PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
ja hogy úgy.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Nem, nem érted. Ezek a TV-k nem az enyémek és nagyon remélem, hogy egy darabig nem akarják lecserélni őket.

Egyértelműbben: másnak, tőlem sokkal jelentősebb embereknek üzemeltem be párat.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.02. 15:40:32

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
És visszaviszed pár nap múlva hogy másikat akarsz vagy mi? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Úgy, hogy, megvesszük ezeket a TV-ket. A “szerencsém” annyi, hogy én állítom be őket (Pl. NAS rendszerekkel). Persze mindezt a tulajdonosoknál 😊 nem otthon...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.02. 15:36:16

darkSectorxxx
+ Kandurex

Elmondjátok a titkotokat? hogy tudtok otthon tesztelni enyni tv-t mielőtt megveszitek? 😄

Kandurex
Szép! Legalább nem vagyok egyedül a zsákpénz kidobással 😊

yesname
65-ös.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Kandurex
55 vagy 65?

darkSectorxxx
Miért van az, hogy Sony meg Microsoft szedi a lóvét a PS Plus-ra meg a Gold-ra és ennek ellenére PC-n jön le minden sokkal gyorsabban, ha töltök valamit? <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.02. 14:25:29

yesname
Nálam fordítva volt. Q9FN maradt. Bár én 1 hétig itthon teszteltem a kettőt egymás mellett. Q9FN nyert...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Kandurex
Nálam is 300-400 körül van a lélektani határ, ennyibe kerül az 55”, a felárat a 65” méret miatt kell fizetnem, ha ebben a kontextusban nézem, tulajdonképpen, rendben vagyok.

Tinman
Tök értem és érthető miért ugrottál bele és biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod, csak váltogasd a tartalmat sűrűn :-)

Az ember manapság nem 15 évre vesz tv-t, mint régen. Nagyjából 2000 óta rám is jellemző, hogy 3-5 évente kijelzőt cserélek, de volt már, hogy 2 év után váltottam. Ez a W8-as Sony, most már 4 éves, FHD-re kiváló, PC monitornak is frankó, így 2.5 méterről, de már váltanék 4k-ra, mert a PC-m bírná (8700k, 1080TI), meg a PS4-et is megnézném 4k-ban, hogy szenved itt előttem... de az árakkal komoly bajom van. Meg tudom oldani a félmillás tv-t is, de minek? Ez csak egy k. kijelző, nem egy csúcs PC. Max 300k-ig vagyok hajlandó elmenni, ha valami best buy van, akkor esetleg 350-ig és még így is 100-al megdobtam azt a határt, amennyiért hajlandó vagyok kijelzőt venni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
Egyébként mennyivel könyebb lenne, ha nem költöztem volna. A régi házamban a nappali TV elosztás miatt, tökéletesen elég lett volna az 55" méret (kb. 2-2.2m volt a nézési táv), azt megúsztam volna decemberbe, fekete macska napon, 360-ba! a B8-at. Azt annyi! Abban a pillanatban! De most ilyen 3-3.5m körül alakul...😞

Kandurex
Eeegen...., a másik befutó, ezen a kettőn variáltam, árkategóriában is egymáshoz közelednek. Mondjuk éppen a Q9 most éppen 70-80e -el hosszabb. De osztottam* szoroztam a negatív tulajdonságokkal és a Bnyóc jött ki jobban.

(*az osztás abból állt, hogy 4db 75", 3db 65" és 1db 55" Q9FN-t üzemeltem be az elmúlt két hónapban. Bnyócból csak 2db 55'" volt nálam. Szóval nem YT szagértés ment)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.02. 09:52:41

Tinman
Rémesen túlárazott. Persze relatív új techno, meg még nem állt rá kb. minden 2. gyártó, de lesz még itt durva price cut. Kivárom, a 4k kora még mindig nem jött el, amikor szenved itt minden vas még az 1080p@60 frémmel is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A Q9FN-re pl. mindent mondanék, csak retekLCD-t nem. Láttad élőben, vagy csak csípőből oltod YT "végigjátszás" alapján? :-D

Amúgy meg kedvet kaptam Ps ex.játékokhoz.
Úgy kb 1 év maradt ki kb.GoW4 mikor megjelent azt már nem játszottam.
Persze azóta megjelent ex.címekhez RDR2 párosulna+Days Gone amit már akkor is vártam!
Úgyérzem kell egy PsPro..
Jujj.Nekem fáj😄
Bár a 120hz jól hangzik(nem tudom konzolnak mit számít ez)

Biztos,hogy nagyon jó megjelenítő csak drága.
Én TV-t már nem veszek.Legjobb lenne ha konzol is támogatná 32:9-et de ott is 144hz és az még egy jóféle PC-nek is kihívás😊

650 ezer te jó ég!😊
Azért nagyon komoly lehet!!Grat hozzá!
Moby
Engem nem basztassatok, mer ritkán járok erre, meg nem is értek hozzá, de van itt több hozzáértő szaki, inkább őket 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nézd, én csak leírtam amit gondolok. Amit vettél az egy szivenbaszott jó tévé a reteklcd világban. Egy kicsi türelemmel viszont feloldhattad volna egy halom limitációját, ami a ps5-nel fontos lesz majd. De így is hatalmasat lépsz előre, ez vitathatatlan.

mucsácsó
TV-vel én mostmár megvárom a PS5-öt (vagy a kövi blekfrájdéjt) - Moby és többiek, majd lehet basztatlak titeket, ha aktuell lesz, hogy segítsetek.. 😄 én még mindig teljesen bele vagyok buzulva a jóöreg kis hűségesen szolgáló SONY W706-ba (pedig ez csak sima FHD), de PS5-höz nyilván dukál majd egy fasza.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.01. 19:39:42
Kandurex
~másfél éve megy a vergődésem, nincs tovább, mindig lesz új technó, mindig lesz jobb TV,...

mán leszarom, ....5 év múlva megveszem azt....

mucsácsó

ezt inkább csak úgy itthagyom kommentár nélkül <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota>
Moby
Azthiszem nem a megfelelő kompetenciákat tetted magadévá az oled-qled vergődés közben, innen nézve meg még érthető is a lépés, mégha indokolni nem is lehet 😊

Kandurex
Persze, beszántanak minden TV technót, mert mindjárt itt egy új kábel. Naná! Világ vége van! Mérhetetlen fájdalom lesz kihagyni a lehetséges 10k-t a 4k TV-n...

És egyébként sem 650!....csak 648 <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.01. 19:07:28

Moby
Hát nem te vagy itt a nagyonokos srác, aki nem vesz semmit digitbe, mer azzal százezreket spórol?
Na. Most nem voltál okos. A tévé jó, egy oled bármikor jó, de belevásárolni magad ennyi pénzért egy elagott teknóba, amit perceken belül lehúznak a klozeton agylágyulás. A világon semmi de semmi nem szól amellett, hogy valaki most tegyen ilyet. Addig pörögtél a témán, amíg a legnagyobb fasságba bele nem pörgetted magad. Tépénzed, tetévéd, tedolgod, én meg úgyse irogatok már ide, hát most épp kivételt tettem.

Kandurex
Akkor mesélj róla, miről fogok lemaradni?

Kandurex
Csak elszenvedek rajta valahogy <#vigyor5> rossz is nekem! <#hehe>

TDC Geronimo
Ja lol akartam is írni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Szerintem okos döntés volt berántani az utolsó hdmi2.0 szabványú oledet játékra, így a ps5 előtt egy megállóval 😄 Hatszázötvenezrér....
Kíméld meg, háromszázért átveszem karácsonykor!

mucsácsó
Én is ezt jóslom, de persze megoszlanak a vélemények...

pár hét, és kiderül... 😛
nekem is suta az egész úgy ahogy van, és nem csak technikai oldalról mondom, mert azzal még talán tudnak majd valamit kezdeni előbb-utóbb...kérdés, hogy azt ki a franc fogja kivárni 😊
TDC Geronimo
Nem. Anthem pont hogy hasonló diablohoz. Ez nem mmo. Az endgame és loot rendszer/buildek hasonlít diohoz

n000rbi
Na majd jöhet a rivjú Tőled is, gratula.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Rage47
A múltkori alpha teszt alapján én bukást jósolok.
Nincs is kedvem újra kipróbálni, random percekig tartó töltőképernyőt nézni stb. Ez nem szerverprobléma, hogy a pályán random szakaszokon tölt...
mucsácsó
júj, hát akkor simán lehet, hogy téged beránt.. 😄
félreértés ne essék, én senkit nem akartam megbántani/magamraharagítani, ez csak a személyes meglátásom volt - aztán lehet tényleg egy übermegahiper WOW-verő MMO-t kapunk (najó, azért ez túlzás <#idiota>), bármi lehet...

amúgy Diablo 3-ba én is belepumpáltam párszáz órát, sőt... de az azért tök más formula 😊

na majd márciusban jön a Path of Exile úgyis PS4-re <#idiota> ... meg majd egy 5-10 éven belül a Diablo 4 <#idiota>
Tinman
Grat! Én még tovább vergődöm... rohadtul nem vagyok meggyőzve.

orichalcos
"10-year journey, mi? 😄DD aha.. jövőre már a kutyát nem fog érdekelni."

Ez a 10 éves dolog ugyanaz lesz mint Destiny-nél. Jön majd mindig az új rész szerintem. Btw maga a játék érdekel, lévén X-en nyomott áron szerzem, ha 1-200 órát elvagyok vele, akkor már megérte. (Mondom ezt 1400 óra Destiny 2 után: 😄 )

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
Ez mire írtad?

TDC Geronimo
BFVnél már ingyenes minden. Igaz fele annyi content se fog jönni hozzá, mint a premium passos időkben

Kandurex
Némi OLED - QLED vergődés után, döntés született:

Behúztam egy 65" Bnyócat <#vigyor5>

Overwatch tökéletes példája annak, hogy a legjobban az működik, ha játszással való kozmetikai cuccok igazi pénzért is megvásárolhatóak és cserében az összes frissítés (map, karakter, játékmód, satubbi) ingyen érkezik. Az olyan játékok, mint a Battlefieldek pedig tökéletes ellenpéldák. Emlékszem, h például a 3-ban annak ellenére, h a Premium Edition volt meg, szinte csak az alap pályákon játszottam, mert a fizetős DLC pályákra alig volt játékos. Sok multis játékban a fizetős DLC-k felmorzsolódást okoznak a játékosok között.
TDC Geronimo
Nagyon nyílt kommunikációt folytatnak bionál. Egyértelműen elmondták, hogy csak kozmetikai cuccok lesznek és minden megvehető lesz ingame pénzért. Lootbox se lesz, azt veszel, amit akarsz. Nekem ez teljesen belefér, mert én egy fillért nem költök rá, cserébe ingyen kapom a contentet, mert lesz ember bőven, aki ezekért pénzt ad. Nincs ezzel semmi baj, valamiből kell bevétel, ha folyamatos supportot akarunk.

Csak sok ember meglátja hogy miktrotranzakció és már fröcsög a nyála. Anélkül 0 supportot kapnának a játékok.

Ulthanito
Nem lát? Szerinted akkor józan szamaritánus volt, amikor elkészítette az ACO-t tavaly meg az ACO-t idén?

PS5 II PSVR

AntiHero
EA-t utáljuk..globális utálat van rajtuk a mikrotranzakciók miatt.
Ez ilyen 50-50%os az Anthemnél, hogy siker vagy bukás.

Lesz pénzért vehető armor a játékban? Lesz!
Lehet felőlem..de akkor csinálják, úgy ha nem akarok fizetni azért az armoért ami tetszik, tudjam a játékban is megszerezni reális körülmények között. Ne menjen ez a játék rovására.

Destiny óta akarok egy ilyen játékot (nem csak én), igenis van erre is igény..csak mindig elszúrják az elején és belefáradnak a játékosok ebbe. Ezért nem szeretik, kételkednek az Anthembe is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
tisztességes RPGt? mint az andromeda? LÁL

Ez a bio rég nem az a bio. EA nem lát már pénzt single player játékokban. Ezek a GaaS játékok sokkal több pénzt hoznak. Én is ilyen csináltatnék, ha fejes lennék.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.01. 12:46:00

Ulthanito
"az EA nem fogja ezt is benyelni már.."

Mit, a saját parancsát? Ők kurvították el a stúdiót, az Anthem is az ő parancsukra készül tele mikrotranzakciókkal, multis okádik az egész. Ahelyett, hogy valami tisztességes RPG-t csinálhatnának, amihez értenek. Mert abból 0 darab volt ebben a genben a W+-on kívül. Jön mahd a DA4, multival (!), ami szart se érdekel, meg abban is csillió mikrotranzakció kell.

A sok fos lövöldét meg okádják, mert arra van igény...

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Biztos nem lesz bukta. Mondtam rengetegen szeretik ezt a stílust. Anthem jól néz ki, jó a "moment to moment" gameplay. Tartalmak ingyen jönnek majd hozzá. A világ érdekes és storyból már a demoban több volt, mint az egész destiny 1be lol

Sok ember tradicionális bio rpgt várt. Azoknak megértem nem tetszik, de ez sose készült annak.

AntiHero
Az Anthem-be ugyan annyi potencia van mint a Destiny-be.

Sőt! Több is. A feladat adott, endgame contentel meg folyamatos frissítésekkel kell építeni.

Az alap jó.
Gameplay jó.
Javelinek jók.
Demó semmit nem mutatott, de a stronghold küldetésre aki azt mondja szar volt...annak max az ilyen stílusú jàtékok nem tetszenek. Mert az igenis élvezetes volt. Nehézség is szépen belőve.

A freeroming küldetésekről nem beszélnék azok sablon dolgok, farmolàsra vannak.

Ez a jàték csak azon bukhat el ha nem lesz elég contentel benne..vagy ha észnélküli ugyan azt farmolós tucat "MMO" lesz.

Remélem, hogy nem lesz bukta a jàték.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.02.01. 12:36:58

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Dehogy lesz bukta. Anthemben a gameplay nagyon jó. Looter shooter és abban a kategóriában egyáltalán nem lesz rossz. Az hogy voltak szerver gondok na bumm. Első large scale teszt volt. Rengetegen szeretik ezt a stílust. Lásd destiny, diablo, MHW stb.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.01. 12:13:05

TBTPumpa
Persze, hogy lesznek, akik játszani fognak vele. PC-n az új Nvidia kártyák mellé ajándékba megkapod a játékot. Legalább ők játszani fognak vele egy darabig, ha már más nem. Nekem is onnan van meg, egy próbát megér. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.01. 11:17:38

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."