121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #118598
    Köszönöm, hogy leírtad hogy neked nem fontos, de ez nekem hol segítség? :)
  • darkSectorxxx #118597
    1. Azért néztem erről videót mert nekimentem sokszor és nem értettem mit csinálok rosszul mert szinte semmit nem sebeztem ennek a golemnek. Amúgymeg néha szoktam videót nézni, persze. Nincs ezze baj mindenki úgy játszik ahogy kedve tartja.

2. Nem mondta senki hogy fix item, ÉN HITTEM AZT MERT ez ilyen fontos egyszer leverhetős miniboss-nak tűnt és afegyver lootok 99%-ban fixek szoktak lenni a játékban.
    Random drop általában a craft itemek szoktak lenni.
    De közben Seth írta már hogy ez igaz hogy nem éled újjá de van máshol farmolható

3.Igen télleg nem érted a jelölés gondot, leírtam lentebb szépen mi a bajom.
  • Kandurex
    Ja nem, tegnap abbahagytam. Csak válaszoltam. Persze eladó. (patika, a legjobb áron PS5 verzió)
  • Ulthanito
    Neked megöli, nekem nem. Ha épp szükségem van egy itemre, megnézem hol van, minthogy random 30 órát bolyongani érte.
  • Ulthanito
    Mi a szarnak játszol vele? Add el és kész. Minek töltöd az időd valamivel, ami nem szórakoztat? Amúgy a burnout marhára nem a játék hibája…
  • Kandurex
    Hasonló, csak dagasztom a sárt a 40. bossnál…azt minek
  • Kandurex
    Nem volt szar a DaS harcrendszere, csak elavult. És nem feltétlenül alapjaiban, de a harcok iszonyat egysíkúak. Míg a Sekiro-ba volt megjelenése, izgalma egy sima Seven Spear-nek is…itt…eee
  • Moby
    Én nemtudom, lehet hogy elkap majd valamikor, de egyelőre rohatul nem köt le ez az ER. Tolom unottan előre a kart, turkálok, hátha elkap benne valami, de a motivációs levelmeter nullán van kifeküdve :(
  • n000rbi
    Valóban? Szerinted én ezt nem tudom? Abban mi a pláne, ha már elsőre megnézed mit kell csinálni? Én első körben mindig vakon megyek, hogy a játék meglepjen stb. Megölöd a játékot, ha szisztematikusan mész videók alapján…
  • LBandi77
    Darky ha csak 1 fegyvert használsz akkor dísznek ne használj pajzsot 1 nehezebb leszel 2 nem tudod 2 kézbe fogni a fegyvert.pl.a katanánál 2 kézbe az alap speckó támadás az az amikor bedugja a füvelybe és olyat rábasz az ellenfélre hogy csak kamilláztam,sima lovag mob le is térdel aztán mehet a kivégzés,hátránya hogy minimális fp-t fogyaszt.
  • Ulthanito
    Videók nélkül az npc questek felét se fogod tudni megcsinálni, illetve, komplett területeket fogsz kihagyni, mert nem fogod megtalálni őket.

Ezt a játékot eleve úgy csinálták, hogy muszáj guide-ot használni hozzá, különben búcsút inthetsz a sikernek.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.13. 07:55:06
  • Ulthanito
    Dehogy is! Tuti ott fogom eltörni a két kontroller közül az egyiket. :-D

Itt a lista.

Most csináltam meg Rykardot. Ő volt a 15. a 24-ből. Haladok sorban velük.
  • Ulthanito
    Tényleg az az elvárás, hogy át tudj ütni a falakon? Nem inkább az, hogy az ellenfél ne tudjon?

Technológiai szempontból ordas szar a játék. Nézd csak meg a kontaktpontokat. Amikor állsz egy lépcsőn, vagy egy ellenfél a földön, bárhol. Nem érintkezik a talajjal, hanem felette állsz a levegőben!!!! Na, mivel az ócska motorjuk képtelen ezt kezelni, ezért is képtelen azt kezelni, amit például egy AC ezer éve tud: lepattansz a falról, nem lehet beleütni, az ellenség se tud.

Szerintem így kiadni egy játékot 2022-ben elég gáz, de garantáltan nem 10/10.
  • Ulthanito
    Ha tehát ez egy DaS, és szar a harcrendszere, akkor az összes DaSnak is az volt, right?

Az lenne furcsa amúgy, ha a From Software Battlefieldet csinált volna..

Mit vagy ezen meglepődve, hogy ez egy DaS?
  • Ulthanito
    darky, ha leteszel 100 markert a térképre, meg fogsz bolondulni.

Tudod hányat tettem le eddig? Egyet se.
  • n000rbi
    1. Faszér’ nézel videókat, anélkül nem megy? Pláne olyat, aki tényként állít valamit, ami egy random dolog…
    2. azt a cuccot egy másik helyen 2 respawnoló gólemtől is megkaphatod, egyszerűen csak egy ritkábban előforduló drop, szóval nem bug, nem kell több wall of text a hülyeségről :)
    3. ezt a jelöléses parádat se értem, amiről lepattansz, megjelölöd. Ha ez több, mint 100, akkor valamit nem jól csinálsz
  • darkSectorxxx #118582
    Ja és ha leszámítom a hülye kamerakaezelést a játékban még van más nagy probléma is amit nem tudtak megoldani a Das 1 óta!!!!

BRUTÁLISAN idegesítő hogy te még mindig nem tudsz átütni a falakon vagy tárgyakon ellentétben az ellenfelekkel... BRUTÁLISAN idegesítő és zavaró mert nagyon sokszor ez miatt is halok meg.
  • darkSectorxxx #118581
    És ha a végén a 170-ből hiányzik 25, akkor mondjuk a nem megölt kb 35 boss jelölésen kívűl emlékezzek fejből még 11-re hogy merre öltem már boss-t? mikor a listán keresem a hiányzókat? :)

Remélem érted mi a gondom ezzel. :)
  • darkSectorxxx #118580
    Lehet nem írtam le világosan.
    Ez egy egyszer ölhető ellenfél, és ott van egy loot, ami ha fix és nekem nem adja meg az bug és az gecire szar dolog...

Nem arról van szó, hogy mobokból farmolsz mondjuk craft itemet random és em dobja éppen, hanem ez egy bazinagy mini boss.

Így érted miért probléma?

De amúgy persze jogos amit mondasz van 100 másik item cska hogy a bús gecibe tudjam hogy ez bug-e hogy nekem nem adta oda ezt a fegyvert?
    Mert ha ezt nem adja meg és kellene fix loot ként, akkor ezekután már ki tudja mit nem ad be a játék, amit amőgy kellene?
    Nagyon állat ebbe a tudatba felfedezni meg ölni a minibossokat hogy lofaszt nem ad.
    Nem arról van szó hogy nekem pont az az OP balta hiányzik, csak az a tény hogy nem adta meg másnak meg igen... és mivel nem gumibogyó meg kakukkfűlevél ezért gondolom ez fixen kellett volna hogy kapjam.
  • yesname #118579
    Fordítva gondolkozz. Jelöld azt amit megtaláltál, de még nem ölted meg. Ennyi. Bőven elég a 100 jelölő.
  • TomStorm
    Mi a francot érdekel hogy dob e ott valamit vagy nem.Mert valakinek ott dobott és akkor neked is kell?Leölted az a lényeg.Nincs elég loot a játékba??
    Vagy mi a rinya lényege?
    Ezek aztán a nagy hibák:DDD
  • Kandurex
    Semmivel. Mivel ez egy DaS.
  • darkSectorxxx #118576
    Jójó ez az Elden Ring, de 2 nagy nagy hibát találtam eddig... ami gondot fog okozni....

1. 170 boss van az alapjátékban.
    A térképre max 100 jelölést tudok tenni. Namármost honnan tudjam majd egy idő után, hogy kit öltem meg és kit nem amikor már esetleg nem találok magamtól és netes videókat néznék????
    Nekem ez zavaró lesz

2.
    HIHETETLEN hogy most eljutottam egy titkos helyre, leöltem nagy nehezen egy Gólemet és a videó szerint dobnia kellene egy baltát, de nem dobta.... és ez egy egyszer ölhető ellenfél volt!

Most akkor bugos a játék és baszhatom a loot-ot mert akkor lehet hagyom a picsába a játékot. :D

Itt a videó!!!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.13. 00:04:16
  • darkSectorxxx #118575
    Egyetértek rohadtul nem telt Aloy nem is értem ezeket a kommenteket.
  • LBandi77
    Engem egyébként jobban zavar hogy látok elérhetetlen helyeken itemet addig túrázom amíg megszerzem( néha jó sok idő) kapok valami gaz-t ,a ganajtúrók meg elég hasznos dolgokat dobálnak.
  • LBandi77
    Na már meg is van neked?
  • Moby
    Miii? Aloy husis??
    Én egy másik játékkal játszottam.
  • Ulthanito
    Miben gyengébb mint egy DaS? Mert itt MINDEN megvan, ami ott, és meg további opciók is. Akkor mitől gyenge?
  • Ulthanito
    :)

Szerintem Milena az.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.12. 19:59:44
  • Kandurex
    Van, de mintha nem történne semmi. Legalábbis nincs visszajelzés vizuálisan.
  • LBandi77
    Amikor beraksz 1 ashes of wart ott megkérdezi hogy milyen legyen a kard,én nem figyeltem mert dex- es vagyok így ken- re állítom.Ott nincsen tüzes, villám stb?
  • LBandi77
    Én élvezem,nem is nézek videókat mindig találok valami új helyet, állítólag van benne 1 olyan boss amihez képest Friede meg Kos ipari tanuló.
  • Kandurex
    Ezek nekem is meg vannak. Arra gondoltam, mint a DaS-ba, h lehet arra fejleszteni.

Nem tudom, h akarom e tovább vinni. Míg egy Sekiro csak a harcok miatt, kétszer is végig toltam, na ezt…nincs az az isten.
  • Kandurex
    Kezdem unni a játékot. Szerintem a harcrendszere a leggyengébb. Nem élvezem.
  • LBandi77
    Én már tüzesvért tudok felkenni, illetve ashes of War van nekem villám meg holy.Amit föl tudok kenni azt 1 ganajtúró dobta.
  • Kandurex
    Lehet valahogy tűzsebzést vagy villám stb adni a fegyvernek? Mert a kovácsnál nem találok rá lehetőséget :(
  • Ulthanito
    Elbaszott nagy a játék. már vagy 72 órám van benne, és olyan területekre jutok, amikről nem is tudtam, hogy létezik. Némelyik elképesztő erős artban, atmoszférában.

A coop nagyon jó móka, próbáljátok ki. Én már kb 15 órát toltam, segítettem másoknak. Morgott és Ranni.

Igazából a játékban csak Caelid-et utálom, úgy ahogy van.
  • n000rbi
    Fogalmam sincs hol tartok, de hetvenvalanyas szint, kb. ugyanannyi óra és imádom.
  • Ulthanito
    92-es szint, a storybossok fele elhullott ha jól számoltam. 12-ből 6. Mármint a kötelező storybossok. Még mindig találok új területeket.

Amúgy teljesen logikátlan a játék: olyan bossért, akit szó szerint elsőre és három vágással öltem meg (Tear Mimic), trófeát kapok, ahol meg órákat szenvedek, azért nem.
  • Kandurex
    Ki tudja?

70 szint 20-30 boss biztos halott már.