121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#74 Xbox one totyik-ban majd kifejtik neked gondolom.
Ez a PS4 totyik, és itt max annyi a hír, hogy ha valaki mondjuk egy japán ps4-el akar használni usa accounton egy eu régiós játékot, akkor azt valszeg megteheti day1, nem kell arra várnia hogy késik-e magyarországon a forgalmazás/onlineDRMchecking szolgáltatás vagy akármi más hülyeség -
#73 Ez így volt az eddigi összes konzollal, szóval nem értem mi a meglepetés tárgya :o -
#72 -
#71 nocomment
-
Renátó1985 #70 Első hónapokban* -
Renátó1985 #69 Legalábbis ebben az évben nem lesz... Már eldöntöttem, hogy ps4 lesz a 0day vétel, de most már nincs más választásom. Mondjuk gondoljunk csak bele vajon mennyi gép kelne el kis hazánkban az első hónapban? 50 ezer, 100 ezer? Ms pont leszarja. Elmehet a búsba! -
#68 Eheh. -
#67 Ez elég konkrétul hangzik!! :D Esküszöm sírok :'( XD -
heady #66 Nah, elorendeltem £340-ert, mar csak aludni kell ra parat :) -
#65 A mammut ujjú emberkék örülhetnek, ezen már nem fog összeérni a hüvelyk ujjuk :)
Mondjuk nekem simán átlagos kezem van, az újaim sem rövidek, mégis mikor próbáltam összeérinteni, nem tudtam ... normál fogással nem érnek össze, Nekem :) -
#64 Távolabb kerülnek a gombák az új kontrolleren
-
#63 "20 First party game coming in the first year"
Jack Tretton Gametrailers interjú -
#62 PlayStation 4 -- hands-on with The Playroom (camera/DS tech demo)
endgadget videó -
#61 Ha valaki esetleg nem olvasta!
SG Cikk:
Bemutatkozott a PS4
-
#60 Nem alázom én... HUMOR! ;) -
#59 kontroller hands on meg driveclub
-
#58 Ha ez így fog kinézni akkor is, amikor kijön, lesz itt állcsapkodás 2-3 év múlva a first party cuccoknál. -
Renátó1985 #57 A hosszabb verzió:
-
#56 Ez a szépség fél éven belül itt landol
-
Renátó1985 #55 Egyenlőre így látatlanban nekem is jobban bejön a sony nextgen konzolja 70/30 arányban a sony javán áll a mérleg, de ettől még nem érzem úgy, hogy a konkurenciát kellene aláznom. -
#54 Humoros topicból! :)
-
#53 +fav -
RYO21 #52 True Story :D
LINK -
#51 topik :D
hát, asszem 24 óra múlva nem játszhatsz, utánna mikor bekapcsolod szinkronizál egy pár dolgot és nyomhatod -
#50 Amúgy mi van akkor, ha az xboxot nem tudom naponta egyszer bekapcsolni, mert pl. nem vagyok otthon? Ennek mi a következménye? (Tudom, hogy PS topik, de érdekel) -
Én csak ezt a kinézetet nem értem... megint ezek a szögletes vonalak a divatosak? -
#48 -
#47 -
#46 -
#45 Én tervezek PS4-et venni, de remélem, hogy a dobozos PS3 játékaimat nem kell a kukába dobnom.. mert akkor még lehet várok vele egy kicsit, és nem premierkor veszem. -
#44 Reggel óta ezen röhögök annyira zseniális. -
Béka Benő #43 Útmutató a használt PS4-es játékok megosztásához :
Ennyi ! -
Béka Benő #42 Horrorjáték is jön PS4-re !
Outlast-trailer :
-
Béka Benő #41 Íme az első képek a Santa Monica studio/Sony Computer Entertainment és a Ready at Dawn studios csak PS4-re készülő közös munkájából :
The Order - 1886
-
Béka Benő #40 Íme a Destiny hivatalos PS4-es Gameplay Trailere :
-
Renátó1985 #39 Ennyi :), akkor elméletileg minden meg van a sikerhez. Ps3-nál nagyon hiányoltam ezt a funkciót. Apróságnak tűnik, de nem az. -
#38 Ilyet:
-
#37 Erősen várós! -
#36 Igen lesz, valami mono headsetet is adnak majd a masinához -
#35 lesz