PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyértelműbben: másnak, tőlem sokkal jelentősebb embereknek üzemeltem be párat.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.02. 15:40:32
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.02. 15:36:16
Elmondjátok a titkotokat? hogy tudtok otthon tesztelni enyni tv-t mielőtt megveszitek? 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.02. 14:25:29
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az ember manapság nem 15 évre vesz tv-t, mint régen. Nagyjából 2000 óta rám is jellemző, hogy 3-5 évente kijelzőt cserélek, de volt már, hogy 2 év után váltottam. Ez a W8-as Sony, most már 4 éves, FHD-re kiváló, PC monitornak is frankó, így 2.5 méterről, de már váltanék 4k-ra, mert a PC-m bírná (8700k, 1080TI), meg a PS4-et is megnézném 4k-ban, hogy szenved itt előttem... de az árakkal komoly bajom van. Meg tudom oldani a félmillás tv-t is, de minek? Ez csak egy k. kijelző, nem egy csúcs PC. Max 300k-ig vagyok hajlandó elmenni, ha valami best buy van, akkor esetleg 350-ig és még így is 100-al megdobtam azt a határt, amennyiért hajlandó vagyok kijelzőt venni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(*az osztás abból állt, hogy 4db 75", 3db 65" és 1db 55" Q9FN-t üzemeltem be az elmúlt két hónapban. Bnyócból csak 2db 55'" volt nálam. Szóval nem YT szagértés ment)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.02. 09:52:41
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Úgy kb 1 év maradt ki kb.GoW4 mikor megjelent azt már nem játszottam.
Persze azóta megjelent ex.címekhez RDR2 párosulna+Days Gone amit már akkor is vártam!
Úgyérzem kell egy PsPro..
Bár a 120hz jól hangzik(nem tudom konzolnak mit számít ez)
Biztos,hogy nagyon jó megjelenítő csak drága.
Én TV-t már nem veszek.Legjobb lenne ha konzol is támogatná 32:9-et de ott is 144hz és az még egy jóféle PC-nek is kihívás😊
650 ezer te jó ég!😊
Azért nagyon komoly lehet!!Grat hozzá!
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.01. 19:39:42
mán leszarom, ....5 év múlva megveszem azt....
ezt inkább csak úgy itthagyom kommentár nélkül <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
És egyébként sem 650!....csak 648 <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.01. 19:07:28
Na. Most nem voltál okos. A tévé jó, egy oled bármikor jó, de belevásárolni magad ennyi pénzért egy elagott teknóba, amit perceken belül lehúznak a klozeton agylágyulás. A világon semmi de semmi nem szól amellett, hogy valaki most tegyen ilyet. Addig pörögtél a témán, amíg a legnagyobb fasságba bele nem pörgetted magad. Tépénzed, tetévéd, tedolgod, én meg úgyse irogatok már ide, hát most épp kivételt tettem.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kíméld meg, háromszázért átveszem karácsonykor!
pár hét, és kiderül... 😛
nekem is suta az egész úgy ahogy van, és nem csak technikai oldalról mondom, mert azzal még talán tudnak majd valamit kezdeni előbb-utóbb...kérdés, hogy azt ki a franc fogja kivárni 😊
Nincs is kedvem újra kipróbálni, random percekig tartó töltőképernyőt nézni stb. Ez nem szerverprobléma, hogy a pályán random szakaszokon tölt...
félreértés ne essék, én senkit nem akartam megbántani/magamraharagítani, ez csak a személyes meglátásom volt - aztán lehet tényleg egy übermegahiper WOW-verő MMO-t kapunk (najó, azért ez túlzás <#idiota>#idiota>), bármi lehet...
amúgy Diablo 3-ba én is belepumpáltam párszáz órát, sőt... de az azért tök más formula 😊
na majd márciusban jön a Path of Exile úgyis PS4-re <#idiota>#idiota> ... meg majd egy 5-10 éven belül a Diablo 4 <#idiota>#idiota>
Ez a 10 éves dolog ugyanaz lesz mint Destiny-nél. Jön majd mindig az új rész szerintem. Btw maga a játék érdekel, lévén X-en nyomott áron szerzem, ha 1-200 órát elvagyok vele, akkor már megérte. (Mondom ezt 1400 óra Destiny 2 után: 😄 )
My streams: https://beam.pro/oriic
Behúztam egy 65" Bnyócat <#vigyor5>#vigyor5>
Csak sok ember meglátja hogy miktrotranzakció és már fröcsög a nyála. Anélkül 0 supportot kapnának a játékok.
PS5 II PSVR
Ez ilyen 50-50%os az Anthemnél, hogy siker vagy bukás.
Lesz pénzért vehető armor a játékban? Lesz!
Lehet felőlem..de akkor csinálják, úgy ha nem akarok fizetni azért az armoért ami tetszik, tudjam a játékban is megszerezni reális körülmények között. Ne menjen ez a játék rovására.
Destiny óta akarok egy ilyen játékot (nem csak én), igenis van erre is igény..csak mindig elszúrják az elején és belefáradnak a játékosok ebbe. Ezért nem szeretik, kételkednek az Anthembe is.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ez a bio rég nem az a bio. EA nem lát már pénzt single player játékokban. Ezek a GaaS játékok sokkal több pénzt hoznak. Én is ilyen csináltatnék, ha fejes lennék.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.01. 12:46:00
Mit, a saját parancsát? Ők kurvították el a stúdiót, az Anthem is az ő parancsukra készül tele mikrotranzakciókkal, multis okádik az egész. Ahelyett, hogy valami tisztességes RPG-t csinálhatnának, amihez értenek. Mert abból 0 darab volt ebben a genben a W+-on kívül. Jön mahd a DA4, multival (!), ami szart se érdekel, meg abban is csillió mikrotranzakció kell.
A sok fos lövöldét meg okádják, mert arra van igény...
PS5 II PSVR
Sok ember tradicionális bio rpgt várt. Azoknak megértem nem tetszik, de ez sose készült annak.
Sőt! Több is. A feladat adott, endgame contentel meg folyamatos frissítésekkel kell építeni.
Az alap jó.
Gameplay jó.
Javelinek jók.
Demó semmit nem mutatott, de a stronghold küldetésre aki azt mondja szar volt...annak max az ilyen stílusú jàtékok nem tetszenek. Mert az igenis élvezetes volt. Nehézség is szépen belőve.
A freeroming küldetésekről nem beszélnék azok sablon dolgok, farmolàsra vannak.
Ez a jàték csak azon bukhat el ha nem lesz elég contentel benne..vagy ha észnélküli ugyan azt farmolós tucat "MMO" lesz.
Remélem, hogy nem lesz bukta a jàték.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.02.01. 12:36:58
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.01. 12:13:05
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.01. 11:17:38
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."