121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Jelentős, de nem ezzel töltöd a legtöbb időt. A játék hatalmas, az exploration, és a különböző puzzle-ök megoldása több idő volt nekem. És ez a része amúgy rohadtjó. Ez még mindig egy nagyonjó játék, csak több potenciál lenne benne ettől.
  • Kandurex
    Kár, h pont az a rész amivel az időd jelentős részét töltöd…
  • darkSectorxxx #118436
    Normál fokon vagyok.... az ideg szétvet sokszor.... annyira de annyira nem érzem azt hogy érdemben rajtam mulna hogy tudjak védekezni az ellenfelek elől vagy kivédeni valamit, hogy szó nélkül leveszem majd story nehézségre ha még egy darabig fűtti az agyam, annyira nem izgat ebbe a nehézség, pedig szeretem a kihívásokat a játékokba, de ez szerintem nem a játékoson múlik sokszor meg full nem is érdekel.

Egy souls játékban itt érződik az hogy a harcrendszer mennyire igazságos, ha megtanulod az ellenfeleket akkor kezedbe érzed az irányaítást, itt meg nem.

Van pl az a nagy fóka ge.i állat, olyan nehéz messze futni tőle és annyira sincs sokszor időm, hogy visszaforduljak rá és meghúzzam az ijjat, akkora range-e van mikor rámveti magát meg forog a farkával, és így tovább.
    Amikor elesek egy ütéstől mire felállok, akkor beleesek néha viz közelébe a tavakba, ott meg alassan úszik és nem tud ijjazni a vizből ugye.

Áh, mondtam minden ismerősnek hogy ez az első játék életebne ahogy ha kell SZÓ nélkül lebaszom majd a legkönynebb fokozatra.

És a pajzsról annyit, hogy nem csak a védekezés miatt de azt a zicert kihagyni, hogy egy ellenféltől elveszszük a pajzsát és mi azt a pajzsot csak repkedésre használhatjuk ez vicc.
    De értem mert az engine miatt gondolom nehézséget okozott volna ennek használata, gondolok itt arra hogy még az se tiszta mikor leszúrod a robotokat a lándzsáddal olyan iylesztési gondokkal küzd a játék, hogy egy picit ott kizökkenti a játékost az idilli környezetéből szerintem...

Piszokjó játék, de ahogy írtad lehet most már egy frissebb engine kell ....
    De ez mellett persze imádom a játékot, annyi tartalom van benne hogy idén ez mellett örülök ha tudok még Elden Ring-ezni, csak hát na, azé mert ps ex játék még lehetnek rossz tulajdonságai és ugyanugy szóvá kell tenni mint az érdemeit.
  • Moby
    Kétségtelenül a harc a játék leggyengébb pontja, és agyalapig tolja, illetve azon is túl, szóval érdemes levenni annyira, ahol már nem bánt, mert végtelen mennyiségben kell túljutni rajta.
  • Moby
    Olcsón vettem - mint mindig - ilyenmódon az árát nagyon megérte, és bár jól szórakoztam, a csalódottságomat nehezen tudnám beárazni, merthogy én azért a kiváló első rész után ettől kicsit többet vártam.
  • darkSectorxxx #118433
    Gratula. Nekem az a bajom és nem játszok nehéz fokon hogy Aloy sokszor béna, gurulni lehet meg futni de sokszor akkora felületen támadnak ellenfelek meg sokan vannak, meg gyorsak hogy olyan mintha nem tudnék mit védekezni már.

Basznak pajzsot adni ugye, az a szar amivel lesiklok azt betehették volna pajzsnak.

Normál fokon 2-3 sebzés és meghalok, a növényből van kb 30 na ez 30 ütés... egy tartalmasabb harc után simán felhasználom és akkor ha túlélem megint szedegethetek növényeket, na ez irritáló nagyon...

Meg mikor a sziklákhoz menekülök ugrálnék de Aloy geci belekapaszkodik vaalmi kis sziklába random ugye és mire onnan leugrik vagy elindul, megbotlik mint a lassított felvétel... a harc látványos de nem jó harcolni benen topa a karakter és idegesítő. NEKEM
  • n000rbi
    Nagy kár, így akkor majd nagyon olcsón, uborkaszezonban pótolom. (addigra talán végzek az Elden Ring-gel:D)
    Kösz a beszámolót!
  • Moby
    Nem, mert a képességek, amik a backtracking klasszikus értelmezésben a lényegét adják, hát ugyanolyanok. Hogy egy útvonal milyen módon van lezárva, ez a játékos szempontjából mindegy. Lehetne 30 féle, meg egy is. Nem tesz hozzá a számosság. Egyetlen olyan képesség nyílik ki, ami ettől jelentősen eltér, de ezt a végén adja, és nem is használja ki a játék. Pár mellékküldi nyílik meg általa, és az is uncsi, ráadásul maga a játék némileg elspoilereli az elején, vagy attól nem túl messze. Nincs érzékelhető, jól felépített progressz a játékban, messze nem olyan, amit a sony játékoktól megszoktunk.
  • n000rbi
    A secretek, backtracking se dobott rajta? Streamekben nekem az tetszett.
  • Bercy #118429
    Osztom a véleményed. A HFW kicsit olyan, mint egy szinte tökéletesre polírozott HZD. Jelentős újítások nincsenek, de minden stimmel már. Viszont ez így ennyi. Több nem kell belőle ebben a formában. Amúgy nekem a leganagyobb problémám a játékkal, hogy súlytalan. Ez szubjektív vélemény, de túl komolytalan az egész. Pont mint a Hobbit film a LOTR után.
  • TomStorm
    Ez jól jött köszi!
  • LBandi77
  • LBandi77

Ajánlott szintek ha valakit érdekel.
  • Moby
    Tegnapi:
    Pörög a HFW credits, az utolsó chapterrel lett meg a platina. Tökéletes befejezés mondhatni.
    Nagyonjól szórakoztam, de közben egy csomó bajom is van a játékkal. Az egyik, hogy miközben a szokásos sony kidolgozottság, rengeteg...bántóan sok az apró bénaság. És a bénaságok egy jelentős részéről szerintem a decima engine tehet, ami szerintem mostanra, hát, elaggott. Nem jó ez PS5-re semmilyen szempontból. A másik, hogy dolgozhattak volna ezen még bőven, mielőtt kiadják.
    Namegaztán nekem a story nem jött be. Sem azon aspektusból, ahogy az első bejött (rossz irányba ment el), másrészt az első sokkal nagyobb scale, itt ez jóval szűkebb, és a nagyobb távokat inkább csak túlmagyarázza, de mindezek miatt meglehetősen híg a játék. De a legnagyobb bajom vele, hogy miközben egy csomó, az első rész hibáiból vagy a gyengeségeiből nagyot fejlődött, egyvalami nem fejlődött semmit, és ez eleddig nem tűnt hatalmas hibának: a gameplay. Totttálisan ugyanaz, mint az első rész, gyakorlatilag nulla fejlődés, vagy változás. És ez a gameplay - sajnos ez most derült ki számomra -- nem elég jó ahhoz, hogy két részt elvigyen a hátán. Nincs semmi progressz, hiszen nem halad sehova, ott áll, ahol állt az első részben, és egy lépést nem ment sehova.
    Őszinte leszek: a végére untam a játékot. A sztori vitte el, de ugyanebből egy harmadik részt én nem kérek, csak akkor, ha a gameplay képes kimozdulni ebből a mozdulatlanságból, mert ez az gépek nyilazgatása némi súlytalan csapkodással, ez mostanra kurvára megfeküdte a gyomrom. Van persze rengeteg pozitívuma a játéknak, de ezekről írtam korábban. Az animációk, a motioncap, a faceanim, a látvány, a színészi játék mind-mind parádés, hamisítatlan sony minőség, itt-ott még afelett is. De maradt egy nagy adag hiányérzet, és nekem ez nem ütött akkorát a nyilvánvaló és értékelendő fejlődésekkel sem, mint az első rész. Ez most nekem olyan 8/10.
  • Kandurex
    Nem. A Sekiro-ba vagy a BB nem. A DaS-ba igen. De sajnos a DaS-ban mindig is a caster volt a király. De mondom, nekem összességében, az nem tetszik, hogy ez egy Dark Souls 3.5
  • Bercy #118423
    Ha szereted az autokat akkor nem fogsz csalódni! Az egész játékból sugárzik az autok iránt érzett rajongás. Nekem ez az első GT, eddig a Forza vonalon mozogtam, szóval nekem még szoknom kell, hogy az egész játék olyan “japános”. Az autók irányítása számomra tökéletes, dualsenset szépen használja. Simcade, mint a forza, de mégis szimulátorosabb a hangulata. Ami engen zavar az a HUD. 3 opció van. Vagy kitakarja az egész képernyőt, vagy a felét. Haramadik, hogy kikapcsolod. Jobb lenne ha részletesen lehete állítani, vagy dinamikusan.
  • Ulthanito
    Nem mindenkinek kettő ütés vagy. Később lesz olyan terület, ahol mindenkinek egy ütés vagy, hiába vagy mondjuk 60-as szinten.

Amúgy amit leírtál, az igaz mindegyik korábbi From-játékra is: mindenki gyorsabb nálad, mindenki nagyobbat üt, mindenkinek jobb kombója van.
  • Ulthanito
    Jó látni, hogy te is szopsz vele. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy most egy kicsit jobban kedvelem, mint a első 25 órában, bár most egy olyan bossnál vagyok, amire azt mondom, hogy a lófasznak is van vége.
  • bakkerman
    En jovoheten tervezem megvenni :)
  • Bercy #118419
    GT7-el játszik más is rajtam kívül? :)
  • LBandi77
    Én nagy soulsborne fan vagyok,de kb. 20 óra szó szerint szenvedés után ( ha lemezes lenne már kettétörtem volna) kezdtem el megkedvelni,most már tudom hogy több run is lesz benne,igen ez 1 das 3.5 de csak addig amíg ki nem használod az új lehetőségeket,rengeteg van.
  • n000rbi
    Sajnálom.
  • Kandurex
    Nem tört bele. Nem jön be.
  • n000rbi
    Beletört és már szar? :D
  • TomStorm
    Nekem nagyon tetszik.Megkedveltem az open world részét is.
    Ízlések és pofonok:D
    Bár nem sok Souls játékkal játszottam eddig(Demon's Souls még Ps3-on,Nioh 1 és Bloodborne).
    Engem nagyon megfogott ER és nem is fogom abbahagyni..
  • Kandurex
    Na, ez az elden ring egy nagy kalap szar. Ostoba harcrendszer, mindekinek két ütés vagy, mindenki 3X olyan gyors mint te. Minden ellenfélnél a határszar jelző jutott az eszembe. És igen ez egy open world DaS 3, nem több, nem kevesebb, de az.

Kösz nem. És minden videóból ez üvült.

Eladó.
  • darkSectorxxx #118412
    Valaki tudja a Horizon 2-ben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van egy romos faluban egy nagy daru, hogy azzal mit kell csinálni?
    mert nem látom hogy hol lehetne felmászni rá vagy mozgásra bírni...

Köszönöm a tippeket.

Level 15-ös Side Quest, de neten nem találtam a küldetések listáján... magyarul Vízözön a küldetés címe.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.05. 18:45:12
  • LBandi77
    Köszönöm ezt nem tudtam.
  • n000rbi
    Nem egészen, a rune arc csak azért kell, hogy az épp használt great rune buffjait megkapd. (esetedben amiket írtál, mert olyan great rune-t tettél magadra)
    Ha nincs great rune-od a karakteren, akkor a rune arc önmagában csak max hp-t növel.
  • Ulthanito
    30-as szinten már mehetsz Margithoz bőven.
  • Ulthanito
    Viccelsz? 70-es szinten vagy, már az egész játékot láttad, és nem megy az egyik legkönnyebb boss?

Nekem ez hatodikra ment le, pedig nem mondanám, hogy annyira fekszik ez a játék egyelőre. Talán 45-ös szinten voltam nála.
  • Ulthanito
    Na, pont erről beszéltem.

Jó gyorsan haladsz, ha már itt tartasz...Én tegnap jutottam ide 33 óra után.
  • Ulthanito
    Én tegnap pont ezzel szórakoztam . Igaz két fázisa van, de 3 perc alatt 10k soul és egy arc. Ráadásul, ha coopban tolod akkor is megmarad, ha meghalsz. Ez gyakorlatilag az Ember, csak az egyéb statot nem növelt.

Most fel akarom nyomni, hogy legyen vagy 50-60 darab belőle.
  • LBandi77
    Azt néztétek srácok hogyha elpukkantoto 1 rune arc- ot ( ember- humanity)akkor minden stat megnő +5 és kapunk extra védelmet attack powert.Csak 1 baj van vele ha meghalsz lejön rólad és relatív kevés van belőle.Na ha valamelyik boss már nagyon megy akkor lerakod a jelet segítőnek,a varázslónál engem max.30 sec és hívnak,kapsz 12k soul+ 1 rune arc ha sikerül,farmolni elég jó.(max.3perc küzdelem)
  • n000rbi
    Tanuld meg az idézést, sokat segít, illetve egy limgrave-i barlangban van egy tárgy is ami jó ellene.
  • Voltan
    Ez a játék ebből a szempontból nem úgy működik, mint a régiek. Én pl. már 30-szintű vagyok, és most találtam meg azt a fegyvert, amivel menni fogok tovább, és van némi magabiztosságom.. Margithoz még nem mentem. Érdemes inkább délre menni, és ott felfedezni a dolgokat. A Weeping Peninsula jó hely erre. Lehet északra is menni, a folyó medrében, lehet találni érdekes dolgokat.
  • Kandurex
    Margithoz milyen szinten és estus-al érdemes menni? Rápróbáltam vagy 20 kört, de egyelőre fal. 19 szinten vagy 4 üveggel…
  • Voltan
    Még nem mertem elmenni Maaaargit-felé, csak kolbászolgatok, kisebb dungeon-öket pucolgatok. Nem tudtam kapásból, mit kínál a játék, úgyhogy balanszolt str-dex build-et építgetek, és pillanatnyilag a Bloodhound Fang kétkezes kard vált be legjobban, a bleed effekt valóban igen hasznos tud lenni, és nagyon jó reach-e van.
  • LBandi77
    Köszi, második próba volt nekem,a bleed a humánokon nagyon arat.
  • AntiHero
    Grat. Én varázsló karival 2. Phase-ben meghalok..mondjuk sokat nem próbáltam még..de eddig esélytelennek tünt.