121454

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Mr Manson
    Ha már van magyar regisztráció, azt át lehet váltani majd angolra? Aztán vissza magyaraa?
  • TDC Geronimo
    Természetesen ettől függ nálam is minden. Ha mégis fog menni day 1 a magyar store amit kétlek sajnos, akkor maradok azon. Ha mégse menne, akkor váltok Angolra.
  • n000rbi
    Dettó. Éveket azért csak nem fog késni. Én kivárom, hogy végre nyögjenek valami hivatalos magyarországi launch-ot, aztán attól függően vagy bepótolom a még polcon lévő és plus általi ps3 címeket, vagy fejest ugrok a nextgennybe :)
  • TDC Geronimo
    Ahogy bejött a magyar store egyből váltottam és vásároltam/használtam a mai napig. PS4nél nem fogom tudni úgy néz ki, akkor várjak x hónapot, ne adj isten éveket megint mire használhassam? Akkor inkább a kamucím.
  • Anubys
    Ja, csak éppen sokkal drágább, és egy csomó cucc nincs fent. Az árak a Live-on jók magyar accal, de az is hiányos.
  • n000rbi
    Így is van, nyomjad a kamunévvel, címmel, ezzel is csak a magyar felhasználókat segíted. Aztán meg lehet csodálkozni, hogy miért is szarnak a fejünkre. Ps3 kezdetén nem volt még választás, de most lenne.
  • TDC Geronimo
    Mióta fogadja el az Angol PS store a Magyar bankkártyákat? Most próbáltam és simán vitte. Így már nem aggódok, Magyar accot hajukra kenhetik, mert simán menni fog így első nap a store is és vásárolni is fogok tudni kártyával az angol accal, úgyhogy ez így már nem gáz.
  • benőmenő
    Kár, hogy ez volt a konferencia fénypontja :)
  • Mr Manson
    Ez azért már durva ... hogy mindenki szarik ránk.
  • TDC Geronimo
    Accom miatt gáz. Magyar accom van. PS+ előfizetés stb. Nem szeretném kukázni.
  • shaddam
  • Anubys
    Ps3-at sokan az USA-ból hoztak be, mert ott hamarabb jött ki, és ugye régiófüggetlen.
    No para, okos konzolboltosok most majd valahonnan az Eu-ból fognak hozni, max pár nap késéssel.
  • TDC Geronimo
    November 29th – Europe

Australia
    Austria
    Belgium
    Denmark
    Finland
    France
    Germany
    Ireland
    Italy
    Luxembourg
    Netherlands
    New Zealand
    Norway
    Poland
    Portugal
    Russia
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    United Kingdom

Nem vagyunk a listán rajta. Na ilyenkor mivan? Ha várni kell 2014ig fellógatom magam :D PS3 launchnál hogy volt emlékszik valaki? Gondolom ott se voltunk rajta az első rostán és ahogy tudom lehetett kapni itt is egyből.
  • TDC Geronimo
    UI videó miért nincs még kint hivatalosan?

Remélem majd lesz.
  • TDC Geronimo
    Nov 29 :/

3 hónap még :(
  • gazgoblin
    Ezt nem lehet elégszer linkelni!!!!444! :D
  • Master91
    4 sorral lentebb...
  • gazgoblin
    Gamescom 2013 Live: Watch the PlayStation Conference Today
  • TDC Geronimo
    Helyes! :)
  • Mr Manson
    Várós!
    berendeltem én is ...
  • Bogdogege
  • TDC Geronimo
    Holnap 19:00 Sony konferencia livestream

PS4 dátummal végre
  • Zozo76
    anno a ps home miatt ugy gondoltam hogy a kovetkezo generacio mar tenyleg valamilyen 3ds feluletet fog hasznalni de ahogy nezem nem sokat varialtak a hagyomanyos feluleteken egyik gepnel sem. :(
  • a.carkey
    Jáááj!
  • Thaddeus
  • Mr Manson
    PS4 kezelőfelületéről van már kép, video?

Játszanak le PS3/PS4 irt BD lemezt? (csak film) Illetve mkv-t?
  • TDC Geronimo
    5 nap és GC Sony konferencia. 20-án lesz kedden 19:00kor itteni idő szerint. Lesz livestream is. Végre megtudjuk a megjelenési dátumot is. Akárhogy nézzük max 3 hónap és itt van a gép. Nehéz lesz kivárni :(
  • The Protector
    Na az igazán jó kérdés.
  • Mr Manson
    Megjelenés előtt lesznek már olyan tesztek amin adott játékot a két nexgen konzolon meg lehet nézni?
  • Shelton
    azért mert az az amerkiai amazon, mi meg európában vagyunk.
  • Snexi
    de miért?amazonon elvileg free shipping,akkormeg? : D nézzétek el,nem értek hozzá
  • n000rbi
    Azért, mert nálunk euróban mérik ;)
  • Snexi
    miért 125 ezer itthon a ps4?amazonon 400 dollár ami átszámítva kb 90 ezer ft
  • TDC Geronimo
    9 things that are going to look amazing on ps4
  • TDC Geronimo
    Pár új infó

PS+ nem kell majd party chathez, 2000 fős lesz a friend list
  • shaddam
    Látod az ilyen logika már magas nekik. Biztos az os javára duplázzák a ramot....
  • TDC Geronimo
    Na látom a spekulációkra alapozott DF cikk már mindenhol hír lesz. 3.5 GBot sose fog enni az OS. A másik meg, hogy a 8 GBos upgrade előtt akkor mennyi ram jutott játékoknak? 0.5GB? Baromság :D

Mondjuk nem mintha 5.5 giga nem lenne elég, de a cikk attól függetlenül még ígyis baromság.
  • Thaddeus
    kevés a csakaram? :/
  • Tatyla
    2014 karácsonyán beruházok egy ilyen masinára addig kiforrja magát hardweresen meg szoftveresen is :)
  • TDC Geronimo
    PS4 preview hands on