Urban Games: Train Fever
-
Elmegy egy vonat A-ból B-be. Ez legyen az 1. vonal. Elmegy egy vonat A-ból C-be. Megáll B-be is. Ez legyen a 2. vonal.
Azok az utasok akik a-ból b-be mennek, nem fognak a 2. vonalra felszálni, hanem mennek az 1-essel. ha megszüntetem, és csak a 2. vonal lesz nem lesz több az utasom. és ez az amit nem értek. jó, nyilván jobb ez a vonal, mert mire a 2. vonal megjárja a C-t és visszaindul A-ba, addig kétszer megjárnák az utasok az 1. vonallal...
csinálhatnék akkor a 2. vonalra 2-3 járatot is, de nem fogak megjelenni az utasok és csak a pénzt viszi...
Ezért is csináltam azt most, hogy 2 vágányú állomás, és elmegy egy vonat A-ból B-be, aztán a másik vonat meg B-ból C-be. aztán összekötöttem őket, meg dupla vágányositottam (direkt úgy építettem először, hogy lehessen majd ilyet csinálni), és mikor a BC vonat jön nem fog bemenni a 2.. vágányra az állomáson ha épp bentáll az AB vonat, hanem megáll a lámpánál előtte jobb esetben... pedig simán átmenehtne az állomás előtti váltomnál hogy bemenjnen a 2. vágányra.. persze ez a játék hibája, de én erre építettem a tervezést, de tudom, nem fog oda menni. és ez igy vicc...
várom egy következő javításig, aztán hátha lesz valami.