121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#118561 Fogalmam sincs hol tartok, de hetvenvalanyas szint, kb. ugyanannyi óra és imádom. -
#118560 92-es szint, a storybossok fele elhullott ha jól számoltam. 12-ből 6. Mármint a kötelező storybossok. Még mindig találok új területeket.
Amúgy teljesen logikátlan a játék: olyan bossért, akit szó szerint elsőre és három vágással öltem meg (Tear Mimic), trófeát kapok, ahol meg órákat szenvedek, azért nem. -
#118559 Ki tudja?
70 szint 20-30 boss biztos halott már. -
#118558 Johansson nem izmos sztem. Van tartása nyilván, de nagyon nőies és ott gömbölyödik, ahol kell :D Nem az atléta típus, na. -
LBandi77 #118557 Ki hol tart? Én most küzdöttem Yhorm a kígyóval. -
#118556 Szerintem Alloy husibb picit. Abbie-től mindkettő nagyon messze van azért.
Bár lehet, hogy ő is golfozik, ezt nem tudom :) -
#118555 1,6m
Kell, hogy megtartsa valami a terminátor fejét. Amúgy ha már játékok, hasonlít Alloy-ra... -
#118554 Scarlett Johansson 57 kg és másfél méter. -
#118553 Nem, nem azért. Azért mert tudja, hogy nem bírod az izmos csajokat. :) -
#118552 ortó volt a State of Play, dehát nem is voltak elvárásaim.. :(
Ghostwire Tokyo-ra majd azért ránézek, még lehet fasza is (bár nem várok túl sokmindent tőle)
én szerintem majd lesz valami PS showcase / event valamikor május-júniusban (ha már E3 nem lesz, meg amúgyse lennének kint), ami hosszabb hangvételű lesz, aztán ott majd puffogtatják a dolgokat, meg GoW Ragnarök rilíz date-et is csak bedobják már ott.. :D -
#118551 Ja, ki is írta twitterre, hogy olyanok ne keressék..
Ez a State of Play hatalmas csalódás volt. Az ember többet remél, meg vannak elvárásaink persze, de azért naaaaaa. Jó lett volna már bejelenteni valami komolyabbat.
Japánok persze lehet örvendeznek, de ez a live nagyon nem rólam szólt.
Talán a Spartacusról majd beszélnek külön...
Returnal coop amúgy érdekel valakit? Én ma szerzem be a játékot, a hétvégén szívesen kipróbálnám. :) -
#118550 Nekem azért nem ír vissza a Scarlett Johansson, mert megtudta, hogy dark beaddel toltam végig a DS1-et. -
#118549 Igazából le lehet verni úgy is, hogy rá se kell ütni.
Persze utólag okos az ember..azért haltam ott párszor..sokszor. -
#118548 Lehetett volna kb. 5 perces, mert a Trek to yomi és a Returnal free dlc-n kívül ez nem szólt semmiről. -
#118547 Ez a State of Play….ee… -
#118546 Azért aki egyedül leveri General Rhadant, az már nem rossz. A meteor legyen veletek :) -
#118545 Jajaja. -
LBandi77 #118544 Arra figyeljetek hogy vannak ezek az eltűnő galacsinok mindig üssétek szét,már kaptam belőlük 2 db.varázslatot.az egyik fegyver buff amit ha fölkenek és egyszer megütöm az ellenfelet folyamatosan emelkedi a vérzése utánna jön a blood loss. -
#118543 Jó persze a műsor is kell, Hob pl kurva vicces. :)
A magyarokból valóban a legtöbben furák, mondjuk úgy.
Engem az szokott néha felbaszni mikor játszom és szegény kedves emberke beír, hogy hát a VR pisti hogy játszotta amit éppen streamelek meg hogy ő hol tart meg milyen itemeket használt.
Mondom ki a faxt érdekel? Kb olyan értékes infó mint hogy a szomszéd hogy játszik egy játékkal.
Mintha ez valami standard információ lenne. Mindezt úgy hogy én nem nézek nagyokat a magyarok közül, csak akiket amúgy is ismerek. :)
értem hogy valaki lelkes rajongó, de amikor én játszom engem full nem érdekel, meg nem is lényeges. Ha benéz valaki engem max az érdekel ilyenkor hogy ő hogy játszik, nem azt hogy egy számomra ismeretlen streamer. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.09. 16:56:42 -
#118542 Ők sem ezzel keresik, hanem azzal, hogy szórakoztató kontentet gyártanak. Ezrével állnak sorba a twitchen olyanok, akik hasonló, vagy komolyabb teljeítményt is nyújtanak, de a kutya nem kíváncsi rájuk, mert...mert nem olyan a stílusuk, unalmasak, nem beszélnek, vagy nem beszélnek jól, nem baromkodnak, stb. Elég csak a magyar "befutott" streamereket megnézni. A java része többé-kevésbé súlyosan vagy enyhén szellemi fogyatékos, de őket nézik, mert erre van igény. A miért nem érdekesek ebben a kontextusban. Viszont ide a topikba járókra a kutya nem kíváncsi, maximum a csalájda, de ők meg a pont a videójátékok miatt kap belőle/belőlünk kevesebbet. -
#118541 Ki mondta hogy ez csajozásra kell?
Vannak akik nem lesznek hősök csak kurvára megkeresik magukat ezekkel, nézd meg akit linkeltem, Hob-ot, Lobos-t, Seki-t vagy a többieket. :) -
#118540 De még akkor is előnyösebb... -
#118539 Első randin megkérdezett a lány, hogy a Demon's Soulst milyen builddel játszottam végig. Mondtam, hogy ott pont warrioroztam, de általában mage karakterekkel játszom ezeket a játékokat.
Felkelt, és ott hagyott, mert nem vagyok férfi.
:DDDDD
Kutyát se érdekli ki hogyan játszik. A játék lehetőséget ad rá, azt csinál mindenki amit csak akar. Van aki nem használ pajzsot, csak ugrál. Van aki szeret parryzni, stb stb.. Tökmindegy.
Én most Resetelni akarom a pontjaimat, amit eddig intellectre dobáltam azt felhasználnám inkább másra, és elfelejtem a Sword of Night and Flame-et. -
LBandi77 #118538 Ja de neked ha segítő vagy fele flaskák vannak. -
#118537 Persze tudom hogy a srác kicsit másképpen tólja, de jó nézni. :P
Nekem tuti ha lesznek is akkor végtelen farmolással. :)
Van amúgy crossplay multi pc-ps közt ebben? -
#118536 Distortiont én is néztem. Ez neki második playthrough (az első nem varázsló volt) és eléggé minmaxolt 100% gyanús grindfest.:D Az átlag játékosnak nem lesznek ilyen OP varázsló tárgyai első végigjátszásnál, hacsak nem olvas leírásokat hozzá. -
#118535 Hát tegnap néztem egyik kedvencemet és neki is azért ment bőven le az élete mikor eltalálták de a varázslatai nagyokat sebeztek...
Mondjuk érthető ha távolról erős vagy és tudod lövöldözgetni az ellenfelet akkor ballanszolni kell hogy sérülékenyebb legyél. Különben isten módba lennél.
8:22-től nézd pl...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.09. 14:21:08 -
#118534 Az eleje igen, később viszont erősen döntened kell, hogy vagy lesz elég fp-d és sebzésed mágiával, de akkor egyszer sem találhat el egy boss sem, vagy teszel vigorra is, de akkor pá-pá a legerősebb varázslatok. Azért 60-as int-es Comet Azure-höz kell egy picikét grindolni és akkor még Mind is kéne, hogy el is tud lőni a varázslatot.
A glintstone pebble nem sokáig lesz hatásos varázslat a bossok ellen ...
Én már most 60. szinten annyira üvegágyú vagyok, hogy konkrétan lovaglás közben figyelnem kell, mert random vándorló szörnyek 2 ütéssel levernek. És még mindig int-et kell pumpálnom, hogy menjenek a legerősebb varázslatok, hogy a későbbi bossok ellen legyen esélyem. -
#118533 A HP-ja több lesz a boss-oknak, csak sokkal könnyebb coop-ban mivel 2 irányból tudtok támadni felváltva akár healelhet az egyik míg a másik lefoglalja a boss-t és így tovább...
Szóval nem mintha egy játékba egymással kellene versenyeznünk, ez nem arról szól hogy ki a tökösebb, de coopban egyszerűbb. -
#118532 Pedig nagyon durván könnyebb a játék varázsolva... mikor próbáltam a játékkal 15 órát még a tesztnél, karddal kínszenvedés volt... -
#118531 Hát azért a DS2 mágiarendszerével sok sikert kívánok egy sorcery only menethez... BB-ben meg Sekiroban meg nem is volt külön mágia, max egy-két tárgy a BB-ben (a csápos izé meg a másik, a tüzes valami, nem jut eszembe a neve). Ahogy elnézem a profikat, ER-ben sem a mágia a leg-OP-bb mód. -
#118530 Köszönöm a tippet. Hááát ha kiegyensúlyozott... -
#118529 Nagyon nehéz elképzelnem, hogy egy tévé előtt ülve a gombnyomkodás bármilyen formája tökössé tenne bárkit is. Oké, értem, hogy valaki ilyeneket fantáziál, de azért gondolom közben tudja magában, hogy ez csak bohóckodás. -
#118528 Minden nőt zavar! :-D
Én továbbra is azt gondolom, amit a BB óta: lehet számtalan módon játszani ezeket a játékokat, pajzs mögé bújva, barna alsónacival, varázsolgatva, idézgetve, de igazán tökös az a legény, aki odaáll egy karddal vagy kettővel, és lebassza a bosst. Előbbi módon bárki végigtolja ezeket a játékokat, utóbbi módon kevesebben, csak az ügyesebbek.
És igen, ahogy a nőkből is vannak izmosabbak, ezt is lehet fokozni: van, aki bekötött szemmel tolja le a Sekirot. Ez már az embere feletti teljesítmény, egy másik liga.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.09. 13:17:56 -
#118527 Ki ne találjuk már, hogy coopban nehezebb egy boss... -
#118526 "Szóval felőle co-opban is legyőzheti valaki a bosst..attól még ugyan olyan ügyes."
Hát nem. -
#118525 (red bull boss)
Christian Horner? -
#118524 Főleg, hogy coop-olva, idézve a bossnak több hpja van és többet sebez, ez mindig is így volt az összes játékban. Amúgy meg hagyjatok hasznos üzeneteket a világban és ha pont jókor appraise-eli valaki, akkor lehet pont egy haláltól ment meg (egy flaskányi hp-t kapsz) -
#118523 Az igazi férfi bekötött szemmel és kormánnyal viszi végig no-hit az Elden Ringet. Minden más pussy. :D -
#118522 Amúgy ez az önszopatás, hogy a férfi ezzel harcol..azzal harcol..kezd zavarni. Persze értem én a dolgot miért alakult ez ki anno.
Viszont ennyi idő után.. én már úgy látom, hogy kell használni azt ami a játékban van. Élvezni kell a játékot..nem saját magunknak megnehezíteni a haladàst.
Szóval felőle co-opban is legyőzheti valaki a bosst..attól még ugyan olyan ügyes.