PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Már nagyon ráfért a Lego játékokra a vérfrissítés, ez eléggé jónak tűnik.
PSN ID.: Beegabor
És persze -1platform ha Ex.-ot akarnak
Nekem könnyű dolgom lesz, de mások miatt drukkolok azért.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én fordítva tippelem, talán 4-5 % hogy néhány story-s játék lesz exclusive azok se végleg... majd kiderül. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.01.20. 19:36:37
Ha az nem lesz Ps5-re na ott lesznek gondok..
Én úgy kb 95%-ban meg vagyok győződve arról, hogy 2024-től minden CoD box és pc exkluzív lesz. Adok 5% esélyt arra, hogy valami csoda lesz és mégsem.
Hát ha így lenen én is megtettem volna, de kizárólag ismerősöknek és ittenieknek átadni...az eredeti árán...
Azt sajnálom nem rendeltem anno többet..
Úgyhogy érdemes figyelni boltokat most aki akar venni!
Még azon az áron küldik(145e.ft)
Az hogy a Sony-nak ez anyagilag mit jelent majd nem érdekel ha jönnek ilyen story AAA címek továbbra is. :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.20. 16:30:15
A PS Plushoz meg persze ne hasonlítsuk, mert vicc kategória az a szolgáltatás, főleg a GP fényében.. :D kíváncsi leszek a nagy SONY-féle GP-válaszra, de nemhiszem, hogy akkora fegyvertény lenne... ott nem tudok elképzelni olyat, hogy egy SONY-ex day1 bekerülne a leendő GP-klónba.. :D
De amúgy jah, szerintem is esélyes, hogy a legtöbb IP exkluzív lesz 1-2 kivétellel - valszeg nem jókedvből költöttek rájuk ennyit, evvan..
Én személy szerint örülök a dealnek és remélem lesz több még, de persze mindig lesznek károgók :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.20. 15:47:52
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2022.01.20. 14:02:23
Kizártnak tartom, hogy 70 milliárd USD-t kipenget valaki azért, hogy csak timed exclusive meg GP CoD-jai legyenek. GP-ra be tudta rakni az EA Playt úgy is, hogy nem vették meg az EA-t. Timed exclusive dealekért sem kellett megvenni még egy stúdiót se. Ha valaki ekkora pénzt lerak az asztalra, az akar valamit is érte.
De meglátjuk nyilván.
Amúgy nagyon fasza ez az xCloud játszok rajta Halo-t, de nem mintha nekem kellene, sajnos PC-n böngészőből csak kontrollert fogad el. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.01.20. 08:00:18
Sőt tudtommal az MS még szerette volna azt is tavaly hogy a GP kiterjesszék Sony és Nintendo rendszerekre is... avgyis nem feltétlen gondolok itt nagy erlzárásokra, esetleg ez amiket írtam is, hogy mint egy Medium, vagy Hellblade hogy fél-1 évig azt ennyi.
Hiszen miért zárja el a ps játékosoktól ha eladások után is kap részesedést? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.01.20. 07:46:32
De mint írtam én azt se tartom kizártnak hogy a game passot átpasszolja a sonynak így mindkét oldal nyerne vele :)
Mondom én ezt akit cseppet se érdekel.... :D
Mármint hogy mi hová lesz exclusive.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.01.20. 07:22:34
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PS5 II PSVR
oops, vásárlóerő paritáson néztem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.01.19. 15:09:46
PS5 II PSVR
2020 magyar éves GDP: 48e milliárd ft, USD-ben: 155 milliárd
90 ezer milliárd az majdnem a kétszerese a valósnak.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Exclusive-okat nem fog nagyon fenntartani az MS mert ő szolgáltatásban gondolkodik, nem érdeke az hogy nagy exclusive-okat betegyen csak 3000-es GP-be... hanem ideiglenes max exclusive, fél-1 év...
Aztán azt mondja megveheted te máshol csak full ár... aztán nálunk meg havi fillérekért....
Én nem gondolom azt hogy ezekután akkor exclusive lesz bármi is. Mármint véglegesen.
A The Medium egy kis indie cucc volt és még azt se tartotta meg az MS.
Elvan ő a Forza-Hali-Fable vonalán.
Aztán meg majd kiderül... itt már semmi se biztos és semmit nem tudni....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.01.19. 13:32:06
Bethesdánál is ment az agyalás, hogy a FO meg a TES túl nagy IP-k, nem merik exkluzívnak csinálni, aztán kiderült, hogy de, merik.
Nem kell, hogy ingyen legyen. A rendes árán is megbasz mindent. Annyiba kerül, mint a netflix, csak ez ilyen magyar virtus, hogy akkor érezzük jól magunkat, ha megkefélhetjük a rendszert. Bármelyiket. Genetikailag van belénkkódolva, de közben a netflixet is kifizetem havonta, leseszarom, el sem gondolkodok, hogy lehetne olcsóbb(biztos azt is lehet kefélni, csak nem ennyire kézenfekvő és népszerű, vagy csak nem mentem utána).
Adversus solem ne loquitor
Szerintem az ismert világban játszódó spinoff játékok és új IP-k lesznek majd csak exkluzívok. De a többrétű játékok (Overwatch, Hearthstone, CoD5000) jönni fognak mindenre a továbbiakban is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.01.19. 08:46:56
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
(más kérdés, hogy a GP meddig lesz "ingyen" -- még adok 1-2 évet, aztán lehet vége lesz a szép életnek ott is, mert rábasznak olyan havidíjat majd.. :D)
ez tökéletes arra, hogy át-/elcsábítsa azokat is, akik hallani se akartak korábban az Xboxról..
random jó példa haverom erre, aki a Starfield miatt fontolgatja a boxot, pedig ő nagyon a kék sarkot erősíti.. :D PC ugye nem túlzottan vonzó opció a csilliókért a többségnek, így marad a box.
ki tudja, hogy hányan gondolkoznak ugyanígy, csak más (leendő) exkluzívok miatt.. :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.19. 08:20:55