PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom egy agresszív dynamic 4K60, és 1080p RT elképzelhető
"megbízható" leaker (Omnipotent - Elden Ring-es leakjei mind igazak voltak) - se Bloodborne patch, se folytatás, se remake, se PC verzió nincs tervben a FROM-nál:
https://imgur.com/a/kaUJ9Gp
...ez persze nem zárja ki, hogy Bluepoint ne dolgozhatna rajta, de... azért szomi hír
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2022.02.15. 14:18:29
úgyis jön a CP2077 """"""next-gen"""""" patch, úgyhogy mindenki eldobhat mindent - ja, vagy várjunk csak... <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
PS5 II PSVR
Nem lesz egy hardver éhes játék. Viszont a From Soft mindig is nagyon jó volt a művészi dizájnban, a játék nem lesz csúnya. Na meg ez amúgy sem számít sokat, ha fasza lesz, az fasza lesz. Nagyítóval meg nézze a játékot, aki akarja.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
De amúgy az hogy ez Das 3.5 lenbe az se igaz így.
Mert rengeteg új dolog van benne, nagyjából n más.
Ami kb ugyanaz, az a terlxtúrák. Pl falak, talaj, stb, pláne a dungeonok-ba tűnik fel jobban.
Meg maga a harc mint mechanika, a fizika...
De ezt kivéve a rendszer, meg kasztok, képességek, pályadizájn mind nagyot változott.
Rengeteg szuper újítás lesz benne.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem valahogy ez a nagyon DAS v3.5 lenni dolog nem tetszik....de azért csak előrendeltem, mert hát, ugye csak a From -ról van szó...de....eeee....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Meg a másik, hogy nincs nekik újabb engine se.
Meg aztán szerintem nem is akarnak..
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Fix álló képeken hunyorítva talán, de ha közel forgatod a kamerárlt bármihez, vagy effektekben, vagy fény-árnyékban a Des Re feltörli a Das - al a padlót látványban.
És mégse.
PS5 II PSVR
Nagyon kíváncsi leszek erre a gyűrűre.
PS5 II PSVR
Pont elég hogy ne legyen zavaróan csúnya, de nem több.
Sőtt sokszor pár óra után azt se tudod megmondani melyik játék ez, a Das 3 mod vagy egy friss cím...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.14. 11:53:29
Igen, mérföldekkel szebb.
De az Elden Ring meg a From meg az Engie soha nem volt hatékony, használható és szép.
Ezt senki egy percig nem hitte hogy a Bluepoint Sony-s minőségét egy multiplatform, de akár egy From multi cím hozza akár csak megközelítőleg.
Az is tiszta volt már hogy egy kibővített Das 3 kieg úgymond.
Egy kurva nagy és tartalmas kiegéyszítő, olyan értelemben, hogy kb szinte minden textúra majdnem egy az egyben ugyanúgy néz ki, csak élesebb.
Az engine is tudtommal a Das3-é.
Szóval nem, közelébe sincs minőségben.
De az Elden Ringnek a varázsa nem is aa grafika lesz, mondom ezt a multkori 15 óra próba után. <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.14. 11:48:36
Szerintem is, az óriási ziccer lenne. Er kész, DaS garantáltan nem jön, a Sekiro így volt kerek, a BB üvölt folytatásért.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy ha már van, legalább rendes ütőt használjon.
Engem nem zavar, én a Bloodborne-t a mai napig szép játéknak látom, annál meg garantáltan jobb lesz.
PS5 II PSVR
Lehet, az oprendszerrel van baj? Vagy a lemezmeghajtóm megy lassan tönkre?
Az egy más kérdés, hogy utána a Dragon's Dogma 250 órára lekötött, de azt is jó volt újrajátszani PC-n is. Amióta "kiszabadultam" a PS3-ról, mindenre vágyom, csak az ott kapott minőségre nem. Persze voltak 60 fps-es játékok is, jellemzően remasterek. De a Ninja Gaiden Sigma is óriási ugrás játszhatóságban egy God of War: Ascensionhöz képest.
Igazából nekem a demon's souls pont azért jött be, ami miatt sokan utálják: royalty karakter, crescent falchion összeszed 4-1-ben, kriss dagger összeszed, ring of magical sharpness összeszed, yuria kiszabadít, old monk után insanity catalyst, firestorm megtanul = nuke-olni minden ellenséget, 1-2 hit még a bossok is. 😄
Én letoltam most a BB-t komplett DLC-stül, platinára, és bevallom egy másodpercig nem zavart és észre se vettem a 30 fps-t. Két ember is látta most, mindkettő azt mondta, milyen jól néz ki a játék, egyiknek fogalma se volt, hogy 2015-ös, a másik tudta, és annak ellenére mondta.
Szerintem a tartalom üvöltve felülírja azt, hogy 30 fps. Persze, ha jönne egy remaszter belőle, azonnal tolnám újból. 700 óra után is.
PS5 II PSVR
20 óra alatt azt az időt értem, amíg kitanulom a játékot, hogy szenvedés helyett már valami pozitív élményt is nyújtson. Na, ez a 20 órám nincs erre.
"Sekiro túl nehéz volt, nem volt kedvem beletenni 20 órát." - az első bossba? :-D
20 óra alatt garantáltan nem játszod végig elsőre.
PS5 II PSVR
Végigvittem már ps3-on párszor, szeretek ökörködni vele, normál casual végigjátszás már megvolt.
Nekem ez a kedvenc soulsborne játékom. Mindig is az volt, mindig is az marad. A bossok könnyűek, főleg ha tudod, mit kell csinálj. De a világ, a hangulat itt a legjobb, a dark souls nekem soha nem volt eredeti. A bloodborne meg 30 fps, szóval inkább nem. Sekiro túl nehéz volt, nem volt kedvem beletenni 20 órát.
PS5 II PSVR
Megvétel előtt...
1. A jétk PC Epic és PS4/PS5-re jön 8.-án.
2. a Deluxe változatot lehetett játszani már tegnap 48 órával előbb, vagy warez
3. A játék iszonyat aranyos, jó a graf, jó az art, meg minden. De indie játék, nem annyira hosszú és a pályákon is látszik hogy mire készült a játék.
4. ISZONYAT nehéz, hangsúlyozom ISZONYAT nehéz a játék.
Megéri-e a 14k-t? meg, annak aki a Returnal-t edzésnek tartotta, annak ez tökéletes kihívás lesz majd. De mások ne vegyék meg (mármint 14k-ért szerintem) mert hamar ott fogják hagyni!
Koncepció:
Ha meghalsz 1 halál! vagyis 1 koponyát kapzs!
Ha kapsz akkor +1 év koponyánként.
Vagyis 21 éves lezs a karakter. 2. halálkor 2 koponya. akkor +2 év, vagyis 21+2=23 éves leszel.
És így tovább.
Ahogy átlépitek a 70-est az az utolsó esélyetek utána végleges halál!
Ha magatok léptek ki, akkor is végleges halál.
Vannak képességek amiket kioldhastsz XP-vel, ezeket bizonyos módon lehet farmolni.
Valamint vannak ingame bálványok amik 1 életciklus alatt egyszer aktíválhatóak, mint hogy koponyák lenullázása, vagy posture csík nullázása meg ilyenek.
A harcrendszer olyan mintha a Sekiro-t keresztezték voln a Pókember avagy batman játékok harcrendszerével...
A képességeknél vannak olyan lehetőségek hogy 1 életciklusra kioldhatsz 500-750-1000-1500-as képességeket! De ha farmolsz és nagy nehezen sikerül még 5x annyit elérned amibe az alap kerül! akkor megveheted permába, vagyis véglegesen!
Viszont ezeket ha farmolsz sok XP-t csak akkor tudod megvenni ha mér nem múltál el annyi éves amit megszab kategóriánként.
Vagyis példa:
Van 5 sáv, 5 sávban 5-5-5-5-5 képesség...
Az utolsó 5-öt csak akkor érheted le amíg nem halsz meg hogy 30-as kort elérd, vagyis te hiába szedsz össze mondjuk erre 6x 750 pontot például ha meghalsz közbe 32 éves vagy mert 30 évesig engedi csak.
Ilyenkor vagy költesz a magasabb évig meghatározott képességekre vagy kuka az egész XP.
Érdekes a cucc és egyben ötléetes is.
Van 5 boss. 5 városrész...
Ha végigmész egy részen, és leölöd a boss-t megnyithatid a következőt, utána ha meghalsz bemehetsz már egyből akár a 2.-ba is...
Vagyis így farmolhatod az elsőt is ha visszamész mindeig (persze ehhez végig kell vinned hogy kihozd az XP-t)
Képességeket 3 módon tudsz vásárolni:
Halál után, kint a kezdő helyen illetve a szobroknál...
Mi a baj a játékkal.
Az irányítaás és a harc nehézsége.
Sok mozdulat nehézkes nem veszi be a játék időbe, ezért szerintem profiknak valók az extra mozdulatok meg kombók akik a harcok hevébe fejbe tudja tartani ezeket és kivitelezni is.
Mondom ezt úgy hogy a Sekiro-t vagy 20x végigvittem.
Bármi egyébb kérdés lenne csak kérdezzetek...
Én megcsináltam az első városrészt az első boss-al de a másodikat szerintem már nem fogom tudni.
Ja és aki játszik majd vele!!!
Mindig keressetek a pályán fegyvert, botot, csövet, deszkát, üveget ha van mert ezek nélkül nagyon szenvedés lesz minden.
Jó játékot!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.02.07. 21:39:23
14e.ft lehet megérné még gondolkozom😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2022.02.07. 21:00:59
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Nulla tenaci invia est via"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Persze neked támadnak de legtöbb részben nem.
Aztán egyszer csak egy instant fekvés hogy idősödj.
Imádom a kung fu-t Bruce Lee filmeken nőttem fel tehát érdekel és tényleg gondolkozok rajta de amit írtam kicsit eltántorít..