121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #118631
    Szerintem lesz upgrade, csak nem gameplay trailerekből fog átjönni szerintem hanem élőben...

Mocskos szép a FW

• mucsácsó
    úhhh tényleg, valóban, azért erősen GOTY várományos az is, tééényleg :D
    valahogy nem várok tőle HZD -> HFW szintű vizsuál upgradet, de remélem, hogy baszó lesz az egész. gyanítom a szeptember vége valós lehet, hacsak nem csusszan még 1-2 hónapot tovább... de korábban biztos, hogy nem gyün, mert arról már tudnánk :(

aszondod nem lesz BOTW2 idén?

Starfield szerintem is csúszni fog, nem is keveset

• Moby
    BOTW2 meg tuti nem lesz az idén. Ezt a starlinket meg meg amellett, hogy az sem lesz idén, bármit is kamuznak, azt sem tudni, hogy kell-e várni egyáltalán. Egy rohadt nagy vaporware az egész. Senki sehogy nem áll a játékaival, és ami meg is jelenik, az ember inkább azt kívánja, hogy ültek volna rajta inkább még egy évig.
  • LBandi77
    Ha még rendbe tosszák a pvp-t és nerfelnek 1-2 dolgot idén-re meg vagyok.
  • LBandi77
    +1
  • TomStorm
    +1
  • Moby
    Azért az idén lesz még egy god of war, és kb már csak abban bízom. Ha az se, akkor ‘22 lesz a géminghistória legfosabb éve, és szerencsés ha csak azé.
  • n000rbi
    Egyetértek.
  • mucsácsó
    rengeteg felfedezni való van, eldugott item, eldugott barlang/dungeon/katakomba/teleport egyéb finomság, és igen, akkora monumentális helyszínek vannak, hogy néha alig kaptam levegőt ahogy elém tárult az egész a hangulatos zenével :D egyszerűen leírhatatlan az egész, de nyilván nem tetszhet mindenkinek... nincs még egy ilyen játék a piacon, ehhez a zsánerhez perpill kizárólag a FROM ért.

abban biztos vagyok, hogy a GOTY (nálam) már régesrég megvan ezzel a játékkal, fasorban sincs a többi ehhez képest :D

..még esetleg Starfield-re látnék némi esélyt, de annyira nem ugrálok a sci-fi vonalért, vagy BOTW folytatás - de semmi egyéb idénről.. :D
  • darkSectorxxx #118622
    Pedig nagyon nem így nézett ki. :D

Nem mintha ez annyira tündökölne a szépségtől azt tekintve hogy iszonyuan zárt és kötött helyeken mész. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.13. 17:59:56
  • darkSectorxxx #118621
    Hát igen... Sekiro nagyon szuper. :)
  • Ulthanito
    Amúgy ebben a játékban is vannak olyan atmoszférikus helyek, hogy csak nyelsz nagyokat. Sőt, az egész sorozatból szerintem ebben a játékban vannak a legütősebb helyszínek.

A fast travel oké, ha épp van hova, de úgy egy csomó tartalom, helyszín meg minden kimarad. Szóval érdemes a térképen célzottan haladni, várakat, romokat felfedezni..
  • Ulthanito
    Detto.
  • Ulthanito
    Én akkor lássam a Sekirot többet, amikor a hátam közepét. A platina utána soha többet nem indítottam el, el is adtam. Kicsit se vágyom rá.
  • TomStorm
    Megveszem majd azt is egyszer.Biztos jó a látvány de Ps3-on anno kijátszottam
  • Seth
    Hát, én ilyenre emlékeztem 10 évvel ezelőttről. Tudom persze,nem így nézett ki valójában, de nem látom a hatalmas grafikai tuningot
  • mucsácsó
    gyönyörű volt a DeS Remake (is), viszont hidd el, hogy itt is vannak olyan helyszínek néha bizonyos napszakban nézve, hogy az álladat keresed :D imádtam, de nem hiányzik feltétlen az a látvány nekem, nem érzem kevesebbnek - nyilván azzal az engine-nel lenne az ultimate megbaszó
  • Moby
    Remakeről jut eszembe, tettek ki videókat a dead space remakeről. Elég jónak igérkezik az is. Van a csatornán a fegyverek hangjairól meg egyebekről is.
    link
  • Moby
    Ha ilyen a szép meg igényes, akkor tényleg nemtudom mi vót a DeS Remake :D
  • TomStorm
    Nekem is nagyon tetszik!Imádom minden percét.
    Van egy 50-es Warriorom,20-20 Astro+Banditom:)
    Végre egy normális,igényes játék méghozzá Souls,el se hiszem:)

Na folytatom is,3 napos Maraton ON:D
  • mucsácsó
    54 órám van, és egy darab markert nem használtam, és a hiányát se érzem :D
    nem értem ezt a rimánkodást, meg valaki azért sír, hogy nincs questlog / journal - miért lenne egy souls gémben? :D

Amúgy sajnálom, hogyha sokaknak nem jön be, nem vagyunk egyformák :( nekem totál telitalálat hangulatban, kinézetben, zenében, mindenben - nem tudom, hogy mikor volt ilyen, hogy kb. állandóan azon jár a fejem, hogy hova kellene menni, mit kéne még megnézni, amikor épp nem játszom vele... :D
    talán RDR2, vagy BOTW volt ilyesmi, de itt ezt most überebbnek érzem - egyedül az ismétlődő mobok/bossok/assetek amikre aszondom, hogy lenne még hova javulni, de amúgy 11/10 az egész cucc

Ha ez egy "Dark Souls 4", akkor inkább már a DaS4-5-6 egyszerre, mert annyi a tartalom benne és akkora a scope, és gyakorlatilag egy random hidden wall mögé bebasznak akkora területet néha, ami más játékban egy komplett DLC.. :D

szal nekem telitalálat, pedig eléggé csömöröm van már az ow játéktól;
    Dying Light 2-ből 20-22 óra elég volt bőven, és nincs kedvem hozzá többet, HFW ugyanez, bár azt azért szeretném befejezni az Elden Ring után, mert érdekel a story
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.13. 13:10:59
  • n000rbi
    A Sekiro-t én is be fogom újra szerezni, már csak amiatt is, mert ps5-ön végre tisztességesen fut.
  • LBandi77
    Én meg annyira szerettem a sekiro-t hogy amikor eladtam a pro- t azt hozzá adtam ajándékba.
  • Kandurex
    Én is újra megveszem a Sekirot. Neki ugrok a platinának.
  • Moby
    Sekirot megvettem pont a ER előtt, mert volt olcsón, és az nekem pécén van kimaxolva, pécém meg már nincs/nem lesz, és szöget ütött a fejembe, hogy mégegyszer nekimennék nulláról. Alig bírtam letenni, de muszáj volt, mert még ment a HFW, aztán meg jött az ER. Szívesebben kezdenék bele megint, mint hogy elindítsam az ER-t :D De mostmár nyomom tovább, hátha elkap, vagy legalább annyira behúz, hogy legyen affinitásom befejezni. Jó sokáig nem várható ezektől semmi megint, nem lenne jó félredobni.
  • darkSectorxxx #118606
    Hát én se fogok órákat lovagolni azok miatt amiket magam nem találok meg útközbe ez is tuti. :D

Ettől még tisztelem Norbi-t meg a stílusát szép hogy maga felfedez meg összeszed mindent 0 guide mellett, de!!! azt fogadjuk el hogy valakit ez a része nem vonz már hogy egy ekkora területen órákig kutasson valamit.

Egy Das 3 méretű összetett pályán én is szépen lassan mentem magamtól a végéig, de ez nem az a lépték ahová bele tudok ölni egy tárgy vagy questre több órát, nekem azok az órák arra kellenek hogy legyőzzek mindenkit majd legalább 1x a játékban!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.13. 11:47:16
  • darkSectorxxx #118605
    Sekiro harcrendszere nekem is nagyon bejött. Nekem még most is izgisek a harcok, boss-ok, pláne egy Horizon 2 íjazás után...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.13. 11:43:46
  • darkSectorxxx #118604
    Valamiért játszom a játékkal és van nagyon jó oldala. DE full értem mire írod és nekem is bajom ez a nagy szabadság, a sok lovalás meg bogyógyüjtés, hamar unalmas és alig várom már hogy találjak egy nyamvadt épületet egy labirintust vagy dungeon-t....

Kint kegyetlen uncsi a játék.
    De hálisten a gyorsutazással kicsit könnyiteni tudok.
    Meg érezni hogy a nagyobb épületeken kívül ezek a kis alagutak meg kis romokban lévő 1-1- láda vagy 5 kanyarból álló kis barlangok azért ház nem túl izgalmassak és eddig nem jártama egyetlen helyen se még ahogy akárcsak 1 shortcut lenne, mindezt ~20+ órával úgy hogy az alsó térképet belovagoltam és 10+ boss halott.

Hát nah, nagy a játék meg open eléggé, de ehhez fel is kellett hígítani.
  • darkSectorxxx #118603
    Én nem mindjárt néztem videót a gólemről, ezt szögezzük le. Hanem mikor már vagy 7x nekimentem kb.
  • darkSectorxxx #118602
    Ja igen ezeket tudom, elllenben a pajzs is nagyon hatékony. ;)

De a varázslatok a legdurvábbak, azokból kellene a kék lézeres majd.
  • darkSectorxxx #118601
    Igen... erről van itt szó... nem kötelező.... de TUTI egyedül mire ezeket mind megtalálod magad nekem ennyi türelmem meg időm azért nincsen így is sokszáz óra lesz hogy nézek néha valamit. :)
  • Moby
    Ááááá, én még nagyon az elején vagyok, de azt érzem, hogy az egész rettenetesen fel van vizezve. Azért nagy a térkép, hogy lehessen sokat lovagolni, amit inkább kihagyok a bánatba, gyorsutazok. Azér van sok boss, hogy valami azért mégis legyen ezen a nagy és sokszor sivár izén, de bementem valami barlangba, volt benne egy duplaboss, levágtam, és kaptam 1000 rune-t, aminek a háromszorosa egy szintugrás. Ha tudom, be sem megyek, ott rohadjon meg mind.
    Hogy lesz ebből így valamiféle progressz? Mindaz, amit eddig láttam belőle, figyelembe véve az eddigi játékaikat, totál fantáziátlan. Semmi hangulata semminek, minden olyan semmilyen. A network testben a térkép jórésze el volt zárva, és én azt hittem, hogy ott valami nagyon változatos dolgok lesznek majd, hát eddig nem lett. Lehet, hogy majd később kerülök olyan helyre, meg majd lesznek érdekes dolgok, de eddig nekem nem úgy tűnik, hogy nagyon sokat profitálna a játék az openworldségéből. Csak a remény visz tovább, hogy talán jobb lesz ez később.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.13. 11:39:54
  • darkSectorxxx #118599
    Semmi elvárásom nincs, mindegy mi de EGYFORMA legyen, nekem mindegy hogy az ellenfelet akassza meg a fal, vagy nekünk engedi meg hogy átüssünk, teljesen mindegy!!! Mindaddig, amíg egyforma esélyek vannak! Így gáz hogy nem.... és ez a DES óta így van!!!!

Igen egyetértek technikailag meg a bugok miatt nem adnék erre én se 10/10

Ebben egyetértek!

NE legyen félreértés nem utálom a játékot, szeretem, de felbasz olyan dolgokkal a játék ami nem a játék nehézségével kapcslatos.
    Hanem tervezési probléma. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.13. 11:35:27
  • darkSectorxxx #118598
    Köszönöm, hogy leírtad hogy neked nem fontos, de ez nekem hol segítség? :)
  • darkSectorxxx #118597
    1. Azért néztem erről videót mert nekimentem sokszor és nem értettem mit csinálok rosszul mert szinte semmit nem sebeztem ennek a golemnek. Amúgymeg néha szoktam videót nézni, persze. Nincs ezze baj mindenki úgy játszik ahogy kedve tartja.

2. Nem mondta senki hogy fix item, ÉN HITTEM AZT MERT ez ilyen fontos egyszer leverhetős miniboss-nak tűnt és afegyver lootok 99%-ban fixek szoktak lenni a játékban.
    Random drop általában a craft itemek szoktak lenni.
    De közben Seth írta már hogy ez igaz hogy nem éled újjá de van máshol farmolható

3.Igen télleg nem érted a jelölés gondot, leírtam lentebb szépen mi a bajom.
  • Kandurex
    Ja nem, tegnap abbahagytam. Csak válaszoltam. Persze eladó. (patika, a legjobb áron PS5 verzió)
  • Ulthanito
    Neked megöli, nekem nem. Ha épp szükségem van egy itemre, megnézem hol van, minthogy random 30 órát bolyongani érte.
  • Ulthanito
    Mi a szarnak játszol vele? Add el és kész. Minek töltöd az időd valamivel, ami nem szórakoztat? Amúgy a burnout marhára nem a játék hibája…
  • Kandurex
    Hasonló, csak dagasztom a sárt a 40. bossnál…azt minek
  • Kandurex
    Nem volt szar a DaS harcrendszere, csak elavult. És nem feltétlenül alapjaiban, de a harcok iszonyat egysíkúak. Míg a Sekiro-ba volt megjelenése, izgalma egy sima Seven Spear-nek is…itt…eee