121454
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ha már van magyar regisztráció, azt át lehet váltani majd angolra? Aztán vissza magyaraa? -
Természetesen ettől függ nálam is minden. Ha mégis fog menni day 1 a magyar store amit kétlek sajnos, akkor maradok azon. Ha mégse menne, akkor váltok Angolra. -
Dettó. Éveket azért csak nem fog késni. Én kivárom, hogy végre nyögjenek valami hivatalos magyarországi launch-ot, aztán attól függően vagy bepótolom a még polcon lévő és plus általi ps3 címeket, vagy fejest ugrok a nextgennybe :) -
Ahogy bejött a magyar store egyből váltottam és vásároltam/használtam a mai napig. PS4nél nem fogom tudni úgy néz ki, akkor várjak x hónapot, ne adj isten éveket megint mire használhassam? Akkor inkább a kamucím. -
Ja, csak éppen sokkal drágább, és egy csomó cucc nincs fent. Az árak a Live-on jók magyar accal, de az is hiányos. -
Így is van, nyomjad a kamunévvel, címmel, ezzel is csak a magyar felhasználókat segíted. Aztán meg lehet csodálkozni, hogy miért is szarnak a fejünkre. Ps3 kezdetén nem volt még választás, de most lenne. -
Mióta fogadja el az Angol PS store a Magyar bankkártyákat? Most próbáltam és simán vitte. Így már nem aggódok, Magyar accot hajukra kenhetik, mert simán menni fog így első nap a store is és vásárolni is fogok tudni kártyával az angol accal, úgyhogy ez így már nem gáz. -
Kár, hogy ez volt a konferencia fénypontja :) -
Ez azért már durva ... hogy mindenki szarik ránk. -
Accom miatt gáz. Magyar accom van. PS+ előfizetés stb. Nem szeretném kukázni. -
-
Ps3-at sokan az USA-ból hoztak be, mert ott hamarabb jött ki, és ugye régiófüggetlen.
No para, okos konzolboltosok most majd valahonnan az Eu-ból fognak hozni, max pár nap késéssel. -
November 29th – Europe
Australia
Austria
Belgium
Denmark
Finland
France
Germany
Ireland
Italy
Luxembourg
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Russia
Spain
Sweden
Switzerland
United Kingdom
Nem vagyunk a listán rajta. Na ilyenkor mivan? Ha várni kell 2014ig fellógatom magam :D PS3 launchnál hogy volt emlékszik valaki? Gondolom ott se voltunk rajta az első rostán és ahogy tudom lehetett kapni itt is egyből. -
UI videó miért nincs még kint hivatalosan?
Remélem majd lesz. -
Nov 29 :/
3 hónap még :( -
Ezt nem lehet elégszer linkelni!!!!444! :D -
4 sorral lentebb... -
Gamescom 2013 Live: Watch the PlayStation Conference Today -
Helyes! :) -
Várós!
berendeltem én is ... -
-
Holnap 19:00 Sony konferencia livestream
PS4 dátummal végre -
Zozo76 #229 anno a ps home miatt ugy gondoltam hogy a kovetkezo generacio mar tenyleg valamilyen 3ds feluletet fog hasznalni de ahogy nezem nem sokat varialtak a hagyomanyos feluleteken egyik gepnel sem. :( -
Jáááj!
-
Thaddeus #227 -
PS4 kezelőfelületéről van már kép, video?
Játszanak le PS3/PS4 irt BD lemezt? (csak film) Illetve mkv-t?
-
5 nap és GC Sony konferencia. 20-án lesz kedden 19:00kor itteni idő szerint. Lesz livestream is. Végre megtudjuk a megjelenési dátumot is. Akárhogy nézzük max 3 hónap és itt van a gép. Nehéz lesz kivárni :( -
Na az igazán jó kérdés. -
Megjelenés előtt lesznek már olyan tesztek amin adott játékot a két nexgen konzolon meg lehet nézni? -
Shelton #222 azért mert az az amerkiai amazon, mi meg európában vagyunk. -
de miért?amazonon elvileg free shipping,akkormeg? : D nézzétek el,nem értek hozzá -
Azért, mert nálunk euróban mérik ;) -
miért 125 ezer itthon a ps4?amazonon 400 dollár ami átszámítva kb 90 ezer ft -
9 things that are going to look amazing on ps4 -
Pár új infó
PS+ nem kell majd party chathez, 2000 fős lesz a friend list -
Látod az ilyen logika már magas nekik. Biztos az os javára duplázzák a ramot.... -
Na látom a spekulációkra alapozott DF cikk már mindenhol hír lesz. 3.5 GBot sose fog enni az OS. A másik meg, hogy a 8 GBos upgrade előtt akkor mennyi ram jutott játékoknak? 0.5GB? Baromság :D
Mondjuk nem mintha 5.5 giga nem lenne elég, de a cikk attól függetlenül még ígyis baromság. -
Thaddeus #214 kevés a csakaram? :/ -
2014 karácsonyán beruházok egy ilyen masinára addig kiforrja magát hardweresen meg szoftveresen is :) -
PS4 preview hands on