PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Lehet blokkolni a Zombikat?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Ja,azota mar rajottem a taktikara. Amugy meg ha keseled a fejecskejet folyamatosan akkor stunlockolodik,kb 8 keseles es pusztul.Ha nem torne el a kes azzal nyirnam ki az osszeset 😊

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Hát technikailag nem tudom felfogni mit látok a képernyőn a RE2-ben

Amit művel a játék a fényekkel, én nem értem ez hogy jöhetett ki így, ebben a formában. Nem kicsit irriláló.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Én most értem a nyalafinta 😊 mobhoz. Konkrétan odapattintottam egy fénygránátot, ledugtam a torkán a shotit és kitáraztam....igaz egyszer rámugrott, de késsel a fejében már nem fájt neki 😊

Apropó kés! Nagyon, nagyon fontos, pláne HC fokozaton, mert csak így van esélyed, hogy ne harapjanak szarrá. (amikor elkapnak L1!!)

Amúgy fasza játék, egy - kétszer azért megtudott ijeszteni. Tetszik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akkor nálam is off.Originre vegye aki akarja vagy bármi fosra Steamen kívül
darkSectorxxx
Igen, ezt zokon is vettem kicsit hogy ez Hardcore fícsör....

Kandurex
Na indul az RE.

Hardcore-on. Anno imádtam az ink ribbon mentést.

TDC Geronimo
Igen, de fos ez összes konzolon

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
legalább egy jó indok a skipre... 😄 PS4 Pro?

(hirtelen megijedtem amúgy, hogy Resi 2-ről van szó... 😄)
darkSectorxxx
Ez szomorú.

Tikal
<#wilting>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Okádék framerate meg framepacing. Esküszöm frostbite enginehez csak DICE ért. BFV csodálatosan fut 60fpsel pron 64 játékossal ez meg rángat meg szaggat és 25el ha megy. Vicc

darkSectorxxx
Ma melóztam, fáradt vagyok, elvileg azt mondjátok ugyanaz mint régen, szóval spoilerveszély nincs elvileg. <#ravasz1>

darkSectorxxx
Na pls mesélj tudni szeretném mi a hátránya a konzolosnak.

Seth
Darky! Megvan a játék 3 platformra, de Te Twitch-en nézed ahogy valaki végigjátssza, erre nem találok szavakat <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.01.25. 20:53:48

TDC Geronimo
Hát ezt az anthemet se konzolra veszem, ha veszem az is tuti.

darkSectorxxx
De ez nem +1. 😄

Kandurex
Csináltam egy kis videót. Érted már miért tetszik?

Seth
Szerintem is jópofa ez a fake 3d borító <#beka2>

darkSectorxxx
Hát ezt te sem gondolod komolyan hogy nosztalgia ez a borító, mert akkor csalodok benned.
Az ötlet mint jelző az meg no comment.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.25. 15:19:24

Kandurex
<#zavart2>

darkSectorxxx
Pfff. 😄 jah oksi, most ezen bocs de nevetek. 😊

Diginél meg környezetkímélő mert nincs csomagolás akkor az +2 szerintem. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.25. 15:04:00

darkSectorxxx
Gratula, de nem mondom hogy szép. 😄

Kandurex
Mert laza, mert ötletes, mert nosztalgikus.

Alig pár perce hozta a postás. Szerencsére munkahelyet is meg lehet adni kiszállítási címnek. 😊 Este indul a nosztalgiavonat. 😊

A tok élőben jobban néz ki. mint amilyenre számítottam. A rothadó zombi helyett lehetne rajta valami igényesebb is de ajándék lónak ne nézd a fogát. Főleg úgy hogy tegnap külön mailben tájékoztattak, hogy fémtokot sajna már nem tudnak nekem küldeni. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.25. 14:02:42
darkSectorxxx
Ez miért +1?

mucsácsó
nagy pacsi, én is abbahagytam S3-nál...
az első évad még úgy ahogy jó volt....2. évad az komplett szenvedés vagy 3x álltam neki.
3. évad fele kurvajó volt - nade azóta Ü V Ö L T V E H Á N Y Á S és a legnagyobb igénytelenségre vall szvsz, aki azt a fost nézi...
csodálom, hogy ennyi évad kellett hozzá, hogy ez leessen a népnek.. 😄
ezermilliószor igényesebb és értékesebb sorozatok vannak, mint az a túlhypeolt szar... 😄 semmi nem történik egyik részben sem abszolút, és az egészet max az viszi el a hátán, hogy jól vannak maszkírozva a zombik...de így ennyi 😊
Kongy
Már kb 3 évad óta nem követem a WD-t, mégis maradandó sérelmeket okozott nálam. Evvan.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Voltan
A titka az, hogy nem kell szart nézni 😊 Illetve finoman kell adagolni. Nem könnyű, mert manapság már a csapból is zombik másznak elő.
Sajnos tipikus esete annak, hogy a sóbiznisz pitbull módjára rácuppan egy amúgy nagyon jó, és értékes szubzsánerre (lásd marvel), és nem ereszti, amíg az utolsó centet is ki nem rázza belőle. Szomorú.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kandurex
Nézzétek már, a klasszikus megoldás, kamu 3D! 😊.

Megint egy pont a lemezes változatnak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kongy
+1

Belőlem a Walking Dead kiölt minden érdeklődést a zombis sztorik iránt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A Days Gone engem se érdekel. Pedig én szeretem a zombikat -este már viszem is a Resident Evil 2-t- de ez eddigi days videók egyszerűen semmit sem mozgattak meg bennem. Nem érzem, úgy hogy ezt meg kellene szereznem.

A sokak által messiáskánt várt nagyon MÉLY Death Strandinggel is így vagyok. Az eddigi trailerek nagyon szép vizuális maszturbációk voltak de kb semmit sem lehet tudni a játékról. ÉS az eddig kiadott kemény 15 másodperces játékmenet viszont egyáltalán nem volt meggyőző.
Ulthanito
Nekem a Days Gone lesz azon kevés exkluzívok egyike, amit teljesen kihagyok.

Engem ez a zombis szarság egyáltalán nem mozgat meg.

PS5 II PSVR

Rage47
Bekészítek egy teát, de inkább semmit. Enni nem érdemes közben, mert olyan lesz a kontroller.
darkSectorxxx
Igen 01:01-től van steam. 😄

Voltan
Nyertél bazmeg, steamen még nincs elengedve a móka.

Hopp, MOST!!! Na rajta, nézzük.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.01.25. 01:00:55

darkSectorxxx
Volt a 2 A, amikor innen indultál a kamiontól erre a boltban....
És amikor végeztél B-vel akkor a mentésből indult az ellenkező karakter B-je a másik oldalon, a porta fell....

😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.25. 00:16:51

Hogy is volt régen? Már nem rémlik tökéletesen... Szóval Volt Claire és Leon végigjátszás. Aztán volt egy Claire Leon AB és aztán a true végigjátszás?

Persze változhatnak a dolgok -mint ahogy a vonatos rész is- csak úgy értettem, hogy True Ending.

Hoppá és most nézem hogy 00.13-van szóval pár szerencsés már 13 perce játszik a Resident Evil 2-vel.

Happy Reisdent Evil day! 😊
darkSectorxxx
Nem tudni mennyire követi a cselekményt, vonat meg ilyenek. AMI 1000%

az az hogy lesz 4 mint régen, 4 menet és 1000% hogy a second run végén van egy igazi befejezés.... szóval olyan mint régen, csak maga a vonat meg a cselekmény nem biztos hogy ugyanaz lesz.

Ami negatívum, hogy allul az őrs alatt nincs ott az a rendőr, aki a special keyt adta régen. 😄
Legalábbis a normál storyban nem lehet lemenni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.25. 00:06:23

darkSectorxxx
Igen egészen pontosan, annyi eltéréssel, hogy azok a szuper cg-ktől már mérföldekkel szebb a mostani real time grafika, milliószor szebb a mostani játék ingame mint a régi cg videó. 😄

nemhogy elérte azt a minőséget, de sokkal messzebb van már technológiailag, a cg-k 1998-ban amik voltak ehhez képest egy viaszbábukkal teli ocska home videónak tünik. majd....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.25. 00:03:35

Végül is manapság sokszor már a játékmotor hozza a CGI bejátszás minőségét. Amikor anno a RE2-vel játszottam még azon ábrándoztam hogy milyen menő lenne már ha maga a játék is olyan minőségű lenne mint az akkor még szuper minőségnek számító átvezető videói. 😊 És lám a jövő már itt van. 😊

Szóval ha jól értem akkor néha a bejátszások közben is lehet cselekedni?

Valamint ha szintén lesz Claire A + Claire + B és Leon A és Leon B akkor -ha a régi játékot követik- akkor meg kellene nyílnia a Leon/Claire sztorinak ami a true endinget adja a vonatos fináléval. Remélem itt is benne lesz ez is. 😊
darkSectorxxx
Annyit korrigálok, hogy az Anthem VIP kod amit lehet venni, én 1200ft-ot írtam, nem tudom miért, de nem 1200ft, hanem 1000 csak, nem mintha annyira durva lenne, csak nem 5 dollár hanem 4 ugye, az meg haverok közt se 1200ft

darkSectorxxx
Még 1 fontos dolog, lesznek meglepő dolgok, hogy a régi cg videókba konkrétan belejátszhat majd a játékos, ezt is elkönyvelhetjök pozitivumként...
(mármint amit régen elintéztek egy cg videóval na)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 23:47:54

Általában nem szoktam de ez most különleges alkalom lesz. 😊

A Resident Evil 2 gyerekkorunk egyik nagy játéka volt. Olyan 14-15 éves koromban minden lehetséges módon végigvittem. miközben a 10 éves tesóm nézte és drukkolt. Ő is és én is remekül szórakoztunk. Faltuk a nasit, ittuk az üccsit és játszottunk. 😊

Most is ezt tervezzük. Lesz kaja, pia stb miközben közösen játszunk mint annak idején. Óh a nosztalgia. 😊
darkSectorxxx
Magyarul ugyanúgy mint 1998-ban. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 23:37:50

Voltan
Igen, az IGN bele is futott ebbe a dologba csúnyán, van is róla egy videó egy általam kedvelt emberkétől (spoiler és gameplay footage free)
ehune

A lényeg, hogy a sztorit el lehet kezdeni bármely karakterrel, és az hasonló lesz - értsd, ha nem viszed végig, és menet közben new game, akkor kb. ugyanaz lesz a sztori. Viszont ha az egyikkel végigviszed, és utána mész át a következő karakterre, akkor erősen árnyalódik a második végigjátszás, akkor jön ki az igazi kettőssége a két karakternek. Plusz még az egyéb módok, és lehetőségek, szóval tartalom miatt nem kell aggódni.

darkSectorxxx
Spoilert a világért se írnék...

Spoilermentesen:

- változnak a bejárható területek
- feladványok itemek variálodnak, esetleg változnak
- átvezetők történések is
- az ending is más lesz

Eleve a 2 karakternek más az alap new game, és mivel a SR-ban variálódik minden, stb, ott is eltér még a 2 karakter is egymástól, ezért a 4 féle story úgymond.
Pont ahogy régen....
magyarul ebben hálisten hozza a régit, 4x végig kell játszani, hogy 100%.ban láss mindent.

Mondjuk ez jó hír hogy ebben megmaradt a régi koncepció...
Ezért kapják a piros pontot.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.24. 23:22:10

TDC Geronimo
Spoiler nélkül, mert én nem toltam az eredetit. Változik valami lényeges dolog a második nekifutásnál vagy szinte ugyanaz az egész?

darkSectorxxx
RE2:

A régi B stoy-k most Second Run néven vannak a menüben.... és az adja meg a True Ending-eket....

Tikal
öö semmivel 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''