121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ja, ki is írta twitterre, hogy olyanok ne keressék..
Ez a State of Play hatalmas csalódás volt. Az ember többet remél, meg vannak elvárásaink persze, de azért naaaaaa. Jó lett volna már bejelenteni valami komolyabbat.
Japánok persze lehet örvendeznek, de ez a live nagyon nem rólam szólt.
Talán a Spartacusról majd beszélnek külön...
Returnal coop amúgy érdekel valakit? Én ma szerzem be a játékot, a hétvégén szívesen kipróbálnám. :) -
Nekem azért nem ír vissza a Scarlett Johansson, mert megtudta, hogy dark beaddel toltam végig a DS1-et. -
Igazából le lehet verni úgy is, hogy rá se kell ütni.
Persze utólag okos az ember..azért haltam ott párszor..sokszor. -
Lehetett volna kb. 5 perces, mert a Trek to yomi és a Returnal free dlc-n kívül ez nem szólt semmiről. -
Ez a State of Play….ee… -
Azért aki egyedül leveri General Rhadant, az már nem rossz. A meteor legyen veletek :) -
Jajaja. -
LBandi77 #118544 Arra figyeljetek hogy vannak ezek az eltűnő galacsinok mindig üssétek szét,már kaptam belőlük 2 db.varázslatot.az egyik fegyver buff amit ha fölkenek és egyszer megütöm az ellenfelet folyamatosan emelkedi a vérzése utánna jön a blood loss. -
Jó persze a műsor is kell, Hob pl kurva vicces. :)
A magyarokból valóban a legtöbben furák, mondjuk úgy.
Engem az szokott néha felbaszni mikor játszom és szegény kedves emberke beír, hogy hát a VR pisti hogy játszotta amit éppen streamelek meg hogy ő hol tart meg milyen itemeket használt.
Mondom ki a faxt érdekel? Kb olyan értékes infó mint hogy a szomszéd hogy játszik egy játékkal.
Mintha ez valami standard információ lenne. Mindezt úgy hogy én nem nézek nagyokat a magyarok közül, csak akiket amúgy is ismerek. :)
értem hogy valaki lelkes rajongó, de amikor én játszom engem full nem érdekel, meg nem is lényeges. Ha benéz valaki engem max az érdekel ilyenkor hogy ő hogy játszik, nem azt hogy egy számomra ismeretlen streamer. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.09. 16:56:42 -
Ők sem ezzel keresik, hanem azzal, hogy szórakoztató kontentet gyártanak. Ezrével állnak sorba a twitchen olyanok, akik hasonló, vagy komolyabb teljeítményt is nyújtanak, de a kutya nem kíváncsi rájuk, mert...mert nem olyan a stílusuk, unalmasak, nem beszélnek, vagy nem beszélnek jól, nem baromkodnak, stb. Elég csak a magyar "befutott" streamereket megnézni. A java része többé-kevésbé súlyosan vagy enyhén szellemi fogyatékos, de őket nézik, mert erre van igény. A miért nem érdekesek ebben a kontextusban. Viszont ide a topikba járókra a kutya nem kíváncsi, maximum a csalájda, de ők meg a pont a videójátékok miatt kap belőle/belőlünk kevesebbet. -
Ki mondta hogy ez csajozásra kell?
Vannak akik nem lesznek hősök csak kurvára megkeresik magukat ezekkel, nézd meg akit linkeltem, Hob-ot, Lobos-t, Seki-t vagy a többieket. :) -
De még akkor is előnyösebb... -
Első randin megkérdezett a lány, hogy a Demon's Soulst milyen builddel játszottam végig. Mondtam, hogy ott pont warrioroztam, de általában mage karakterekkel játszom ezeket a játékokat.
Felkelt, és ott hagyott, mert nem vagyok férfi.
:DDDDD
Kutyát se érdekli ki hogyan játszik. A játék lehetőséget ad rá, azt csinál mindenki amit csak akar. Van aki nem használ pajzsot, csak ugrál. Van aki szeret parryzni, stb stb.. Tökmindegy.
Én most Resetelni akarom a pontjaimat, amit eddig intellectre dobáltam azt felhasználnám inkább másra, és elfelejtem a Sword of Night and Flame-et. -
LBandi77 #118538 Ja de neked ha segítő vagy fele flaskák vannak. -
Persze tudom hogy a srác kicsit másképpen tólja, de jó nézni. :P
Nekem tuti ha lesznek is akkor végtelen farmolással. :)
Van amúgy crossplay multi pc-ps közt ebben? -
Distortiont én is néztem. Ez neki második playthrough (az első nem varázsló volt) és eléggé minmaxolt 100% gyanús grindfest.:D Az átlag játékosnak nem lesznek ilyen OP varázsló tárgyai első végigjátszásnál, hacsak nem olvas leírásokat hozzá. -
Hát tegnap néztem egyik kedvencemet és neki is azért ment bőven le az élete mikor eltalálták de a varázslatai nagyokat sebeztek...
Mondjuk érthető ha távolról erős vagy és tudod lövöldözgetni az ellenfelet akkor ballanszolni kell hogy sérülékenyebb legyél. Különben isten módba lennél.
8:22-től nézd pl...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.09. 14:21:08 -
Az eleje igen, később viszont erősen döntened kell, hogy vagy lesz elég fp-d és sebzésed mágiával, de akkor egyszer sem találhat el egy boss sem, vagy teszel vigorra is, de akkor pá-pá a legerősebb varázslatok. Azért 60-as int-es Comet Azure-höz kell egy picikét grindolni és akkor még Mind is kéne, hogy el is tud lőni a varázslatot.
A glintstone pebble nem sokáig lesz hatásos varázslat a bossok ellen ...
Én már most 60. szinten annyira üvegágyú vagyok, hogy konkrétan lovaglás közben figyelnem kell, mert random vándorló szörnyek 2 ütéssel levernek. És még mindig int-et kell pumpálnom, hogy menjenek a legerősebb varázslatok, hogy a későbbi bossok ellen legyen esélyem. -
A HP-ja több lesz a boss-oknak, csak sokkal könnyebb coop-ban mivel 2 irányból tudtok támadni felváltva akár healelhet az egyik míg a másik lefoglalja a boss-t és így tovább...
Szóval nem mintha egy játékba egymással kellene versenyeznünk, ez nem arról szól hogy ki a tökösebb, de coopban egyszerűbb. -
Pedig nagyon durván könnyebb a játék varázsolva... mikor próbáltam a játékkal 15 órát még a tesztnél, karddal kínszenvedés volt... -
Hát azért a DS2 mágiarendszerével sok sikert kívánok egy sorcery only menethez... BB-ben meg Sekiroban meg nem is volt külön mágia, max egy-két tárgy a BB-ben (a csápos izé meg a másik, a tüzes valami, nem jut eszembe a neve). Ahogy elnézem a profikat, ER-ben sem a mágia a leg-OP-bb mód. -
Köszönöm a tippet. Hááát ha kiegyensúlyozott... -
Nagyon nehéz elképzelnem, hogy egy tévé előtt ülve a gombnyomkodás bármilyen formája tökössé tenne bárkit is. Oké, értem, hogy valaki ilyeneket fantáziál, de azért gondolom közben tudja magában, hogy ez csak bohóckodás. -
Minden nőt zavar! :-D
Én továbbra is azt gondolom, amit a BB óta: lehet számtalan módon játszani ezeket a játékokat, pajzs mögé bújva, barna alsónacival, varázsolgatva, idézgetve, de igazán tökös az a legény, aki odaáll egy karddal vagy kettővel, és lebassza a bosst. Előbbi módon bárki végigtolja ezeket a játékokat, utóbbi módon kevesebben, csak az ügyesebbek.
És igen, ahogy a nőkből is vannak izmosabbak, ezt is lehet fokozni: van, aki bekötött szemmel tolja le a Sekirot. Ez már az embere feletti teljesítmény, egy másik liga.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.09. 13:17:56 -
Ki ne találjuk már, hogy coopban nehezebb egy boss... -
"Szóval felőle co-opban is legyőzheti valaki a bosst..attól még ugyan olyan ügyes."
Hát nem. -
(red bull boss)
Christian Horner?
-
Főleg, hogy coop-olva, idézve a bossnak több hpja van és többet sebez, ez mindig is így volt az összes játékban. Amúgy meg hagyjatok hasznos üzeneteket a világban és ha pont jókor appraise-eli valaki, akkor lehet pont egy haláltól ment meg (egy flaskányi hp-t kapsz) -
Az igazi férfi bekötött szemmel és kormánnyal viszi végig no-hit az Elden Ringet. Minden más pussy. :D -
Amúgy ez az önszopatás, hogy a férfi ezzel harcol..azzal harcol..kezd zavarni. Persze értem én a dolgot miért alakult ez ki anno.
Viszont ennyi idő után.. én már úgy látom, hogy kell használni azt ami a játékban van. Élvezni kell a játékot..nem saját magunknak megnehezíteni a haladàst.
Szóval felőle co-opban is legyőzheti valaki a bosst..attól még ugyan olyan ügyes. -
LBandi77 #118521 Tegnap este férfi nem férfi először de fel kellett ülnöm a lóra bossharcnál,így sima volt ló nélkül esélytelen ( red bull boss) -
Azért a BB remaszternek örülnék. Még párszor letolnám. -
Téged ismerve Warrior vagy Vagabond.
Warrior 16-os dex-ről indul, a te stílusodnak szerintem az a legmegfelelőbb.
Amúgy szerintem mindegy, asztrológus ne legyél, a férfi karddal harcol, pajzs nélkül. -
Én nem izgulnék nagyon emiatt. Tudod mi lesz? A hamarosan megjelenő Stranger of Paradise, meg a Ghostwire Tokyo, ez lesz a prezi fele. Na utánuk egy Bloodborne Remastered bejelentés
, oszt vége
Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.03.08. 21:36:18 -
Japán kiadók játékai?
Ohhohó!!! Ezt de szeretni fogom!
Final Fantasy VII Remake Part 2?
Yoshinori Kitase:
"We just started the 25th anniversary of Final Fantasy 7, so we want to celebrate and get fans excited, so within the next 12 months we want to share some information. Look forward to more information."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.03.08. 20:01:15 -
Ó dehogynem. Spartacus havi 1$-ért, minden ex day1, jön a VRR másnap, és BloodBorne 2 még az idén. Spartacusban. VRR-el.
Greatness Awaits
-
The show is clocking in around 20 minutes, give or take, with a special focus on highlighting great games coming from some of our beloved Japanese publishers, though we’ll have a few updates from other developers located around the world, too.
Úgy tűnik, nem a Spartacus lesz a téma. -
Jeeeeeeeeeeeeeeeee akkor mégse halasztották el annyira. :)
-
Ezaaaz! Végre!
Remélem az új szolgáltatásról fognak beszélni. Használt játék csereberénél is ráköltök 2000-3000 forintot minimum a postaköltségre meg az amortizációra, szóval PS plusszal együtt ha 4500 forint körül lenne egy jó szolgáltatás azt nagyon élném! Persze csak ha az újabb játékok pár hónapos késéssel bekerülnének.
Most a GOW-on kívül ha jól rémlik nincs más nagy cím megjelenés előtt. (GW Tokyo a múltkor már volt mutatva.)
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.08. 16:36:08 -
friss: holnap 23:00 - State of Play:
Catch updates for upcoming PS4 and PS5 games on Wednesday, March 9 starting at 2 PM PT.
Note: There will be no updates on PlayStation VR2 titles or hardware in this broadcast. /hálaégnek/
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.08. 16:04:26