tuti, hogy baszó lesz, de valamiért még a Dying Light 2 is jobban érdekel tőle.. :D
Ti melyik megjelenéseket várjátok az első negyedévben.
Magas labdát ér lecsapni :)
A remake viszont sokkal tágabb, ott már belefér változtatás a kreatív területeken is nem csak technikai oldalon.
De ja, a kiadók hülyék :D
Okulnivaló.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.01.10. 18:57:35
Szóval a tég fogalom az maximum a helytelen gyakolati felhasználása miatt tudható be, nem pedig azért amit hivatott jelenteni.
És ez miatt van ez a sok összevisszaság hogy nem tudja senki sokszor mit reméljen...
Remaster valóban egy brutál nagy tág dolog mert amúgy a régi terméket hasznosítjátk újra addig minden mérték belefér.
De a Remake erősen elhatárolható, mert annál igaz alapul veszik az eredetit, de nem emelnek át kész kódokat hanem csak a 0-ról leutánozzák, újra építik.
A Reboot még egyértelműbb... Szóval én magamnak könnyen különbséget tudok tenni a 3 dolog közt, a kiadók nem mindig. ;)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az hogy a fejlesztők szeretik ezt sokszr marketing miatt keverni esetleg az egy dolog.
De amúgy:
Remaster:
Minden ami csak az eredeti kódon változtatnak, fejlesztenek
Remake:
Az eredeti játék alapján a 0-ról újraalkotott változat.
Reboot:
Egy újragondololása az eredeti játéknak.
Az amikor csak belepiszkálnak valamive, kurva mindegy mennyire az csak egy Remaster marad.
A Remake az olyan mint:
Resident Evil 2+3, Shadow of the Colossus, Crash Insane, Spyro Reignited, Demons Souls, Ratchet & Clank... stb. persze ezek csak az újabb alkotások.
Kiváló példa a RE széria. A 0 és 1 remaster volt. Ott megmaradt a fix kamerás nézet és a játékmechanika is. A grafikát tuningolták nagyfelbontású textúrákkal és a remaster idején már fájdalmas tank irányítás helyett tettek bele egy modernebb alternatívát.
A RE 2 és 3 pedig teljes remake volt. Új grafikai motor, új perspektíva, új irányítás és a sztoriba is voltak kisebb módosítások.
A Last of Usban mindez megfordul: ha már eddig kihagytam, így elég lehet az új verzió belőle. Persze azért a kíváncsiság mindig hajtani fog: mmilyen lehetett az "1.0"? (Ha tudtam volna, hogy eddig kerülöm a PS4-5-öt majd, akkor megvettem volna PS3-ra.)
A DeS játékmenetét nem tartom rossznak, de az szerintem ízléstől független, hogy nem közelharcos karakterrel szétesik. Vannak jópofa varázslatok, de a kihívás és az egyensúly is kiirtódik belőle, amellett, hogy nem nagy szám úgy. Az ettől független, hogy az alapkoncepciót tisztelem, a közelharc megvalósítását is értékeltem (játszottam úgy is), de tényleg nem az esetem. Ha imádtam volna csapkorászni benne, akkor sem lenne jó benne a mágiahasználat.
Igen, az interneten irkálnak sokfélét, de ilyet senki nem írt le az interneten, csak okoskodni próbáltál, mintha lenne rálátásod az égvilágon bármire, közben meg ahhoz is tufa vagy, hogy cikkeket elolvassál az interneten.
Aszondja nem hivatalos infó, mintha tudna bármit :D Te nyomorult senki. LOL
Én látom sok helyen rühellik ezt a sok remake-et de én iszonyat imádom ha a régi klasszikusaimat korhű technika mellett játszhatom újra. Persze ne csak ezekből álljon a játékok listája de jó érzés!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.01.08. 10:58:23
Más dolgokat is írkálnak neten ami ugyanúgy később kiderül hogy mind igaz.
Ha meg véletlen nem akkor sem történik semmi.
Ha belepofázol legalább olvasd el mit írok és akkor abba. Ami a régi az max a te buzi stílusod.
Inkább az érdekel, hogy mit takar a remake-elés (és NEM remasterelés) ebben és a Shadow of the Colossusban (szintén PS3-on volt még meg, szintén bírtam, de szintén nem kedvenc), mert a partvonal mellől elsősorban a grafika tűnt fel videókból. A Resident Evil 2-nél, az FF7-nél, a Pirates!-remake-knél, Sierra-kalandoknál stb. egyértelműbben feltűnik, hogy tényleg újracsinálták a játékot, és nem csak a grafikát.
De persze az fúrja a leginkább az oldalam, hogy ha lesz Last of Us-remake, akkor végig kell-e játszanom azt is meg az eredetit is, vagy elég lesz egyiket. Ere viszont most nem várhatok el egzakt választ :)
A kontroller minden tudását kihasználják.
Ha szereted a Souls játékokat, akkor kötelező darab, még én is kiplatináztam, pedig én nem vagyok nagy platinagyűjtő.
Igy az is a beszerezendo listara kerult :)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
A 2. rész motorját fogja használni, és a 2. rész faszább harcrendszeréből ültetnek majd át dolgokat, fícsőröket...
Kicsit már majdnemhogy egy friss játék lesz, csak a story a régi.
Ezekt mondták már illetve szivárogtatták... mit hogy.
Mondjuk az nem lenne baj ha egy 1-2-3 órás plusz sztori is lenne hozzá de ne legyünk telhetetlenek.
Reméljük nem 25-30 ezres áron akar nyitni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Április óta tudjuk, hogy készül a remake. Nem remaszter, remake. Elvárom olyan szintűre, mint a Demon's Souls.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.01.06. 21:16:56
En is utana jartam (csak elfelejtettem ide beirni), teljesen igazad van.
Akinek van ps5, szerintem tokeletes lesz, aztan majd kiderul ha megjelenik, de amint lehet elorendelem, es csinalok vr-os vegigjatszasokat is yt-on :)
Uncharted-bol is van a triologia felujitott kiadasa ps4-re, es most ps5re csak az utolso 2 reszt adjak ki felujitva, amelyek amugy sem neznek ki rosszul..
De ha megis kiadjak ujra az elsot, lecserelem a meglevo ps4es kopiat :)
Ilyen is kevés van ,hogy egy gameből remastered is majd később remake is készül..
Utananezek majd, hogy az mostani psvr mennyire kompatibilis pc-vel.
Remélem nem jut az xbox kinect sorsára. Az is egy szuper dolog volt csak tartalom nem volt hozzá...
Teszem azt ami steamen pl azt írja: HTC Vive, Oculus Rift, Valve Index az menne pl ps vr-el is?