PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"csak inkább ne ez a retek legyen a rendezője, mert anyagyilkos tinitravik nem kellenek bele nekem"
Szerintem tanultak a TLOU2-ből. Legalábbis remélem.
Meg új uncharted tőlem jöhetne, csak inkább ne ez a retek legyen a rendezője, mert anyagyilkos tinitravik nem kellenek bele nekem <#banplz>#banplz>
Adversus solem ne loquitor
Szóval szerintem borítékolható, a Bungie jönni fog egy címmel (CoD pótlék), ami fps lesz és csak azt fogja hegeszteni az elkövetkező pár évben. Ehhez a játékhoz meg majd PS-en fog járni a legjobb akció, skin, stb, amivel beterelik a játékosokat.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
meg az is lehet, hogy most ezt mondják SONYék, aztán mégsem így lesz a jövőben -- gyakorlatilag hasonlóan kétes kommunikációkról szólt az elmúlt 2-3 évük, úgyhogy nem lepne meg.. :D
de részemről lehet ex, tökmindegy, nem én vagyok a játékosbázisuk :(
Engem hidegen hagy, a looter shooterekből egy életre elegem van.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Dehogynem, tegnap be is jelentette Jim Ryan.
PS5 II PSVR
Nem tudom, hogy egy looter shooter IP megér-e ennyit, de majd kiderül.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ilyen biztos nem lesz:D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Valamiért a Gears ugrott be.
Kérdés az, hogy mondjuk egy GoW-t, ha valaki végigjátszott kétszer, évekkel ezelőtt, vajon lehet-e még jó élmény ugyanaz, 60 fps-sel, évekkel később?
A felújított Uncharted az élő példája nálam, hogy lehet.
PS5 II PSVR
csak érdekességképp... szerintem egészen korrektnek néz ki így ez alapján, valahogy tényleg így kell(ene) kommunikálni a lastgen verzákat máshol is, és nem elsunnyogni, hogy mekkora egy szar.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.28. 21:58:34
Persze eközben a Rise of the Tomb Raider is az első pálya után áll csak, de a 2013-as nem is jött be annyira, mint az UC-k. VGA-tesztre viszont pont jó. Illetve szép.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.01.28. 14:03:41
Nalunk eddig csak felesegem jatszott veluk (buszke is vagyok ra, hogy ilyenekkel is jatszik, na meg dying light, stb :), de most en tartok egy Unch.maratont (:
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
https://twitter.com/JordanMiddler/status/1486826651463921666
Tervezek egy teljes végigjátszást 1-4+LL én is, de nem most. Most elég lesz csak a két új 60 fps-en.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
-HFW
-Elden Ring
-Dying Light 2
Ezért a játékért megéri,pénzt is szerintem.
Kicsit olyan, mint a WatchDogs2 abban a tekintetben, hogy ha nem nézel mögé, teljesen mást fogsz látsz, és mint abban, ebben sem kell nagyon kutakodni, csak annyi, hogy nem csak nézni kell ami történik, hanem értelmezni is. Meg ebben nem a szatírát kell keresni, hanem egy olyan egyedi scifi felültést, amit ilyen interpretációban én még sehol nem láttam vagy olvastam. Hasonlókat igen, teljesen más aspektusból.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.01.27. 20:21:30
A mennyiséget én is szoktam hangsúlyozni: túl kevés számomra az exkluzív ahhoz, hogy generáción belül igazán érdekeljen egy friss masina. Nem is lehet annyit gyártani, és bármennyire bírom őket, nem is én vagyok ezeknek a nagyon modern játékoknak/folytatásoknak a célközönsége abban az értelemben, hogy sóvárogni tudjak irántuk. Amennyi jó élményt kaptam a PS3-tól, annyi RPG-t és stratégiát hagytam ki addig miattuk PC-n, így vegyes a mérleg. Ráadásul egy csomó mindent borzasztó minőségben játszottam végig, és azóta jött PC-re. A vállalhatatlan RDR-t meg inkább megvettem Boxra is, mert PS3-on ahhoz nem lett végül gyomrom.
A friss exkluzív ehhez képest számomra maréknyi (és az is futószalagon megy: lásd millió Ratchet, n+1. Uncharted? GoW: Ascension). Szellentés a tornádóban. Szeretem őket, de kihagyhatatlan élményeket nem kaptam. Egy SMB vagy egy Link to the Past sokkal inkább ez a kategória, mint egy Uncharted. A Jak & Daxter: The Precursor Legacy máig a legmeghatározóbb PS-es élményem, de az egy Banjo-Kazooie-klón, és azt is a Psychonautshoz méricskéltem. Na jó, az Okami, az ICO és a DMC jut még eszembe. Értem én a rajongást, de én nem rajongok. A GoW-ot a jelenség és a mitológia miatt végigjátszom, de nem vagyok ráfeszülve, hiába ott az SSD-n. Exkluzívokért Nintendót vennék (kb. a Wii óta írok az SG-re, és azóta ezt mondom), csak jobb hardver és ökoszisztéma kellene tőlük. A gyengébb látványt ugye elfogadnám, de hozzátársuló gyenge performansz és drága hardver/szoftver már nincs rendben. Még a cross-save PC-vel és Xboxszal is eléggé kiterjedt, de a cross-buy már nem. A handheldség nem érdekel, de a szállíthatóság miatt a kis méret nem rossz (XSX is befér hátitáskába, nem erőltetem, de reális tömegközlekedésen vinni, a PS5 már macerásabb lenne).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.01.27. 16:01:15