PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az egész egy idegbeteg zúzás. Pedig minden adott lenne egy igazi autentikus folytatásra, mert ahogy kinéz az bombasztikus.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN ID.: Beegabor
hogy day1-e, azt még nemtom, de biztosan játszom majd vele :)
gyanítom továbbra is tartják, hogy az exek így jönnek már, szal majd a TLOU2 is fixen, meg majd Death Stranding és társai ...
kíváncsi lennék, hogy kikkel fordítanak :P
Magyar felirat?
Pipa!
Utoljára szerkesztette: yesname, 2019.01.17. 17:36:24
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A B sztori végén van a vonatos menekülős rész?Annak idejéén azt sokkal inkább leszámolásnak éreztem a névadómmal :) (Prof. William) mint a alap sztoriszál végén a puffogtatást.
Szerintem pont hogy nem volt 90%-ban ugyanaz....de legyen, viszont itt még annyira se gondolom, hogy lesz eltérés majd......
A meg B story-t meg szerintem kiiktatták, úgy ahogy van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.16. 17:21:31
Tetszett hogy Leon ott parázott minden Zombi feltűnésekor. Hiába no itt még zöldfülű volt a későbbi játékokhoz képest.
A Claire - Leon szál különbözni fog? Remélem mert az eredeti RE2-ben olyan 90%-ban ugyanaz volt.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.16. 15:51:48
Most pihentem, mert szarul voltam 1 hétig kb, de amit elkezdek majd az az Onimusha lesz, nem az Odyssey
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.16. 15:22:25
Hát mire emlékeztetett?
4 dologra lehetett emlékezni, ha valakinek frissen él a játék a fejében, a főterem, nagyjából, a jobb oldali terem, az a kb L alakú, balra a nagyobb szoba ahol régen mennni kellett a licker-hez és mellette a másik, amiben a néger rendőr feküdt, a többi formában, kinézetben, ha neked beugrott éppen kb a térkép melyik régi termében vagy annélkül hogy a térképen egyeztetted volna, szerintem akkor azért elég jól megjegyezhetted a régi játékot. :D Talán még 1 van, amikor el lehet menni a demoban asszem egy könyvtárba.
PS5 II PSVR
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De hogy a Rendőrkapitányság főtermében miért nem klasszikus zenét rakták be azt azóta sem értem. Pedig nagyon adta volna magát.
mikor egy pályában van vagy 3 óra játékidő alsó hangon... :)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
de ezúton is hálám, hogy akkor megtámogattad a töröttlábbal fekvésemet a lemezzel :P
akkor ezt csak úgy itthagyom, ha már szóbajött:

amúgy RE2-n én is gondolkozom, de szerintem beadom én is :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.15. 23:01:04
Nekem is erőlködni kellett a nagy sötét folyosóknál, hogy vajon most én hol is járok legtöbbször.
Az RE2 eredetit megjelenésekor kb. 3X vittem végig :) kíváncsi leszek mire fogok emlékezni.
Niert amúgy nem folytattad, mi? :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.01.15. 21:15:21
Persze lemezesen. Az ember nem hülye. <#hehe>#hehe>
@partizan182: persze, hogy nem életszerű. Ezzel egyetértek, de jó esetben nincs is értelme kikapcsolni. Maximum kalibráció idejére. Legalább is én Q9-nél nem láttam értelmét. Persze tisztában vagyok vele, hogy más pl. edge TV-nél vagy rosszabb FALD-osoknál van értelme.
/bocs az offért
Adversus solem ne loquitor
@Yesname: annyira nem életszerû azért hogy az LDt szervizmenübôl kapcsolgassam ki-be, attól függôen h épp mit nézek (SDR:ki, HDR:be).
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2019.01.15. 07:40:56
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2019.01.14. 21:46:02
Utoljára szerkesztette: yesname, 2019.01.14. 19:40:37
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.