PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én tényleg csak csóválom a fejemet arra, hogy mekkora kinyilatkoztatások mentek, hogy ezek majd világmegbaszó konzolok MOSTAZTÁNTÉNYLEG, meg 4K60-éra (sőt...4K120 <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>), aztán egy random 3rd party címmel még XSX-re (ami a világ legerősebb konzolja™) odaokádnak egy receficés 1080p-t, ahol még a 60FPS is necces -- ráadást kb low-medium grafikán... 😄D
akkor lastgenen miben futnak ezek, sub540p@25FPS, vagy mi a jóisten?!!!😄
a generáció elején vagyunk, és már ilyenek megtörténhetnek -- mondjuk ebben lehet az is benne van picit, hogy a crossgen szarságot erőltetniük kell még..
titkon bízom abban, hogy ez javul majd, de a day1 patch notesban sincs semmi grafikát/felbontás-t érintő változtatás..
és igen, továbra is tisztában vagyok, hogy 185k-ért ne várjunk csodát, de ne ez legyen már egy generáció kvázi elején - ha a végén járnánk, totálisan elfogadnám ezt a performance-ot...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.03. 11:05:52
sorry, nem fogalmaztam pontosan - erről lenne szó:
Ratchet and Clank’s fidelity mode gets performance boost for 120Hz TVs
lényegében egy 40FPS-es fidelity mód (a 30FPS helyett) - de csak a 4K120Hz-et támogató TV-ken lehet benyomni, ezáltal _SOKKAL_ fluidabb az egész játék, legalábbis OLED-eken biztosan, de sajnos kb. eddig ez az egyetlen játék, ahol ezt a megoldást láttam... (nem tudom, hogy a Spiderman-be berakták-e utólag), de nagyon reménykedtem, hogy ez picit jobban elterjed -- csak gyanítom, hogy ez inkább Insomniac engine fícsör..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.03. 09:39:19
"Ratchet-féle 120Hz / 40FPS" ez mit jelent pontosan?
nyilván nem várja el az ember, hogy egy 185 ezres szaron menjen minden 4K60RT-ben, de azért egy dynamic 4K RT nélkül - neadjisten 1440p@60 RT nélkül - szerintem minumim megoldható kellett volna legyen, ha már a Far Cry 6-nál is sikerült..
nekem nem volt úgy nagyon bajom anno a 30 FPS-sel feltétlen, de az sajna OLED-en továbbra is vállalhatatlan kategória interpoláció nélkül (de azzal együtt meg főleg), ezt tartom... 😞 mintha diavetítést néznék /B9/...
sajnálom, hogy a Ratchet-féle 120Hz / 40FPS nem terjedt még el jobban, az viszont nagyon gyönyörűen futott 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.03. 08:29:35
Azt hiszem inkább megvárom, amíg akciósan lesz vagy game passba kerül vagy valami.
Kár 😞 Adnám pedig huszonnégyezerért!
Mámmegintapolákokkalvanabaj...
Adversus solem ne loquitor
Holnap 23:00 - Ghostwire: Tokyo showcase
Ma 23:00 - GT7 State of Play! 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.02. 20:37:13
Performance Mode | 1080p / 60FPS
Quality Mode | 1080p / 30FPS (RT Shadows/Ambient Occlusion)
Resolution Mode | 3456x1944 / 30FPS
Na, ez a vicc kategória 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Dying Light 2 Stay Human
Techland, Square Enix
75
Top Critic Average
PC Gamer
84 / 100
Eurogamer
Recommended
IGN
7 / 10
Metro GameCentral
7 / 10
GamesRadar+
3.5 / 5
Game Informer
9.5 / 10
GameSpot
6 / 10
Game Revolution
6.5 / 10
hát....nemtom....
ránézek pénteken, de azért sejtettem, hogy nem lesz teljesen szájíz nélküli a cucc 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem csupán 60 fps upgrade volt, amit a GoW-ban is ingyen adtak. Ez egyértelmű. Ha azt is nézzük, hogy jött egy ingyen játék is, ha nem volt meg, akkor fair deal.
Lehet, hogy Abby karakterét nem szerették, de garantáltan nem az izmai, hanem a természete, a sztoriban betöltött szerepe miatt.
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem kell minden ingyen, de ugyanezt ingyen kapjuk, kaptuk boxon fps boostnál vagy pl. skyrimnél és fo4-nél, greedfallnál és még egy rakás más játéknál. Itt meg megint fizetni kell érte. Szerintem nem oké, szerinted igen, legyen így. És nem vagyok fillérb.szó, ha valami megéri az árát, azt megfizetem, volt olyan játék, amit minden platformon megvettem, mert megérdemlik. A lehúzások nem jönnek be, ennyi. Ezt is kiköhögtem, de inkább adtam volna akár 100 dollárt is egy új ND játékért, mint 10-et egy ilyen izéért, amit a TLOU2-nél még sikerült ingyen kiadniuk.
"Van, akinek az izmosabb nő vérlázító bűn"
LOL 😄 Még mindig itt tartasz? Abbie nem volt vérlázító bűn csak az egész vicces és felesleges volt. Nem véletlen van fent a leggyűlöltebb videójáték-karakterek listáján ma is, előkelő helyen. Nem lett az emberek kedvence, finoman szólva. Az izmai inkább csak viccesek voltak, de jelentősége nem volt, nem az volt a baj annak a játéknak a történetével, de ezt már a múltkor megbeszéltük.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2022.02.02. 13:12:07
Ha valaki nem akar erre 3 ezret költeni, szíve joga, de az az indok, hogy nem nyúltak érdemben a játékhoz, szerintem nem állja meg a helyét.
Persze el lehet várni azt is, hogy mindezt ingyen tegyék, hisz itt mi mindannyian ingyen dolgozunk, nem kérünk pénzt érte.
Sajnos ma már ez az alap, hogy BÁRMI jön ki, azzal valakinek garantáltan lesz valami problémája, vélt vagy valós. Van, akinek az izmosabb nő vérlázító bűn, van, akinek a nem lockolt 60 fps, széles a paletta.
PS5 II PSVR
3k-ért szerintem ez bőven jó.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.02. 10:52:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ez nem remaster. Nem is lehet, nincs is értelme egy páréves játékot remasterelni, ami még ma is az egyik legszebb a piacon. Ez csak egy ps5 kiadás, kapott támogatást az új kontroller meg nagyobb frame rate és kész. Simán mehetett volna ingyen is.
Persze, akinek nincs meg az LL, az megkapja hozzá, úgy jó deal, de akinek megvan mindkettő, annak azért picit b.ssza a csőrét, hogy egy felcicomázott fps boostért még fizessen is. CDPR ugyanezt ingyen fogja adni a witcerhez vagy a cp-hez pl.
PS5 II PSVR
Végülis ha úgy vesszük gondoltak erre is a jövőre való tekintettel
Why so serious?
Persze kérdés ki az akinek nincs meg régóta mindkét rész, valszeg kevés ember de létezhet. 😊
Most nézem nincs már külön Uncharted 4 meg Lost Legacy, egybe van a 2-ő, vagyis ha veszel upgrade-et és csak mondjuk az egyik van meg, azonnal ugyanúgy megkapod mindkettőt! 😄
Legalábbis PS5-ön is egy példány van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.01. 17:09:23
Na ezt meglesem mert ennyit nekem bőven megér, azt hittem újra meg kell venni...
Why so serious?
Why so serious?
Adversus solem ne loquitor
De mi? van külön upgrade leehtőség? akkor az hogy megy meg kell lenni a 2 játéknbak alap verziósan?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.01. 15:32:58
A remaszter fogalma ebben ki is szokott merülni. Ez nem remake.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.01. 15:26:58
PS5 II PSVR