121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #118478
    Milyen pc-s cigánykodást? A nemzetiségieknek ehhez semmi köze.

Ha meg vannak buta emberek akik pénzt fizetnek ilyen szarokért miért ne fizessenek nekem is ha van rá mód?

A rúnák nem arra kellenek hogy a játékba használjam mert akkor elveszik a varázsa hogy én szerzem meg, szimplán eladni gondoltam, ha lehetséges. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.07. 15:59:52
  • Ulthanito
    Én majd most megyek hozzá, most jutottam be a területére.

Ezek szerint a Draconic Tree Sentinelt levágtad a kapu előtt.
  • n000rbi
    Hagyjuk már ez pc-s cigánykodást légyszi.
  • n000rbi
    Attól óvjon meg minket a jó Isten, hogy Skyrimet csináljanak belőle.
  • darkSectorxxx #118474
    Jogos amúgy, de ha csalsz veszélyes a bann, bár igaz ha megszeded magad utána kit érdekel. :D

Amúgy élleg lehet becsalni rúnákat eredetibe? :)
  • blackfire001
    PC-n meg csak egy trainer vagy fájl átírás a művelet.. Meh.. :D Milyen áron mozognak amúgy? EUR-ban.. A forintot hagyjuk is.
    Tetszik, hogy játékosközpontú a játék. Ezzel, hogy a karaktered bármikor átszerkeszthető, pontok újra kioszthatóak, ashes of war nem tűnik el, valahogy úgy érzem, hogy bármit csinálok, nagy baj nem lesz. Ez egy olyan világ ami élhető maradhat sokáig..
    Még pár quest rúnákért, tárgyakért jó lenne, kicsit skyrimesebbé tenni a következő részt.. Több NPC, sztori, stb, és huh.. :D Nagyon gyorsan fejlődnek a Souls játékok, bejött az open world is (a világot sokkal jobban megtöltötték mint gondoltam), miért ne jöhetne be a több narratíva?
  • darkSectorxxx #118472
    Rúnát lehet venni hallom neten is, én is elhet adok el majd. :D jó pénz. :D
  • n000rbi
    Azt nem tudom mennyire random milyen szintű köveket találsz, de meglehet, hogy bányája válogatja mit lehet bennük szerezni.
    Amúgy engem (meg a játékot) ezzel a farmolással ölitek meg. Minek? Ha valami nem megy, akkor próbálkozz másfelé, máshogy. Lehet meg se találtál még valamit, amivel ezerszer könnyebb dolgod lenne.
  • blackfire001
    Olvastam, értem én, de ez a farmolás kiidegel.. :D Mertem remélni, hogy a [2]-ből lehet valahogyan több [1]-est csinálni, vagy fordítva. Hát.. Ok.. Vak szerencse akkor az egész megint, hogy mit találok és szépen visszafogja ezt a rendszer a fegyver fejlődést.
    Demon's Soulsban is már minden bajom volt amikor 40. runt nyomattam egy bányában, hogy valamelyik giliszta kidobja azt amit kell..
    Bár igaz, hogy lehet később lesznek olyan bányák ahol találok már [4]-től felfele is, és ezzel arra motivál a játék, hogy ne egy bányában gyűjtsek össze mindent.

Inkább farmolok rúnát esküszöm, az izgalmasabb.

Amúgy ezt a Sword of Night and Flame-et láttátok? :D Ha van elég FP akkor eléggé jó csatát kezdeni vele. :D Utána viszont gyengusnak tűnik egyelőre.
    (Faith és Str a célom most, de ha valamit elrontok majd újraosztom..)
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.07. 14:25:13
  • n000rbi
    Olvassatok már itemleírást, ott van, hogy melyik kő hányas fejlesztési szinthez jó...
  • LBandi77
    Később ha megtalálod a megfelelő itemet ,akkor lehet majd vásárolni is,de egyébként tényleg fasza hogy már van 8-as kövem de most 6- os kéne abból meg semmi.
  • blackfire001
    Húú ezek a fegyverfejlesztések kiborítanak!
    Smithing Stone [1] meg [2] stb, és van amikor az eggyes, van amikor a kettes vagy a hármas kell. Pedig mind Smithing Stone. Hihetetlen.. Nem lehet valahogy a [2]-t feldarabolni, vagy ilyesmi? Vagy többet összerakni és magasabb szintűt kapni?
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.07. 12:34:29
  • Petike125
    Sziasztok! Nem tudjátok, lehet most valahol készletről PS5-öt venni? Vagy akár nagyon rövid várakozási idővel. Digitiális és lemezes verzió is érdekel.
  • n000rbi
    Igen, bizonyos helyeken ill. bossnál lehet csak idézni, az se működik ha egy engedélyezett helyről kimész, hogy ott is segítsen az idézett lény, mert elkezd villogni és eltűnik.
  • lwb
    Plusz ugye legyen elég FP-d hozzá. De szerintem nincs feltöltési idő ... Mondjuk azt csípőből nem tudom, hogy ha harc közben leveri a boss, akkor tudod-e rögtön újraidézni. Szerintem nem.
  • Kongy
    Vannak területek ahol engedi és vannak ahol nem. Ezt a stamina alatt bal sarokban jelzi egy ikon.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2022.03.07. 11:41:57
  • Kandurex
    Summonoknak az eldenbe van valami feltöltési ideje? Mert egyszer van, egyszer nincs…
  • darkSectorxxx #118461
    Még annyit elfelejtettem beírni, hogy nekem valamiért olyan érzésem van sokszor hogy a nyilvessző nem is oda csapódik be ahová mutat a célkereszt. És így meg a gyors mozgásukat összevetve , kibaxott nehéz egy pici alkatrészt eltalálni rajtuk.
  • darkSectorxxx #118460
    Az is igen.
  • LBandi77
    Most valami Morgott vagy ki szopat, nem tudom megszokni a movesetjét.
  • AntiHero
    Na igen. Nagyon sok helyszín van amit csak ugralassal tudsz elérni.
    Nem kis területek. :D
  • n000rbi
    Igen, bődületes tartalom van benne, nem is értem ennyi mindent hogy tudtak összehozni. Nem akarok mást csinálni csak ezzel játszani (és most dolgoznom kell...)
  • AntiHero
    Jaja közben meglett már. Ash of war (blood loss-os) lehozta a második fázist. Blood Losst/Mérgezést nagyon nem szeretik a bossok.

De köszi a tippet.

• lwb
    Rennala varázslóval, bár közben már biztos megcsináltad:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. fázis könnyű: amelyik világít, abba ütni egyet
    2. fázis: szerezd be az idézhető íjász marionett figurát (az akadémiában van az is, a temetős résznél, a hídtól balra kell leugrani érte, az egyik íjász dobja), fejleszd fel legalább +2-re Roderikával és stunlockolja neked a boss-t, közben tolod belé a rock sling-et és bukfencezel az idézései elől
  • LBandi77
    Gyerekek ez a játék, bemegyek 1 pici ajtón akkora területet nyílik meg ledobom az agyam.Amit figyeljetek hogy sok helyen le lehet ugrálni a tetőkre, nagyon sok item fegyverfejlesztő cucc van rajtuk.Nekem beidegződés hogy nem ugrok das- ba nehezen szokom meg.De pl.az akadémián leugrottam 1 helyen elég nagy területet lehetett bejárni a végén 1 kulcs, teljesen véletlenül találtam.
  • AntiHero
    Aha..jó sok van még hátra. Nokronban tegnap boklásztam. :O

A legnehezebb boss amit még mondtam..hát ki idegelt..szóval megnéztem egy videót róla..most mondjam azt..hogy elsőre sikerült utána. Pedig mennyit sz*ptam vele..
  • Ulthanito
    Lesz bőven...
  • Kandurex
    Igazad lehet
  • n000rbi
    Nem mind.
  • Kandurex
    Nem, végülis az íjnál passzív.
  • n000rbi
    Ja, L2.
  • LBandi77
    Most én is felhúztam 1 íjat , nagyon hasznos a sok repkedő f@sz ellen, illetve a sok fejedre eső ellenfelet is előbb lelövöm aztán a földről már nincs ideje fölkelni.
  • Kandurex
    Hozzárendelni tudom, csak használni nem :)
  • n000rbi
    A grace-nél tudod hozzárendelni, ne foss tőle, nem végleges, bármikor kísérletezhetsz.
    Ja és háromszög + R1, vagy háromszög+L1, attól függően melyik fegyvert akarod két kézben fogni.
  • Kandurex
    És tényleg! Köszi!
  • Kandurex
    Hm, segítséget kérek. Az íjba meg a pajzsba, h kell használni az ashes? Nem jövök rá :(
  • LBandi77
    F@sz kivan már ezekkel a tree sentnel lovasokkal már a 4.- et vágom le.Mennyi lesz még?
  • Bercy #118441
    Engem a mocsadék lopakodó robot szivat keményen. Elemezni sem tudom, mert ha rejtőzködik akkor hiába látom a szememmel a fénytörést, nem elemzi a focus. Gyors, csapdákat dobál és lézerrel lő.
  • LBandi77
    Háromszög+ r2.
  • Kandurex
    Na, levertem margitot, meg rozsomákot vagy kit, h ne érje szó a ház elejét. Egyelőre viszem, mert nincs más játék.

Ezek az ashes of valamik csak úgy működnek, ha nincs pajzs a kezembe? Itt lehet kétkezesre váltani? Mert hiába nyomkodom a háromszöget nem vált át :(
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.03.06. 15:43:42