PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valós történelemben se ment neki senki gyalog egy nehézlovasnak egy szál karddal, vagy bármivel.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2022.02.25. 23:41:10
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A gond az, hogy felültem a hype vonatra, és most kicsit csalódva veszem tudomásul, hogy lehet többet akartam belelátni a dolgokba. Szerencsére látom a feleségem örömét, szóval van ki rongyosra játssza ezt a játékot, én még agyalok egy kört, hogy hová is helyezzem ezt a játékot a saját listámon. Jelenleg a HFW számomra jobban sikerült, mint az Elden Ring, pedig a fordítottját vártam.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
A cheese-s dolgok nem érdekelnek, az csalás. Csak beszarik nyomják úgy, nem férfiak.
Az, hogy egy szaros trófeát se ad érte, azt jelenti, hogy semmi értelme leverni, kurva nagy csalódás volt.
Ne basszátok el az időt vele, mert kurvára nem éri meg.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.25. 20:42:23
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Az intro és a hozzá tartozó hang eléggé nagy csalódás volt. 😞
Most hogy is áll ez az egész Elden Ring ügy? Hol milyen is miáért melyik a joobb?
Minden verzió érdekel hogy milyen ha valaki össze tudná nekem foglalni...
Illetve én 1080p-be játszom...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én nem homeolok már, nem is tudnék. Illetve homeolok, a gyerekeimmel.
Adversus solem ne loquitor
Szerintem már 50 halál van bőven benne.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.25. 15:54:16
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Kurva nehéz, na. Oké, nem véletlen, hogy mondják, hogy kerüld el az elején, de akkor is baszki.
Várom majd az indiántáncot, hogy vágod le meleevel. 😊
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.02.25. 14:27:48
Adversus solem ne loquitor
Miért emlegetitek mindig, hog, nem egy Des a látvány.
Megbeszéltük múltkor, hogy soha nem fog felnőni egy multiplatform cím látványban egy exclusive-hoz, plane nem a From Software... 😊
Senki egy percig nem is hitte hogy akárcsak megközelítené, a Des egy másik liga, míg az Elden Ring még csak meg se próbál nextgen látványt... 😊
~16%, 25 óra
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát, én nem kerültem el. És azért is levágom. :-D
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.25. 11:58:25
PS5 II PSVR
Nekem már 2 óra bele ment az első bossba, és még mindig áll. Szóval nem könnyű a játék egyáltalán.
PS5 II PSVR
Why so serious?
Az irányítással sincs bajom, az egész szokásos soulsosnak tűnik, ha az ment, ez is menni fog. Kicsit szokni kell, hogy a varázslás FP-n kívül staminába is kerül ... Mintha fegyverrel támadnánk kb.
Astrologerrel kezdtem, a mágia elég erősnek érződik. Pl az első igazi bosst legyalultam vele, mire hozzám ért, még gurulnom sem kellett előtte. A sorban első boss persze a szokásos fromos, ezzel nem spoilerkedek nagyot, aki játszott már from játékkal az úgy is tudja, sőt, várta is.
Első félóra után nekem is kb ennyi.
Az első benyomásaim:
*tök jó, hogy minden ismeretlen benne, más az inventory, a menü, szokni kell
* a grafika hát izé, na, nem rossz, de azért nem egy Des
* furcsa, hogy van vegetáció meg állatok benne
* az első boss
* dexes karival megyek
* a karaktergeneráló hát izé, na, olyan Fromos
* a zene nagyon jó
* kár, hogy a bevezető narrációt nem az a nő mondja már, aki korábban, neki állat jó hangja volt
* engem zavar, hogy a HUd csak akkor jelenik meg, ha ellenség van a közelben
Nagyjából ennyi eddig. Csak délután tudom folytatni.
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na de erre szakítok időt <#banplz>#banplz>

PSN ID.: Beegabor
PS5 II PSVR