Train Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"After long and intensive development, we are very happy to announce that we are ready to run a closed beta test between July 14 and July 24."
Nem tudom mért zavarodtam össze...
bárki jelentkezhet?
jó lenne bekerülni :S
Bétához a gépigény:
Graphics card: Nvidia GeForce 8800 or ATI Radeon HD 5670 with at least 512 MB VRAM
CPU: Intel Core 2 Duo, 2 GB RAM
System: Windows XP, Vista, 7 or 8
Mouse: Mouse with wheel
link
(Mondjuk én évekkel ezelõtt is jártam a fejlesztõ oldalán, azóta várom)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok újdonságot nem lehet belõle megtudni. Ez inkább a modellezéshez valamelyest értõknek szól.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
+ Nagyon komplex az editor, megfelelõ adatok birtokában nem nehéz lemodellezni egy valós pályát, vagy valós terepen futó pályát.
+ Részletes modellek, jó grafika, egész jó realitás.
+ Kedvezõ gépigény
+ Ívtúlemelés
- Jóformán nincsen magyar jármû.
A Trainz Simulator 2013
+ Nagyon egyszerû a pályaépítés, de a valós pálya építése nehezebb.
+ Tele van magyar jármûvel (még több a neten), valamint az alapjátékhoz hozzátartozik Nyíregyháza-Debrecen vasútvonal.
+ Realitásban jobb, mint a Train simulator 2014
+ Multiplayer (csak eredetivel megy)
+ A lerakott üzemek mûködnek.
- Baromi nagy gépigény
Illetve a Train simulátor, és a Zusi is tartalmaz valamilyen szinten pályaépítõt.
Ennél pörgõsebb train sim topikot nem találtam. Az lenne a kérésem, hogy tudnátok-e olyan vonat szimulátort javasolni, amiben van pályaszerkesztõ, és tetszõleges külsõ kameraállással lehet nézni a szerelvényt menet közben.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A: No. Vehicles automatically distribute in order to achieve equal distances in-between. They automatically wait at stations if the vehicle in front is too close.
Q: Are there only four raw materials and one goods type at release?
A: We understand that many of you would like to see more raw materials and goods. This why we try to keep the implementation as generic and open as possible. As a consequence, it should be possible to add more transport items to the game later (e.g. with a DLC, and it might also be possible with modding).