121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    mondjuk ez tényleg rohadt gáz, és amit Ulthanito is ír, én nekem is volt hogy nem tudtam a kapcsolót meghúzni, mert nem dobta ki (bug?) az action-re váltást, csak a read-et...
    meg ez a "hidden wall", "jump here" tényleg kikúrt szánalmas -- szerencsére az ilyen fosok többségénél van egy plusz üzi mellette, hogy "liar ahead" :D

de tényleg sok csicska van, én se értem őket, meg akik még fel is szavazzák...

lehetne valami rendszer, hogy x downvote után törlődik az üzi és/vagy blokkolja a üzenet írást az egyénnek :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.02. 20:14:17
  • Kongy
    Na én pont az ilyen troll üzenetek miatt játszom szigorúan offline a játékot. Barlangokban is mindenhova odateszik a gyökerek, hogy "hidden wall" meg hasonlók. Szánalmas, hogy valaki csak ezért játszik, hogy ezeket betrollkodja....
  • tonyr #118356
    Ami "alap" jatekot valasztasz (:
    Minden szerepel a leirasban.
  • Ulthanito
    Na, még egy kis ER-vélemény.

Én elveszek ebben a játékban. Továbbra is azt gondolom, hogy a kevesebb néha több. Nem kellett volna ide fele akkora map se, meg 10-12 badass bossnál több. Helyette most van 25 töltelékszar boss, meg nagyjából vagy 5 badass, akiből eddig kettővel találkoztam.

Egyáltalán nem adják azt az érzést a bossok, mint például Bloodborne-ban Ebrietas. Az itemek nagy része szerintem fabatkát se ér, guide nélkül meg lehetetlen ezt a játékot rendesen játszani. Konkrétan nem tudom, hogy merre menjek, csapódom jobbra-balra a térképen, ami épp eszembe jut. Így aztán vagy megtalálom azt, amit kell, vagy nem.

A játékba fektetett 50% erőforrást inkább a Bloodborne 2-be tették volna bele.

Azt a sok elbaszott degenerált idiótát, aki azt gondolja, hogy vicces üzenetet közvetlen a tövébe tenni olyan dolognak, ahol kontaktálnod kell (karok, ajtók, létra, ládák stb.) azt jól szájon kellene baszni.

• tonyr #118354
    Ez toled nagyon rendes dolog, de nyugodtan jatszatsz ;)
    Mi is el vagyunk latva jatekokkal, tobbel mint amennyit elbirunk, jopar meg ki sincs bontva, de gondolok a nyugdijas eveinkre is :D

Az 5. kerdes, hogy mit szeretne kapni a szerencses nyertes ;)
  • Láma!
    Sziasztok! Discordra írtam, de hátha itt lesz a megoldás. PS5 co-op problémáink vannak. Vagyunk 3-an (A, B, én). "A" mindenkihez tud csatlakozni és hozzá is tudunk gond nélkül. "B" és én viszont egymáshoz nem, próbáltuk Borderlands 3-ban és Elden Ringben is. BL3 csak ugy megy ,ha "A" hostol és rácsatlakozunk mindketten. Nekem és "B"-nek van meg az Elden Ring de nem megy a co-op. Chat, képernyőmegosztás, minden sima, de játékbeli co-op az istenért sem... Mindketten diginél vagyunk, digis routerrel, amin mindketten csináltunk E.R.-hez ajánlott port forward-ot is, de nem segített. Van esetleg valami ötlete valakinek, vagy találkoztatok már hasonlóval?

Köszi előre is!
  • Rage47
    Mi a nyeremény?
  • darkSectorxxx #118351
    Nagyon rendes tőled ha sorsolsz játékot, szép gesztus.
    Én azért nem nevezek be mert úgy érzem nem szeretném mástól elvenni a lehetőséget hogy nyerjen valamit mert vannak bőven akiknek sokkal jobban jön bármilyen nyeremény mint nekem.

Csak annyit nem írtál le még a kommentben hogy mit nyerhetnek azok akik játszanak a játékban. ;)
  • tonyr #118350
    Nyereményjáték (:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Sziasztok :)

Egy nyereményjátékot hirdetek meg, ahol egy "nagyszerű" ajándék talál gazdára.
    Nincs kötelezettség sem feliratkozni, sem a videókat nézni a csatornámon, nem erről szól ez az ötlet.
    Aki a következő 4+1 kérdésre elküldi a helyes válaszokat a "[email protected]" e-mail címre "nyereményjáték" tárggyal,
    részt vesz a sorsoláson.

Beküldési határidő: 2022.03.11.
    Sorsolásra az ezt követő hétvégén kerül sor, egy extra videóban.
    Ezután a nyertessel felveszem a kapcsolatot az adataiért.

Kérdések:
    1. Hogy hívják a főhősét annak a Nintendo exclusive franchise-nak, amiből a legtöbb játékkal (5db) játszottunk?
    2. Mi a címe a kedvenc rouglike játékomnak? (ezzel játszottam a legtöbbet ebben a kategóriában)
    3. Hogy hívják a kedvenc FPS játékunk bolondos robot karakterét? (coop-ban játszottuk)
    4. Melyik játékkal indult el a Playstation-ös csatornám?
    +1. Melyik játékot/platformra szeretnéd megnyerni (alap kiadás, nem limitált, gyűjtői stb)?

FONTOS!
    Remélem, hogy megértitek, hogy azért alap kiadást ajánlok fel a nyertesnek, mert ez saját zsebből megy :)

A csatornák, ahol körbenézhettek a válaszokért:
    Nin10doFUN
    Pl4y5tationFUN

Sok sikert!
    Csak vidáman (:
  • darkSectorxxx #118349
    Ja tudom, arra gondoltam én is.
  • Bercy #118348
    Fegyver alatt azt értettem, hogy a nagyobb gépek fegyverét amit után ellenük használhatsz.
  • darkSectorxxx #118347
    Igen mert mikor scannelem a robotot nem csak az adott rész villog hanem az egész teste ilyen furcsa lesz és zavaróan nem tudom sokszor szemmel elkülöníteni.
  • darkSectorxxx #118346
    Ja na ezt nem figyeltem eddig. Bár nem volt még ilyen téren gondom yersanyagokkal. Később viszont jól jöhet.
  • Bercy #118345
    Ezzel én is így voltam. Sokszor nem tudtam, hogy az most elöl vagy hátul van.
  • darkSectorxxx #118344
    Ja igen az brutáljó újítás meg hogy az adatbázis jelöli 1-1 alkatrészt, hogy hol, melyik helyen vagy robotba lehet farmolni vagy megtalálni.

Csak annyi furcsa a szememnek, hogy ha kijelölök egy elemet egy nagy gépen sokszor a sok világító cucc miatt alig veszem észre, hogy most mit is jelölt ki nekem a rendszer. Szokni kell.
  • Bercy #118343
    Komponens leszakításhoz érdemes speciális tear nyilat használni. Az kevésbé sebzi a komponenst de hamarabb szakítja le. Így esetleg könyebb fegyverhez jutni.
  • Ulthanito
    Welcome to "Dark Souls"

Gondolom volt YOU DIED. :-D

Ha tudom, hogy így épül fel a játék, tuti nem szopok Tree Sentinellel hat órát. Azt hittem ad trophyt. :(

Nem tudom túltenni magam rajta, mekkora idióta voltam, hogy leragadtam nála, lvl 8-on vagy 9-en.
  • Moby
    Ki tudod választani. Mármint ki tudsz konkrét alkatrészt jelölni, nem csak az egész gépet, többek között a fegyvereit is. a dpad jobbra-balra gombjaival tudsz a szkennelt alkatrészek között váltogatni szkennelés közben.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.01. 13:32:48
  • darkSectorxxx #118340
    Valóban azt is szoktam, de ahogy néztem, van pár aminek sajnos ilyen lelőhető cucca nincs, vagy csak nem sikerült lelőnöm, de igyekszem ezt is kihasználni majd.
  • LBandi77
    Tegnap esti sztori.Odaérek 1 hegytetőre,van ott valami fatörzs kinézetű miniboss,elég jól sebeztem a katana specko támadásával de közben ha ő eltalált akkor one hit kill,1.5 órát szoptam mire meglett kaptam 3000 buznyákot,kész voltam.
  • AntiHero
    Biztos nem szopatom magam. Azért a játék második felében van pár ellenfél/boss ami nehéz..sőt sok az 1 hites is (már mint engem 1 hitel).
  • Ulthanito
    Semmi akadálya, hogy indíts egy bandita karit, és megtapasztaltad végre, hogy egyáltalán nem könnyű a játék.
  • AntiHero
    A Bandita az tényleg nehéz kari..legalábbis kezdéskor biztos.
    Aztán úgyis tudod majd fejleszteni valamilyen irányba és OP lehet.

Amúgy egyre több helyen látom, hogy a prisoner karakter valószínűleg a legerősebb kezdő karakter az elején. Ezért éreztem én a játékot könnyűnek.
  • Moby
    A nagygépek ellen - hasonlóan az első részhez - még mindig az a legjobb taktika, ha leszed a nehézfegyvereit, és kinyírod azzal.
  • Ulthanito
    Olvasva amiket írsz, egyetlen porcikám se kívánja azt a játékot, mondjuk ez eddig is így volt. Másképp fogalmazok, még annyira se kívánja, mint eddig.
  • Ulthanito
  • Ulthanito
    LOL.

Én pont ugyanígy éreztem magam. Pedig rólad még azt sem lehet elmondani, hogy ügyetlen lennél, vagy nincs tapasztalatod a From játékaival.
  • darkSectorxxx #118331
    Igen közbe sikerült, csak ilyen még nem volt eddig hogy ennyire bután mutassa, mert a jel full ellentétes oldara mutatott, mint amerre menni kell és látszólag olyan mintha jel beragadt volna egy láthatatlan fal textúrába, de sikerült végül.

Köszönöm a harchoz is a tippeket, azt elfelejtettem írni Bercy-nek is, hogy a scannelés meg minden az a része megy, mert a játékba ugye az első részből ez volt a jó taktika, ez ment is egy darabig a kisebb ellenfeleknél, de a nagy teknős meg viziló meg a többinél hát 1-2 alkatrészt le lehet lőni utána nagyon sok csíkjuk marad, de ma amikor befejeztem kicsit ránéztem a dolgokra és feltehetőleg azzal is gond volt hogy a fegyverem hiába volt 3-as szinten, de zöld volt, valamint még átnéztem a skill fákat és nekem sajnos a legtöbb pontom a gyógyításra volt elhasználva, ami jó csak éppen nem növekszik a sebzésem, csak a gyógyításnak az utolsó 3-4 elemével...
  • darkSectorxxx #118330
    Köszönöm a tippeket, megpróbálkozom majd ezekkel.
  • Moby
    Szkenneld a gépek alkatrészeit. Minden gép más elementallal sebezhető, de alapvetően az alkatrészek lebontása sebez óriásit.
  • Moby
    Kulrut? Az nem hiba, nem arra kell menni...(azért áll ott az őr). Az aréna belsejében kell elmenni a fal mellett balra.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.02.28. 20:31:45
  • Bercy #118327
    A gépeket nézd meg a notebookba. A focusszal elemezd őket és utána látni fogod a gyenge pontokat. Mindegyiknek más tulajdonsága van. Vannak pl elemantal részek amit ha adott elementallal támadsz akkor láncreakciót idéz elő. Ezen kívül a komponensek leszakítása sebez nagyokat. Ha csak sima nyillal lövöd a páncélt akkor story szintre kell a nehézséget állítani. Van olyan is ahol először le kell fejteni a páncélt, hogy utána sebezhető részhez érj.

A támadás ellen megy dodge és slide. Vannak iframek.
  • darkSectorxxx #118326
    Viccet kivéve várok tippeket , nem gond csak ez télleg irritál most. :)
  • darkSectorxxx #118325
    Még mindig a Horizon 2...

JA ÉS MINDEN KÜLDETÉS ELŐTT MENTSETEK MANUÁLISAN az előbb ragadtam be egy küldetésbe. (nekem első ilyen hibám, de hallottam már máshol panaszt, igaz a day1 előtti verzióról)

Egy aréna felett kellett beszélgetni és egy hátsó bejárathoz menni, amit jelzett hogy 218 lépésre van igen ám de kifele egy őr ált ott és mellette nem tudtam elmenni mert láthatatlan fal volt.... OMG....

Én értem hogy kis hibák lehetnek, de könyörgöm mennyit vártunk erre a játékra?

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.28. 18:44:52
  • LBandi77
    Fogpiszkáló+ indiántánc= probléma megoldva.
  • darkSectorxxx #118323
    Srácok, nagyon jó ez a Horizon Forbidden West, de valami kibaszott idegesítő hogy jóval feljebb vagyok szintben a küldetésektől, meg a legtöbb fegyverem is 3-as szintű stb, ezzel ellentétbe pár mezei kis robotot kivéve mindegyiknek olyan mintha a miliméter töredékét sebezék a nyilaim... mi az istentől lehet ez?
    FULL mindegy melyik nehézségre állítom a játékot, az életemet meg 2-3 sebzésből lenullázzák.
    Kb 1 sebzés 1 növény, hamar felélem a megfarmolt növényeket.

Plusz valszeg én nem értem de elszaladni meg kikerülni is kb lehetetlennek érzem sokszor a nálam nagyobb lények sok támadását.

Az emberi ellenfeleknél se jobb a helyzet.

Mit csinálok rosszul? Van valakinek tipp?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.28. 18:34:49
  • LBandi77
    Hát nekem is nagyon furcsa az egész.Bejártam Tolnát Baranyát.Biztos én csinálom rosszul de nekem kurva nehéz.(banditával ne kezdjen senki,már én is katanázok) Fejleszteni alig tudok mindenki max 2 ütésből lebasz,a páncélos lovagok terminátorok,és persze direkt úgy van megcsinálva hogy az ellenfél támadásai más ritmusban vannak mit az eddigi from játékokban,mindenki egy kib@szott Nemeless a ds3- ból kb.
  • mucsácsó
    Nekem is jöhetnek a részletek - bármilyen piramisjáték/OVB/lakáskassza előnyben! :D
  • tonyr #118320
    Hehe (:
    Neeem, semmi hatso szandek, csak egy kis onzetlen cselekedet..
  • tonyr #118319
    Nyerni vagyok! Holnap estefele mindent megirok ide is reszletesen ;)