121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Látom beállt a metacritis is a valóságra user értékeleseknél. A leggyengébb from játék eddig az elden ring.
  • darkSectorxxx #118640
    Annyi, hogy a Horizon mellett játszottam most az Elden Ringgel meg pár játékba belelestem és félelmetes mikor utána odaülsz a Horizon elé, annyira durván megcsapja az ember érzékszerveit a látvány, mintha egy más világ lenne.

Kíváncsian várom a többi nagyobb cím következő részét.

Mert eddig nagyon durva a változás.
    Ratchet-nél, Horizon-nál (mindez úgy hogy crossgen)
  • darkSectorxxx #118639
    Hát megnéztem pont tegnap a GOW Ragnarök gameplay-t megint, úgy hogy PC-n belenéztem a GoW-ba és nagyon látszik ám így hogy sokkal szebbek a karakterek meg az effektek, meg a környezet.

Persze mint lentebb is a videót mutattam, a Horizonba kiveri az ember szemét a látvány, de lesz ott is bőven különbség.
  • darkSectorxxx #118638
    Ja csak tudom hogy velem van a gond, nekem a GT Arcade mód lenne az igazi. Csak száguldozni pár kört.

Az rendben van hogy onnan vezetünk, csak engem a játékban kicsit zavar a belső nézet és szeretem a kocsit is látni.

De arra gondolok, hogy egy Forza után ennek picit ilyen furcsább a kamerakezelése.
    Nem csak a Horizon-ra gondolok, hanem minden Forza a Motorsport is.
    Az oké, hogy maga a fizika alapján ez a normál mozgás, csak játékban nem tetszik így.
  • Moby
    A HFW ott fejlődött nagyot, ahol a HZD gyenge volt (arcok, facial anim, sidequestek, víz, stb). A GOW estén ilyet nehéz találni, szal hozni fogja a kötelezőt, de evolúciós ugrásra én nem számítok.
  • Moby
    Egyrészt kapsz pár jobb gépet az előrendelői csomagban, de a kisebb géposztályokban is élvezetes tud lenni a verseny. Másrészt egyáltalán nem baj, bőven van mibe belerázódni az elején. Nagyonszép és igényes a GT7, és élvezetes tud lenni olyannak is, aki nem különesebben rajongója a zsánernek (mint én).

/autót meg nem a mögötte jövő buszból vezetünk, hanem a vezetőülésből :D alapból annak is eléggé steril a kameranézete, de javítható beállításból
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.14. 08:42:55
  • darkSectorxxx #118635
    Annyira mennék ezzel a GT-vel, de 2 dolog elveszi kicsit a kedvem.

1. Rühellem ezt a lassú kezdést, hogy mindig az van hogy elsőnek biciklivel kezdj, aztán majd egyszer kipróbálhatsz jó kocsikat.

2. Csak engem zavar hogy olyan merev a kocsik mögött a kamera?
    Ettől számomra olyan mű lesz tőle a kocsik mozgása a pályán. Furcsa.
  • LBandi77
    Már nincs gt,eladtam minden cuccom.
  • Ulthanito
    Jó, de te mással nem is játszol, csak YOU DIED meg Gran Turismo.
  • darkSectorxxx #118632
    Sok ismerősnél hallom azt hogy miben szebb ez a Horizon FW mint az első része, mert hogy ez kb ugyanolyan mint az első része... hááááttt kb.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.14. 03:52:58
  • darkSectorxxx #118631
    Szerintem lesz upgrade, csak nem gameplay trailerekből fog átjönni szerintem hanem élőben...

Mocskos szép a FW

• mucsácsó
    úhhh tényleg, valóban, azért erősen GOTY várományos az is, tééényleg :D
    valahogy nem várok tőle HZD -> HFW szintű vizsuál upgradet, de remélem, hogy baszó lesz az egész. gyanítom a szeptember vége valós lehet, hacsak nem csusszan még 1-2 hónapot tovább... de korábban biztos, hogy nem gyün, mert arról már tudnánk :(

aszondod nem lesz BOTW2 idén?

Starfield szerintem is csúszni fog, nem is keveset

• Moby
    BOTW2 meg tuti nem lesz az idén. Ezt a starlinket meg meg amellett, hogy az sem lesz idén, bármit is kamuznak, azt sem tudni, hogy kell-e várni egyáltalán. Egy rohadt nagy vaporware az egész. Senki sehogy nem áll a játékaival, és ami meg is jelenik, az ember inkább azt kívánja, hogy ültek volna rajta inkább még egy évig.
  • LBandi77
    Ha még rendbe tosszák a pvp-t és nerfelnek 1-2 dolgot idén-re meg vagyok.
  • LBandi77
    +1
  • TomStorm
    +1
  • Moby
    Azért az idén lesz még egy god of war, és kb már csak abban bízom. Ha az se, akkor ‘22 lesz a géminghistória legfosabb éve, és szerencsés ha csak azé.
  • n000rbi
    Egyetértek.
  • mucsácsó
    rengeteg felfedezni való van, eldugott item, eldugott barlang/dungeon/katakomba/teleport egyéb finomság, és igen, akkora monumentális helyszínek vannak, hogy néha alig kaptam levegőt ahogy elém tárult az egész a hangulatos zenével :D egyszerűen leírhatatlan az egész, de nyilván nem tetszhet mindenkinek... nincs még egy ilyen játék a piacon, ehhez a zsánerhez perpill kizárólag a FROM ért.

abban biztos vagyok, hogy a GOTY (nálam) már régesrég megvan ezzel a játékkal, fasorban sincs a többi ehhez képest :D

..még esetleg Starfield-re látnék némi esélyt, de annyira nem ugrálok a sci-fi vonalért, vagy BOTW folytatás - de semmi egyéb idénről.. :D
  • darkSectorxxx #118622
    Pedig nagyon nem így nézett ki. :D

Nem mintha ez annyira tündökölne a szépségtől azt tekintve hogy iszonyuan zárt és kötött helyeken mész. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.13. 17:59:56
  • darkSectorxxx #118621
    Hát igen... Sekiro nagyon szuper. :)
  • Ulthanito
    Amúgy ebben a játékban is vannak olyan atmoszférikus helyek, hogy csak nyelsz nagyokat. Sőt, az egész sorozatból szerintem ebben a játékban vannak a legütősebb helyszínek.

A fast travel oké, ha épp van hova, de úgy egy csomó tartalom, helyszín meg minden kimarad. Szóval érdemes a térképen célzottan haladni, várakat, romokat felfedezni..
  • Ulthanito
    Detto.
  • Ulthanito
    Én akkor lássam a Sekirot többet, amikor a hátam közepét. A platina utána soha többet nem indítottam el, el is adtam. Kicsit se vágyom rá.
  • TomStorm
    Megveszem majd azt is egyszer.Biztos jó a látvány de Ps3-on anno kijátszottam
  • Seth
    Hát, én ilyenre emlékeztem 10 évvel ezelőttről. Tudom persze,nem így nézett ki valójában, de nem látom a hatalmas grafikai tuningot
  • mucsácsó
    gyönyörű volt a DeS Remake (is), viszont hidd el, hogy itt is vannak olyan helyszínek néha bizonyos napszakban nézve, hogy az álladat keresed :D imádtam, de nem hiányzik feltétlen az a látvány nekem, nem érzem kevesebbnek - nyilván azzal az engine-nel lenne az ultimate megbaszó
  • Moby
    Remakeről jut eszembe, tettek ki videókat a dead space remakeről. Elég jónak igérkezik az is. Van a csatornán a fegyverek hangjairól meg egyebekről is.
    link
  • Moby
    Ha ilyen a szép meg igényes, akkor tényleg nemtudom mi vót a DeS Remake :D
  • TomStorm
    Nekem is nagyon tetszik!Imádom minden percét.
    Van egy 50-es Warriorom,20-20 Astro+Banditom:)
    Végre egy normális,igényes játék méghozzá Souls,el se hiszem:)

Na folytatom is,3 napos Maraton ON:D
  • mucsácsó
    54 órám van, és egy darab markert nem használtam, és a hiányát se érzem :D
    nem értem ezt a rimánkodást, meg valaki azért sír, hogy nincs questlog / journal - miért lenne egy souls gémben? :D

Amúgy sajnálom, hogyha sokaknak nem jön be, nem vagyunk egyformák :( nekem totál telitalálat hangulatban, kinézetben, zenében, mindenben - nem tudom, hogy mikor volt ilyen, hogy kb. állandóan azon jár a fejem, hogy hova kellene menni, mit kéne még megnézni, amikor épp nem játszom vele... :D
    talán RDR2, vagy BOTW volt ilyesmi, de itt ezt most überebbnek érzem - egyedül az ismétlődő mobok/bossok/assetek amikre aszondom, hogy lenne még hova javulni, de amúgy 11/10 az egész cucc

Ha ez egy "Dark Souls 4", akkor inkább már a DaS4-5-6 egyszerre, mert annyi a tartalom benne és akkora a scope, és gyakorlatilag egy random hidden wall mögé bebasznak akkora területet néha, ami más játékban egy komplett DLC.. :D

szal nekem telitalálat, pedig eléggé csömöröm van már az ow játéktól;
    Dying Light 2-ből 20-22 óra elég volt bőven, és nincs kedvem hozzá többet, HFW ugyanez, bár azt azért szeretném befejezni az Elden Ring után, mert érdekel a story
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.13. 13:10:59
  • n000rbi
    A Sekiro-t én is be fogom újra szerezni, már csak amiatt is, mert ps5-ön végre tisztességesen fut.
  • LBandi77
    Én meg annyira szerettem a sekiro-t hogy amikor eladtam a pro- t azt hozzá adtam ajándékba.
  • Kandurex
    Én is újra megveszem a Sekirot. Neki ugrok a platinának.
  • Moby
    Sekirot megvettem pont a ER előtt, mert volt olcsón, és az nekem pécén van kimaxolva, pécém meg már nincs/nem lesz, és szöget ütött a fejembe, hogy mégegyszer nekimennék nulláról. Alig bírtam letenni, de muszáj volt, mert még ment a HFW, aztán meg jött az ER. Szívesebben kezdenék bele megint, mint hogy elindítsam az ER-t :D De mostmár nyomom tovább, hátha elkap, vagy legalább annyira behúz, hogy legyen affinitásom befejezni. Jó sokáig nem várható ezektől semmi megint, nem lenne jó félredobni.
  • darkSectorxxx #118606
    Hát én se fogok órákat lovagolni azok miatt amiket magam nem találok meg útközbe ez is tuti. :D

Ettől még tisztelem Norbi-t meg a stílusát szép hogy maga felfedez meg összeszed mindent 0 guide mellett, de!!! azt fogadjuk el hogy valakit ez a része nem vonz már hogy egy ekkora területen órákig kutasson valamit.

Egy Das 3 méretű összetett pályán én is szépen lassan mentem magamtól a végéig, de ez nem az a lépték ahová bele tudok ölni egy tárgy vagy questre több órát, nekem azok az órák arra kellenek hogy legyőzzek mindenkit majd legalább 1x a játékban!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.13. 11:47:16
  • darkSectorxxx #118605
    Sekiro harcrendszere nekem is nagyon bejött. Nekem még most is izgisek a harcok, boss-ok, pláne egy Horizon 2 íjazás után...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.13. 11:43:46
  • darkSectorxxx #118604
    Valamiért játszom a játékkal és van nagyon jó oldala. DE full értem mire írod és nekem is bajom ez a nagy szabadság, a sok lovalás meg bogyógyüjtés, hamar unalmas és alig várom már hogy találjak egy nyamvadt épületet egy labirintust vagy dungeon-t....

Kint kegyetlen uncsi a játék.
    De hálisten a gyorsutazással kicsit könnyiteni tudok.
    Meg érezni hogy a nagyobb épületeken kívül ezek a kis alagutak meg kis romokban lévő 1-1- láda vagy 5 kanyarból álló kis barlangok azért ház nem túl izgalmassak és eddig nem jártama egyetlen helyen se még ahogy akárcsak 1 shortcut lenne, mindezt ~20+ órával úgy hogy az alsó térképet belovagoltam és 10+ boss halott.

Hát nah, nagy a játék meg open eléggé, de ehhez fel is kellett hígítani.
  • darkSectorxxx #118603
    Én nem mindjárt néztem videót a gólemről, ezt szögezzük le. Hanem mikor már vagy 7x nekimentem kb.
  • darkSectorxxx #118602
    Ja igen ezeket tudom, elllenben a pajzs is nagyon hatékony. ;)

De a varázslatok a legdurvábbak, azokból kellene a kék lézeres majd.