PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulthanito
Na, ez pont olyan játék, amit lemezesen fogok megvenni, amikor három hét múlva már 5 ezerért dobálják hardveraprón a masszív, 6 órás kampány egy seggel történő letolása után.

Aztán másnap meg eladom 4-ért, és ezerből kipipáltam. Annyit ér.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Hogy lenne büdös lerántás, amikor olcsóbban veszem a digit játékot, mint te a lemezest? <#nemtudom>

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Csodálom, hogy nem adnak a DMC V Deluxe-hoz egy csomag füves sütit, hogy el tudj lazulni a világában amit , pályának neveznek.
Egy fokkal jobb mint a régebbi DMC, mert annál kiverte a biztosítékot amikor bementem egy tv állomásra megközdeni egy óriás faszinak a fejével, aki csillámlézert hányt rám...atyaég, szégyen.

Amikor a 4.-ben pl megközdöttem egy boss-al az elején elfogott a badass hangulat, ennél (mármint a DMC-nél) meg a nyomiság érzés meg a mérhetetlen sajnálat a játék felé.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 00:15:34

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nekem mint mondtam nem fekszik ez a borult betépett stílus, ahogy a demoban az a randomgenerált igénytelen pályaszerűségeken mászkálok, az unalomba halok bele.
Az irányítás agyon van bonyolítva és kicsit sem gördülékeny, ahogy a régiek.
Nem úgy van probléma, hogy bugos vagy hibás a demo, amivel nyomtam, hanem érdektelen számomra....

Őrülök hogy vannak régi karakterek, Nero is a kardjával együtt detto a 4. rész mása...
Meg a főellenség is látványos, de aztán a többi.

Még valamiért a levegőben kombózás se megy lazán ez miatt.
Nekem gameplay ügyben még a legucsó DMC is jobban tetszett, csak ott meg a pálya meg a karakter nem.

Van erre egy gyönyörá szó...nem konzisztens számomra.... mármint a DMC
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 00:08:47

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ő, igen, mert attól nem várok semmit, csak látom hogy szipiszupi kaland túlélús mokának tünik. Kicst laszófasz szerá dolog...gondolom.
Mag a Resi és DMC-t mérem valamihez, pláne ha abból indulok ki, hogy töredéke nincs a 2 másik játékban mint a DG-ban, szerintem ha már hentelés akkor inkáb az.

Resi kis pályák, annyira nem nyitott, a DMC meg nekem igánytelen pályák, meg ezek az Arm-ok, full kényelmetlen a gameplay, irányítás, ellenfelek se szimpik...

Valamiért nekem a Days Gone, lehet tévedni fogok, de sokkal izgalmasabbnak tünik most.

Myselor
csak kiváncsiságból meg hogy jót derüljünk...mibaj a dmc V-vel?😊
TDC Geronimo
lál. Darky te szerinted RE se lett olyan jó meg a DMC se, de a days gone az day 1. Oké 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Pont a Days Gone ráér? az egyik legígéretesebb játék magyarul? 😊
Hát nem vagyunk egyformák az tuti. 😄

DMC-vel szerintem picurit váárj inkáb, szerintem nem lett annyira jó, legalábbis a demo.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 22:29:29

mucsácsó
Days Gone-ba én lehet nem ugrok bele day1, sőt...majd lesz úgyis kód rilíz utáni napokban szokás szerint gondolom 10-12k-ért, azt jó lesz úgy... 😄

de DMC5 (bár ezzel lehet várok azért reviewt előtte), Sekiro, meg Psychonauts 2 az nálam "vakon" preorder fixen.
jhah, és Dying Light 2 is, ha jön idén 😄 meg Last of Us 2, de sztem az csak jövőre..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.23. 22:25:07
darkSectorxxx
Én ezeket terveztem még amiknek tudom a dátumát:

Március 21 : Shinking City
Március 22 : Sekiro
Április 26 : Days Gone

DMC V ugye megkaptam a Resi 2 mellé arról levan a gond.... de ezt nem vettem volna meg ha ingyé nem kapom meg.

Aztán Juniusban nyáron meg majd kiderül, de addig nem kell sokmindent vásárolnom, ahogy néztem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 21:48:43

darkSectorxxx
Megnyugodtam!

Mégis csak lesz egy igazi REMAKE! 😄

darkSectorxxx
Bízom benne, de nem lesz az a részletesség, de dodge-olos játéknak meg jó lesz valszeg és elég jól is néz ki a legújabb videókon, de gumicsizmában, 2 lépés távolságot tartok azérét.

darkSectorxxx
Akkor egy jó haverom cimére meg nevére nyugodtan előrendelhetem. 😄
Nem is gondoltam hogy így boltok csak úgy küldözgetnek így kodokat előre.

TDC Geronimo
Sekirot iszonyatosan várom. Marhára tolnék már from játékot. Már majdnem leszedtem BBt meg DS3at újra.

TDC Geronimo
Nem digitálisan te... boltból. konzolokszervize, platinum stb...

darkSectorxxx
Hát nekem nem sikerült, emlékezz miért volt 2 God of War-om régen...leszedett egy kiba theme-t automatán és ezzel ugye buktam a visszamondást mert akár scak egy elemet letöltesz ps4-en azonnal bukta, én fosok, inkább szóok valakinek és felesbe veszek egy kódot.

Mindig így szoktam, egy kamu ps4 accont, beregelem az ilyen kodokat mindig és 2-en tudunk játszani, erre tökéletes.

Vagyis így csak 2 dollár 500ft. 😊

De mivel nem vagyok most fan, asszem várok egy hetet az Open beta-ra. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 21:01:14

TDC Geronimo
Kamu címre? Simán vissza lehet mondani 1 kattintással előrendeléseket. Darky ne legyél már nub 😄

darkSectorxxx
Azt megcsinálom, hogy kamu névre meg címre kérek és akkor azonnal adnak kódot? vagy digitális előrendelésre mondod? mert azzal nem akarok szopni, nem bízom benne, mert ott előre fizetni kell... 😄

Egyszer benyaltam a Resi 4-el véletlen a régit vettem meg az is 20 dollár volt, és hiába néztem be, a support nem tudta már visszafizetni....😞
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 20:53:05

TDC Geronimo
Mi macera egy előrendelésen? 1 perc kb 😄

darkSectorxxx
Jah előrendelés is jó ötlet, csak az nekem nagyobb macera, most ennyit nekem pl megér egy hétvégére.
De az ingyen osztós Give, az jó ötlet...ha tudod hol kapsz ilyet, én nem ismerek ilyen oldalakat pl. Persze így hogy egy példát írtál így oké.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 20:48:27

TDC Geronimo
venni lol. Csak az nem szerez VIP kódot, aki nem akar. Bárhol előrendelted magyar boltban küldtek kódot. Utána visszamondod azt kész, ha nem tetszik. Resetera fórumon is van giveaway. Mindenki osztogatja a friend kódját.

darkSectorxxx
Anthem VIP demo code PS4

Anthem VIP demo code Xbox

Anthem VIP demo code PC

Bár PC/Xbox-on jobban jár ha valaki EA/Origin Access-t vesz 1000ft-ért inkább, azzal is menni fog. (legalábbis így tudom)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 20:46:32

Tatyla
Egy Anthem vip barát kódért hálás lennék

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Az fasza akkor.

darkSectorxxx
Ájjj, szomorúan hallom. 😄

darkSectorxxx
Nem is ismerlek ezekután titeket. 😄

Mielőtt leírod a bicskát nem a szamurájpisztolyra értem.
Nekem teljesen mindegy hogy kék vagy zöld ruha van a karakteren,de az is ha 1 bicska 3 különböző kinézetü de ugyanazt tudja.
Voltan
Steam-en holnap éjféltől elérhető. Most azt írja a játék lapján:
This game will unlock in approximately 1 day and 4 hours

Szóval 25-én 0:00-kor már mehet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Inkább az a kérdés, hogy ki fizet ezért 3.000 Ft-tal többet? Én pl. nem 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Ebben igazad van, sőtt, szerintem ha nem lenne Elza ruha meg a szamurájok, akkor nem is játszanék a játékkal....de valszeg ezek miatt 1x ki fogom bírni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 20:06:08

Kandurex
Nem akarlak kiábrándítani, de szerintem itt te vagy az egyetlen, akit ilyesmivel meg lehet venni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Persze, megértem, de Elza már egy legenda. 😄

Amúgy hála AMD kuponnak, (DMC V, RE 2, Diviosion 2).... most "fingéhugyé"
Ezért meglesz nekem steam-en a DMC V is .... "egyelőre csak steam-re", mert ebbe még annyira sem bizom mint a RE 2-ben....

RE2-őt meg steam-est remélem igazam lesz és lesz Nvidia support hozzá, és akkor NV Now-on tudom játszani ezerrel... Meg DMC V is esélyes support-ra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 19:41:32

Tikal
A rendelet egyébként tiltja az átirányítást is, amit a Sony még megszeg, tehát ha beírom hogy store.playstation.de akkor oda kell vinnie, és nem érzékelheti hogy én amúgy Magyarországról vagyok, ezért azt a Store-t mutatja.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Legyen egy árban. Ami a szerver fenntartás költsége a digitnál, az a másiknál a disztribuciós hálózat fenntartása.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ööö abba van beleszólása, hogy nem blokkolhatja előlem a spanyol vagy német store-t, ezért is a változás gondolom EU geo-blocking rendelet
Egyébként ha felmegyek a német amazon-ra, mert ugye megtehetem, akkor ugyanazt az árat látom amit a német, és meg is vehetem ugyanannyiért, ezt a PS Store-ral nem tehetem meg, ugye.

Arról nem is beszélve, hogy a Sony bezárja rengeteg felhasználóját egy régióba, és nem engedi őket váltani, még akkor sem ha megváltozott a lakhelyük. Nonszensz.

Nem a magyar store-ról beszéltem, az még olcsó is 😊

mucsácsó
valakinek elég az dark 😄 én is csak a sima dobozost rendeltem elő azt kész 😄
de fanoknak nyilván kihagyhatatlan ajánlat, de ez mindig így volt ezekkel a deluxe változatokkal.
darkSectorxxx
Necsináld. 😄

"Ki a gyíkom akar ezekután Normál verziót? mikor 10 dollárért ...."
Én?
darkSectorxxx
Ennyi:

STANDARD pre-order:

Digital pre-order bonus:
- Deluxe Weapon: 'Samurai Edge - Chris Model'
- Deluxe Weapon: 'Samurai Edge - Jill Model'
- Resident Evil 2 Special Theme

DELUXE pre-order!!!!
-Leon Costume: 'Arklay Sheriff'
-Leon Costume: 'Noir'
-Claire Costume: 'Military'
-Claire Costume: 'Noir'
-Claire Costume: 'Elza Walker'
-Deluxe Weapon: 'Samurai Edge - Albert Model'

-'Original Ver.' Soundtrack Swap

Ki a gyíkom akar ezekután Normál verziót? mikor 10 dollárért ....

LOÁL azt hittem hogy az alapjátékhoz jár a cuccok fele és csak a másik fele Deluxe only
DE most néztem, az ÖSSZES ruha Deluxe only....
Ajánlom mindenkinek a 10 dollárt ne sajnálja ezekért.
Még szerintem utólag is lehet majd upgrade-elni
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 18:42:23

darkSectorxxx
Ott 19:00-kor vagy 18:00-kor szoktak lenni a frissítések, az időeltolódás miatt....
Akciók, aktiválás, minden....
Nem nagyon hallottam még másról, mert ott Steam régiójában 19 órás csúszás van a mienkéhez képest, nekik az az éjfél.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 18:33:43

darkSectorxxx
Amúgy egy jó van ebben, Végre játszhatunk "Elza"-val is.
Meg visszatértek a jó öreg Samuráj pengék a játékban...(RE6 és 7-ben tudtommal nem voltak benne)

Én ez miatt vettem Deluxe-ot, mert Albert Samurai Edge-je csak abban van.

Albert SE-je full ezüst, az faszán néz ki.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 18:36:08

mucsácsó
fura, hogy Steam-en csak este 😄

jaöizé, előrendeltem énis... :'D

btw, IGN.com-on updatelték a rivjút, és 8.8-ról 9.0-ra emelkedett <#idiota>
darkSectorxxx
Itt egy pöppet több content lesz elvileg mint a Resi7-ben, több átvezető stb.
Na az lesz a legnagyobb baj, ha nem, mert az azt jelenti hogy nem lesz olyan "nagy" mint régen.

Néztem amúgy a launcsokat:

PS4-en US (HU esetén asszem már 00:01-től): 25.-én 06:01-kor
Xbox HU: 25.-én 00:01-kor
Steam HU: 25.-én 19:01-kor

Legalábbis amik nekem vannak
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 18:22:39

mucsácsó
Szerintem maga az RE engine cuccai se túl nagyok, meg valszeg a textúrák se ilyen überbrutál minőségűek - a Resi7 is ilyen 20-24 GB körüli volt, múltkor kaptam le a VR miatt, nekem úgy rémlik. Szóval sztem nem kell aggasszon 😊

meg amúgy sok játék csak a lokalizáció miatt kurvanagy (bennevan 8 nyelven ugyanaz az cinematic 4K-ban, persze hogy kurvanagy lesz, plusz a szinkronok..)

Mondjuk egy Doom a megatextúrás cucc miatt lesz 60-70 giga.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.01.23. 18:20:43
darkSectorxxx
Amúgy most mai nappal megvan mind3 platformra a RE2 Deluxe. Kíváncsi leszek, hogy annak ellenére, hogy a demo nem nyűgözött le, lesz-e A meg B story legalább meg true ending mert ha nem akkor többet én Capcom játékot nem fogok venni.
Mert ma nekem azt írta egy srác neten, hogy lesz 4 story ugyanugy mint régen, ha nem igaz, akkor kiba mérges leszek...

Mondjuk aggaszt hogy 22GB csak a játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 18:08:02

darkSectorxxx
Gratula, az Anthem előjáték (fude jól hangzik. 😄) az most a hétvégétől indul? és jövő hétvége az Open?
Mert akkor befizetek EA Access-re megnézem én is.

darkSectorxxx
"hogyha esetleg tényleg nem jön ki máshogy a játék / le van akciózva, és még esetleg felesbe megveszetitek...na úgy van értelme"

igen, de amúgy sokszor meg fillérre ugyanaz. 😊

darkSectorxxx
Igen, de más árak vonatkoznak mégis, átszámítva a valuta meg gondolom adó stb....

TDC Geronimo
na anthem demo letöltve, este lekapom REt is