121497

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Jó látni, hogy te is szopsz vele. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy most egy kicsit jobban kedvelem, mint a első 25 órában, bár most egy olyan bossnál vagyok, amire azt mondom, hogy a lófasznak is van vége.
  • bakkerman
    En jovoheten tervezem megvenni :)
  • Bercy #118419
    GT7-el játszik más is rajtam kívül? :)
  • LBandi77
    Én nagy soulsborne fan vagyok,de kb. 20 óra szó szerint szenvedés után ( ha lemezes lenne már kettétörtem volna) kezdtem el megkedvelni,most már tudom hogy több run is lesz benne,igen ez 1 das 3.5 de csak addig amíg ki nem használod az új lehetőségeket,rengeteg van.
  • n000rbi
    Sajnálom.
  • Kandurex
    Nem tört bele. Nem jön be.
  • n000rbi
    Beletört és már szar? :D
  • TomStorm
    Nekem nagyon tetszik.Megkedveltem az open world részét is.
    Ízlések és pofonok:D
    Bár nem sok Souls játékkal játszottam eddig(Demon's Souls még Ps3-on,Nioh 1 és Bloodborne).
    Engem nagyon megfogott ER és nem is fogom abbahagyni..
  • Kandurex
    Na, ez az elden ring egy nagy kalap szar. Ostoba harcrendszer, mindekinek két ütés vagy, mindenki 3X olyan gyors mint te. Minden ellenfélnél a határszar jelző jutott az eszembe. És igen ez egy open world DaS 3, nem több, nem kevesebb, de az.

Kösz nem. És minden videóból ez üvült.

Eladó.
  • darkSectorxxx #118412
    Valaki tudja a Horizon 2-ben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van egy romos faluban egy nagy daru, hogy azzal mit kell csinálni?
    mert nem látom hogy hol lehetne felmászni rá vagy mozgásra bírni...

Köszönöm a tippeket.

Level 15-ös Side Quest, de neten nem találtam a küldetések listáján... magyarul Vízözön a küldetés címe.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.05. 18:45:12
  • LBandi77
    Köszönöm ezt nem tudtam.
  • n000rbi
    Nem egészen, a rune arc csak azért kell, hogy az épp használt great rune buffjait megkapd. (esetedben amiket írtál, mert olyan great rune-t tettél magadra)
    Ha nincs great rune-od a karakteren, akkor a rune arc önmagában csak max hp-t növel.
  • Ulthanito
    30-as szinten már mehetsz Margithoz bőven.
  • Ulthanito
    Viccelsz? 70-es szinten vagy, már az egész játékot láttad, és nem megy az egyik legkönnyebb boss?

Nekem ez hatodikra ment le, pedig nem mondanám, hogy annyira fekszik ez a játék egyelőre. Talán 45-ös szinten voltam nála.
  • Ulthanito
    Na, pont erről beszéltem.

Jó gyorsan haladsz, ha már itt tartasz...Én tegnap jutottam ide 33 óra után.
  • Ulthanito
    Én tegnap pont ezzel szórakoztam . Igaz két fázisa van, de 3 perc alatt 10k soul és egy arc. Ráadásul, ha coopban tolod akkor is megmarad, ha meghalsz. Ez gyakorlatilag az Ember, csak az egyéb statot nem növelt.

Most fel akarom nyomni, hogy legyen vagy 50-60 darab belőle.
  • LBandi77
    Azt néztétek srácok hogyha elpukkantoto 1 rune arc- ot ( ember- humanity)akkor minden stat megnő +5 és kapunk extra védelmet attack powert.Csak 1 baj van vele ha meghalsz lejön rólad és relatív kevés van belőle.Na ha valamelyik boss már nagyon megy akkor lerakod a jelet segítőnek,a varázslónál engem max.30 sec és hívnak,kapsz 12k soul+ 1 rune arc ha sikerül,farmolni elég jó.(max.3perc küzdelem)
  • n000rbi
    Tanuld meg az idézést, sokat segít, illetve egy limgrave-i barlangban van egy tárgy is ami jó ellene.
  • Voltan
    Ez a játék ebből a szempontból nem úgy működik, mint a régiek. Én pl. már 30-szintű vagyok, és most találtam meg azt a fegyvert, amivel menni fogok tovább, és van némi magabiztosságom.. Margithoz még nem mentem. Érdemes inkább délre menni, és ott felfedezni a dolgokat. A Weeping Peninsula jó hely erre. Lehet északra is menni, a folyó medrében, lehet találni érdekes dolgokat.
  • Kandurex
    Margithoz milyen szinten és estus-al érdemes menni? Rápróbáltam vagy 20 kört, de egyelőre fal. 19 szinten vagy 4 üveggel…
  • Voltan
    Még nem mertem elmenni Maaaargit-felé, csak kolbászolgatok, kisebb dungeon-öket pucolgatok. Nem tudtam kapásból, mit kínál a játék, úgyhogy balanszolt str-dex build-et építgetek, és pillanatnyilag a Bloodhound Fang kétkezes kard vált be legjobban, a bleed effekt valóban igen hasznos tud lenni, és nagyon jó reach-e van.
  • LBandi77
    Köszi, második próba volt nekem,a bleed a humánokon nagyon arat.
  • AntiHero
    Grat. Én varázsló karival 2. Phase-ben meghalok..mondjuk sokat nem próbáltam még..de eddig esélytelennek tünt.
  • LBandi77
    Spoiler

Csak az nézze meg aki járt már az akadémián.varázsló boss.
    Az elején balfaszkodok az itemekkel,szokatlan a sok nioh után.
  • Ulthanito
    Ezt a nevet már többször is hallottam, de még nem találkoztam vele. :-D

Addig jó.
  • Kandurex
    na meglátjuk, bementem az MM, húztam egy a 'pócró'...mindjárt települ
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.03.04. 13:22:25
  • lwb
    Elég glass cannon vagyok, már most 1 hit minden komolyabb ellenféltől elég nekem. :) A cél az, hogy egyszer se találjanak el.
  • AntiHero
    Az első térkép része könnyű tényleg. Másodikban már érhetnek meglepetések. Utánna meg hagyjuk..1 hittel kb majdnem minden, ha nem jól fejlődtél.
  • lwb
    Én még az elején vagyok, lehet a végére újragondolom. :)
  • AntiHero
    Mondjuk a Radanh bossnál azt mondtam tegnap..hogy elmentek ti a g*cibe..from.

Ha van nehéz boss..
  • Ulthanito
    Most levágtam én is egy sztori bosst hatodik próbára.
  • lwb
    Gondoltam a kommentjeidből, a hozzászólás második fele nem is annyira neked ment, mint azoknak, akik most kezdik csak a játékot.

Egyébként szerintem a DeS után a második legkönnyebb souls játék ez. Tizedannyit nem halok meg, mint DaS-ban pl.
  • Ulthanito
    A kezdésen már rég túl vagyok, 10 flaskám van, hetes erősségűek...
  • LBandi77
    Nekem nem megy át a privi,már kettőt küldtem szerintem nem kaptad meg.Nics barát kérésem tőled ps- n.
  • lwb
    A dungeon-ökben a pláne az, amit a végén találsz. Item, ashes of war vagy éppen egy sorcery trainer. A dungeon ellenfelek nem túl nehezek, legalábbis varázslóval nem, de ahogy nézem, messze nem a varázsló a leg-OP-bb build a játékban.
    Nekem bejön a nyílt világ, legalább valami új is van benne és nem DaS4-et kaptunk, ami azért már picit unalmas volt.

Az tény, hogy a játék nem magyarázza túl, hogy merre menj és mit csinálj, inkább trial and error van, ami azért jellemző volt amúgy is a souls játékokra. Aki az elején nagyon el van tévedve, úgy érzi lepattan a margitról és nem halad, annak ajánlom, hogy menjen el délre, Weeping Peninsula és környéke kifejezetten kezdő terület. Ott lehet egy rakás szintet csinálni, meg flaskát és fegyvert fejleszteni a kezdéshez.
  • n000rbi
    Nem tudom, nézz el a többi régióba, földalatti víztározókba, ott majd minden sarkon megcsinálnak szárazon.
  • LBandi77
    Tedd rá a katanára a bloody slash képességet,nagyon op.tönegoszlatásra is jó és a bossok is sírnak tőle,most kezdem élvezni.Az asszony mindent gyűjtöget nekem a lóval én meg harcolok.
  • Ulthanito
    Ízléseken nincs értelme vitatkozni, a Zelda meg olyan, amilyen...Nekem meg attól nem remegett meg a térdem.

Minden dungeon tök ugyanúgy néz ki. Ugyanaz a formula mindegyikben például. Miért örüljek annak, ha megtalálom a tizediket belőle? Egy tábortűznek minek örüljek? Ül ott három katona, két farkas,, aztán találsz egy good for nothing itemet.

Bonfire mutatja merre menj, oké, mi van akkor, ha a map 4 különböző részén vannak valamerre mutogató bonfireök? Akkor melyiknél menjél?

Egy DaS-ban az első végigjátszás mindig para volt. Mindig bennem volt az érzés, hogy bármelyik sarkon jöhet a halál, ott leselkedik rám. Ezáltal volt egy tök sajátos atmoszférája, ami itt nincs. Percekig lovagolok, a kutya nem foglalkozik velem, nem a halál nem leselkedik rám, de még a farkasok szellentése is messze elkerül! Eddig egyedül a Stormweil Castle bizonyos pontjain volt csak ilyen érzésem.

A játék meg igenis nagyrészt üres. Szerintem az nem tartalom, hogy egy baszott nagy mezőn letesznek öt T-rexet, akik mellett úgyis el fogsz lovagolni. Meg se állok, tök felesleges.

Eddig az összes From-játékon agyaltam napközben, munka közben, vezetés közben, bárhol. Ezen egyáltalán nem. Mert nincs olyan bennem, hogy mit kéne csinálni, fogalmam sincs mit kéne csinálni, a 30 óra játékból egy névre emlékszem összesen: Margit.

Arról nem beszélve, hogy technikailag a játék tiszta gáz.

• n000rbi
    Meglep, hogy kurrens Nintendo termékkel játszottál, de oké. :) Azt viszont tényleg csak a From jàtékai tudják elérni nálam, hogy amikor nem játszom velük, akkor is azon jár az agyam, hogy mit hogy kellene majd a következő alkalommal, ha megint leülök elé. Kicseszett drogdílerek ezek, csak nem vallják be.
  • deep
    Tévedés. Végignyomtam. Semmi ilyesmit nem éreztem benne.