PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amely játékban nincs lehetőség arra, hogy az előrehaladáshoz szükséges dolgokat skillel megszerezd, azt ignorálni, kb. routerből tiltani kell. Ha csak a skinekre vonatkozik a mikrotranzakció az viszont nem gond.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ma már egy Resi se a régi....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Tulajdonképpen azért nem tűnt fel, mert ugye az ilyesmit élből elutasítja az ember, de 1 nap akaratlan részvételtől is csak megerősített ebben.
Történt ugyanis, h a kölök saját tabletet akart, és hát kapott, eddig az ennyimet nyúzta, de csak youtube meséket üzgérelve, szóval a sajátján már extrákat akart. Na mondom. Nosza. Nézzünk körbe a apple store-ba. Beszartok! Rohadt semmi nulla játékok 1-2e forintért mindezt nyakonbaszva akkora lehúzási szándékkal, hogy hihetetlen! Én ezt komolyan büntetném! Olyan dolgok, hogy egy lúfing gagyi tankos játékba, hogy zöld helyett piros tankod legyen, 3e!! 3 kibaszott ezerforintot kérnek! Besírok! Mindezt úgy, hogy minden pillanatban agybabasznak reklámok tömegeivel, amik instant vásárlási gombokat dobnak fel! Atyavilág! Mi qz isten történik a mobil piacon!?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De ez egy full új dolog, itt már nem csak értékeket irnak át egy trainerrel.
Nekem kell ez a mód, hogy én is tudjak a demoban bármerre mászkálni. 😄
Vagyis maga a megoldás kell, nem az hogy mi segítségével. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.19. 17:26:34
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Íme az 10000000ft-os feladvány!!!!!
Hajrá, hogyan lehet ezt megcsinálni? <#wow1>#wow1>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az egyik legígéretesebb játék, amit bejelentettek eddig. 😄 /szerintem legalábbis, sokkal jobban tetszik, mint bármi más, még talán a Last of Us 2-őt se várom ennyire.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.19. 15:28:34
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szóval kíváncsi vagyok én is.
én azt, hogy ne legyen hangja és legyen benne SSD. persze a 4k 60fps kötelező 😄
amúgy én nem veszem meg az első verziót, most is érdemesebb volt megvárni legalább a Slimet szerintem.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kíváncsi vagyok már nagyon az új genre, hogy mit fog nyújtani... remélem azért nagyobb kínálat lesz a nyitócímekkel, mint anno a PS4-nél volt... nyilván az első ~1-1,5 év talán az még döcögős lesz néhány szempontból, de reméljük a legjobbakat 😊
Viszont nagyon várom, hogy milyen új IP-k jönnek majd, esetleg újabb tehetséges fejlesztőbandák és újabb gyöngyszemek - ráadásul abba bele se merek gondolni, hogy Naughty Dog / Guerilla / SantaMonica/ Rockstar / Insomniac és a többi nagyágyú studió cuccaitól mennyire fossul össze majd magunkat... 😄
szvsz leginkább attól is függ az egész, hogy a PS5-tel hogyan tervez a SONY...
én úgy gondolom jövőre fixen jön már - leginkább az a kérdés, hogy mikor, bár én egy 2020 eleji bejelentést, és 2020 végi (október-november) launchot saccolnék, de attól később már tényleg nem tartom valószínűnek..
...habár ha az idei évet tekintjük úgy, hogy 25 éves lesz a Playstation (1994 december - japán), vagy csak jövőre (1995 szeptember - US/EU), mindkettő jó alkalom lehet egy bejelentésre vagy rilízre...
..de akár még az is lehet, hogy egy totál indokolatan és random időpontra kitűz egy nagy meetinget, mint ahogy anno a PS4 is be lett jelentve...ha már E3 konfjuk ugyebár nem lesz 😛
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.18. 22:01:16
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.01.18. 16:21:33
remélem idén kijön, bár szerintem eléggé necces... jön ugye a RAGE2 májusban, nem tudom, hogy belefér-e még őszre nekik ilyen nagyobb AAA FPS... de reméljük, hogy igen! 😛
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.18. 15:27:55
Az egész egy idegbeteg zúzás. Pedig minden adott lenne egy igazi autentikus folytatásra, mert ahogy kinéz az bombasztikus.
PSN ID.: Beegabor
hogy day1-e, azt még nemtom, de biztosan játszom majd vele 😊
gyanítom továbbra is tartják, hogy az exek így jönnek már, szal majd a TLOU2 is fixen, meg majd Death Stranding és társai ...
kíváncsi lennék, hogy kikkel fordítanak 😛
Utoljára szerkesztette: yesname, 2019.01.17. 17:36:24
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]