PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
14e.ft lehet megérné még gondolkozom😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2022.02.07. 21:00:59
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Nulla tenaci invia est via"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Persze neked támadnak de legtöbb részben nem.
Aztán egyszer csak egy instant fekvés hogy idősödj.
Imádom a kung fu-t Bruce Lee filmeken nőttem fel tehát érdekel és tényleg gondolkozok rajta de amit írtam kicsit eltántorít..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy, ha már témánál vagyunk, nehéz eldönteni időnként, hogy nő-e vagy férfi. Mert a mamlasz képe alapján bármelyik lehet.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.07. 09:22:53
PS5 II PSVR
/egyébként felháborítónak, kirekesztőnek tartom, hogy az afroamerikai női főszereplő SOVÁNY! <#ejnye1>#ejnye1>
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.05. 22:27:36
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.05. 19:31:31
Utána kezdtem nézegetni cikkeket róla. Valóban nem tudom, pontosan mi az a checkerboard rendering, de a lényeg, hogy így nem natív. (Oké, nem felskálázott, hanem checkerboarded. De nem is natív.)
Azt ugye tudod, hogy az nem skáláz fel semmit, ugye?
A Tsushima azon kevés játékok egyike, ami natív 4K-t tol 60 fps mellett.
PS5 II PSVR
Tegnap defiled-ban felcsatolta Watchdog, 43 proba utan sikerult.
Erdekes, mindenki konnyen ment, talan One Reborn jutott el 10-ig.
Felve irom itt le, de Ebrietas masodikra elhullott.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Apropó, 3 hét múlva Elden Ring!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Már az hogy van rendes jogsi meg kampány mód újra már azzal sokat dob nálam a Sports-al ellentétben.
Bár nem tudom miért beszélnek a videóban a Ray Tracing-ről, tudtommal úgy volt hogy nem lesz benne, vagy az a Forza Horizon volt?
Nekem az a bajom vele, hogy fps, de amúgy simán belevetném magam, viszont a karakter kézmozdulatai, animációk kurva jók benne.
az megvan, hogy voltak mindenféle Techland cikkek (még itt a topicban is), hogy toxic a légkör és huszasával állnak fel a proggerek és rezeg a léc + covid és csoda, hogy lesz belőle valami, meg CP2077 vol.2, de... nemtudom, én azért bizakodtam mégis, meg hogy talán a square enixes hátszéllel nem zuhan szét a faszra minden, de mostmár tényleg sztenderd lesz ez, hogy kurvaszar minden? 😄
a genvégés dolog alatt azt értettem, hogy amikor genváltások voltak a múltban, akkor elég látványosan szartak a régebbi generációs vasakra a minőséget tekintve, meg nyilván egy megbaszó grafikát/x év múlva megjelenő enginet már nem fog tudni olyan szinten kiszolgálni egy mai vas pörformanszban, kivéve, ha nótidog és társairól van szó.. 😄
de ez itt tényleg tré, jelenleg.. PC-n ránézek majd holnap azért valami shared hoki accounttal, de ettől többet tényleg nem ér az egész..
mondom ezt úgy, hogy nekem tényleg egyik legvártabb cím volt, meg az elsőt is imádtam, de esküszöm, hogy ez még néhol rondább is tud lenni, mint az annak idején volt 😄D
btw, első résszel nekem nem rémlik, hogy bármi súlyos problem lett volna PS4-en, pedig asszem day1 kaptuk a kulcsot még
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.03. 21:15:54
Mennyi késett? Két évet? Nem az a csoda, hogy elkészült, hanem hogy minek.
Meg mi az, hogy a gen végén oké? A generáció elején még ügyesek, aztán már nem baj, ha nem? 😄
Mondjuk én az előtt állok értetlenül, hogy erre rácsodálkoztok. Az első rész milyen állapotban jelent meg? Azóta hányszor lehetett olvasni, hogy széjjel van esve az egész projekt?
Egy minden ízében középszar játék, fakezűektől, huszonezrekért. De amúgy igen, a konzol igazán csinálhatna belőle jót!