PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont akkor Bioware tényleg lehúzhatja a rolót szerintem, legalábbis az EA nem fogja ezt is benyelni már..
Biztos lesznek azért akik majd játszák meg akiket beránt, hisz az alapkoncepció elég jó, de nem kell túl nagy sikerre számítani...
Frostbite-hoz tényleg senki ne nyúljon a DICE-on kívül...
10-year journey, mi? 😄DD aha.. jövőre már a kutyát nem fog érdekelni.
btw...néztem a Preay of the Gods streamed, dark! 😄
jó kis gamenek tűnik, reméljük jön majd PS4-re is 😊
annyira elkapott tőle a SotC-ozhatnék, hogy meg kell vegyem 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.01. 08:41:01
10 éve az első "Nagy" játék amit nem veszünk meg preorder...
Mert köszi, de a VIP demo kipróbálása után erre jutottunk....
Méla undorral, ha sikerül nekik szervereket normálisan összerakni, akkor talán az openba bele nézünk és esetleg adunk egy esélyt, mert nagyon komoly ígéretet tettek, hogy amit eddig láttunk az vicc volt!!! (Bár nagyon sokan nem röhögtek rajta!!!)
Így, ha most a dupláját húzzák elő abból, amit eddig prezentáltak. Az akkor is csak a fele lesz annak mint amit hangoztattak, és ebből következőleg vártunk!
Nem szeretek vész madár lenni, de szerintem a Biowarenál, már most kint van a tábla, hogy ennyi volt...
valszeg mindkettő beszerzős, RAGE még lehet elsőnapos is lesz, ha annyira rabulejt 😄
ez ilyen Doom + Borderlands + Bulletstorm keverék 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.31. 20:39:56
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Anthem bármilyen lesz, szerintem lenyeli keresztbe
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.31. 12:06:36
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az a sok buzi hud... :S
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
A nemsokára jövő Metro jobban üt a darkosságával, és talán lassabb is lesz.

Meg is lepődtem, hogy nem ugyan úgy kell végigjàtszani a kettőt.
Nekem kimaradt anno a sima res2.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A lényeg hogy Leon normál végigjátéka (Leon A) oldja fel a Claire Second Run-t (Claire 😎
És ugyanez fordítva....
Mivel amikor Leon az A oldalon indul el, Claire a tüz másik oldalán a B oldalon...
Ezek passzolnak össze:
Leon A + Claire B
Claire A + Leon B
mivel csak az A story aktiválja a B-t, mindenképpen A val kezdesz, és mivel a párját aktiválja, nem tudod összekeverni sem...
Az egész, vagyis mind2 páros egyidőben mozog a pályán, vagyis nem egymást folytatólagos történetek, hanem kieglszítik egymást, más nézőpontból látod ugyanazt az eseményt...
Akkor sincs baj ha végigviszed Leon A és Claire A-t és csak utána a Leon B és claire B-t....
De a legjobb párosan játszani....
Mindegyik amit felold a végigjátszása után azt játszd le és utána a másiknak az A-ját.
De ezen kívül ugye van még HUNK, Tofu és lesz még a dlc-ben 3 rövidebb story.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.28. 23:05:07
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Aki konzolra akarja venni én a helyében mindenképp várnék megjelenésig, hogy mennyit javul performance
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.28. 20:35:58
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem vágom miért, de a régiben sokkal jobb átvezetők voltak, amik jobban, drámaiabban mutatta be a story-t mint itt....
(ezek mindenkinek őjak lesznek, mert minden kicsit más helyen és másképpen történnek, nem csak grafikában vagy minőségben lettek változtatva)
5.5 óra alatt kb jelentéktelen átvezetőket néztem.
És nem emlékszem rosszul mert kb 3-4 hete vittem végig a régit megint...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.28. 20:05:56
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szinte pár lépésre onnan, ahol most és ahol most van a helikopter ebben a részben....
Mind3 nehézségen! Mindig ugyanott, ugyanazt a 3 zombit!
Ugyanaz a fegyver, Ugyanúgy only headshot...
Iszonyat nagy a random generátor, van hogy 1 lövés azonnal szétrobbantotta a zombik fejét vagy 2, aztán mikor visszatöltöttem a mentést már 6-8-10 akár több is keleltt bele...HC módban 10 sem ritka....
Szóval a Hitbox nem a legjobb.
Most egy srác streamelte, 1, azazazaz 1 teljes tárat belelőtt egy zombi karjába, és nem szakadt le....
Mert ugye a Lickerek hallás után mennek, de nem lehet lassn csendbe mert üldöz a csávó. -.-
Nálam ~2 óra ment el így most néztem vissza a streamemet....
még könnyű fokon is gondolj bele.
Jön ez a mamlasz, a szük folyosokon, veled szembe mikor mennél a feladat szerint, de nem tudsz mert legyőzhetetlen.
Egy szimpla mozgó fal, egy akadály.
És fordulhatsz vissza, vagy lerázod, és talán vissza tudsz menni, vagy nem és kerülsz egy nagyot.
De mivel nem real-time mozog a házban hanem a gép csak ugy eléd teheti, nah képzelheted.
És akkor ne ütközz olyan szituba hogy belépsz egy sötét szobába a nyakadba akar ugrani 2 licker meg 5 zombi és nem állhatsz meg mert a hátad mögött lohol ez a fos.
Ez minden csak nem félelmetes, meg nem fun.
Max az első 10 percben.
Eredeti verzióban ez nem volt túltólva.
Itt full kretént nyomnak.
Én is undorodom ettől, Dead Space 3-at ezérét hagytam abba.
Alien Isolation más tészta, ott nem így csapódik le ez az egész, sokkal másabb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.28. 19:24:24
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
The Ghost Survivors is coming as a free update to #RE2 starting February 15th!
Explore “what if” stories of three unfortunate souls who never made it out of Raccoon City: The gunshop owner, the mayor's daughter, the soldier.