121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#118318 Nem. -
#118317 Ellenfelek erossege valtozik egyebkent? Marmint ha nagyobb levellel visszajarok egy bizonyos teruletre farmolni akkor erosodnek hozzam kepest a mobok? -
#118316 Bekészítve! :D -
#118315 1. Kérdés: bankkártya adataid
2. Kérdés: PIN kódod ...
:DDD -
#118314 Én is beszállok ha még lehet :) -
MrAndree #118313 Beszállok én is. Részletek lesznek? :D -
#118312 És mik a szabályok? Vagy hol lehet játszani? Mik a kérdések? stb. -
#118311 A store lapján ottvan ám minden! (köllik hozzá) -
#118310 Dobhatsz egyet nekem is, kíváncsi vagyok mi ez. Köszi! -
#118309 Igazan nincs mit, sok sikert ;)
-
#118308 Gran Turismo 7-ben a multiplayer játékhoz elegendő a sima netkapcsolat vagy oda már PlayStation Plus előfizetés is kell? Gran Turismo Sport-nál hogyan oldották meg anno?
(Magához a játékhoz tudom, hogy alapvető követelmény az internetkapcsolat).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.02.28. 11:11:00 -
#118307 Jöhet!
Előre is köszönöm a lehetőséget!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.02.28. 11:02:09 -
#118306 Számomra pedig pont, hogy felüdülés az, hogy nyílt világban játszódik ez a játék.
Talán a 2. Nagyobb területnél éreztem azt, hogy na joooo..kicsit kezd sok lenni ez a felfedezgetés..de azt betudtam annak, hogy sokat játszottam most vele. Aztán becsömöltem a dolgoktól.
Viszont annyi kis elrejtett dolog van, hogy hihetetlen. Npc storyk is tök jól haladnak. Ha véletlen valamilyen boss megakaszt..akkor megyek más irányba. Nem az van, hogy órákig szenvedek egy bossal, hogy új contentet lássak.
Lovas harc + craft azt én sem tudom hova tenni. Jó, hogy van..hasznát még nem vettem egyiknek sem.
Prisoner karival (varàzslattal) viszont megint iszonyat könnyű a játék..de direkt ezzel akartam játszani..mert sose varàzsolgattam még souls játékokban. Vannak szivosabb bossok..de tudjuk..minden bossnak van gyenge pontja. Rá kell jönni. Szóval ez a része rendben van.
Dungeon bossok....azok vannak..hogy legyen valami a dungeon végén.
A legtöbb ilyen töltelék ellenfél..izomból le lehet őket gyilkolni..sokat nem kell gondolkozni rajtuk.
Kicsit túl szinteztem magam lvl 58al. Lehet azért ilyen könnyű sokszor.
Még mindig nem tartok amúgy 20 óránál sem, de eddig nagyon élvezem összességében.
-
#118305 Én nem tudtam a hétvégén tolni, 6-8 órám van benne, level 18, Margitot még nem láttam, egyelőre gyúrok rá, mert még nem vagyok elég erős. -
#118304 Nos, most már megalapozottabb véleményem az Eldenről.
Számomra ez a nyílt világ koncepció nem adja, teljesen öncélú, hatalmas nyílt területek van, amin gyakorlatilag lófasz sincs. Se item, se enemy, semmi. Jó szó erre, hogy a terület öncélúan nagy, semmit nem tesz hozzá a játékhoz, csak elvesz belőle.
Most már levágtam néhány sztori bosst, és azt kell mondja, hogy hatalmas szakadék van nehézségben aközött, hogy valaki használja-e a csalikat harc közben, vagy ha valaki a hagyományos, souls-módon megy neki. Előbbi esetben 5-6 próba alatt a nehezebb bossok is fekszenek, utóbbi esetben meg akár több órás szopás is lehet belőle.
Én ugyan még semmit nem craftoltam, és nem is fogok, eddig semmi szükség nem is volt rá. Lehet, hogy a későbbiekben ez változik, de egyelőre ez is egy felesleges feature-nek tűnik.
Vagy én vagyok a béna, vagy a játék más, de alig van benne fegyver meg páncél, amit találni lehet. Az itemekben sem mélyedtem el, de furcsa, hogy a fegyver buffok nagyon rövid ideig tartanak, csak néhány másodpercig.
Lóval harcolni szar, és bizony sokszor rákényszerít a játék.
Szóval eddig nekem ez egy mehhh, nagyon vegyes a szám íze, de könnyen lehet, hogy úgy leszek ezzel, mint a Sekiroval: platina, és utána a büdös életben nem veszem elő többet.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.28. 08:02:15 -
#118303 Nem volt, de megszereztem egy katanát. Azzal tényleg 3 perc.
Érthetetlen, hogy miért tesznek ilyet a játékba. -
#118302 Nincs vérzést okozó fegyvered?
Igen mondták, hogy azzal könnyebb lesz.
Mert elsőnek én is csak simán csapkodtam. -
#118301 Alig van fegyverem, keresek egy katanát. -
#118300 5 perc kb..blood loss fegyver a barátod. -
#118299 Sose vágom le azt a sárkányt, kéne egy óra folyamatos vagdosás. Egy darabig csináltam, meguntam. -
#118298 Videó végén -
#118297 Csak azt hegytad ki a videóból, hogy mindez hol van. :-D -
#118296 + itt is kapsz a semmiért kb 75k Runa-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tibitron79 #118295 Üdv. Van mód arra hogy egyszerre rögzítse a játékot és azt amit beszélek alatta? Utána pcre kimadolom q mediatarbol. -
LBandi77 #118294 Nemsokára kezdem én is,mindenkit lekaszabolok a bandita bicskával. -
#118293 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#118292 Az merre van? -
#118291 Godskinel pont tegnap este találkoztam. Hagytam is. :D
Farmra meg van egy jó spotom..30sec alatt 2K Runa..csak lovagolni kell meg fast travelelni. -
#118290 Akkor elég sokat farmoltál, én 20+ órája tolom, és lvl 23 vagyok.
Mondjuk hat órát lvl 8-on eljátszottam a Tree Sentinellel. Az lejön belőle. :)
Ha könnyű, akkor menj Godskin Apostle-hoz. Egy ütése insta halál. A környékén egy mob 1200 runa. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.27. 12:00:37 -
#118289 Kereken 12 órám van a játékban eddig. Lvl 40..Prisoner.
2.(?) Fő boss jön ma a kastèlyban..Margit utàn jóval.
Igazából az alap alsó területeket kb bejártam..dungeonokat amit tudtam, felporszívoztam. Amit nem tudtam..oda majd visszanèzek.
Ennyi souls játék után nekem könnyűnek számít a játék. De mégis nagyon élvezem.
Jàtsz..keresd meg a stílusod..ha harcolni akarsz, akkor harcolj..ha varázsolni, akkor varàzsolj.
-
#118288 Az igazi férfi fegyver nélkül, anyaszült meztelenül harcol! Mint Beowulf a Grendel ellen :) -
#118287 Azt se tudom mi az a caster. Soha nem játszottam mágiát, sose feküdt nekem az a stílus.
Az odamegyek és lebaszom híve vagyok. -
#118286 Így van, aki férfi, segítség, pajzs és mágia nélkül tolja végig. Pusztán kézzel, fegyverrel. :-p -
#118285 Souls játék, szóval készülj fel a trial and error-ra. Felfedezel, próbálkozol, meghalsz, máshol próbálkozol, közben erősödsz, visszamész korábban erős helyekre és továbbjutsz. A kezdő környéken van pár kisebb boss, akiket könnyebb leverni. Katakombákban pl.
Ha nagyon nem boldogulsz vele, akkor van egy-két eléggé spoiler mentes segítség a neten. Ilyen "tanácsok kezdőknek" kezdetű videók. A puristok meg fognak kövezni, meg nem leszel "férfi", de szard le, ha ettől függ, hogy lerakod a játékot vagy továbbmész, akkor nézd meg őket, azért lettek csinálva, hogy segítsenek. -
#118284 LOL. Casterrel aki bemegy közelharcba, az meghal, azt' kész. Ha egye bossoknál muszáj, akkor rohansz és bukfenc, de igyekszel távolságot tartani. Te játszottál pure castert soulsokban? BB-ben és Sekiroban nincs ilyen, de a többiban igen. Darkbead meg firestorm nélkül is játszható volt a varázlós DeSben meg DaSban is. -
TomStorm #118283 Open World miatt(ami eddig 5óra játékidő szerint nem sok értelme volt).
Dungeonok tetszenek talán kicsit rövidek.
Amúgy minden más játék mechanika ugyanaz mégis tartalomban több
-
#118282 Ez más, óriási területet tudsz bejárni anélkül, hogy arra mennél, amerre kellene. Itt nem olyan pályák vannak, mint a Dasokban. -
#118281 Hát, én továbbra is az odamegyek és lebaszom stratégiát alkalmazom. Meg is van az eredmény, Tree Sentinel-be vagy hat órám ment bele, pedig nem is igazi nagy boss, az első igazi boss-ba meg négy.
Mert mindig gyenge vagyok, amikor odaérek, és csak órák múlva kéne odaérni.
De mostantól jobban figyelek majd. :) -
#118280 És ez miben más? Már a DaS1-ben is bemehettél a temetőbe a legelején, és felcsatolhattad a szopóálarcot. -
#118279 Addig haladj a kijelölt úton amíg nem lesz meg a hátasod. Utána meg inkább térj le és kóborolj erre arra, Legalább 3 opcionális barlang van ahol könnyű bossok vannak a végén, a kapott xp-ből meg fejlesztheted magad és a fegyveredet. A táborok sem vészesek, azokat is kipucolhatod. Menj inkább délre, nézegesd meg a tengerpartokat, szedegess fel mindent. Ha valami erős boss vagy ellenfél áll az utadba akkor inkább menekülj el. A lovag az elején opcionális, nem is ajánlom hogy leállj vele amíg nem leszel erősebb
Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.02.26. 19:57:38