PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Horizon Forbidden West napra pontosan 1 hónap múlva! <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.01.18. 11:06:03
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A GoW-ot meg előrendeltem, de még hozzá se értem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Bár a monitorok igaz kisebbek, de árban olcsóbbak és szebbek.
TV egy bizonyos összeg felett jó.
Ez inkáb egy sztereotípia. Valóban alapon így használják a gépeket, de mikor ilyen story játékokkal megy valaki, 2 mozdulat és beduhatóa a kontroller meg bedugható a vga-ból a kimenet egy tv-be. :)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
És készült több, kettő évig a port.
ROFLMAO
Remélem jól fog fogyni enkóron is <#taps>#taps>
Ha kiadják xboxra is, elmegy a három millió is, de ezt a számot már remegő kézzel mertem leírni. Ha beraknák a gamepassba, simán lehet, hogy elmenne akár annak a 20 milliónak a fele, amit eladtak PS4-re. Teljes őrület mekkora gigabizniszben van a szoni! <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.01.18. 00:55:21
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
+akik lewarezolták <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
Szerk: 143. helyen van a valaha egyszerre legtöbb játékossal rendelkező játékok között a Steamen. Gondolom, h ez jó ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.01.17. 19:46:17
Plusz marha jó vevő csalogató a God of War 2-re. Nem lepődnék meg ha lenne PS5 bundle a god of war 2-vel megjelenéskor esetleg god of war covert is kapna a PS5.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hogyasszondja: “2018-as God of Wart nemrégiben több mint 73 ezren, egészen pontosan 73,529-en tolták egyszerre a Steam szerverein”
73e…micsoda szám ez kérem. <#banplz>#banplz>
Én is reális esélyt látok rá. Kb az RDR 2 engine-re kéne ráhúzni, egy végigjátszást én is adnék neki PS5-ön feljavított grafikával.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
Ergo nem fog belenyúlkálni csak csinál neki egy környezetet amiben fut az adott játék.
Xbox-nál is azért nem fut minden, mert minden játékhoz kell a finomhangolás, hogy hiba nélkül menjen.
Ugyan ez lesz ha megoldják a PS3-as játékokat PS5-ön. Csak mivel az teljesen más felépítés a Cell proci miatt így azt mondanám, hogy negyed annyi játék sem lesz mint xboxon.
Xbox One-nál is sokszor hallom itt-ott ismerősöknél, hogy hát az MS milyen kuva király mert megoldották, faszt oldottak meg, mondták hogy ez ami fut nekik kompatibillitásba nem az eredeti verziókja a játékoknak ezért is van hogy hiába van neked 306-ról lemezes játékod a netről fogja letölteni magát a fájlokat, a lemez alapján csak engedi hogy használd őket, de semmit nem telepít az edereti változatból. Legalábbis régen így volt. / sorry ha tévednék, de én mikor használtam pl Gears of War-t nekem netről telepített. És akkor hallottam ezt hogy szarik a gép a lemezedre, csakis ellenőrzésre kell hogy bitoklod a játékot.
Ezért lehetséges hogy némelyik előfordult hogy még rosszabbul futott fps-ben mint az eredeti
Sony szerintem ugyanígy készít belőlük egy másik verziót ami kompatibillis és fut natívan a mostani 2 generáción.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.01.17. 15:30:59
De például natívan jöhetnének a Dead Space részek 4k-ban. Tudom az első résznek készül amúgyis a remake-je.
Gondoltam fejlesztem a karaktert, hogy könnyebb legyen előrehaladni. 200k souls-t összegyüjtöttem nem kevés idő alatt be is toltam fejlesztésbe főleg strenght és defence-re ment.
Kb 20 szintet léptem előre mégis ebből semmit az ég világon nem érzékelek.. a számok magasabbak, de a fegyvereim semmivel nem erősebbek az ellenfelek meg ugyan úgy elintéznek két ütéssel. Mintha nem csináltam volna semmit.
Én b.sztam el valamit vagy miért van ez?
Utánaolvastam és elég sok mindent írnak erről a hibáról, gyakori az eset, csak kíváncsi vagyok másnál itt előfordult e ilyesmi.
PSN ID.: Beegabor
Hát szerintem hatalmas jóságos! :D Ha ez tényleg így fog kinézni és 60fps-sel fog menni akkor hú meg ha! :D
Ez az új GT is jónak tűnik, de félek az ütközések megint bénán lesznek megcsinálva hangzásilag..
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.01.14. 10:54:31
A VRR hiánya és a gyengébb BC tett be nálam a PS5-nek, meg perste az XSX hozzáférhetőbb volt több pótolandó játékkal, valamint Game Pass-szal és sok esetben cross-progress-szel (sajnos ebben a Sony még Nintendótól is le van maradva, pedig én rákaptam, hogy felhőből folytatom PC-n, amit Boxon megkezdtem). Remélem, továbbfejlődik, a Sony amúgy jóféle csomagja, akor a PS5 Prót nem zárnám ki (vélhetően leverné a PC-m, azt meg nem olcsó fejleszteni) a rebesgetett Spartacusszal, de én simán ellennék a játékaikkal páréves csúszással PC-n. Szeretem a stratégiákat, és hogy szinte bármely régi PC-s játékomat is előkaphatom.
Vagyis a platfromok és generációk közötti átjárhatóság kiemelt fontosságú nálam. PS3 is akkor lett, amikor már sok remaster kinn volt, a Jak & Daxter HD Trilogy volt a választott játék(csomag) hozzá.
Szóval jól értem, hogy nincs még PS konzolod?
Ennyiből az UC Legacy Collection is jöhet majd, az 1-3 úgyis végigment, így nincs nagy hiányérzetem, hogy a korábbiak nem jönnek. Csak pont az előző három résszel töltött idő miatt a 4-től már nem volt rápörögve ezekre sem.
De az Elexig még nem jutottam el, azt nem tudom véleményezni.
Amúgy a héten a God of Wart várom - PC-re. Végre kiderül, hogy mekkora veszteség volt kihagyni a PS4-5-öt eddig. A HZD és a Day's Gone eddig nemhogy konzolt, de saját magát sem adta el nekem. Nem érzem bennük a csít :(
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2022.01.11. 19:13:31
Why so serious?