121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Azt nem tudom mennyire random milyen szintű köveket találsz, de meglehet, hogy bányája válogatja mit lehet bennük szerezni.
Amúgy engem (meg a játékot) ezzel a farmolással ölitek meg. Minek? Ha valami nem megy, akkor próbálkozz másfelé, máshogy. Lehet meg se találtál még valamit, amivel ezerszer könnyebb dolgod lenne. -
Olvastam, értem én, de ez a farmolás kiidegel.. :D Mertem remélni, hogy a [2]-ből lehet valahogyan több [1]-est csinálni, vagy fordítva. Hát.. Ok.. Vak szerencse akkor az egész megint, hogy mit találok és szépen visszafogja ezt a rendszer a fegyver fejlődést.
Demon's Soulsban is már minden bajom volt amikor 40. runt nyomattam egy bányában, hogy valamelyik giliszta kidobja azt amit kell..
Bár igaz, hogy lehet később lesznek olyan bányák ahol találok már [4]-től felfele is, és ezzel arra motivál a játék, hogy ne egy bányában gyűjtsek össze mindent.
Inkább farmolok rúnát esküszöm, az izgalmasabb.
Amúgy ezt a Sword of Night and Flame-et láttátok? :D Ha van elég FP akkor eléggé jó csatát kezdeni vele. :D Utána viszont gyengusnak tűnik egyelőre.
(Faith és Str a célom most, de ha valamit elrontok majd újraosztom..)
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.07. 14:25:13 -
Olvassatok már itemleírást, ott van, hogy melyik kő hányas fejlesztési szinthez jó... -
LBandi77 #118468 Később ha megtalálod a megfelelő itemet ,akkor lehet majd vásárolni is,de egyébként tényleg fasza hogy már van 8-as kövem de most 6- os kéne abból meg semmi. -
Húú ezek a fegyverfejlesztések kiborítanak!
Smithing Stone [1] meg [2] stb, és van amikor az eggyes, van amikor a kettes vagy a hármas kell. Pedig mind Smithing Stone. Hihetetlen.. Nem lehet valahogy a [2]-t feldarabolni, vagy ilyesmi? Vagy többet összerakni és magasabb szintűt kapni?
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.07. 12:34:29 -
Petike125 #118466 Sziasztok! Nem tudjátok, lehet most valahol készletről PS5-öt venni? Vagy akár nagyon rövid várakozási idővel. Digitiális és lemezes verzió is érdekel. -
Igen, bizonyos helyeken ill. bossnál lehet csak idézni, az se működik ha egy engedélyezett helyről kimész, hogy ott is segítsen az idézett lény, mert elkezd villogni és eltűnik. -
Plusz ugye legyen elég FP-d hozzá. De szerintem nincs feltöltési idő ... Mondjuk azt csípőből nem tudom, hogy ha harc közben leveri a boss, akkor tudod-e rögtön újraidézni. Szerintem nem. -
Vannak területek ahol engedi és vannak ahol nem. Ezt a stamina alatt bal sarokban jelzi egy ikon.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2022.03.07. 11:41:57 -
Summonoknak az eldenbe van valami feltöltési ideje? Mert egyszer van, egyszer nincs… -
Még annyit elfelejtettem beírni, hogy nekem valamiért olyan érzésem van sokszor hogy a nyilvessző nem is oda csapódik be ahová mutat a célkereszt. És így meg a gyors mozgásukat összevetve , kibaxott nehéz egy pici alkatrészt eltalálni rajtuk. -
Az is igen. -
LBandi77 #118459 Most valami Morgott vagy ki szopat, nem tudom megszokni a movesetjét. -
Na igen. Nagyon sok helyszín van amit csak ugralassal tudsz elérni.
Nem kis területek. :D -
Igen, bődületes tartalom van benne, nem is értem ennyi mindent hogy tudtak összehozni. Nem akarok mást csinálni csak ezzel játszani (és most dolgoznom kell...) -
Jaja közben meglett már. Ash of war (blood loss-os) lehozta a második fázist. Blood Losst/Mérgezést nagyon nem szeretik a bossok.
De köszi a tippet.
-
Rennala varázslóval, bár közben már biztos megcsináltad:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. fázis könnyű: amelyik világít, abba ütni egyet
2. fázis: szerezd be az idézhető íjász marionett figurát (az akadémiában van az is, a temetős résznél, a hídtól balra kell leugrani érte, az egyik íjász dobja), fejleszd fel legalább +2-re Roderikával és stunlockolja neked a boss-t, közben tolod belé a rock sling-et és bukfencezel az idézései elől
-
LBandi77 #118454 Gyerekek ez a játék, bemegyek 1 pici ajtón akkora területet nyílik meg ledobom az agyam.Amit figyeljetek hogy sok helyen le lehet ugrálni a tetőkre, nagyon sok item fegyverfejlesztő cucc van rajtuk.Nekem beidegződés hogy nem ugrok das- ba nehezen szokom meg.De pl.az akadémián leugrottam 1 helyen elég nagy területet lehetett bejárni a végén 1 kulcs, teljesen véletlenül találtam. -
Aha..jó sok van még hátra. Nokronban tegnap boklásztam. :O
A legnehezebb boss amit még mondtam..hát ki idegelt..szóval megnéztem egy videót róla..most mondjam azt..hogy elsőre sikerült utána. Pedig mennyit sz*ptam vele.. -
Lesz bőven... -
Igazad lehet -
Nem mind. -
Nem, végülis az íjnál passzív. -
Ja, L2. -
LBandi77 #118447 Most én is felhúztam 1 íjat , nagyon hasznos a sok repkedő f@sz ellen, illetve a sok fejedre eső ellenfelet is előbb lelövöm aztán a földről már nincs ideje fölkelni. -
Hozzárendelni tudom, csak használni nem :) -
A grace-nél tudod hozzárendelni, ne foss tőle, nem végleges, bármikor kísérletezhetsz.
Ja és háromszög + R1, vagy háromszög+L1, attól függően melyik fegyvert akarod két kézben fogni. -
És tényleg! Köszi! -
Hm, segítséget kérek. Az íjba meg a pajzsba, h kell használni az ashes? Nem jövök rá :( -
LBandi77 #118442 F@sz kivan már ezekkel a tree sentnel lovasokkal már a 4.- et vágom le.Mennyi lesz még? -
Engem a mocsadék lopakodó robot szivat keményen. Elemezni sem tudom, mert ha rejtőzködik akkor hiába látom a szememmel a fénytörést, nem elemzi a focus. Gyors, csapdákat dobál és lézerrel lő. -
LBandi77 #118440 Háromszög+ r2. -
Na, levertem margitot, meg rozsomákot vagy kit, h ne érje szó a ház elejét. Egyelőre viszem, mert nincs más játék.
Ezek az ashes of valamik csak úgy működnek, ha nincs pajzs a kezembe? Itt lehet kétkezesre váltani? Mert hiába nyomkodom a háromszöget nem vált át :(
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.03.06. 15:43:42 -
Jelentős, de nem ezzel töltöd a legtöbb időt. A játék hatalmas, az exploration, és a különböző puzzle-ök megoldása több idő volt nekem. És ez a része amúgy rohadtjó. Ez még mindig egy nagyonjó játék, csak több potenciál lenne benne ettől. -
Kár, h pont az a rész amivel az időd jelentős részét töltöd… -
Normál fokon vagyok.... az ideg szétvet sokszor.... annyira de annyira nem érzem azt hogy érdemben rajtam mulna hogy tudjak védekezni az ellenfelek elől vagy kivédeni valamit, hogy szó nélkül leveszem majd story nehézségre ha még egy darabig fűtti az agyam, annyira nem izgat ebbe a nehézség, pedig szeretem a kihívásokat a játékokba, de ez szerintem nem a játékoson múlik sokszor meg full nem is érdekel.
Egy souls játékban itt érződik az hogy a harcrendszer mennyire igazságos, ha megtanulod az ellenfeleket akkor kezedbe érzed az irányaítást, itt meg nem.
Van pl az a nagy fóka ge.i állat, olyan nehéz messze futni tőle és annyira sincs sokszor időm, hogy visszaforduljak rá és meghúzzam az ijjat, akkora range-e van mikor rámveti magát meg forog a farkával, és így tovább.
Amikor elesek egy ütéstől mire felállok, akkor beleesek néha viz közelébe a tavakba, ott meg alassan úszik és nem tud ijjazni a vizből ugye.
Áh, mondtam minden ismerősnek hogy ez az első játék életebne ahogy ha kell SZÓ nélkül lebaszom majd a legkönynebb fokozatra.
És a pajzsról annyit, hogy nem csak a védekezés miatt de azt a zicert kihagyni, hogy egy ellenféltől elveszszük a pajzsát és mi azt a pajzsot csak repkedésre használhatjuk ez vicc.
De értem mert az engine miatt gondolom nehézséget okozott volna ennek használata, gondolok itt arra hogy még az se tiszta mikor leszúrod a robotokat a lándzsáddal olyan iylesztési gondokkal küzd a játék, hogy egy picit ott kizökkenti a játékost az idilli környezetéből szerintem...
Piszokjó játék, de ahogy írtad lehet most már egy frissebb engine kell ....
De ez mellett persze imádom a játékot, annyi tartalom van benne hogy idén ez mellett örülök ha tudok még Elden Ring-ezni, csak hát na, azé mert ps ex játék még lehetnek rossz tulajdonságai és ugyanugy szóvá kell tenni mint az érdemeit. -
Kétségtelenül a harc a játék leggyengébb pontja, és agyalapig tolja, illetve azon is túl, szóval érdemes levenni annyira, ahol már nem bánt, mert végtelen mennyiségben kell túljutni rajta. -
Olcsón vettem - mint mindig - ilyenmódon az árát nagyon megérte, és bár jól szórakoztam, a csalódottságomat nehezen tudnám beárazni, merthogy én azért a kiváló első rész után ettől kicsit többet vártam. -
Gratula. Nekem az a bajom és nem játszok nehéz fokon hogy Aloy sokszor béna, gurulni lehet meg futni de sokszor akkora felületen támadnak ellenfelek meg sokan vannak, meg gyorsak hogy olyan mintha nem tudnék mit védekezni már.
Basznak pajzsot adni ugye, az a szar amivel lesiklok azt betehették volna pajzsnak.
Normál fokon 2-3 sebzés és meghalok, a növényből van kb 30 na ez 30 ütés... egy tartalmasabb harc után simán felhasználom és akkor ha túlélem megint szedegethetek növényeket, na ez irritáló nagyon...
Meg mikor a sziklákhoz menekülök ugrálnék de Aloy geci belekapaszkodik vaalmi kis sziklába random ugye és mire onnan leugrik vagy elindul, megbotlik mint a lassított felvétel... a harc látványos de nem jó harcolni benen topa a karakter és idegesítő. NEKEM -
Nagy kár, így akkor majd nagyon olcsón, uborkaszezonban pótolom. (addigra talán végzek az Elden Ring-gel:D)
Kösz a beszámolót!