121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Hát, én továbbra is az odamegyek és lebaszom stratégiát alkalmazom. Meg is van az eredmény, Tree Sentinel-be vagy hat órám ment bele, pedig nem is igazi nagy boss, az első igazi boss-ba meg négy.

Mert mindig gyenge vagyok, amikor odaérek, és csak órák múlva kéne odaérni.

De mostantól jobban figyelek majd. :)
  • Moby
    És ez miben más? Már a DaS1-ben is bemehettél a temetőbe a legelején, és felcsatolhattad a szopóálarcot.
  • Seth
    Addig haladj a kijelölt úton amíg nem lesz meg a hátasod. Utána meg inkább térj le és kóborolj erre arra, Legalább 3 opcionális barlang van ahol könnyű bossok vannak a végén, a kapott xp-ből meg fejlesztheted magad és a fegyveredet. A táborok sem vészesek, azokat is kipucolhatod. Menj inkább délre, nézegesd meg a tengerpartokat, szedegess fel mindent. Ha valami erős boss vagy ellenfél áll az utadba akkor inkább menekülj el. A lovag az elején opcionális, nem is ajánlom hogy leállj vele amíg nem leszel erősebb
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.02.26. 19:57:38
  • deep
    Hát, ha van rá lehetőség, akkor menj tovább. Ha ott még erősebb ellenfelek vannak, akkor meg másfelé. A pihenőhelyek elvileg mutatják, merre kéne menni.
  • bakkerman
    Szoval amire kiakarok lyukadni,hogy mindenkepp le kell gyurni egy utba jovo bosst a tovabb haladas miatt? Vagy ki is lehet kerulni menni tovabb es erosebben kesobb oda vissza terni? Ugye a jatek erre nem ad semmilyen tampontot,ezert kerdem
  • deep
    Én ott hagyok mindent, amit 10-12 próbából nem tudok lenyomni :D Küzdök, mint malac a jégen.
  • bakkerman
    Ti egyebkent hogy jatszatok a jatekot amugy? Marmint rutinosabb soulslike gamerek hogy allnak hozza az Eldenhez? Ugye ez open world,itt mas a helyzet mint a DS-ekben meg a BB-ben vagy Sekiroban…barangoltok,tápoljatok a karit konnyebb killekkel vagy ha utatokba jon egy boss arra ramentek mindenkepp? Tegnap kezdtem bele a jatekba,igazabol a tutorial resznel vagyok meg mindig,probalgatom mage-s karival,meg kozelharci karival is,igyekszem nem feladni de szerintem nem talalom meg a megfelelo taktikat ugymond,marmint probalok easy killekkel rune-t szerezni de valahol mindig kozbe jon egy boss,vagy annak tünö “allatka” aztan itt bizonytalanodtam el,hogy most ezeket jobb elkerulni es menni tovabb amerre visz az ut,vagy az total ertelmetlen taktika…
  • tonyr #118274
    Mit szolnatok egy nyeremenyjatekhoz? (:
    Roviden arrol lenne szo, hogy par kerdesre kell helyesen valaszolni, es a szerencses nyertes kapna tolem egy altala kivalasztott jatekot (alap, nem limitalt, stb kiadast).
    Nincs kotelezettseg sem feliratkozni, sem a videokat nezni a csatornamon, nem errol szolna a dolog.
  • Ulthanito
    Ezt helyetted döntsük el? Nem akarsz, ne játssz vele.
  • Ulthanito
    Hát pedig. Azok beszariak, akik így csinálják.

Szerencsére Margitnál ez nem működik...Ott vagy férfi vagy, vagy kibasz a gecibe.
  • Ulthanito
    Put these ambitions to rest.
  • Mephike
    Martin szokott ilyen neveket választani, szóval ez szerintem neki köszönhető.
  • Kandurex
    Nézem az Elden Ring végigjátszásokat, hogy meggyőzzem magam. De egyelőre nem tud. Vagy tényleg nem adják át a videók?
  • lwb
    Más: mik ezek a boss nevek már? Margit, István, Marika. :D Olyan érzésem van, mintha nem egy souls világban, hanem a Lehel piacon lennék.
  • lwb
    Azért a férfiasságot szerintem ne videójáték bossokhoz mérd. :D Ez így elég LOL.

Egyébként a "cheese" annyi, hogy a ház tetejéről ranged vagy spell karakterrel lenyomod. Annyiban cheese ez, hogy varázsló karakterrel másképp nem is nagyon fog menni a dolog, tehát kb ez a módszer van, azt' kész.Sok sikert lóhátról ütögetni a kezdő rövidkarddal 9-es erővel. A souls játékokat meg úgy találták ki, hogy minden játékbeli előnyt kihasználj a saját javadra. Az iron golemet mindenki igyekszik ledobni a hídról DS-ben. Cheese? Lehet, de nem véletlen van a játékban. A penetrator ellen érdemes kiszabadítani a csávót a börtönből DeS-ben. stb.
  • Ulthanito
    A ló nem cheese, valóban, na de bakker, rondább szerzeményeket is vágtam már le puszta kézzel. :-D

Amúgy most reggel azt mondom, hogy az első hat-hét óra nekem a játékban csalódás volt. 2022-ben egy PS5-ös új játékot így kiadni szerintem ciki. A Bloodborne is néz ki így, pedig az egy 7 éves cucc.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.26. 06:50:24
  • Voltan
    Azért, ha már lóval mész, sokkal könnyebb, és az nem cheese, se semmi, csak éppen nem kell nekimenni az első mozgó objektumnak a távolban, amit megpillantasz :D Értem én, hogy Dark Souls beidegződések, de nem véletlenül van ló a játékban. :D
    A valós történelemben se ment neki senki gyalog egy nehézlovasnak egy szál karddal, vagy bármivel.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2022.02.25. 23:41:10
  • Mephike
    Igazad is van, meg nem is. Nagyon kettős érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Örülök is a nosztalgia faktornak, meg nem is. Örülök, hogy visszaköszön egy csomó dolog a régebbi From-os játékokból, a következő percben meg azon agyalok, hogy ezt már hányadik alkalommal adják el nekem. Tudom, most azt fogod mondani, de hát tudtuk, hogy ez ilyen lesz, és teljes mértékben igazad is van.
    A gond az, hogy felültem a hype vonatra, és most kicsit csalódva veszem tudomásul, hogy lehet többet akartam belelátni a dolgokba. Szerencsére látom a feleségem örömét, szóval van ki rongyosra játssza ezt a játékot, én még agyalok egy kört, hogy hová is helyezzem ezt a játékot a saját listámon. Jelenleg a HFW számomra jobban sikerült, mint az Elden Ring, pedig a fordítottját vártam.
  • darkSectorxxx #118263
    10/10 ilyen téren túlzás igen, de ha össz élmény akkor lehet nem...
  • Ulthanito
    Nekem is. Nem rossz az a hang, csak nem azt szoktuk meg. De hogy egy videót nem tudtak összerakni basszus, mindegyik From-játék intro videóval kezdődik, az gáz.
  • Ulthanito
    Nekem az egész napom ráment, most sikerült elfektetni. Majd arról a második próbálkozásról tedd már fel a videót.

A cheese-s dolgok nem érdekelnek, az csalás. Csak beszarik nyomják úgy, nem férfiak.

Az, hogy egy szaros trófeát se ad érte, azt jelenti, hogy semmi értelme leverni, kurva nagy csalódás volt.

Ne basszátok el az időt vele, mert kurvára nem éri meg.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.25. 20:42:23
  • n000rbi
    Nagynehezen döntöttem, a ps4 verzával nyomom addig, amíg ki nem kalapálják, mert nem bírom ezt a rángatást. (a mentés 2 mp alatt átvihető a ps5 verzióba)
  • Mephike
    Kipróbáltam és most is játszok az Elden Ringgel. Igen, tudtam, hogy milyen lesz a grafika. De most, hogy előtte a HFW ment a gépen, nagyon éles a különbség. Nem panaszkodom, csak valahogy azért a 10/10-es játékértékelések világába (totál nem mérvadóak) ez azért elgondolkoztató.
    Az intro és a hozzá tartozó hang eléggé nagy csalódás volt. :(
  • lwb
    Azért akkora guide nem kell hozzá, ki lehet agyalni, hogy mivel lehet leverni simán magadtól. Második próbálkozásra ki is végeztem. :D Pár flaskám elment rá, de van ez így.
  • darkSectorxxx #118257
    PS5-nél IGEN feltelepítheted a PS4-est, ha olyan kiadást veszel ami tartalmazza!!!!

Most hogy is áll ez az egész Elden Ring ügy? Hol milyen is miáért melyik a joobb?

Minden verzió érdekel hogy milyen ha valaki össze tudná nekem foglalni...
    Illetve én 1080p-be játszom...
  • darkSectorxxx #118256
    Egy nem véletlen souls játék. :P
  • darkSectorxxx #118255
    :D
  • Moby
    VRR nélkül, csapkodó frémmel.
    Én nem homeolok már, nem is tudnék. Illetve homeolok, a gyerekeimmel.
  • Seth
    Aloy elég jól le lett modellezve :D
  • Ulthanito
    Nem akarok semmilyen guide-ot használni ehhez a játékhoz. Szóval nem akarok cheese-t se. Lovon menni fog, még kell pár próba. Meleeben csak a 2/3 HP-ig jutottam, már csak 1/3 maradt neki. :-D

Szerintem már 50 halál van bőven benne.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.25. 15:54:16
  • Ulthanito
    Ha meg felesben vetted volna valakivel, akkor 30 lett vóna, és a kedvenc konzolodon tolhatnád.
  • lwb
    Le lehet pedig cheeselni. :D Google a barátod, ha a 40. halált is unod, én tuti nem megyek közelharctávba hozzá.
  • Ulthanito
    Háááát, nekem az első boss úgy felcsatolta, hogy még mindig tolja. Két órát meleevel próbáltam, most elővettem a lovat, abba is már belement bő egy, és még él.

Kurva nehéz, na. Oké, nem véletlen, hogy mondják, hogy kerüld el az elején, de akkor is baszki.

Várom majd az indiántáncot, hogy vágod le meleevel. :)
  • Ulthanito
    Megnéztem, Elképesztő ronda. Toltam vele másfél órát, és most letöröltem, Megy vissza a PS5.
  • Moby
    Most okoskodhatnék, hogy ezért vettem XSX-re, de nem, rohadtul nem. Azért, mert $35 volt az argentin kód A VRR csak járulékos előny :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.02.25. 14:27:48
  • n000rbi
    Valaki egy Elden Ring ps5 launch editiont? Priviben megbeszéljük.
  • n000rbi
    Persze, de ez pont rossz példa, mert a GoG-nál is kompromisszumra kényszerült az ember: vagy 4k30, vagy 1080pcsapkorászósose60. Igazából a 4k30 volt az egyetlen opció, a másik annyira szar.
  • lwb
    Azért van nextgen multiplat játék, pl. a Guardians of the Galaxy. A from kicsit bénácska, amikor látványról van szó, ennyi az egész.
  • LBandi77
    Ja hát én is ezen filózok,az utóbbi fél évben csak szamuráj voltam.
  • LBandi77
    Pedig van benne fogpiszkáló, lehet indiántáncolni.