PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crysis Remasteredeket még tudják bundlezni/game passozni ahonnan még jöhet zseton aztán már nincs másuk egyelőre..és gondolom nem a Huntból akarnak megélni életük végéig..
Nekem nem kell eposzi történet meg ilyenek legyen szép pörgős akciódús azt ismét jöhet egy Crysis átlag 4-5 órás single mámor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én utána nem sokkal toltam a 2. részt nekem meg az jött be kevésbé. De később azt is megkedveltem.
És tényleg maradi az első rész respawn megoldása. Semmi értelme a halálnak, mert a megölt ellenségek is halottak maradnak.
Mindkettőből jöhetne egy remaster. Kevés mostanában a jó FPS.
Most legutóbb a Modern Warfare (2019)-et toltam. Rövid de amúgy nem lenne rossz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.23. 19:02:23
Ezt a mentési rendszert ezen kívül csak a DOS-os Duke Nukem II-ben láttam, abban is röhejes volt.
Ettől függetlenül ott még frissebb volt a koncepció, közelebb áll hozzám az agyoncsövesített 2-nél. Abban mentem az egyik korai pályán a 3 méter széles folyosón, fal vett körbe, ki se lehetett mozdulni a csőből, de ha hozzásimultam a falhoz, akkor abba belekötött, hogy elhagyom a csatateret. A CoD 4 sandbox volt hozzá képest. A dumák és a hangulat elvitte mindkét részt a hátán (külsős író volt, bár ez például a Crysis 2-n nem segített, hiába szereztek nagy nevet), de a DICE a kampánnnyal a gunplayen kívül ott is nyűglődött. Mai napig nem értem, hogy jött össze a Mirror's Edge nekik, mert senkitől nem vártam volna, hogy a remek koncepcióból első nekifutásra is ütős játék születik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
És mondom, nem a CoD-ra gondolnám, hogy világmegváltó lenne (bár amit írtál, Infinite Warfare szerintem szintén eléggé élvezetes volt nekem singleben, de azóta meg csak a 2019-es MW-t mondanám egész klassznak, de a többi mind kuka és kihagyható -- Vanguardhoz nem volt még szerencsém, de nem is nagyon érdekel őszintén :D)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.22. 10:37:54
Én jellemzően a ps store, cdkeys és jófogáson keresgélek. Egyszer használtam a https://www.buygames.ps/en/ is ami accounton keresztül ad játékot.
De látom, hogy annak idején ezzel mekkora paradigmaváltást hozott ügyesen, és az általam végigjátszott nagy BF-ek (a Battlefront 2-t is ideértve) tényleg béna másolatok. A Bad Company 1-2, de főleg az 1 viszont rendben volt, mert jók voltak a dumák és a Kelly hőseit és a Piszkos tizenkettőt idéző körítés. Maguk a kampányok ezen túl már szintén nem lennének emlékezetesek. Bár az elsőben élveztem a rombolhatóságot és a szokatlanul nagy szabadságot, a megvalósítása ennek viszont már béna volt.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
a BF kampányok vállalhatatlanul sótlanok egytől egyig, kb. talán még a TitanFall 2 kampány, ami beugrott volna és említésreméltó volt, bár én nekem az se adott akkorát, mint ahogy fel lett hájpolva netszerte.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.21. 18:19:40
De most komolyan, egy jó és sikeres multi nem evidens, gyenge kampányra meg ott van a BF-ek sora.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2022.01.21. 17:29:32
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Az az igazság, hogy máig a Far Cry volt az elsö dobásuk, amit pont el is adtak, és más fejöstehene lett. Persze az elsö Crysis jelenség volt a grafika miatt. Éppen ezért elérhetöbbek is lehetnének, de azt nem érzem, hogy ök vagy a CryEngine kellene a sikerhez.
Mondom ezt úgy, hogy bírtam a Crysist/Warheadet/C2-t, és a Ryse-ot is. Az utóbbinál sem jött be az MS-sem társulás.
Szerk: Meg, h nem sok FPS-t játszok <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.01.21. 12:43:31
De nyilván lehet a meglévö PS-bázisra FPS-eket építeni, csak ez már a PS2 óta nem jön össze, pedig a Halók, Gearsek fénykora idejidején már fontossá vált a lövöldefront. A Guerrilla is akkor futott be igazán, amikor elengedték a KZ-t, a Naughty Dognál inkább a sztorizás müködik, az Isomniac legsikeresebb daráldája az automata célzásos Ratchet.
A CoD-ban az égegyadta világon semmi nincs amit más ne tudna megcsinálni.
Az egyetlen előnye a neve és hogy bejáratott sorozat semmi más.
Az MS nyilván azért nem fizet tovább a licencekért, mert jön az új, támigatott Forza rendszeresen. Az FM7-nél az volt a fura, hogy az FH4 és FH5 közé várt FM8 elmaradt.
Ahogy a Forza 7 se került ki? Csak mert nekem úgy rémlett az is benne volt régen.
De én nem az exclusive-okra mondtam, hanem az összes címre. Összességében.
Az nyilvánvaló, hogy nagyon zsebbe nyúkva lehet ezzel szembe szállni.
De van ezer és egy dolog, ami exkluzivitás nélkül is lényegében exkluzivitást eredményez. Pl. kiherélt alapkiadás 70 dollár, ultimate kiadás meg 120 dollár. GP-on ultimate day 1 ingyen. Lehet választani: 120 dollár ps-en vagy havi 10 gp előfizetés, ami 120 dollár per év, pont mintha megvenni ps-re az aktuális éves codot, csak még kap mellé Halot meg Battlefieldet is az EA playben meg többszáz másik játékot.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Had good calls this week with leaders at Sony. I confirmed our intent to honor all existing agreements upon acquisition of Activision Blizzard and our desire to keep Call of Duty on PlayStation. Sony is an important part of our industry, and we value our relationship.
azért ez nem egyszerűen és egyértelműen van fogalmazva, gyönyörű válasz - más kérdés, hogy ezt a legtöbb (magyar) géming sajtó tényként közli, pedig aztán... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.01.21. 08:56:08
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én továbbra se hiszem azt hogy a MS bármelyik stúdiója ki fog adni egy Uncharted/Spiderman/God of War/Last of Us szerű és minőségű bármit...Pedig volna rá igény bőven.