Train Fever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És akkor ezek szerint a szántóföldek csak díszek lesznek?

Pozitív. Szóval most akkor lássuk, hogy mindez tényleg mûködik-e, nagy léptékben is 😊
új információkat adtak ki ma a készítõk: www.train-fever.com/

nekem is kevésnek tûnik. Olyan mintha az egész annyi lenne, hogy tologatod a vonatokat, amik valamennyi pénzt hoznak, és abból újabb vonatokat veszel. Elméletileg vágányrendszert lehet csinálni, csak nem lesz értelme, mert maguk az állomások elõregyártottak, máshova meg hova csinálj vágányrendszert illetve eléggé egy vonal-egy vonat léptékûnek tûnik a dolog, szóval nagyon elágazást sem kell tervezni. Nem értem miért nem lehet egyszer egy olyan játékot csinálni, amiben az állomás alapvetõen egy telek, amit monjuk a város telkeibõl kell felvásárolni, aztán nyitni neki bejáratokat, és egy álomásépítõvel meg a vágányokkal berendezni. Építeni rá fûtõházat, peront, aluljárót, meg amit el lehet képzelni.

Én se nagyon!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nohab
Én sem beszéltem az elõrendelésrõl. 😊 Örülök, hogy nincs is itt pre-order dlc.
Viszont amit én eddig láttam a játékból, az kevés egy elõrendeléshez... majd ha olyasmi játékmechanikákat bemutatnak, ami a TTD-t naggyá tette, akkor. Elõbb nem.
Komplex vágány rendszerek, menetrendek, kombinált áruszállítás, feldolgozás, ellátott városok fejlõdése... és persze mindezt úgy, hogy nem kezd el lagolni 100 vonattól...
Nohab
Jó elõjel, hogy az EVM forgalmazza az Astragon termékeit.
Nohab
Posted on October 21, 2013

"Astragon is a German publisher focused on simulation games which will handle retail distribution of Train Fever in Germany, Austria, Luxembourg and Switzerland."

"Retail sales in non-German speaking countries may be announced at a later point in time."
akkor az megint nagyon fasza lesz. Egyáltalán nem szeretem a neten vásárolható játékokat.

Hecker007
Szerintem utóbbi lesz, nem divat már a lemezes kiadás, inkább csak a nagy kiadóknál.

A kérdésem még él. Kiadják ezt lemezen, vagy csak neten lehet majd megvenni?

Nohab
Ezzel most én is így vagyok. Nem árt a vásárlással jelezni az igényinket. Ha minden jól megy, akkor a multi sem elképzelhetetlen megfelelõ eladási adatok mellett.
KiruHoshino
Már nagyon régóta vágyok egy ilyen játékra. Utoljára a Railroad Tycoon 3 tetszett csak ennyire. Én biztosan megveszem.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

jaj, hogy mindig belekotyogsz<#ejnye1><#csodalk>

Wirágboltban<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

és egyébként hol lehet majd megvenni?

Faterx
Gondolom arról, hogy a megjelenítéstõl számítva mennyiért tudod majd megvenni.
Most mirõl beszéltek? Nekem semmi nem jött le abból a sok értelmetlen jelbõl, meg a sehov nem mutató linkekbõl.

Nohab
8. és a 14. hét közöttig lesz 25 euró.
Ezt most nem értem. 8 eur 14 hét? Vagy mi?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Nohab
Ja, ja :

Amúgy euro akar lenni az a valami.
Hecker007
Dollár/Euró jel nélkül próbáld, sajnos azok ilyen gyönyörûséges hibákat produkálnak 😞

Nohab
Mid-price (8...14 weeks): €25, Low-price (12...20 weeks): €15, Budget (20...40 weeks): €10
Nohab
"pricing strategy

Mid-price (8–14 weeks): €25, Low-price (12–20 weeks): €15, Budget (20–40 weeks): €10"
az amerikaira mondtam hogy a piacszerzési stratégia miatt van. Az amerikai vonatok nagyon bénák. Egyedül azt art deco stílusú korszakát szeretem. Ezenkívül én mint vonatos egyszerûen nem kapom meg azt az élményt egy amerikai vonat vagy vasúti összkép láttán, amitõl bezsongok. Nincs lenyõgözõen összetett rendszere és eleganciája sem. (ez utóbbi az angol vasútból is hiányzik) Egyébként ha én vonatos játékot csinálnék, akkor én is svájccal operálnék, mert ott egyrészt elõfordul a kontinens legtöbb nevezetes vonata, miután a DB és az SNCF is átjár Svájcba, másrészt valószínûleg mindenenféle mûtárgytípus létezik, amit valaha vasúton építettek, harmadrészt van keskeny nyomközû meg fogaskerekû vasút is. A másik jelöltem a japán lenne, mert nagyjából ugyanaz van meg mint svájcban, csak az európai vonatok helyett értelemszerûen a nagyon egyedi japán vonatokkal.

Nohab
Nem volt egyértelmû, hogy a zárójeles rész hova tartozik. Elõször úgy gondoltam, hogy csak az USA-hoz, de másodszori olvasatra már más jön ki.

Egyrészt a játékkészítõk svájciak, ezért nem meglepõ a német és svájci eszközök megléte. A jelzõk is a svájci alapján készültek el.

Ahogy lent említettem a többi ország meg azért szerepel leggyakrabban, mert azok a jármûvek legismertebbek. Nem feltétlen "nyalás" miatt.
nem értem, hogy mi a ritka nagy baromság.

Nohab
Mivel azok a legismertebbek? Az USA mozdonyok meg csak azért kerülnek bele, mert a jenkik csinálják? Már ne haragudj, de ez ritka nagy baromság...

Különben is: "In any case, we plan to support modding (adding user-created vehicles)"
ha vonatos játékot csinálsz, akkor úgyis csak az alábbiak tudnak szóba jönni:
Anglia, Svájc, Németország, Japán, USA (ez nyilván sak nyalás a legnagyobb piac felé)<#nemtudom>

Nohab
nekem az nem tetszik, hogy megint nincsenek támfalak, hanem a terep alakul át, és a támfalak helyén így sziklafalak vannak. Szerintem ez eddig az összes ilyen jellegû terepátalakítást minden játékban elcseszte.

Nohab
A hidak elhelyezése nem automatikus, szóval ha akarja az ember, akkor lemegy az út 😊
akyyy
második képen minek olyan híd? menjen csak le az út le.

de a sínes képre elélveztem <#zavart1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nohab
Nohab
November eleji hír.

Lényeges infók:

- gyakrabban fog megjelenni hír a hivatalos honlapon
- 256 km2-es pályák lesznek
- 1 m2 pontossággal van kidolgozva a terep
- van random pályagenerálás

a cikkben vannak még képek

Currently we are working on the development of Train Fever with full commitment. We are making big steps forward. Our plan is to release the game in Q2 2014.

hopsz nem ide...😄
1976 Ferrari 312 T2
akyyy
na? van valami hir?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

igen, mindig ugyanazt csinálják meg. Egyébként ezt az agyament depó-hülyeséget olyan rendületlenül leköveti mindegyik hogy elképesztõ, pedig ez egyedül a TTD-ben nézett ki jól, vagy legalábbis én ott tartottam utoljára humorosnak. Többek között rohadtul idegesítõvé teszi a szerelvények megváltoztatását, hogy egyesével kell vele szórakozni . Ennek ellenére érdekes módon még azokban a játékokban is depó van, ahol nincs depó pl Locomotion, CiM.

Nohab
Lehetne ezt még sorolni: tolatós menetek, rendezõpályaudvarok, nyomtávváltás, stb. Nem csak a gépek hibásodnának meg, hanem a pálya is.

Rengeteg lehetõség van a témában, de mindig csak a felszínt karcolgatják.
Egyébként szerintem jobb lenne úgy megcsinálni egyszer, hogy nem a depóból jön ki a megbonthatatlan vonat, hanem lehet csinálni szerelvényeket vonalakra, és hozzárendelni mozdonyokat állomásokhoz (kijelölt telephely),és az indítandó vonatra egyszerûen ráállna egy mozdony. Ezen kívül jó lenne, ha az állomások szabadon alakíthatóak lennének.

Júj, ez nagyon jónak tûnik. Hasonlíta CiM 1-re, de nem kockás és nagy országunk lesz

Faterx
Ja, én is most olvastam.
A másik várandósom a Banished is csak szerintem max év végén lesz
Kár, hogy még majdnem 1 év a megjelenésig...

Faterx
Nem különösebben kedvelem az ilyen játékokat, de régen is volt egy hasonló kedvenc meg a videó alapján ez is tök jónak tûnik
Vonat szimulátor Cry-engine-al, az mán tuti lenne <#mf1>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"