1506
Urban Games: Train Fever
-
Desert #506 Köszi a hasznos tippeket! -
Austin Bailey #505 inkább csak 6 ház. A 8 már kicsit sok. -
Austin Bailey #504 1, körjáratot kell csinálni, mégpedig olyan módon, hogy a forgalom a lakóterületről az ipar felé menjen, és a kettő között legyen a vasútállomás. A megállókat nem szabad nagyon sűrűn tenni, kb 6-8 épületnyi távolságra és keresztezdés közelébe.
2, Ha a körforgalomba nem vonható be egy városrész (vagyis a város már terjeszkedik), akkor olyan vonalat kell építeni, ami gyár-vasútállomás-lakóterület irányt (vagyis a visszafelét levedi, és közben érinti a kihagyott terüelteket.
3, minél inkább új és gyors járművek jönnek, annál inkább arra kell törekedni, hogy a legkevesebb kanyar legyen az útvonalban. Ehhez át kell építeni a város útjait, ami nagyobb város esetén milliókba kerülhet a bontások miatt, ezért érdemes már az elején tervezni, és eszerint átszabni a belső utcákat, illetve a kívánt tejeszkedési irányokba kifelé vezetni utakat
Sokan ott rontják el, hogy túl kanyargósak az útvonalak, emiatt a járművek nem gyorsabbak attól hogy újabbak, csak többe kerülnek, így ugyanannyi kell, min a régiból. Nálam a tömegközlekedés nagyrészt nyereséges. Vannak vonalak, amiket városfejlesztésre használok, és azok nem. Van olyan vonalam, aminek 200-300K nyeresége van és 1943-ban vagyok. -
Desert #503 legalább az üzemi költséget termelje ki, nem abból lesz a vagyon -
Borg #502 Nem lehet... vagyis csak nagyon nehezen. Tömegközlekedést eleve csak a legnagyobb városokba érdemes tenni, és ott is csak kevés megállóval.
Nekem egyetlen egy város van aminek nyereséges tömegközlekedése van, a legnagyobbé. A közepében ott a nagy vasútállomás kombinálva villamosmegállóval, és a villamosok olyan útvonalon közlekednek, hogy városszéli megállókból oda hordják be az utast a központba.
A későbbiekben még tetézi a bajt, ha van közúti összeköttetés a városok között, mert ilyenkor a város széleiről egyszerűen autóval kelnek útra az utasok, ahelyett, hogy bevillamosoznának a pályaudvarra, majd onnan vonattal. Szóval ezért is erősen ajánlott a városok közötti utat megszakítani ;) -
Desert #501 egy kis segítség kellene, városi tömegközlekedést hogyan lehet nyereségessé tenni?
ahogy haladok az időben és jönnek az újabbnál újabb járművek melyek ára, üzemi költsége egyre magasabb, az emberek inkább gyalog mennek, hiába változtatok útvonalat fedem le szinte az egész várost, csak ráfizetés az egész, lóvasúttal csak nem maradhatok örökre
Utoljára szerkesztette: Desert, 2014.10.12. 12:18:11 -
Borg #500 havas mod -
Neoka01 #499 Hol készül a kép? -
Z33noo #498 Vagy meghivhatsz rá :) -
#497 Jól betették a daruszimulátor meg az Ütvefúró Tycoon közé -
#496 Akkor egy indok a hazajövetelre :)
-
bfeheer #495 én a rákoskeresztúri teszkóban szereztem meg. -
Neoka01 #494 Én ma reggel voltam a budaörsi hiper szuper "máket" tescoban, de ott sincs.
Elárulnátok melyikben láttátok? -
Z33noo #493 Csekkoltam, a Trafalgar téri teszkóban nem árulják a játékot :) -
#492 Aha, ez lehet a baj :)
Mindegy úgy is terveztem a megvételt, majd szombaton elballagok a tescoba. -
Borg #491 Semelyik másik releasre nem jelzett trójait, csak erre. A nod amúgy se nagyon szokott fals riasztásokat adni...
Amúgy én tervezem megvenni a steameset, úgy 2 patch múlva kb. De a mentésemet nem szívesen buknám... -
bfeheer #490 A teszkó tuti, mert tegnap ott vettem 3199 forintért (megjegyezés: a rákoskeresztúri teszkó, de szerintem, akkor az összes többiben is ennyi). -
#489 Srácok :) a virágbolti verzióval kínlódóknak még egyszer kiemelném :)
"MM-ben ~ 4e HUF, a Tescoban pedig 3199 forint a Train Fever.".. ha utóbbi is pontos infó akkor ez nem pénz érte, haladjatok oszt vegyétek :D kevesebbet kell taknyolni vele, mint a virágföldessel :) -
Desert #488 azért volt üres, mert máshol keresi a mentett állást a játék
a 3DM verzió a telepített játék könyvtárába ment míg a codex a c meghajtóra -
#487 Fogalmam sincs, nekem minden a helyén volt. Este betöltöttem egy mentést, futott rendesen, csak sokáig töltött. -
#486 Nekem konkrétan üres volt a játékon belül a kis ablakocska, ahol a mentett állásokat listázza. Visszatettem a régit. Gondolom ha az eredeti verziót patchelném, akkor átalakítja a mentett file-okat az új verzió tömörebb formájára. -
#485 Kiszedtem belőle a crack-et ami nem kell, hátha jobb, de nem tudom mi okozhatja, nekem nem jelzett semmit. -
sanyicks #484 a vírusirtók általában csak a txt fájlokra nem jeleznek trójait :) -
#483 Nekem gond nélkül futnak a mentések, csak iszonyat sokáig töltötte be őket. -
#482 nem, mert ettől a verziótól compressed a mentés. -
#481 Valamint nem kompatibilis a mentésekkel... -
Borg #480 Nekem erre a nod trójait jelez... -
#479 -
bfeheer #478 köszönöm! este ki is próbálom. -
Desert #477 2: kihúzod az utat ahova szeretnél felüljárót és az "M" billentyűvel emeli a közepénél vagy darabokban rakod ki ahogy neked jobban tetszik, emelve az útszintet
az "N" billentyűvel meg süllyeszti, így alagutat lehet csinálni bár az sokkal drágább -
bfeheer #476 A Tescoban pedig 3199 forint a Train Fever. -
bfeheer #475 két kérdésem lenne:
1. miért nincs nálam buszsáv? hiába választom ki útépítésnél, nem jelenik meg és az autók ugyanúgy lavíroznak a külső sávban feltartva a buszokat, villamosokat.
2. hogyan lehet ilyen közúti felüljárót építeni? nekem sehogy sem sikerül és rengetegszer szívok vele.
-
Nordzso18 #474 Igen, működnek rendesen. -
Borg #473 Törtből vajon át lehet tenni a mentést a steamesbe? -
#472 Azt hiszem én is elugrom hamarosan egy MM-be megvenni. 4k huf nem egy nagy szám és szerintem annyit bőven megér. -
#471 Lejjebb már írták: MM ~4000 HUF. Steamon aktiválod aztán pá :) amúgy az eredeti 24 EUR-t is megéri már.
Sokat javult a stabilitás és a következő patchban tovább javítják a teljesítményt. Bár nagyon lájtosan kommunikálnak a devek, de további lehetőségek lesznek a modolásra, több dolog kikerül a lua scriptekbe, ami nagyon faszányos lenne már. Nagyon hamar el fog jutni a játék egy olyan szintre, ahol már azt lehet mondani ez fasza. A community eléggé aktív, minden napra jut egy-egy új projekt. Mondjuk én már ott tartok, hogy szelektálok és csináltam magamnak egy saját modpackot, az egyszerűbb kezelhetőség érdekében :D -
#470 Csak azért mert jók voltatok... árnyékos fehér cursor!
[URL=http://www.train-fever.net/filebase/index.php/Entry/188-Cursor-Repaint-from-blue-to-white-with-shadow/][/URL]
-
#469 -
Nordzso18 #468 Én ma 3990-ért vettem Media Markt-ba.
-
#467 Added high-speed track upgrade tool
Improved train station builder (train station “replacement” works better now)
Ezek a gyakorlatban mit takarnak?