status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bercy #118642
    Ez csak a játék kamerakezelése. Lehet rajta picit állítani, de nem lesz olyan, mint a forza. Abban egy szándékosan dinamikus, kicsit árkádos kamera volt. GT-nel a belső nézet használható. Én is inkább a külső nézetet preferálom az árkád vagy simcade játékoknál, de GT-vel belsőből játszom a kamera miatt. Pár óra után megszokot, sőt jobb is, mert a GT egy kicsit jobban a sim felé billen, mint az FM.

Szerintem nagyon jól adja controllerrel is az érzést, hogy te vezetsz. Érzed az autót és kontrollálod. Ezért amúgy nem is baj, hogy gyengébb autoval kezdesz, mert a legtöbb játékal ellentétben itt azok is élvezetesek és nagyon hamar kapsz újakat. Pár verseny és jönnek az új autok.
    Mondjuk a GT nem a hypercarok körül forog, a legtöbb auto inkább híres, ismert gépcsoda a 60-as évektől kezdve.

Engem a HUD zavar. Jelenleg kikapcsoltam, mert őrületesen telefossa a képernyőt minden szarral. Nem lehet finomhangolni. A másik ami hiányzik azok a versenyhétvégék. Practice -> qualy -> race
    Itt eddig a karrier módbon mindig az utolsó helyröl indultam és szerintem ez marad is.