status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Normál fokon vagyok.... az ideg szétvet sokszor.... annyira de annyira nem érzem azt hogy érdemben rajtam mulna hogy tudjak védekezni az ellenfelek elől vagy kivédeni valamit, hogy szó nélkül leveszem majd story nehézségre ha még egy darabig fűtti az agyam, annyira nem izgat ebbe a nehézség, pedig szeretem a kihívásokat a játékokba, de ez szerintem nem a játékoson múlik sokszor meg full nem is érdekel.
Egy souls játékban itt érződik az hogy a harcrendszer mennyire igazságos, ha megtanulod az ellenfeleket akkor kezedbe érzed az irányaítást, itt meg nem.
Van pl az a nagy fóka ge.i állat, olyan nehéz messze futni tőle és annyira sincs sokszor időm, hogy visszaforduljak rá és meghúzzam az ijjat, akkora range-e van mikor rámveti magát meg forog a farkával, és így tovább.
Amikor elesek egy ütéstől mire felállok, akkor beleesek néha viz közelébe a tavakba, ott meg alassan úszik és nem tud ijjazni a vizből ugye.
Áh, mondtam minden ismerősnek hogy ez az első játék életebne ahogy ha kell SZÓ nélkül lebaszom majd a legkönynebb fokozatra.
És a pajzsról annyit, hogy nem csak a védekezés miatt de azt a zicert kihagyni, hogy egy ellenféltől elveszszük a pajzsát és mi azt a pajzsot csak repkedésre használhatjuk ez vicc.
De értem mert az engine miatt gondolom nehézséget okozott volna ennek használata, gondolok itt arra hogy még az se tiszta mikor leszúrod a robotokat a lándzsáddal olyan iylesztési gondokkal küzd a játék, hogy egy picit ott kizökkenti a játékost az idilli környezetéből szerintem...
Piszokjó játék, de ahogy írtad lehet most már egy frissebb engine kell ....
De ez mellett persze imádom a játékot, annyi tartalom van benne hogy idén ez mellett örülök ha tudok még Elden Ring-ezni, csak hát na, azé mert ps ex játék még lehetnek rossz tulajdonságai és ugyanugy szóvá kell tenni mint az érdemeit.