121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • yesname #118579
    Fordítva gondolkozz. Jelöld azt amit megtaláltál, de még nem ölted meg. Ennyi. Bőven elég a 100 jelölő.
  • TomStorm
    Mi a francot érdekel hogy dob e ott valamit vagy nem.Mert valakinek ott dobott és akkor neked is kell?Leölted az a lényeg.Nincs elég loot a játékba??
    Vagy mi a rinya lényege?
    Ezek aztán a nagy hibák:DDD
  • Kandurex
    Semmivel. Mivel ez egy DaS.
  • darkSectorxxx #118576
    Jójó ez az Elden Ring, de 2 nagy nagy hibát találtam eddig... ami gondot fog okozni....

1. 170 boss van az alapjátékban.
    A térképre max 100 jelölést tudok tenni. Namármost honnan tudjam majd egy idő után, hogy kit öltem meg és kit nem amikor már esetleg nem találok magamtól és netes videókat néznék????
    Nekem ez zavaró lesz

2.
    HIHETETLEN hogy most eljutottam egy titkos helyre, leöltem nagy nehezen egy Gólemet és a videó szerint dobnia kellene egy baltát, de nem dobta.... és ez egy egyszer ölhető ellenfél volt!

Most akkor bugos a játék és baszhatom a loot-ot mert akkor lehet hagyom a picsába a játékot. :D

Itt a videó!!!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.13. 00:04:16
  • darkSectorxxx #118575
    Egyetértek rohadtul nem telt Aloy nem is értem ezeket a kommenteket.
  • LBandi77
    Engem egyébként jobban zavar hogy látok elérhetetlen helyeken itemet addig túrázom amíg megszerzem( néha jó sok idő) kapok valami gaz-t ,a ganajtúrók meg elég hasznos dolgokat dobálnak.
  • LBandi77
    Na már meg is van neked?
  • Moby
    Miii? Aloy husis??
    Én egy másik játékkal játszottam.
  • Ulthanito
    Miben gyengébb mint egy DaS? Mert itt MINDEN megvan, ami ott, és meg további opciók is. Akkor mitől gyenge?
  • Ulthanito
    :)

Szerintem Milena az.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.12. 19:59:44
  • Kandurex
    Van, de mintha nem történne semmi. Legalábbis nincs visszajelzés vizuálisan.
  • LBandi77
    Amikor beraksz 1 ashes of wart ott megkérdezi hogy milyen legyen a kard,én nem figyeltem mert dex- es vagyok így ken- re állítom.Ott nincsen tüzes, villám stb?
  • LBandi77
    Én élvezem,nem is nézek videókat mindig találok valami új helyet, állítólag van benne 1 olyan boss amihez képest Friede meg Kos ipari tanuló.
  • Kandurex
    Ezek nekem is meg vannak. Arra gondoltam, mint a DaS-ba, h lehet arra fejleszteni.

Nem tudom, h akarom e tovább vinni. Míg egy Sekiro csak a harcok miatt, kétszer is végig toltam, na ezt…nincs az az isten.
  • Kandurex
    Kezdem unni a játékot. Szerintem a harcrendszere a leggyengébb. Nem élvezem.
  • LBandi77
    Én már tüzesvért tudok felkenni, illetve ashes of War van nekem villám meg holy.Amit föl tudok kenni azt 1 ganajtúró dobta.
  • Kandurex
    Lehet valahogy tűzsebzést vagy villám stb adni a fegyvernek? Mert a kovácsnál nem találok rá lehetőséget :(
  • Ulthanito
    Elbaszott nagy a játék. már vagy 72 órám van benne, és olyan területekre jutok, amikről nem is tudtam, hogy létezik. Némelyik elképesztő erős artban, atmoszférában.

A coop nagyon jó móka, próbáljátok ki. Én már kb 15 órát toltam, segítettem másoknak. Morgott és Ranni.

Igazából a játékban csak Caelid-et utálom, úgy ahogy van.
  • n000rbi
    Fogalmam sincs hol tartok, de hetvenvalanyas szint, kb. ugyanannyi óra és imádom.
  • Ulthanito
    92-es szint, a storybossok fele elhullott ha jól számoltam. 12-ből 6. Mármint a kötelező storybossok. Még mindig találok új területeket.

Amúgy teljesen logikátlan a játék: olyan bossért, akit szó szerint elsőre és három vágással öltem meg (Tear Mimic), trófeát kapok, ahol meg órákat szenvedek, azért nem.
  • Kandurex
    Ki tudja?

70 szint 20-30 boss biztos halott már.
  • Voltan
    Johansson nem izmos sztem. Van tartása nyilván, de nagyon nőies és ott gömbölyödik, ahol kell :D Nem az atléta típus, na.
  • LBandi77
    Ki hol tart? Én most küzdöttem Yhorm a kígyóval.
  • lwb
    Szerintem Alloy husibb picit. Abbie-től mindkettő nagyon messze van azért.
    Bár lehet, hogy ő is golfozik, ezt nem tudom :)
  • Ulthanito
    1,6m

Kell, hogy megtartsa valami a terminátor fejét. Amúgy ha már játékok, hasonlít Alloy-ra...
  • lwb
    Scarlett Johansson 57 kg és másfél méter.
  • Ulthanito
    Nem, nem azért. Azért mert tudja, hogy nem bírod az izmos csajokat. :)
  • mucsácsó
    ortó volt a State of Play, dehát nem is voltak elvárásaim.. :(

Ghostwire Tokyo-ra majd azért ránézek, még lehet fasza is (bár nem várok túl sokmindent tőle)

én szerintem majd lesz valami PS showcase / event valamikor május-júniusban (ha már E3 nem lesz, meg amúgyse lennének kint), ami hosszabb hangvételű lesz, aztán ott majd puffogtatják a dolgokat, meg GoW Ragnarök rilíz date-et is csak bedobják már ott.. :D
  • blackfire001
    Ja, ki is írta twitterre, hogy olyanok ne keressék..

Ez a State of Play hatalmas csalódás volt. Az ember többet remél, meg vannak elvárásaink persze, de azért naaaaaa. Jó lett volna már bejelenteni valami komolyabbat.
    Japánok persze lehet örvendeznek, de ez a live nagyon nem rólam szólt.

Talán a Spartacusról majd beszélnek külön...

Returnal coop amúgy érdekel valakit? Én ma szerzem be a játékot, a hétvégén szívesen kipróbálnám. :)
  • lwb
    Nekem azért nem ír vissza a Scarlett Johansson, mert megtudta, hogy dark beaddel toltam végig a DS1-et.
  • AntiHero
    Igazából le lehet verni úgy is, hogy rá se kell ütni.

Persze utólag okos az ember..azért haltam ott párszor..sokszor.
  • n000rbi
    Lehetett volna kb. 5 perces, mert a Trek to yomi és a Returnal free dlc-n kívül ez nem szólt semmiről.
  • Kandurex
    Ez a State of Play….ee…
  • Mephike
    Azért aki egyedül leveri General Rhadant, az már nem rossz. A meteor legyen veletek :)
  • Voltan
    Jajaja.
  • LBandi77
    Arra figyeljetek hogy vannak ezek az eltűnő galacsinok mindig üssétek szét,már kaptam belőlük 2 db.varázslatot.az egyik fegyver buff amit ha fölkenek és egyszer megütöm az ellenfelet folyamatosan emelkedi a vérzése utánna jön a blood loss.
  • darkSectorxxx #118543
    Jó persze a műsor is kell, Hob pl kurva vicces. :)

A magyarokból valóban a legtöbben furák, mondjuk úgy.

Engem az szokott néha felbaszni mikor játszom és szegény kedves emberke beír, hogy hát a VR pisti hogy játszotta amit éppen streamelek meg hogy ő hol tart meg milyen itemeket használt.

Mondom ki a faxt érdekel? Kb olyan értékes infó mint hogy a szomszéd hogy játszik egy játékkal.
    Mintha ez valami standard információ lenne. Mindezt úgy hogy én nem nézek nagyokat a magyarok közül, csak akiket amúgy is ismerek. :)

értem hogy valaki lelkes rajongó, de amikor én játszom engem full nem érdekel, meg nem is lényeges. Ha benéz valaki engem max az érdekel ilyenkor hogy ő hogy játszik, nem azt hogy egy számomra ismeretlen streamer. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.09. 16:56:42
  • Moby
    Ők sem ezzel keresik, hanem azzal, hogy szórakoztató kontentet gyártanak. Ezrével állnak sorba a twitchen olyanok, akik hasonló, vagy komolyabb teljeítményt is nyújtanak, de a kutya nem kíváncsi rájuk, mert...mert nem olyan a stílusuk, unalmasak, nem beszélnek, vagy nem beszélnek jól, nem baromkodnak, stb. Elég csak a magyar "befutott" streamereket megnézni. A java része többé-kevésbé súlyosan vagy enyhén szellemi fogyatékos, de őket nézik, mert erre van igény. A miért nem érdekesek ebben a kontextusban. Viszont ide a topikba járókra a kutya nem kíváncsi, maximum a csalájda, de ők meg a pont a videójátékok miatt kap belőle/belőlünk kevesebbet.
  • darkSectorxxx #118541
    Ki mondta hogy ez csajozásra kell?

Vannak akik nem lesznek hősök csak kurvára megkeresik magukat ezekkel, nézd meg akit linkeltem, Hob-ot, Lobos-t, Seki-t vagy a többieket. :)
  • darkSectorxxx #118540
    De még akkor is előnyösebb...