PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adatvédelmi beállítások megtekintése és testre szabása
Ki léphet veled partikon, játékokon és üzeneteken keresztül
Itt van amikor az alap beállítás, senki. Ezt állítsátok a megfelelőre.
Mi legalábbis ez miatt szoptunk, amikor váltottunk PS5-re
Remélem tudtam segíteni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerezd előbb be a meteorite staffot meg a háromkavicsos varázslatot. Egy helyen van kb, kicsit keletre kell menni, elkerülni az ellenséget, mert mindenki megöl egy ütésből kb, de harc nélkül felvehetőek a mocsárban.
A várban, közvetlen Margit előtt beszélj Roderikával és szerezd meg tőle a medúza idézést.
Margitnál medúzát idéz, ami elvonja Margit figyelmét és nem hal meg három ütéstől, közben háromkavicsos varázslattal és sok bukfenccel leverhető Margit. Nekem 3 flaskámba került, de nem volt annyira nehéz.
"Egy kommentelő szerint **120 darab létezik az Elden-ben amúgy és lesz 4 DLC fejenként 20-20-20-20 új boss-al!!!!**"
Vagyis elvileg a komplett játékba ez alapján a legvégén **200 boss lesz összesen**.... WOOOOW <#wow1>#wow1>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
meg ez a "hidden wall", "jump here" tényleg kikúrt szánalmas -- szerencsére az ilyen fosok többségénél van egy plusz üzi mellette, hogy "liar ahead" 😄
de tényleg sok csicska van, én se értem őket, meg akik még fel is szavazzák...
lehetne valami rendszer, hogy x downvote után törlődik az üzi és/vagy blokkolja a üzenet írást az egyénnek 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.02. 20:14:17
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Minden szerepel a leirasban.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Én elveszek ebben a játékban. Továbbra is azt gondolom, hogy a kevesebb néha több. Nem kellett volna ide fele akkora map se, meg 10-12 badass bossnál több. Helyette most van 25 töltelékszar boss, meg nagyjából vagy 5 badass, akiből eddig kettővel találkoztam.
Egyáltalán nem adják azt az érzést a bossok, mint például Bloodborne-ban
A játékba fektetett 50% erőforrást inkább a Bloodborne 2-be tették volna bele.
Azt a sok elbaszott degenerált idiótát, aki azt gondolja, hogy vicces üzenetet közvetlen a tövébe tenni olyan dolognak, ahol kontaktálnod kell (karok, ajtók, létra, ládák stb.) azt jól szájon kellene baszni.
PS5 II PSVR
Mi is el vagyunk latva jatekokkal, tobbel mint amennyit elbirunk, jopar meg ki sincs bontva, de gondolok a nyugdijas eveinkre is 😄
Az 5. kerdes, hogy mit szeretne kapni a szerencses nyertes 😉
Köszi előre is!
Én azért nem nevezek be mert úgy érzem nem szeretném mástól elvenni a lehetőséget hogy nyerjen valamit mert vannak bőven akiknek sokkal jobban jön bármilyen nyeremény mint nekem.
Csak annyit nem írtál le még a kommentben hogy mit nyerhetnek azok akik játszanak a játékban. 😉
Sziasztok 😊
Egy nyereményjátékot hirdetek meg, ahol egy "nagyszerű" ajándék talál gazdára.
Nincs kötelezettség sem feliratkozni, sem a videókat nézni a csatornámon, nem erről szól ez az ötlet.
Aki a következő 4+1 kérdésre elküldi a helyes válaszokat a "[email protected]" e-mail címre "nyereményjáték" tárggyal,
részt vesz a sorsoláson.
Beküldési határidő: 2022.03.11.
Sorsolásra az ezt követő hétvégén kerül sor, egy extra videóban.
Ezután a nyertessel felveszem a kapcsolatot az adataiért.
Kérdések:
1. Hogy hívják a főhősét annak a Nintendo exclusive franchise-nak, amiből a legtöbb játékkal (5db) játszottunk?
2. Mi a címe a kedvenc rouglike játékomnak? (ezzel játszottam a legtöbbet ebben a kategóriában)
3. Hogy hívják a kedvenc FPS játékunk bolondos robot karakterét? (coop-ban játszottuk)
4. Melyik játékkal indult el a Playstation-ös csatornám?
+1. Melyik játékot/platformra szeretnéd megnyerni (alap kiadás, nem limitált, gyűjtői stb)?
FONTOS!
Remélem, hogy megértitek, hogy azért alap kiadást ajánlok fel a nyertesnek, mert ez saját zsebből megy 😊
A csatornák, ahol körbenézhettek a válaszokért:
Nin10doFUN
Pl4y5tationFUN
Sok sikert!
Csak vidáman (:
Csak annyi furcsa a szememnek, hogy ha kijelölök egy elemet egy nagy gépen sokszor a sok világító cucc miatt alig veszem észre, hogy most mit is jelölt ki nekem a rendszer. Szokni kell.
Gondolom volt YOU DIED. :-D
Ha tudom, hogy így épül fel a játék, tuti nem szopok Tree Sentinellel hat órát. Azt hittem ad trophyt. 😞
Nem tudom túltenni magam rajta, mekkora idióta voltam, hogy leragadtam nála, lvl 8-on vagy 9-en.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.01. 13:32:48
Adversus solem ne loquitor
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PS5 II PSVR
Aztán úgyis tudod majd fejleszteni valamilyen irányba és OP lehet.
Amúgy egyre több helyen látom, hogy a prisoner karakter valószínűleg a legerősebb kezdő karakter az elején. Ezért éreztem én a játékot könnyűnek.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PS5 II PSVR
Én pont ugyanígy éreztem magam. Pedig rólad még azt sem lehet elmondani, hogy ügyetlen lennél, vagy nincs tapasztalatod a From játékaival.
PS5 II PSVR
Köszönöm a harchoz is a tippeket, azt elfelejtettem írni Bercy-nek is, hogy a scannelés meg minden az a része megy, mert a játékba ugye az első részből ez volt a jó taktika, ez ment is egy darabig a kisebb ellenfeleknél, de a nagy teknős meg viziló meg a többinél hát 1-2 alkatrészt le lehet lőni utána nagyon sok csíkjuk marad, de ma amikor befejeztem kicsit ránéztem a dolgokra és feltehetőleg azzal is gond volt hogy a fegyverem hiába volt 3-as szinten, de zöld volt, valamint még átnéztem a skill fákat és nekem sajnos a legtöbb pontom a gyógyításra volt elhasználva, ami jó csak éppen nem növekszik a sebzésem, csak a gyógyításnak az utolsó 3-4 elemével...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.02.28. 20:31:45
A támadás ellen megy dodge és slide. Vannak iframek.
JA ÉS MINDEN KÜLDETÉS ELŐTT MENTSETEK MANUÁLISAN az előbb ragadtam be egy küldetésbe. (nekem első ilyen hibám, de hallottam már máshol panaszt, igaz a day1 előtti verzióról)
Egy aréna felett kellett beszélgetni és egy hátsó bejárathoz menni, amit jelzett hogy 218 lépésre van igen ám de kifele egy őr ált ott és mellette nem tudtam elmenni mert láthatatlan fal volt.... OMG....
Én értem hogy kis hibák lehetnek, de könyörgöm mennyit vártunk erre a játékra?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.28. 18:44:52
FULL mindegy melyik nehézségre állítom a játékot, az életemet meg 2-3 sebzésből lenullázzák.
Kb 1 sebzés 1 növény, hamar felélem a megfarmolt növényeket.
Plusz valszeg én nem értem de elszaladni meg kikerülni is kb lehetetlennek érzem sokszor a nálam nagyobb lények sok támadását.
Az emberi ellenfeleknél se jobb a helyzet.
Mit csinálok rosszul? Van valakinek tipp? <#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.28. 18:34:49
Neeem, semmi hatso szandek, csak egy kis onzetlen cselekedet..
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!