121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    Én nem izgulnék nagyon emiatt. Tudod mi lesz? A hamarosan megjelenő Stranger of Paradise, meg a Ghostwire Tokyo, ez lesz a prezi fele. Na utánuk egy Bloodborne Remastered bejelentés , oszt vége
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.03.08. 21:36:18
  • TBTPumpa
    Japán kiadók játékai?
    Ohhohó!!! Ezt de szeretni fogom!

Final Fantasy VII Remake Part 2?

Yoshinori Kitase:
    "We just started the 25th anniversary of Final Fantasy 7, so we want to celebrate and get fans excited, so within the next 12 months we want to share some information. Look forward to more information."
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.03.08. 20:01:15
  • Moby
    Ó dehogynem. Spartacus havi 1$-ért, minden ex day1, jön a VRR másnap, és BloodBorne 2 még az idén. Spartacusban. VRR-el.
    Greatness Awaits
  • n000rbi
    The show is clocking in around 20 minutes, give or take, with a special focus on highlighting great games coming from some of our beloved Japanese publishers, though we’ll have a few updates from other developers located around the world, too.

Úgy tűnik, nem a Spartacus lesz a téma.
  • darkSectorxxx #118514
    Jeeeeeeeeeeeeeeeee akkor mégse halasztották el annyira. :)
  • blackfire001
    Ezaaaz! Végre!

Remélem az új szolgáltatásról fognak beszélni. Használt játék csereberénél is ráköltök 2000-3000 forintot minimum a postaköltségre meg az amortizációra, szóval PS plusszal együtt ha 4500 forint körül lenne egy jó szolgáltatás azt nagyon élném! Persze csak ha az újabb játékok pár hónapos késéssel bekerülnének.

Most a GOW-on kívül ha jól rémlik nincs más nagy cím megjelenés előtt. (GW Tokyo a múltkor már volt mutatva.)
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.08. 16:36:08
  • mucsácsó
    friss: holnap 23:00 - State of Play:

Catch updates for upcoming PS4 and PS5 games on Wednesday, March 9 starting at 2 PM PT.

Note: There will be no updates on PlayStation VR2 titles or hardware in this broadcast. /hálaégnek/

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.03.08. 16:04:26
  • darkSectorxxx #118511
    Sok pro.

happy-t néztem alig jött meg a játék, de ő már No Hit-be megy... igaz nem sikerült még neki, de na normálisan végigjátszani sincs ideje sokakanak ezek meg ni hit-et nyomnak már. :D
  • darkSectorxxx #118510
    Hát elgondolkodok majd... mondjuk azt látom ogy sokan mennek szamurájjal.
  • darkSectorxxx #118509
    Ja ez igaz, csak ehhez szét kell kapni a kontrollert én meg félek hogy nem tudom majd összerakni utána, ez már ugye nem a PS1-1 szintje hogy van pár műanyag gomb meg 2-3 gumi alatta a panelnél és ennyi.

Most pont 2 napja vettem észre hogy valamiért eltört egy gomb az Xboxos kontrolleren, gondoltam kiszedem, hát nem olyan egyszerű az. :)
    Videóba a srácnál valahogy könnyűnek tűnik. na mindegy van másik Xbox kontrollerem nem gond.

Nekem hálisten megy a ps5 kontroller, csak valamiért azt érzem hogy az Astro játékban kibaxott intenzív minden ellenállás, a játékokban meg hát lagymatag... pl most a Horizon-ba is nem tudom mit kellene éreznek mikor lövök az íjjal, vagy mikor a pókemberben lengedeztem régen de ott ezekben valahogy lofityula az alenállása... talán a Rachet-ben volt egyedül ahol erőteljesebben éreztem a ravaszokon hogy megakadnak...
  • AntiHero

Tiszta rövid ez az Elden Ring.
  • LBandi77
    Én szeretem a katanát,meg kell szokni,de azt el kell ismerni lassú a moveset- je.
  • Moby
    Na nekem mikor eltört 1 hónaposan, rendeltem kínából egy lavórral, filléres szar, az már benne van több, mint egy éve, és semmi baja. Szal ha valakinek kell, szól, aztán küldök neki. Hót felesleges ezért új kontroller után kajtatni.
  • darkSectorxxx #118505
    Katana se lenne probléma, csak az hogy sebezzek is meg ha ki kell térnem akkor a gurulás miatt az EL 50% vagy az alatt legyen inkáb. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.08. 13:22:27
  • darkSectorxxx #118504
    Köszönöm a tippet, hát majd még nem most kezdem ugye, csak előre szeretnék informálódni. :)

Persze mi is beszélgettünk már ezekről, csak szeretnék jól választani, nem mintha nem lenne pár óra után mindegy mert át lehet ugye fejleszteni a karaktereket más irányba is. :)

Ejj nagy dilemma.

Végülis a szamurájjal nincs nagy baj, meg láttam már egy ilyen cseszett nagy kardot mint a Das3-ban a Vashing Pole vagy mi volt a neve
  • AntiHero
    Prisoner az Estoc kardal kezd. Igaz ez félig varázsló is.

Bár mondtam már neki, hogy ne a szokásos souls buildjével játszon.

Próbáljon ki valami újat.
  • LBandi77
    Nem szereti a katanát,neki olyan kell amivel vertikálisan tud csapkodni,és gyorsabb.
  • AntiHero
    Szomorú szamuráj kaszt + bleed loss build. Baszott nagy katanával.
    Az a neked való ahogy ismerlek.

Azzal majd tudsz haladni az elején. Játék közepe felé, meg azzal is fogsz táncikàlni.
  • darkSectorxxx #118500
    Jó tudni hogy az új színes kontrollerekbe pl erősebb rugók vannak...
    Gondolom az alap kontrollerekbe is lehet már ez az új megoldás van.

• darkSectorxxx #118499
    Na erre céloztam a fat roll, mert az ilyen páncélos lovag valszeg kilőve...
  • darkSectorxxx #118498
    Azért nem egészen. :D
  • lwb
    Hát ha csak az az elvárás, hogy tudjál vele gurulni és legyen kardja, akkor bármilyen dex+str build jó lesz, csak az equipment load ne menjen medium fölé, hogy ne fat roll-oljál.

A vagabondot ajánlják erre, jó vigor, str és dex értékekkel indul. De saját tapasztalat nincs, astrologerrel, varázsló karakterrel megyek, 60. szint felé vagyok, ami kb közepe a játéknak.
  • LBandi77
    Darky,nem kell neked ilyen,alsógatya fogpiszkáló= probléma megoldva.
  • darkSectorxxx #118495
    Elden Ring kérdés.

Szeretnék majd ha elkezdem egy olyan karakterrel kezdeni, aminél normálisan tudok gurulni, kitérni, nem lomha a karakter, de mégis karddal megy és aránylag jó közel sebzésben...

Milyen kasztot válasszak? Mert nagyjából nézegettem de a network test-ben ami volt az itt nincs benen, és nem tudom ez a 8-10 közül melyik lenne ilyen úgymond "mid" karakter...ami kiegyensúlyozott.
  • darkSectorxxx #118494
    Ja értem már, akkor mint a DS-ben azok az elpattintós Soul darabkák, mondjuk ott is lehetett coopban átadogatni, ejj, kihagyott biznisz. :P
    Meg ennyi erővel bármit lehetne amit le tudsz dobni a társadnak. :)
  • lwb
    Szerintem golden rune-ok formájában, az olyan mint a lelkek, amiket felvehettél DS-ben, egyszer használatos tárgyak. De nem tudom.
  • darkSectorxxx #118492
    Ja értem várj de azt hogy tudod eladni? lehet kidobni társadnak coopba ilyet vagy mi?
  • lwb
    Rúna az az elden ringben, ami a souls volt a DS-ben. XP, pénz, minden.
  • darkSectorxxx #118490
    Amúgy simán lehet. :P
  • darkSectorxxx #118489
    Azt sem tudom mi ez a rúna, csak poén szinten vetettem fel ezt a dolgot. ;)
  • LBandi77
    Darky te mire oda jutsz hogy runat eladj addigra már te fogsz fizetni hogy átvegyék.
  • lwb
    Azt nem értem ennek mi értelme. Van egy rakás rune farming a játékban ingyen.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Alvó sárkány levágás, akár a játék legelején meg lehet csinálni, vagy fél órát kell érte püfölni a sárkányt, de 60-80 000 rúna is kijöhet belőle. Igaz, csak egyszer lehet megcsinálni.
    Szintén a játék elején a Wayward ruinnál, le lehet verni a két kocsit húzó trollt. Nem támadnak vissza, 2000 rúna/kör, pont egy lost grace mellett, az elején jól jön. Akárhányszor ismételhető.
    Szintén Caelidben a leguruló labda, mint csapda, szintén Lost Grace mellett, 1800 rúna harc nélkül, 15 mp alatt.
    De a szokásos farming is ott van, a teleportálás a Third Church of Marika mellett, ahol távolról 1000-1000 rúnáért leverhetőek az ellenfelek és akkor a késő játékos farmingot nem is említettem.

De egyébként ezekre nincs is szükség, mert ezek nélkül is simán lehet fejlődni annyi az ellenség meg a golden rune-ok. Meg kb az a játék értelme, hogy szépen fejlődsz, egyáltalán nem kell farmolni a továbbjutáshoz, ha úgy érzed, hogy túl gyenge vagy a területhez, akkor nem jó irányba indultál el.
  • darkSectorxxx #118486
    Horizon közben nem. ;)
  • Ulthanito
    Én beleálltam, és 7 óra volt! :-D

Most meg levágtam Godfreyt, de férfi módra, nem idézgetve-bohóckodva. Úgy hullott Draconic is.

55 óra.

Vagy 10-et ebből coopoltam, segítettem másoknak a levert bossaimat leverni.
  • LBandi77
    Darky,nyomassad,ha beleálsz az elején a lovasba minimum 1 hét táncika.
  • mucsácsó
    Performance is hulladék volt a videók alapján, úgyhogy nem meglepő egyáltalán.. :D csúszik az majd tovább is, csak GoW ne :(

... viszont STALKER 2 szerintem 110%, hogy offos idénre, de még lehet, hogy jövőre is.. (ugyebár áll a fejlesztés)
  • MrAndree
    Megértem. A gameplay videókon nagyon semmilyennek tűnt. Bár ezen lehet plusz fél év se fog segiteni.
  • Rage47
    helyes
  • Seth
    Forspoken elhalasztva, nem is kicsit

• LBandi77
    Ja ja levágtam,meg a bosst is,szeret vérezni.