1506
Urban Games: Train Fever
-
#186 A 3DM verzióban is működik. -
#185 De legalább működik a mentés... -
Borg #184 Amiben ugyanaz a régi build van... -
#183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ncore-on van codex verzió, rendben működik -
Austin Bailey #182 ezzel a kínai verzióval az a gond, hogy nem lehet vele menteni. Ha kilépsz eltűnnek a mentéseid :(
Egyébként nekem tetszik a játék, még egy kicsit nyüstölöm, aztán valószínűleg megveszem
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.09.05. 16:12:31 -
Austin Bailey #181 igen, de én nem tudok rákattintani a nyílra -
#180 Amikor szerkeszted a sínpályát, akkor a végén van elfogadás és elvetés gomb, és mellette van elvileg két nyíl, hogy emeled, vagy süllyeszted a pályát. A hídat és alagutat automatikusan teszi le, ha azt érzékeli, hogy kell.
Ha jól emlékszem, a legutolsó patch 100 mega körüli volt. De hogy mi került bele, az rejtély, játékban nem lett új feature.
Utoljára szerkesztette: Vándorr, 2014.09.05. 15:35:15 -
#179 4221 -
#178 Na ez a játék rettenet :D Fél óra után a hajam tépem :D -
sanyicks #177 4215-ös buildet ír a jobb alsó sarokban. Eredeti hánynál tart? -
#176 akinek megvan, és magyar, feltölthetné valahova a res/strings hu mappát :) -
Austin Bailey #175 jóde hogy kell femeleni vagy lessülyeszteni az utat/vasutat, hogy híd meg alagút legyen belőle? -
Z33noo #174 100%-ig biztos vagyok benne hogy a kínai virágboltos verzió nem a legújabb peccsel van szerelve, szóval amit kiadnak abban ezek a bugok közül már sokat javítanak (vagy nem, de az tuti) -
Austin Bailey #173 hogy kell hidat építeni a játékban? -
#172 Jó lenne ha lehetne a már lerakott vasutálómást fejleszteni és ne kelljen folyton lerombolni ha nagyobbat vagy több vágányt szeretnénk. És lehet még egy kamera opció is amivel a kijelölt fuvart követni tudnánk. :)
Biztos vagyok benne, hogy lesznek még update-ek. Remélem lesz bennük hasonló is. -
sanyicks #171 Letöltöttem a virágboltit (mert a rome 2 TW-nél megfogadtam hogy soha többé nem veszek játékot kipróbálás nélkül, akármennyire jónak tűnik), és hát jól tettem. Ezen még sokat kell dolgozniuk.
Olyan nevetséges bugok vannak benne, mint pl, ha mentem a játékot, beragad a billentyű bemenet a mentés névadásához, akkor is ha már nem is látszik az az ablak. Ezután WASD-vel nem lehet mozogni, és a mentés ablakot megnyitva látod hogy ott vannak a WASD nyomások a szövegdobozban :DD
A vonat útvonalkeresése egyáltalán nem dinamikus (ellentétben az OpenTTD-vel), viszont a jelzők ugyanolyan buták mint az OpenTTD-ben( csak1 blokknyira "látnak"), szóval 1 vágányú kitérős vasútvonal kilőve, de az állomási vágányok hatékony használata is.
Szóval egyelőre csak a közúti dolgokat lehet rendesen használni...
Dinamikus útvonalkeresséssel OpenTTD szint meglenne, de nem ártana az sem ha ehhez még kapna egy patthelyzet elkerülő algoritmust.
A jelzők modelljei pedig 1 irányúak, még is 2 irányba működnek, és nincsenek animálva sem, legalább is az alakjelzők nem.
Utoljára szerkesztette: sanyicks, 2014.09.04. 18:15:26 -
#170 Szerintem mielőtt bárki is vakon beruházna rá találtam egy virágbolti verziót.
Ne harapjátok le érte a fejem. :) -
#169 Steam elővétel, de a CDG-nál olcsóbb -
nono28 #168 Itt most 3990-ért megvehető!
http://cdgalaxis.hu/PC/21740/train-fever.html
Utoljára szerkesztette: nono28, 2014.09.04. 11:39:01 -
#167 hol vetted meg? -
#166 Na nekem lejött 10min. alatt, semmi cició, és legnagyobb megdöbbenésemre teljesen magyar nyelvű!
-
#165 Ezt az új patch után mondod? Amúgy egyetértek, én sem adnék ki érte ennyi pénzt. -
#164 7000Ftért még kellene fejlődnie a játéknak. Legalább egy normális jelző rendszer..
Szerintem egy magyar pénztárcához mérve ez így kevés...
-
Austin Bailey #163 szerintem is. -
Borg #162 Pedig szerintem de... -
#161 4 éve várom ezt a játékot ás biztos vagyok benne hogy akkorát nem fogok csalódni mint a SimCity-ben... -
#160 Ahogy én értelmeztem az a követési idő, gyakoriság.
Azt nem tudom miért percekben adja meg. Esetleg az valami valós időre vetített érték lenne, hogy legyen valami
képed arról, hogy a való életben az milyen gyakori lenne.
Illetve ez is meghatározza, hogy a Te járműveidet használják az emberek/termékek, vagy elindulnak a saját lábukon
Utoljára szerkesztette: Vándorr, 2014.09.03. 09:02:31 -
xmute #159 Hello, egy kérdésem lenne...
A Manage lines ablakban a Frequency oszlop mit jelöl, ill. a benne lévő idők, meg, hogy mitől függ, hogy pl. 3 min. vagy csak 46 sec az idő?!
Köszi a választ!
-
#158 Nem érzékeltem sok újdonságot, de az a pár ablak amit feloldottak (jármű és vonal infók), az jó lett. Játszottam este pár órát
új mapon 1912-től kezdve (az első teherautó megjelenési ideje)
http://www.twitch.tv/vandorr/b/564229856
-
Austin Bailey #157 a locomotion is egész jó, ha sok útközbeni pontot adsz meg. Ott két probléma van. Az egyik hogy a vonat beleáll a váltókörzetbe akkor is, ha nincs szabad kimenet, a másik hogy a váltókörzetben egyszerre csak egy vonat mehet, akkor is ha több vágányút van. Kár hogy nincs Open Locomotion. Én szeretem azt a játékot. -
Austin Bailey #156 1, nem csak te linkelted, hanem Vándor streamjén is volt
2, tisztában vagyok vele, hogy te is linkelted. -
Borg #155 Akkor a játékért adunk max 10 eurót, a többit meg majd a moddereknek.
Remélem a fejlesztő is így gondolta.... -
#154 Ami most van az OpenTTD-ben, az nekem tetszik. Simán lehet egy váltókörzetben 2-3 vonat is, amik egymás akadályozása nélkül haladnak át a váltókörzeten. Igaz a vonatok a számukra lehető legjobb vágányutat választják ki, és nem a rendszernek a legjobbat, de szerintem ez közel sem annyira súlyos probléma. Ott még a prioritásokkal lehetne dobni a dolgokon.
De ami a Chris Sawyer Locomotionban van... Na az a katasztrófa.
Itt valami olyasmire számítok, hogy kiválasztod a vágányokat amiket használhat. A szerelvény majd ezek közül fog választani. Egyszerűen meg lehetne csinálni a vágányspecializációt így. Jópofa kis állomásokat lehetne összehozni ezzel a módszerrel. -
sanyicks #153 A dinamikus útvonalkeresést rohadt nehéz úgy megcsinálni hogy reálisan működjön, és ne szlalomozzanak egymás előtt a vonatok néha mint ahogy az OpenTTD 1 blokknyi előrelátásával. -
#152 Jelzőzött volt a vonalad? A jelzők csak egy irányba engedték a vonatokat? Talán mégis van valami dinamikus "útkereső" a játékban, amik csak a többi jelző megjelenésével fog előtérbe kerülni. -
#151 Miért? Szerinted mikor kellett leadni az anyagot, sokszorosítani és becsomagolni? Megsúgom: esélyük sincs a holnapi patch tapasztalatait a 1.0-ás verzióba felhasználni. A kiadás után lesz egy két javítás, majd onnantól a moddereken fog múlni a játék sorsa.
Igen tudok róla, hogy így működik az útvonalválasztás. Én linkeltem a videót...
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2014.09.01. 12:26:40 -
#150 Nwm tudom, hogy bug volt-e vagy sem, de nekem ment már jelöléssel szembe vonat több vágányos megoldásnál. -
Austin Bailey #149 Szerintem igazán eltekinthetnél tőle, hogy mikor pachelik, ha már összesen öt ember csinálja, Nekem inkább az a bajom, hogy nem valószínű, hogy a vonatok fognak tudni használni több vágányutat is, mert újtkijelölős a rendzser, és csak pontokat kell megadni, hogy azokat érintse. -
#148 Mondjuk nem semmi, hogy még most is megy a teszt ezerrel. Csütörtökön fog megjelenni. -
#147 Úgy tudom azt ígérték, hogy lesz többféle jelző, mint OTTDben. Előjelzők is. Azok kellenek az ilyen elkerülésére.
Amúgy 2 update van még a kiadásig. Az első épp ebben a percben jött le (40mega), a másik kedd délutánra várható.
Az nem derült ki, hogy mi kerül bele pontosan.
Utoljára szerkesztette: Vándorr, 2014.08.31. 18:08:34