121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • LBandi77
    Spoiler

Csak az nézze meg aki járt már az akadémián.varázsló boss.
    Az elején balfaszkodok az itemekkel,szokatlan a sok nioh után.
  • Ulthanito
    Ezt a nevet már többször is hallottam, de még nem találkoztam vele. :-D

Addig jó.
  • Kandurex
    na meglátjuk, bementem az MM, húztam egy a 'pócró'...mindjárt települ
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.03.04. 13:22:25
  • lwb
    Elég glass cannon vagyok, már most 1 hit minden komolyabb ellenféltől elég nekem. :) A cél az, hogy egyszer se találjanak el.
  • AntiHero
    Az első térkép része könnyű tényleg. Másodikban már érhetnek meglepetések. Utánna meg hagyjuk..1 hittel kb majdnem minden, ha nem jól fejlődtél.
  • lwb
    Én még az elején vagyok, lehet a végére újragondolom. :)
  • AntiHero
    Mondjuk a Radanh bossnál azt mondtam tegnap..hogy elmentek ti a g*cibe..from.

Ha van nehéz boss..
  • Ulthanito
    Most levágtam én is egy sztori bosst hatodik próbára.
  • lwb
    Gondoltam a kommentjeidből, a hozzászólás második fele nem is annyira neked ment, mint azoknak, akik most kezdik csak a játékot.

Egyébként szerintem a DeS után a második legkönnyebb souls játék ez. Tizedannyit nem halok meg, mint DaS-ban pl.
  • Ulthanito
    A kezdésen már rég túl vagyok, 10 flaskám van, hetes erősségűek...
  • LBandi77
    Nekem nem megy át a privi,már kettőt küldtem szerintem nem kaptad meg.Nics barát kérésem tőled ps- n.
  • lwb
    A dungeon-ökben a pláne az, amit a végén találsz. Item, ashes of war vagy éppen egy sorcery trainer. A dungeon ellenfelek nem túl nehezek, legalábbis varázslóval nem, de ahogy nézem, messze nem a varázsló a leg-OP-bb build a játékban.
    Nekem bejön a nyílt világ, legalább valami új is van benne és nem DaS4-et kaptunk, ami azért már picit unalmas volt.

Az tény, hogy a játék nem magyarázza túl, hogy merre menj és mit csinálj, inkább trial and error van, ami azért jellemző volt amúgy is a souls játékokra. Aki az elején nagyon el van tévedve, úgy érzi lepattan a margitról és nem halad, annak ajánlom, hogy menjen el délre, Weeping Peninsula és környéke kifejezetten kezdő terület. Ott lehet egy rakás szintet csinálni, meg flaskát és fegyvert fejleszteni a kezdéshez.
  • n000rbi
    Nem tudom, nézz el a többi régióba, földalatti víztározókba, ott majd minden sarkon megcsinálnak szárazon.
  • LBandi77
    Tedd rá a katanára a bloody slash képességet,nagyon op.tönegoszlatásra is jó és a bossok is sírnak tőle,most kezdem élvezni.Az asszony mindent gyűjtöget nekem a lóval én meg harcolok.
  • Ulthanito
    Ízléseken nincs értelme vitatkozni, a Zelda meg olyan, amilyen...Nekem meg attól nem remegett meg a térdem.

Minden dungeon tök ugyanúgy néz ki. Ugyanaz a formula mindegyikben például. Miért örüljek annak, ha megtalálom a tizediket belőle? Egy tábortűznek minek örüljek? Ül ott három katona, két farkas,, aztán találsz egy good for nothing itemet.

Bonfire mutatja merre menj, oké, mi van akkor, ha a map 4 különböző részén vannak valamerre mutogató bonfireök? Akkor melyiknél menjél?

Egy DaS-ban az első végigjátszás mindig para volt. Mindig bennem volt az érzés, hogy bármelyik sarkon jöhet a halál, ott leselkedik rám. Ezáltal volt egy tök sajátos atmoszférája, ami itt nincs. Percekig lovagolok, a kutya nem foglalkozik velem, nem a halál nem leselkedik rám, de még a farkasok szellentése is messze elkerül! Eddig egyedül a Stormweil Castle bizonyos pontjain volt csak ilyen érzésem.

A játék meg igenis nagyrészt üres. Szerintem az nem tartalom, hogy egy baszott nagy mezőn letesznek öt T-rexet, akik mellett úgyis el fogsz lovagolni. Meg se állok, tök felesleges.

Eddig az összes From-játékon agyaltam napközben, munka közben, vezetés közben, bárhol. Ezen egyáltalán nem. Mert nincs olyan bennem, hogy mit kéne csinálni, fogalmam sincs mit kéne csinálni, a 30 óra játékból egy névre emlékszem összesen: Margit.

Arról nem beszélve, hogy technikailag a játék tiszta gáz.

• n000rbi
    Meglep, hogy kurrens Nintendo termékkel játszottál, de oké. :) Azt viszont tényleg csak a From jàtékai tudják elérni nálam, hogy amikor nem játszom velük, akkor is azon jár az agyam, hogy mit hogy kellene majd a következő alkalommal, ha megint leülök elé. Kicseszett drogdílerek ezek, csak nem vallják be.
  • deep
    Tévedés. Végignyomtam. Semmi ilyesmit nem éreztem benne.
  • Rage47
    Néha kitörölném a memóriám, hogy a Zeldát újra felfedezhessem :D
    Ha ilyen jó a felfedezés az Elden Ring-ben, akkor megcsillant a remény számomra.
  • n000rbi
    Azért érzed a felfedezés örömét először, mert nem játszottál a Breath of the Wild-dal :) Hasonló az élmény, nem értem azokat, akiknek ehhez guide kell…
  • bakkerman
    Korulbelul en is ennyi oranal jarok es sajnos ugyanilyen velemeny alakult ki bennem is :/ Pedig penteken es szombaton is nagyon vitt a hév nagyon beszippantott a jatek de az hogy konkretan a google-bol kell kiszednem a jatszashoz minden alapveto infot,a haladashoz,ahhoz hogy egyaltalan tudjak boldogulni megis merre menjek,mit hasznaljak…oke hogy ez egy soulslike game es nehez,amivel semmi bajom nincs,sot ez abszolut bejon,a kihivas,de konyorgom ha mar open world jelleget adnak neki akkor ahhoz teremtsenek meg egy interface-t is,mert most ez egy oriasi DS3 gyakorlatilag. Oke ott vannak a grace-k,az mutatja a kb hogy merre menjel,de ugyis elakadsz,es muszaj farmolnod,muszaj mas teruletekre elmenned ami egy okes dolog,de a jatek semmilyen infot nem ad arrol hogy azokon a mas teruleteken mit csinalj,lehet 2 ora mulva tudsz visszamenni majd visszamenni a “progress route”-ra de lehet 20…
  • deep
    Hogy ellenvélemény is legyen, én még soha nem élveztem játékban ennyire a felfedezést. Épp azt, amit te ennyire nem élvezel. Épp azt, hogy van egy ilyen hatalmas világ, tele felfedeznivalóval, romokkal, barlangokkal, várakkal. Nekem imponál a rengeteg item, a milliónyi lehetőség, aminek nyilván a felét sem láttam még és annak a felének a felét se fogom kb. soha használni, de csak hálás lehetek, hogy vannak, akik ilyen játékot csinálnak nekünk, ennyi kontentel és ilyen újrajátszahatósági faktorral. Fantasztikusan van szerintem megalkotva, és épp annyira van frusztrációcsökkentve a soulsokhoz (de főleg a BB-hoz) képest, hogy sokkal tovább tartson bent a játékban (engem legalábbis). Nekem a Bloodborne jött be speciel legkevésbé az 5 előző játékból, egyrészt a világa sem tetszett annyira, másrészt a játékmenetbeli változtatások sem jöttek be. Ez van, kinek mi. Nekem az Elden pl. nagyon-nagyon tetszik. Demon's és a DS1 után/mellett ez is abszolút kedvenc.
  • n000rbi
    Hatalmas hiba.
  • AntiHero
    Nagy hiba. Nagyon jó játék pedig.
  • Kandurex
    Hmm…lehet végig csapom harmadjára is a Sekirot, ezt a DaS open world-ot megkihagyom.
  • n000rbi
    Ha nem találsz semmi érdekeset a térképen az nem a játék hibája. Millió dolog van amit meg lehet nézni, rejtett cuccok, katakombák, barlangok, a kezdőhelyszínen is megnyithatsz egy hatalmas területet, olvass itemleírásokat, azok is elvezethetnek helyekre stb. Az meg hogy merre kell menni? A főszálat a grace-ek is mutatják egyértelműen. Ha meg a főszálon elakadsz, akkor lehet kalandozni :)
  • AntiHero
    Craft részében egyetértek. Az total felesleges szerintem is.

Az, hogy bolyongasz üres területen..az nem igaz. Szinte mindenütt van valami. Táborok/romok/barlangok.

Konkrét épületek úgy kívannak építve sokszor, hogy ott eltudsz bolyongani 1-2 órát.

Szóval nagyon is van tartalom..az más kérdés, hogy neked ez a stílus így unalmas. Nekem az lett volna unalmas, ha a régi formula szerint vezetne a játék..kvázi cső rendszerben.

A story..hát itt sokkal baràtibban van tálalva mint az eddigi souls játékokban..itt nem az itemek leírásaibol kell kiolvasgatni a storyt. Sok NPC mesél jó dolgokat meg igazàbol vezetik is az utad. Sőt story bossoknàl adnak elszórtan tippeket és tárgyakat is, hogy könnyebb legyen a harc.

Én videót max itemekről szoktam nézni.. Hogy legyen egy jobb staff-om..vagy amulettem/ruhám.

Minden mást magam fedezek fel..és 28-29 órám van nekem is benne eddig.
    3. nagyobb "mappon" vagyok..de nagyon sok minden kimaradt még a többi mapon is.

• Ulthanito
    28 órám van benne, és valóban. Csak tengsz-lengsz jobbra. Nem akarok felfedezni, nem akarok fantáziátlan bossokkal harcolni. Megyek a mezőn, egyszer csak ott egy boss. Fogom, kikerülöm, továbbmegyek. Nincs kedvem hozzá, semmi nem motivál, hogy levágjam.

Sztori nulla, nincs, annyi se, mint szokott, fingod nincs merre kéne menni a sztorival, lehet, hogy 20 óra bolyongás után találsz vissza oda, ahol lenned kéne a sztori szerint. Totál káosz az egész játék.

Itemek szart se érnek benne, a crafting sem.

Teljesen indokolatlan a nyílt világ, ki a franc akar mezőkön lovagolni percekig úgy, hogy semmivel sem találkozol? Elmegy melletted egy kecske max.

Nem tudom ki vagyok, nem tudom, hova tartok, hova kéne tartanom, ami épp eszembe jut, csinálom, most épp egy boss location guide alapján megyek és vágom le a bossokat, aki megtetszik. Aki nem, otthagyom.

• AntiHero
    Mondjuk akit zavar a sok üzenet az ja...offline játszon. De, hogy ezen idegeskedjen az ember..az hülyeség.

• AntiHero
    100+ boss van igen. Amiből 40 az ami.. nem reskin, meg nem ugyan olyan mint a többi.

De bőven jó ez így is. Nagyon szép/egyedi boss harcok is vannak..több fázissal is.
  • AntiHero
    Azt kell mondanom ez nagyon nem a te játékod. Legalábbis eddig amiket írtál róla..ez jön le.

Pedig részemről a legjobb from játék amit valaha készítettek.
    Nagyon jól áll neki ez a nyílt világ szerintem. Annyi felfedezni való van és annyi különböző helyszín..hogy még mindig tud újat mutatni..30 óra után is.
  • Láma!
    Köszi!
    Végül tegnap este meglett a hiba oka. Úgy simán működik ha a srác mobilnetről jön fel telefonon megosztva, és nem a saját routerén át. (ha én megyek mobilról és ő marad vezetékesen, akkor sem jó) Szóval valszeg valami router beállítás lesz nála.
  • LBandi77
    Tegnapi sztori.Ellovagoltam a halál faszára,találtam 1 barlangot tele lot ládákkal de tényleg sok, pár mob levágtam mind majd 1 elágazás mentem balra sárga köd varázsló boss,4- 5 próba fekszik látom nincs teleport jel irány vissza elágazáshoz megyek jobbra mêg 1 sárga köd bemegyek,boss életcsík megjelenik boss sehol sétálgatok egyszer csak valaki a nyakamba ugrik torkom elvág you died,de az ellenfél láthatatlan ,csak a pocsolyába látod a lépteit ahonnan elszökken , aztán megint keresheted.
  • lwb
    Összeraktam fejbe, hogy a bosstól 20 méterre lévő npc ad egy egy idézést, akkor lehet azt akarja a játék, hogy azt az idézést használjam.
  • Ulthanito
    Medúzával nem is nehéz, pussy cat! :-D
  • Forrest Gump
    Adatvédelem beállítások
    Adatvédelmi beállítások megtekintése és testre szabása
    Ki léphet veled partikon, játékokon és üzeneteken keresztül

Itt van amikor az alap beállítás, senki. Ezt állítsátok a megfelelőre.
    Mi legalábbis ez miatt szoptunk, amikor váltottunk PS5-re

Remélem tudtam segíteni.
  • lwb
    Volt egy kis időm ER-re. Margitot 5-6. próbálkozásra levertem level 20 astrologerrel. Egy kis segítség azoknak, akik varázslóval próbálkoznak:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szerezd előbb be a meteorite staffot meg a háromkavicsos varázslatot. Egy helyen van kb, kicsit keletre kell menni, elkerülni az ellenséget, mert mindenki megöl egy ütésből kb, de harc nélkül felvehetőek a mocsárban.
    A várban, közvetlen Margit előtt beszélj Roderikával és szerezd meg tőle a medúza idézést.

Margitnál medúzát idéz, ami elvonja Margit figyelmét és nem hal meg három ütéstől, közben háromkavicsos varázslattal és sok bukfenccel leverhető Margit. Nekem 3 flaskámba került, de nem volt annyira nehéz.
  • Ulthanito
    Ha ez igaz, az nagyon szomorú.
  • darkSectorxxx #118361
    **Neten egyelőre az ELDEN RING-hez összeírták az összes boss-t, ami eddig 103 darab!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!** (ebbe beletartozik minden amit ha kinyírsz akkor nem éled újra, vagyis a kisebbek is persze)

"Egy kommentelő szerint **120 darab létezik az Elden-ben amúgy és lesz 4 DLC fejenként 20-20-20-20 új boss-al!!!!**"
    Vagyis elvileg a komplett játékba ez alapján a legvégén **200 boss lesz összesen**.... WOOOOW
  • Rage47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyszerűbb lett volna azt írni, hogy iratkozz fel a csatornámra és majd sorsolok.
  • darkSectorxxx #118359
    Ja értem, kiválaszthatja a nyertes úgymond a játékot. ;)