PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaöizé, előrendeltem énis... :'D
btw, IGN.com-on updatelték a rivjút, és 8.8-ról 9.0-ra emelkedett <#idiota>#idiota>
Na az lesz a legnagyobb baj, ha nem, mert az azt jelenti hogy nem lesz olyan "nagy" mint régen.
Néztem amúgy a launcsokat:
PS4-en US (HU esetén asszem már 00:01-től): 25.-én 06:01-kor
Xbox HU: 25.-én 00:01-kor
Steam HU: 25.-én 19:01-kor
Legalábbis amik nekem vannak
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 18:22:39
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
meg amúgy sok játék csak a lokalizáció miatt kurvanagy (bennevan 8 nyelven ugyanaz az cinematic 4K-ban, persze hogy kurvanagy lesz, plusz a szinkronok..)
Mondjuk egy Doom a megatextúrás cucc miatt lesz 60-70 giga.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.23. 18:20:43
Mert ma nekem azt írta egy srác neten, hogy lesz 4 story ugyanugy mint régen, ha nem igaz, akkor kiba mérges leszek...
Mondjuk aggaszt hogy 22GB csak a játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 18:08:02
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mert akkor befizetek EA Access-re megnézem én is.
igen, de amúgy sokszor meg fillérre ugyanaz. :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Digit max úgy éri meg, hogyha esetleg tényleg nem jön ki máshogy a játék / le van akciózva, és még esetleg felesbe megveszetitek...na úgy van értelme, de egyébként... nem túl sok játékot tudok mondani, ami olyan volt, hogy lerántottam újra, mert elővettem volna hogy újrajátszam (a Bloodborne-t leszámítva, de az lemezesen is 2x volt meg... :D)
szal én nagyon remélem, hogy kövi genre se hagyják el a lemezt...
egyetlen egy előnyt tudok a digitnek betudni, mégpedig pedig azt, hogy 00:00-tól már tolhatod is a rilíz napján, de ezt leszámítva.... :D
aznap délelőttig már csak-csak tudok várni :)
de jah, szvsz sokkal olcsóbban kéne adni a digit címeket, mivel semmi gyártási és beszállítói költség nincs - max amit a SONY-nak/datacenternek az üzemeltetésért tejel a kiadó, dehát kétlem, hogy arányaiban az akkora összeg lenne..
de miért is adnák olcsóbban, ha még drágábban elviszi a birka nép... <#idiota>#idiota>
Egyszerűen 20-30% kellene olcsóbbnak lennie mindentől, mivel a fizikai hordozó és a komplett értékesítési lánc kimarad az árából és mindemellé, nincsennek komolyabb értékei, mivel oda van láncolva hozzád.
És ehhez bameg tapsolnak, alá térdelnek nyitott szájjal....pffff.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha tegyükfel megszűnne a lemez, akkor azt mondom lehúzásnak vehető, mert vannak akiknek pl a netelérés miatt is gond.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 16:15:47
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 15:13:17
Digiben annyi a jó, hogy egyidőben játszhat vele 2 ember, nem pörög vele a lemez, soha nem sérül meg, soha nem kell 2x-ra frissítened.
Amióta lehet külső HDD-re menteni játékot azóta tárolhatod bárhol, pc-n vagy kiírhatod te is lemezre.
Azonnal megvan, nem kell postára várni.
Nem kell hordozgatni magaddal, ha elmész valakihez játszani.
Az ólcsóság nem igaz minden esetben, pláne ha felesbe vásárolsz, de mostanában!!! 50%-ban minimum olcsóbban kapsz digitálisan mint lemezt...mert az akciókban rengeteg játék egy postaköltség árán megvan, nemhogy még a használt játék árát nézve.....
Szóval az ár, az maximum pre-orderre igaz, hacsak nem felesbe vásárolsz.
De pl egy Resi 2 mindenhol 18k.... most
még ott van a birtokos esete, hogy eladhatod, cserélheted, olcsóbban kapod, tehát 7:0
A digitnek értelme, szerintem, valahol a budget kategóriába jelenik meg. Amikor megveszed a rég kifutott szarokat, hörcsögölsz, meg ilyesmi.
Akkor talán.
Kap is egy pontocskát: 7:1
vegyétek digiben, genyóra megéri! <#vigyor1>#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.01.23. 15:07:12
De azért van sok előnye a diginek, ha nem lenne nem venne senki. :)
Futár, aznapra ott van, házhoz, munkahelyhez, akár bilihez, azonnal, posta az árban
Ezzel a rákívánással kapcsolatban. Ha ennyire kívánós vagy minek adod el? Ott lesz. Abban a pillanatban ott van a polcon.
Digit, Lemez 0:3
Vagyis nem ez tart vissza.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amúgy te pont jó példa vagy. Mohácson honnan a 'csából vegyél lemezes játékot? Nem hiszem, hogy rajtad kívül még valaki játszik ott, most rohangálj be Pécsre mindig, az útiköltségeddel már ott leszel, mint akár digitben.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.01.23. 10:03:47
PS5 II PSVR
De ez nem a Sony hibája, csak ugye a digit másképpen van számolva árban.
De ja, a diginek kéne logikusan olcsóbbnak lennie, hiszen ott nincs + költség.
Ettől függetlenül röhej, hogy a "magyar Sony" hülyének nézi a piacot, és 4-5 ezer forinttal a lemezes kiadások fölé árazza a játékokat.
PS5 II PSVR
A digit instant, nem kell menni sehova, elérhető olyan helyeken is, ahol 30-40 stb. kilométeres vonzáskörzetben nem opció a fizikai vásárlás. Nálunk sokkal nagyobb országokban ennek még nagyobb a jelentősége. Plusz le tudod hómolni, felezed a költségeket, USA store-ban meg az árfolyam miatt sokkal kedvezőbben vásárolsz általában. Nem kell faszkodni az eladással, hirdetgetéssel, stb. Ha valamire ismét rákívánsz, elő tudod venni egy év múlva is, is tolod vele, ha kedvet kaptál.
Mit nem értesz ezen?
PS5 II PSVR
Majd mëg látod mennyire belenyúltak az eredeti story-ba.
De tudod mai gamereknek nem ez kell hanem repkedő gépfegyveres zombik.
Egy Remake az nem új story.
Ez újra lett gondolva, más szereplőkkel. Új story.
Nem ugyanaz mint a régi.
Majd mëg tudod te is ha végigviszem...
Hogy nem gyors és pörgős? Egy Resident Eviltől éppen hogy nem a pörgősséget várná el az ember. Ezért is nem tetszett a Resi 6 és imádam a Resi 7-et. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.23. 00:29:17
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.22. 22:16:28
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyetlen pillanatát sem értem ennek digites buziskodásnak. De tényleg.
Dmc nagy reboot se nekem való már.
Én ezekhez öreg vagyok.
De arra se vették a fáradságot hogy rendes textúrákat csináljanak.
Vicces a Resi 7 dolgokat szinte egy az egyben viszontlátni.
Újrahasznosították ♻
Resi 6 is pont az akció miatt lett szétfikázva, úgyhogy nyilván nem ültették át ide se a pörgést...
Viszont az új generációnak lassú lehet.
Bekaphatja az új generáció, egy horrorjátéknak pont, hogy a halála lenne a pörgés.
és veszitek? :P pénteken ki nyomja? :P
további rivjúk:
OpenCritic: 92/100
Metacritic 91/100
Currently it’s the second highest rated game of the series (The first place is RE4)
Eurogamer: “Recommended”
Saudi Gamer: “Excellent”
Rely on Horror: 10/10
God Is A Geek 10/10
Press Start 10/10
Gamingbolt 10/10
Telegraph (UK): 5/5
Fandom: 5/5
PC Gamer: 89/100
Game informer: 9.5/10
Cultured Vultures 9.5/10
PSU: 9.5/10
Easy Allies: 9/10
Gamespot: 9/10
DualShockers 9/10
Comicbook: 4/5
Famitsu: 37/40
IGN: 8.8/10
olvasni még nem mertem egyiket se, mert már így is belefutottam 1-2 spoilerbe.....csak óvatosan velük!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.22. 17:56:45
Görcsök.
Az is elég egy mobilos userek ha van egy gomb amit nyomkodhat, mindenféle okozat nélkül...
plusz ugye ehhez jön az, hogy mindenkinek ott a kezében (akár szó szerint is...) folyton a telefon, ráadásul szinte azonnal elérhető bármilyen app, könnyen terjednek...
nyilván ez a réteg a fő célpont, nem azok, akik már a mai nagygépes/konzolos AAA(-nak hazudott) címektől is ki vannak (vagyunk) égve... :D
Pedig a képlet egyszerű:
Azok nagy része, akik mobilon játszanak nem A "játékos" réteg. Mobilon játszanak azok is útközben, WC-n, fördőkádban, főzés/ tévézés mellett, akik nem játékosok. Nincs is konzoljuk, sem PC-jük amin játszhatnának. A mobiljátékokkal elérhetőek azok, akik nem értenek sem a konzolhoz, sem a PC-hez, sem máshoz és/vagy nem akarnak konzolt otthonra. Viszont mobilja van nekik is és megszólíthatóak. Lásd Candy Crush Saga egy példának. Sokan elnyomkodják munkába menet vagy a váróteremben stb.
Ahhoz, hogy megszólítható legyen valaki játék témában sokáig vagy konzolos volt vagy PC-s. Most pedig már mobilos. Ebből pedig több van és mindig kéznél van.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]