PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/Ve9k3IiFu88

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tikal
Ezt a videot akár az első részhez is csinálhatták volna, mert semmi újat nem láttam..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
Nézegetem ezt az új Doom Phobos-t, de ez az eredeti 1-2-höz képest 5X-re gyorsított játékmenet nem jön át.

Az egész egy idegbeteg zúzás. Pedig minden adott lenne egy igazi autentikus folytatásra, mert ahogy kinéz az bombasztikus.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
Nagyon sablon. Régiók, ellenséges bázisok, gondolom torony is lesz ami megmutatja majd a térképen a dolgokat :)

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Meglátjuk fázisban vagyok.

Rage47
nálam ez az első sony ex. ami nem érdekel igazán
mucsácsó
nekem egy nagyon picit valahogy sótlan, vagy nemtom... bár lehet előző évben a GoW-val túl magasra került a mérce :D
hogy day1-e, azt még nemtom, de biztosan játszom majd vele :)
TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/0EHspN2Btfk

//www.youtube.com/embed/2drI_iT4NUg

TDC Geronimo
Na alakulgat ez is. A 2 halasztás mindenképp jót tett neki

//www.youtube.com/embed/s_7yRpVu5n8

mucsácsó
faja :) fura lett volna, ha nem :P
gyanítom továbbra is tartják, hogy az exek így jönnek már, szal majd a TLOU2 is fixen, meg majd Death Stranding és társai ...
kíváncsi lennék, hogy kikkel fordítanak :P
Kandurex
Days...mockosz phone.,,

Kandurex
Dasy Gone

Magyar felirat?

Pipa!

yesname
Ezt írtam én is. (Igen, a Callisto és a Yesname is én vagyok. :) Csak valamiért melóhelyen az alig használt Callistoval léptem be.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2019.01.17. 17:36:24

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

darkSectorxxx
Hát a Resi 7-nél is tuti ez volt a terv.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Gondolom azért -mivel úgyis változtatnak a sztorin- azért itt is kapunk majd kielégítő végső bossharcot és lezárást a Professzor úrnak. :)
Moby
Köszi, de ez Q9-nél pont nem érdekes, ez a nonFALD-oknál lehet érdekes. Nem nekem, nekem nincs q-s samum, meg szerintem nem is lesz, a kérdezők helyzetét probáltam csak javítani. Mindenestre a tapasztalatot az ő nevükben is köszönöm, és ismét bocs az offért!

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Fúúú ez itt mindenkit nagyon érdekel ám... ide tosssszad legközelebb: Link

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Ezért volt az a True ending... :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Miért Raccon City nem helység? :)

A B sztori végén van a vonatos menekülős rész?Annak idejéén azt sokkal inkább leszámolásnak éreztem a névadómmal :) (Prof. William) mint a alap sztoriszál végén a puffogtatást.
Ulthanito
Amire te gondolsz, az a helyiség.

Kisvárda például egy helység.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
"A Claire - Leon szál különbözni fog? Remélem mert az eredeti RE2-ben olyan 90%-ban ugyanaz volt."

Szerintem pont hogy nem volt 90%-ban ugyanaz....de legyen, viszont itt még annyira se gondolom, hogy lesz eltérés majd......
A meg B story-t meg szerintem kiiktatták, úgy ahogy van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.16. 17:21:31

Ezekre pont emlékeztem. + a térképen is volt pár ismerős helység.

Tetszett hogy Leon ott parázott minden Zombi feltűnésekor. Hiába no itt még zöldfülű volt a későbbi játékokhoz képest.

A Claire - Leon szál különbözni fog? Remélem mert az eredeti RE2-ben olyan 90%-ban ugyanaz volt.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.16. 15:51:48
darkSectorxxx
Mondtam régen a véleményem a játékról és a sorozatról. :)
Most pihentem, mert szarul voltam 1 hétig kb, de amit elkezdek majd az az Onimusha lesz, nem az Odyssey
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.16. 15:22:25

darkSectorxxx
Ja a zenékről ne is beszéljünk, vicces így a semmi cserébe.

Hát mire emlékeztetett?
4 dologra lehetett emlékezni, ha valakinek frissen él a játék a fejében, a főterem, nagyjából, a jobb oldali terem, az a kb L alakú, balra a nagyobb szoba ahol régen mennni kellett a licker-hez és mellette a másik, amiben a néger rendőr feküdt, a többi formában, kinézetben, ha neked beugrott éppen kb a térkép melyik régi termében vagy annélkül hogy a térképen egyeztetted volna, szerintem akkor azért elég jól megjegyezhetted a régi játékot. :D Talán még 1 van, amikor el lehet menni a demoban asszem egy könyvtárba.

Ulthanito
Darky, te nem csapatod az Odysseyt? Pedig kiváló lópáncélokat lehet kapni ám benne! <#banplz>

PS5 II PSVR

davidka003
Nekem elég is volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nekem azért elég sok helyszín beugrott még ezalatt a fél óra alatt is. Bár a Resi 2-t annak idején 5-6 -szor minimum végigvittem. :)

De hogy a Rendőrkapitányság főtermében miért nem klasszikus zenét rakták be azt azóta sem értem. Pedig nagyon adta volna magát.
Rage47
ez olyasmi, mint mikor az új Hitmaneknél mondják emberek, hogy 6 óra alatt végigjátszottam, jó rövid, nem érte meg.
mikor egy pályában van vagy 3 óra játékidő alsó hangon... :)
Tatyla
a játék 20%-át láttad csak akkor

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex

hát...

Ugye most nem azt mondod, h a játékot az "A" befejezésnél, azaz a játék harmadánál abbahagytad és befejezettnek tekintetted?
mucsácsó
igen-igen, jól emlékszel, én voltam a bűnös :D
de ezúton is hálám, hogy akkor megtámogattad a töröttlábbal fekvésemet a lemezzel :P

akkor ezt csak úgy itthagyom, ha már szóbajött:

amúgy RE2-n én is gondolkozom, de szerintem beadom én is :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.15. 23:01:04
darkSectorxxx
Miért kéne emlékezni? amúgy semmire nem fogsz ez a rész alapján, mert ami kb hasonló területet hagytak, azok is formailag full át lettek rendezve, szerintem a karaktereken és biizonyos szituációkon kívül akkor neked más nem lesz.
Nekem is erőlködni kellett a nagy sötét folyosóknál, hogy vajon most én hol is járok legtöbbször.

Kandurex
De egyébként nekem a Nier game+ -ok amúgy se adtak volna sokat. Egy végig popsiverés elég volt. <#szeret>

Kandurex
Azt nem. Tetszett, de emlékeim szerint a mucsácsó is a seggére akart verni a főhősnőnek, és hát elvitte villámáron :)

Az RE2 eredetit megjelenésekor kb. 3X vittem végig :) kíváncsi leszek mire fogok emlékezni.

Rage47
nem fogsz csalódni
Niert amúgy nem folytattad, mi? :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.01.15. 21:15:21
Kandurex
Nyah, az általános vélemények alapján behúztam előrendelésbe a RE2 -tőt! <#finom>

Persze lemezesen. Az ember nem hülye. <#hehe>

TDC Geronimo
ki

Maga a ps4 pro-ba is ki lehet nyomni a hdr-t nem? Ha jól láttam a menüben, ha esetleg nem úgy működne vagy csak rosszabb lenne.Bár nem mindenbe látszik hatalmas különbség.

Q9FN-nél ki lehet kapcsolni és minden működik/állítható nélküle is, kivéve természetesen a Local Dimming erősségét, hiszen az ki van kapcsolva.

@partizan182: persze, hogy nem életszerű. Ezzel egyetértek, de jó esetben nincs is értelme kikapcsolni. Maximum kalibráció idejére. Legalább is én Q9-nél nem láttam értelmét. Persze tisztában vagyok vele, hogy más pl. edge TV-nél vagy rosszabb FALD-osoknál van értelme.

Moby
Én egy megoldásról tudok, a min_pwm-et kell feltolni. Azzal viszont az a gáz, hogy onnantól a user sem tudja visszábbvenni menüből a háttérpilácsot, szóval elégg tróger megoldás az. Ha van valami közvetlenebb megoldás, osszátok már meg valahol (akár itt is), biztos hasznos lenne.

/bocs az offért

Adversus solem ne loquitor

Nincs, bár a HDR támogatás megléte önmagában nem hátrány (max nem használod). 40-es IPS monitor ugyanolyan szürkés szar lesz sötétben mint a hasonló tv. Felirat vs oled: az elmúlt 3 évben összesen 2 db példát láttam bárhol ahol ez gond lett volna: az egyik a kép amit az rtingsnek küldtek, a másik valami paki család volt az AVForumson ahol bevallottan egész nap ment a tv adás dinamikus módban ezekkel a fekete keretes szuperkontrasztos feliratokkal. Én is mindent felirattal nézek (szürke vagy semi-transpanent), 2 év alatt semmi baja nem volt az előző olednek, mostaninak sem lassan egy éve.

@Yesname: annyira nem életszerû azért hogy az LDt szervizmenübôl kapcsolgassam ki-be, attól függôen h épp mit nézek (SDR:ki, HDR:be).
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2019.01.15. 07:40:56

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

yesname
Egyébként is ahogy mondtam: minek kikapcsolni? Felsőkategóriánál nincs előnye, csak hátránya. Másrészt, aki gari miatt parázik, kikapcsolja maximum gari lejárta után.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Semennyire, ha nincs köze egy esetleges hibához.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2019.01.14. 21:46:02

Konkrétan akkor nincs olyan 4k tv amiben nincs hdr? Mert ebben az árkategóriában akkor felesleges az egész.Főleg hogy én jobb szeretek filmeket is felirattal nézni pl az meg az oled kárára megy.Komolyan elgondolkodok akkor egy 4k 40"+ monitoron ami inkább alkalmasabb konzolra.Nekem nem kell 55".

Szervíz menüben turkálás mennyire üti a garanciát? Úgy tudom erősen.

yesname
Ki lehet kapcsolni nyugi. Van rá megoldás hétköznapi user számára is, de minek?
Utoljára szerkesztette: yesname, 2019.01.14. 19:40:37

Kandurex
Fald panelnél nem gond ez. Mindazonáltal igazad van. Tényleg nincs egy olyan TV aminél nincs kompromisszum, talán ilyen nem is lesz.

Tinman
Kész. Megölöm magam. Nincs normális 4k tv. Elmegyek hibernálom magam 1 évre, utána talán már lesz végre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egyik tavalyi Samun sem lehet kikapcsolni a dimminget, még azon sem ahol edge dimming sincs (7es szériák). Az jó kis egy "zónás" global dimming, egész képernyő fényerejét rángatja.