121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#118201 Én egyetlen olyan esetre sem emlékszem, amikor innen-onnan kipotyogott veteránok készítette projektekből valami emlékezetes született volna. Ti igen? Nekem semmi nem ugrik be. Az egyetlen hasonló eset ami a fejemben van, az Tim Schafer, de a Double Fine öregebb, mint ameddig létezett a Lucasarts, de hogy így az elmúlt mondjuk 10 évből én nem emlékszem semmire.
Ami persze nem prejudikál semmit ez esetben, csak úgy eszembe jutott.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.02.23. 13:58:54 -
#118200 Állítólag a CP volt a legjobban fogyó CDPR játék messze még így is. Szóval bejött nekik a dolog még a sok botrány ellenére is.
Mondjuk a botrányok lényege nem az volt, hogy nem jó a játék, hanem hogy nem ezt ígérték meg hogy last genen kb játszhatatlan volt. De maga a játék is visszalépés minden téren a W3-hoz képest, ez is igaz. -
#118199 Valszeg itt lesznek majd (reméljük legalábbis):
CD Projekt Red veterans are launching a new studio and making a dark fantasy RPG
nyilván vannak fenntartásaim, de hátha..
CP2077 sajnos egy nemlétező produktum számomra továbbra is, bárhogy toldozgatják foltozgatják, a befőttesüvegben polcra rakott szar esete :D
(PC-n toltam anno, nem volt jó ott sem sajnos - és nem a technikai oldalról/bugokról beszélek)
remélem elfelejtődik a DLC-k után örökre, és lapozhatunk a Witcher 4-re, vagy bárhogy is hívják majd.. :D -
#118198 "A túl sok pénz tönkrebasz mindent." Pontosan. Nagy cég, nagyobb elvárások, a befektetőket nem érdekli sem a Witcher sem a CP csak az, hogy a kis grafikonok miként alakulnak az üzleti év végén. -
#118197 Egynek elmegy, csak nehéz megérteni, hogy mi lett ezzel a céggel, hova párolgott az az igényesség, ami a witrchereket létrehozta. Programozni sosem tudtak jól, bugcunami volt mindegyik megjelenéskor, de a CP2077 nem csak a bugokról van szó, hanem a mindent átható középszerűségről, mindezt csilliárdokból. Totál ilyen EA/Bioware/teljes ágazati igénytelenedés és beleszarás szindrómások lettek ezek is. A túl sok pénz tönkrebasz mindent. -
#118196 "Fasorban sincs ez a Witchertől, se sztoriban, se mélységében se sehogy."
Egyetértek.
De nekem tetszik a CP is. Nem egy Witcher, de azért nekem bejön. -
#118195 Én XSX-en játszottam vele, az első néhány főküldit, de nem találkoztam benne ilyesmivel.
Ettől függetlenül nekem ez a játék se így nem tetszik, se ahogy megjelent, egyszerűen nem köt le egyáltalán. Fasorban sincs ez a Witchertől, se sztoriban, se mélységében se sehogy. -
#118194 Ha azt nézem mit hoztak össze a HFW-vel, a Call of the Mountain is lehet olyan baszó, mint az Alyx, és valszeg az jön launchra. Reméljük nem csak egy rövidke kis technodemo lesz.
Aki esetleg lemaradt volna róla:
-
#118193 Erdekel, amint lehet elo is rendelem, s erkeznek a vr-vegigjatszas videok (: -
#118192 Hogyne érdekelne.. Ha még bejelentenék hozzá az Alyx-et, na akkor azonnal venném! :D -
#118191 Engem érdekel. Ár meg megjelenés jó lenne, ha lenne, de egyelőre nem találtam sehol. -
#118190 abszolút nem para, egy random AC sokkal durvább bugokat tartalmaz, pedig jóval kisebb scope-ot ölel fel bármelyik AC cím.. :D -
#118189 Egy ilyen volumenű játéknál ezek beleférnek. Igazából számomra az a csoda ha nincs, mert tudom, hogy mekkora munka egy ilyet összehozni. -
#118188 hátha érdekel valakit...
First look: the headset design for PlayStation VR2
-
#118187 vannak azért, de annyira nem vészes szerintem - eltűnő/villóddzó NPC-k átvezetőknél, clipping (belelépés/lendülés a sziklába/létrákba MINDIG), víz is be tud buggolni... de összeségében véve nem vész, azért messze nem egy kezdeti Days Gone szint :D (20-25 órám van benne)
-
#118186 Amúgy HFW más is találkozott kisebb bugokkal? Eddig engem a bugok elkerültek a legtöbb játékban (a CP77-et nem próbáltam) de most a HFW-ben elég sok glitch-be futok bele. Van, hogy a fa fél méterrel a föld felett kezdődik, van, hogy párbeszéd közben hiányzott a szinkron hang bizonyos soroknál. -
#118185 Hát már lassan én is így vagyok ezzel. -
#118184 én már ott tartok, hogy nem kéne opciót adni performance és quality módokra, legyen egy mód és kész, a gyártó döntse el, hogy a legélvezetesebb a játék.
így csak kapcsolgatnám a 2 módot, mert mindig kíváncsi lennék, hogy épp hogy néz ki az a jelenet -
#118183 Még a sasquatch harcnál rombolhatóak a falak, de kb szerintem ennyi. Talán a végén Adam Smashernél is, de ez nem biztos. -
#118182 Ennek örülök, annak mégjobban, hogy néha még előfordulsz errefelé! -
#118181 Ja persze, tudom, hogy a modok miatt. Remélem a mentés azért még megmarad. :)
Ez a szekrényes dolog meg lehet, hogy 10ből 1x ha előjön. Én pl túl tudtam tenni magam a bugokon az első végigjátszáskor. Game breaking pl egy se volt.
Amúgy abban a szobában volt ez, ahol az elején kivisszük a pucér nőt az erkélyre, majd visszamegyünk a szobába. Ott a fal mellett vannak szekrények, és Jackinek arra könnyebb visszajönni. :D Én túltszem magam ezen.
Amúgy a fal csak ebben a lakásban rombolható? Máshol nem is emlékszek, hogy szét tudtam volna lőni a falat. -
#118180 Én is toltam megjelenéskor XSX-en, meg most is. De szerintem az akkori állapothoz képest a mostani már vállalható. Persze láttam egy-két érdekes dolgot, de megjelenéskor kb csak érdekes dolgokat láttam. :) -
#118179 Második ember mondja ezt a Jackie átmegy a szekrényen izét, amit én nem láttam 1.5-nél ps5-ön, pedig tegnap csináltam direkt még egy új játékot előről. Ma próbálok egy harmadikat is.
"Természetesen az 1.5 után már el se indul, de majd újratelepítem"
modok miatt nem indul -
#118178 Mondom ezt úgy, hogy PC-n szanaszét moddoltam a játékot (rendőrök, grafila, DLSS, autó irányítás, térkép, stb..) és benne van 110 órám, egyik kedvenc játékom. (Természetesen az 1.5 után már el se indul, de majd újratelepítem.)
PS5-tön kipróbáltam a trialt, érdekelt. Én nem vagyok benne biztos, hogy ez fix 30fps, érzek bezuhanást, lövöldözésnél pedig szörnyű az egész.
Teljesítmény módban viszont okés, még az autóvezetés is ok. Viszont!
Jackie átment a szekrényen, és crashelt a játék. Amikor Jackivel kell ebédelni az elején és először megyünk a tömegbe, akkor én elmentem kocsikázni. Összeszedtem a rendőrös csillagokat, lehajtottam az útról, fel a lépcsőre, ütöttem el sorban az embereket majd crash (tekints el attól, hogy mennyire morbid volt ez). :D Szóval itt valami még mindig nem ok, viszont! Aki még nem játszotta végig annak ez most egy tényleg jó esély, aki pedig visszatérő az szerintem ráér még a következő télig, amikor már talán valami plusz tartalom is lesz a játékban. :)
Ami viszont tény: Annyi pénzért amennyit most kérnek érte simán megéri.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.02.22. 10:01:34 -
#118177 Mások is jelentettek pc-n sz.r performance-t, egyelőre kb fél órát tettem bele pc-n, ott nekem minden tök ugyanaz volt, mint patch előtt, cutscene-ekben sem esett le az fps. Ez egyébként korábban sem volt nálam, még a release-nél sem. Más, na az volt, de fps bezuhanás az pont nem.
Ez itt off, de nálam (i7-7700k, 2080ti, 16 gb ram) rakás tweakelés után, rt reflection on és dlss mellett 60-90 fps-sel megy 3440x1440-en. Egyszer-egyszer befigyel 60 alá egy picit, de elég stabilan jó amúgy és a gsync monitor ezeket kezeli. Teljesítményproblémám nem volt a játékkal pc-n, t-pózolás, na az igen, de az más. Meg vicces fizika, de ezeket közben patchelték. -
#118176 CP2077 témához: Én PC-n néztem, nem is egy szar gépen ( i9 10900, RTX 3070, 32 GB RAM) és MÉG MINDIG ugyanazok a performance hibák vannak benne, mint az előző verziókban. Undorító, hogy amikor jön a cutscene egyszerűen leesik 10-re az FPS, diavetítés van. A látvány rohadtul nem indokolja, hiába kapcsolom ki be a ray tracinget meg az effekteket lejjebb veszem, tökmindegy, instabil a teljesítmény. Szar volt másfél éve és szar ez most is. -
#118175 Nem kéne ide semmi hókuszpókusz, csak a szopókember-féle temporal injection, és máris beretvaéles lenne minden. -
#118174 csak egy random képlopat, tőlem:
https://ibb.co/ZVYtvyg
https://ibb.co/HNjSWcm
nem, nem a fotó mód cseszi el/javít fel semmit - sajnos :(
szóval jah, azért szerintem szembetűnő, és nem csak a particle effekten, hanem a textúrákon is, meg kvázi mindenen... :\
vagy kicsit csiszolnak valahogyan a performance módon (ha nem checkerboard 1800p lenne, hanem akár egy dynamic 1440p nem lenne jobb, a lá DeS Remake?) ...vaaaagy a Ratchet-féle 120Hz mode (40FPS) rohadt jó lenne, ha lehetne implementálni itt is, szerintem a lehető legjobb megoldás lenne félúton - nyilván HDMI 2.1-en csak
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.21. 18:00:29 -
#118173 Na látod, ez konkrét dolog, amit most leírsz. XSX-en is megvan, nálam ilyet ott se csinált, új karaktert kezdtem direkt mindkét konzolon a patch után. Pc egyedül, ahol nem próbáltam még.
De gyorsan átpörgettem a reddit megathreadet, ahol az 1.5 bugokról írnak és ilyet, amivel ti ketten találkoztatok, nem találtam. clipping issue-t úgy ált nem jelentett senki. 90%pc-n problémázik a rosszabb performance miatt vagy a crashért, amit a feltöltött modok okoznak. Ps4-en van pár ember, akinek újra kellett rakni a játékot, van akinek úgy sem ment, de erre már jött azóta egy hotfix. Kb ennyi. -
#118172 A játékot egyszer már végigjátszottam, nagyon nem mélyültem el benne, nem tartottam arra érdemesnek, bár ez nem is igazán értem hogy kapcsolódik ide. Specifikus problémám, és a minden szar onnan ered, hogy ez megjelenéskor volt, és akkor rettenetes dolgok történtek, bénaságok lépésenként, amik most is jelen vannak. Konkrétan az most történt, hogy a legelején, miután jackie hazavitt, és menne el a garázsból, az autó beleesett a földbe, és szikrázva , nekibaszódva minennek próbált kimenni a garázsból, de ez nem sikerült neki :D
Na ugyanilyen bénaságok történtek anno, csak az még PS5-ön volt. Ez meg most XSX-en. Most lehet, hogy azóta a PS5-ös változatot kipofozták, az XSX-est meg nem, de erre csekély esélyt látok :)
De még mindig nem értem mi köze mindennek ahhoz, hogy mennyire mélyültem el benne. Ha elmélyülök benne, akkor megtisztel a játék azzal, hogy működőképessé válik, amúgy meg nem? -
#118171 Falon átmászó npc-ket kb release óta nem láttam a játékban. Pedig ps5-ön elvileg nincs külön vas, nálad dobta, nálam is kell, pláne az eljeén. De tesztért indítok egy új karaktert is ma délután és megnézem.
Nem tudom, hogyan kell, de szívesen rekordolom a scav-es első küldetést Jackievel, hogy van-e benne bármi ilyesmi. Eddig én nem láttam semmi hasonlót, de a leírások sem jelentenek semmi hasonlót. Digital foundry sem talált semmi ilyet. -
#118170 Te csak annyit írtál, hogy szar minden. Ebből nem az jön le, hogy nagyon elmélyedtél volna benne vagy valami specifikus problémád lenne, legfeljebb előítéleted. Mondom, azzal nem lehet mit csinálni. -
#118169 PS5-ön néztem, lehet valamit én csináltam rosszul, de szerintem kevesebb ráhatásom van, mint amennyi a lengyeleknek. -
#118168 Jó, oké, megvallom bűnömet: én nem PS-en néztem, hanem XSX-en. Lehet, hogy PS-en hótmás, de ebben valahogy nehezen hiszek. De nem zárható ki, ez tény. -
#118167 Nyilván azért néztem meg, mert nem érdekel. Olyanokat szoktam megnézni, amik nem érdekelnek, mert nekem az jó. Vagyis nem jó, csak fizetnek érte. Jó sokat. Vagyis nem fizetnek érte, csak azért csináltam, hogy a kretén rajongókat bosszantsam vele, mert nekem az jó.
De miért is jó?
Segítenél ebben? -
#118166 Hazudunk. Ez van. A CDPR kiváló munkát végzett, csak a userek hazudnak. Senki nem tapasztalt ilyet, és aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik.Szóval aki szerint kiváló, az mond igazat, mert a többiek meg szimplán hazudnak.
-
#118165 Hát, ha valaki ilyen felütéssel áll neki, annak nem is kell várni semmire.
Nyilván azoknak szólt, akiket eleve érdekel a játék. -
#118164 Min nézted meg? Ps5-ön? Amit írsz az 1.23 óta nincs már benne és van benne kb 300 órám csak ps-en. Senki nem tapasztalt semmi ilyet current genen, amit te meg Moby írtok, aki eddig tesztelte. Szóval lehet, hogy mindenki k nagy mázlista, digital foundry meg az összes oldal, akik nézték eddig vagy mindenkinek elkerülte a figyelmét. -
#118163 Megnéztem én is a trial. Egy kalap szar most is, csak valamivel szebb kalap szar, ha élhetek ezzel a rosszul hangzó képpel.
Vicc az egész. És a legfontosabb az volt most is, hogy legyen szebb. Valszeg pont ennyire voltak rendben a prioritások az egész fejlesztés alatt, és ezért született az, ami. Én nem látom azt sem, hogy itt lenne bármi, amire érdemes várni. -
#118162 Megnéztem a trialt, az első fél órában Jackie a falon keresztül közlekedett, majd kijött egy szekrényből. Egy kibaszott évvel a megjelenés után. Fizessen ezeknek a bohócoknak az, aki akar, de én biztos nem fogok.