121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Ez számomra teljesen érthetetlen. :(

Ennyire nem szeretné a From azt a játékát?
  • Mephike
    Az első részt miután megvettem pár óra játék után félretettem, untatott, de ami rosszabb volt, hogy az angol részét nem nagyon értettem. Aztán eltelt kb két év. Rengeteget angoloztam is közben, tanárhoz is jártam és a filmeket is úgy nézem már. Aztán tavaly, pont amikor kijött az fps patch a játékhoz elővetem újból. A vége az lett, hogy kiplatináztam. Nem fogom azt hazudni, hogy a platinázás közben egyetlen percét sem untam. De összességében nekem tetszett és igen, sokat számított, hogy értettem.
    A HFW-ből nagyon kevés videót néztem meg, a lentebbit sem láttam. Nagyon várom már a pénteket :)
  • Rage47
    elképesztő, ahogy kinéz
    kár, hogy amúgy untat :/
  • mucsácsó
    érdemes azért megnézni / beletekergetni, bokafosatós sokszor, ahogy kinéz a játék, főleg crossgen létére:

• Kandurex
    Nálam a Sekiro. Harcrendszere a best in class kategória.
  • Amiga
    Nekem is a Bloodborne a csúcs, nem csak FROM viszonylatban, hanem összességében is.
  • lwb
    DRS 4k 60 fps / RT shadows 4K 30 fps. Ez a két mód kb.

De legalább available now ... Wow ...
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2022.02.15. 17:04:37
  • mucsácsó
    The LEGO Group brings the iconic Horizon Forbidden West Tallneck machine to (brick-)life

k jó, köll! :D
  • mucsácsó
    amúgy jah, ez lehet racionálisabb, meglátjuk hamarost :)
  • lwb
    Ja, de a W3 nem is olyan állapotban jött ki, mint a CP. Itt előbb össze kellett tákolni a játékot, hogy last genen is legalább valahogy menjen. Vagy menjen egyáltalán.
  • lwb
    Hát, ha lesz benne 1080p RT, az nagy eredmény lesz. Szerintem nem ez lesz, hanem némi extra visual izé, density of crowd meg ilyesmi mindenhol és ehhez lesz egy 1080-1440p dynamic resolution 60 fps RT néllkül, uez RT-vel 30 fps és 4k 30 fps rt nélkül. Ez az én tippem, de meglátjuk.
  • Evoluti0N
    Azé vicces, h a Witcher 3-hoz ennyi idővel a megjelenés után már kijött az összes ingyenes DLC meg a két kiegészítő. Cyberpunkhoz mit kaptunk? Egy DLC-t, amiben van pár új ruha meg alternatív kinézet.
  • mucsácsó
    meg tudom érteni... :D mondjuk sokat nem várnék tőle, de azért kíváncsi leszek, hogy mit dobáltak össze ennyi idő alatt...
    gondolom egy agresszív dynamic 4K60, és 1080p RT elképzelhető
  • lwb
    Mondjuk engem jobban érdekel a CP nextgen peccs, mint a HFW ...
  • mucsácsó
    pletyi:

"megbízható" leaker (Omnipotent - Elden Ring-es leakjei mind igazak voltak) - se Bloodborne patch, se folytatás, se remake, se PC verzió nincs tervben a FROM-nál:

https://imgur.com/a/kaUJ9Gp

...ez persze nem zárja ki, hogy Bluepoint ne dolgozhatna rajta, de... azért szomi hír
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.15. 14:18:29
  • mucsácsó
    szerintem is :D nálam Horizon FW-re is felcsatolta, totál el tudom engedni azt a játékot most, majd óccsóbbé jó lesz az eccé' ...

úgyis jön a CP2077 """"""next-gen"""""" patch, úgyhogy mindenki eldobhat mindent - ja, vagy várjunk csak...
  • Ulthanito
    Ha az Elden szárazon felcsatolja majd hátulról, legkevésbé az fog érdekelni bárkit is, hogy néz ki a grafika, sokkal inkább az, hogy hol a következő vödör análzsír! :-D
  • Bercy #118101
    Egyet értek az elöttem szólókkal, hogy a From játékok inkább visual designban erősek. A network test-ek alapján nekem is bejött az Elden kinézete. Nem az állejtős szép grafika hanem a design.
  • lwb
    Ja a DeS remake nagyon szép lett és cserébe jól is fut performance mode-ban. Elden Ringet picit szokni kell majd, ha kijön.
  • mucsácsó
    szerintem a network test is már amúgy jól nézett ki, főleg quality mode-ban (nyilván DeS remake-hez képest jóval gyenguszabb, de ahhoz még kell FROM-éknak egy 2 generáció, hogy azt a szintet megközelítsék :D)
  • Voltan
    Az Elder Ring nem fogja senki szemét kiégetni az über grafikával, ez teljesen egyértelmű, ezért is írtam neked Darky, hogy az a gépigény, amit Steam-en írtak, tévedés - illetve az előzőleg általam látott "recommended" spec volt feltűntetve minimálnak.
    Nem lesz egy hardver éhes játék. Viszont a From Soft mindig is nagyon jó volt a művészi dizájnban, a játék nem lesz csúnya. Na meg ez amúgy sem számít sokat, ha fasza lesz, az fasza lesz. Nagyítóval meg nézze a játékot, aki akarja.
  • darkSectorxxx #118097
    Valóban az összkép hangulatos.. ez a lényeg.

De amúgy az hogy ez Das 3.5 lenbe az se igaz így.
    Mert rengeteg új dolog van benne, nagyjából n más.

Ami kb ugyanaz, az a terlxtúrák. Pl falak, talaj, stb, pláne a dungeonok-ba tűnik fel jobban.
    Meg maga a harc mint mechanika, a fizika...

De ezt kivéve a rendszer, meg kasztok, képességek, pályadizájn mind nagyot változott.

Rengeteg szuper újítás lesz benne.
  • Kandurex
    Szerintem hangulatos a grafika.
    Nekem valahogy ez a nagyon DAS v3.5 lenni dolog nem tetszik....de azért csak előrendeltem, mert hát, ugye csak a From -ról van szó...de....eeee....
  • darkSectorxxx #118095
    Valóban végre jó lenne ha a kiváló gameplay melléa From jó tech-et adna, de egyelőre egy erős közepes eddig.

Meg a másik, hogy nincs nekik újabb engine se.
    Meg aztán szerintem nem is akarnak..
  • darkSectorxxx #118094
    À, bocs de a Das 3 az semmilyen formában nem közelíti meg a Des Remake-et.
    Fix álló képeken hunyorítva talán, de ha közel forgatod a kamerárlt bármihez, vagy effektekben, vagy fény-árnyékban a Des Re feltörli a Das - al a padlót látványban.
  • darkSectorxxx #118093
    Na ekkor mondom sokszor, hogy lehet fanbojkodni a sony-nak, nekem is mondják hogy nyalom a seggüket, de lehet látni legalábbis vizualis tereten meg dizájnba, hogy ha valamit a Sony kienged az nem szarral gurigázik..
  • Ulthanito
    Ami azért szomorú, mert ha belegondolunk, a From-játékok egy rohadt statikus világ. Ráadási kihalt világ. Alig van benne npc, ezt igazán nem lenne nehéz kicsit szebb grafikával megcsinálni. Ez a játék nem igényel óriási számítási kapacitást, az erőforrás igénye kicsi, nem véletlen 20-30 Gb-os címekről van szó.

És mégse.
  • Ulthanito
    Szerintem a Das 3 is jól néz ki. :) Sőt, a Das Remastert meg már időnként DeS Remasternek láttam. :)

Nagyon kíváncsi leszek erre a gyűrűre.

• lwb
    Ja, vágom. De a DeS remake azért rendesen elkényeztetett grafika terén.
  • darkSectorxxx #118089
    Az elden Ring egy 4k remastered Das 3 grafika... semmivel se több.
    Pont elég hogy ne legyen zavaróan csúnya, de nem több.

Sőtt sokszor pár óra után azt se tudod megmondani melyik játék ez, a Das 3 mod vagy egy friss cím...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.14. 11:53:29
  • darkSectorxxx #118088
    Én nem is lesz olyan szép, a Fromtól soha, de valszeg senkitől sem a multiplatform piacról.
  • darkSectorxxx #118087
    Ehhez nem kell semmi.

Igen, mérföldekkel szebb.

De az Elden Ring meg a From meg az Engie soha nem volt hatékony, használható és szép.
    Ezt senki egy percig nem hitte hogy a Bluepoint Sony-s minőségét egy multiplatform, de akár egy From multi cím hozza akár csak megközelítőleg.

Az is tiszta volt már hogy egy kibővített Das 3 kieg úgymond.

Egy kurva nagy és tartalmas kiegéyszítő, olyan értelemben, hogy kb szinte minden textúra majdnem egy az egyben ugyanúgy néz ki, csak élesebb.
    Az engine is tudtommal a Das3-é.

Szóval nem, közelébe sincs minőségben.
    De az Elden Ringnek a varázsa nem is aa grafika lesz, mondom ezt a multkori 15 óra próba után.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.14. 11:48:36
  • Ulthanito
    Attól meg a hajam tenném le.

Szerintem is, az óriási ziccer lenne. Er kész, DaS garantáltan nem jön, a Sekiro így volt kerek, a BB üvölt folytatásért.
  • lwb
    Simán tudnának. De szerintem inkább BB2 lesz, meglepődnék, ha nem dolgoznának már most rajta, hogy az ER kiment. Nagyon népszerű volt, sokaknak az a legjobb From játék, hiba lenne nem folytatni.
  • Ulthanito
    Adják oda a Bloodborne remake-et a BP-nak. Ha csinálnának belőle egy DeS minőséget, csorogna a nyálam.
  • lwb
    Lehet kéne valaki a Bluepointból, hogy bedolgozzon a Fromnak. NG+1-ben viszem a DeS-t és tényleg nagyon szép, de amit ER-ből láttam, az inkább DS3 szinthez közelít. Nem csúnya, de azért látszik a különbség.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Vagy ha már van, legalább rendes ütőt használjon.
  • Ulthanito
    Én az ég világon semmit nem láttam az ER-ből, így nem tudom, de könnyen el tudom képzelni, hogy valamivel gyengébb lesz.

Engem nem zavar, én a Bloodborne-t a mai napig szép játéknak látom, annál meg garantáltan jobb lesz.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak izmos csaj ne legyen benne!
  • hvitya
    Horizon 89 Metacriticen eddig 91 értékelés alapján. Erősségei a sztori és a játékmenet. Le is adom rá az előrendelést
  • lwb
    Minél több képet meg videót nézek az Elden Ringből, annál inkább meggyőződésem, hogy a DeS remake sokkal szebb volt nála. Az én szememmel a baj vagy más is látja?
  • TomStorm
    Sifu nagyon tetszik!Mocap nem gyenge benne azt meg kell hagyni!:)