1506
train_fever_banners6z8g.jpg
Urban Games: Train Fever
  • Tuvok #226
    Medium.

Nem, az összes mentés ekkörül van.
  • biszakabel
    Helló!
    Valaki nem tud egy virágbolti verzió-kompatibilis linket dobni a 4115->4221 patchre? :) Előre is köszi!
    Illetve, a nyelvválasztást az hol kell/lehet megoldani?
  • Nohab
    Mekkora térképeket indítottál? Az idő múlásával növekszik a méretük?
  • Tuvok #223
    150 mega körül vannak a mentések nálam.
  • Nohab
    Azt irkálják, hogy az automata mentések méretei k. nagyok. Valaki megerősítené?
  • hqx
    Faterx-nek Magyar nyelvű, de gondolom nem teszi fel. 800 byte körül van a mérete.
  • Tuvok #220
    Jelenlegi állapotában ez egy egérrágta petákot sem ér. Megint rászántam egy kis időt, de egy óra után csak a hajam tépem...
  • Nohab
    Itt 3900 Huf.

Mondjuk én még várok vele.
  • Hunor1
    köszi. meglesem:)
  • Tuvok #217
    Virágboltira is jó.
  • Hunor1
    ez most jó a virágboltira vagy csak az originalra?
  • koj
    :D:D
  • Rayden02
  • koj
    Most megpróbáltam először közúti közlekedést. "Hintós villamosokkal" az egész várost behálóztam, de senki nem száll fel erre se...
  • Nohab
    "This said, it should be clear that there will be serious updates for the game in the next weeks. You may wonder how our plans for the next days look like. Let us give a short summary:

Improve performance
    Reduce size of save game files
    Optimize support for people who cannot start the game
    Various small visual polish and UI improvements
    Provide Mac and Linux versions
    "
  • Hunor1
    ok majd megnézem aztán lecserélem őket. köszi. a bányákkal mi a helyzet? elég unalmas kivárni hogy beinduljanak .
  • Z33noo
    Tökéletesen működnek tovább attól hogy megöregednek, csak az üzemben tartási költségük nő meg, eleinte csak pár százalékkal, ahogy telik az idő meg egyre durvább mértékben
  • Hunor1
    kezdtem egy medium pályát 1950-től . egyelőre csak az áruszállítás megy közúton . érdekes hogy hiába húztam fel vasút vonalat alíg utaznak rajta, és így vastagon deficites. az első pályán easy-ben bezzeg tolongtak rajta úgy hogy 2 vonatot is be kellett állítanom egy vonalra. az is zavar hogy tök random az utazók megjelenése. azt hittem ha egy városban van fölös munkahely akkor oda majd akarnak utazni a munka miatt de nem . a másik pedig az hogy alíg van 2 város aminek közelében van termelés ahová érdemes kiépíteni a fuvarozást . megpróbáltam oda is letenni láncot ahol nem volt termelés hátha beindul a járatnak köszönhetően ( mint a személyszállításnál ) de nem. gondolom az évek múlásával esetleg megnyílnak a bányák is??? csak unalmas kivárni mondjuk 1980-ig emiatt .
    Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2014.09.07. 12:07:11
  • mariakandras
    Hogyan lehet utvonalat megadni? Megvan a depo, megvan a vonat, de csak a garazsba kuldes ikon aktiv, a vonal hozzaadasa szurke.
  • Hunor1
    a jármű mellett van egy kis x jobb oldalon. ráklikkelsz és eltűnik. egyébként én most figyelmen kívül hagytam a figyelmeztetéseket és a járműveim simán fuvaroznak tovább. van amelyik már 47 éve megy . gondolom bug lehet .
  • Vándorr
    Szerintem is a videóban jobb, mint most. Főleg a városoknál, hogy elkülönülnek a külön zónák, nem mindenhol zöld övezet van, mint egy kisvárosban

Na végre, changelog/release notes:
    http://www.train-fever.com/forums/topic/release-notes/
    Utoljára szerkesztette: Vándorr, 2014.09.07. 10:47:51
  • Vándorr
    Idő kell, amíg az emberek rászoknak a vonatra. Próbáld meg, hogy közúton, teherszállítással kezdesz.
    Vagy ha vasútat választasz, nagyvárost keress.
  • koj
    Sziasztok! Hogy kellene "elkezdeni" a játékot? Szóval építettem egy vasútvonalat, de senki nem száll fel a vonatra (össze van kötve úttal), és mindig a csőd a vége :D
  • Austin Bailey

Két évvel ezelőtt jobban nézett ki ez a játék, mint most.
  • Tuvok #202
    "Improved German und Hungarian translations"

• Rayden02
    Újabb patch jelent meg: (beraktam az azelőttit is mert nem volt túl pontos :S)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Build 4221 (September 4)

Fixed a bug which allowed the camera to go underwater
    Fixed train top speed achievements (were not unlocked before)
    Fixed sky box bottom texture
    Improved welcome window
    Improved German und Hungarian translations

Build 4234 (September 6)

Fixed a texture compression bug which caused very long loading times and freezes when using any build tool for the first time (was present on certain systems with ATI graphics cards)
    Improved crash dump information feedback (if you don’t disable it, crash dumps are sent automatically to us, without any personal data of course, and thanks to this improvement we will be able to solve crashes and performance issues much better in the next days)

• mariakandras
    Koszi szepen! :-)
  • KiruHoshino
    Nem tudom. Nekem jó.
  • KiruHoshino
    Jelöld ki a járművet majd a jobb oldalon látni fogsz egy kis x-et arra kell kattintani.
  • sanyicks
    mit lehet csinálni az elöregedett járművekkel? Visszaküldtem a garázsba, hogy eladom vagy valami, de nincs semmi ilyen. Bementek, és ott vannak csak úgy.
  • Austin Bailey
    tehát a lényeg, hogy ha átváltasz ablakos módra az alt+enterrel, akkor minden újra látszik, és át tudod állítani amit akarsz.
  • Austin Bailey
    Most találtam a problémára:

"alt+enter sets the game into window mode.

Or you can change the settings file in:

C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\<number>\304730\local\settings.lua"

• Austin Bailey
    velem is ugyanez történt, csak nekem még pont nem tűnt el a menü. Én is próbáltam újrarakni, és nem sikerült. Valahol vannak még fájlok, amiket az uninstall nem visz le, de hogy mik azok azt nem tudom.
  • mariakandras
    Udv, magasabbra tettem a felbontast, mint amit a monitor tudna es eltunt a beallitas menu. Ujratelepites sem segitett. Steames verzio van. Van otletetek, mit lehetne tenni? Ja meg miert akad 3,4-es i7-es procival meg 3 gigas vga-val? :D
  • Austin Bailey
    na most nem tudom mi történt Eddig szép éles volt a kép, és a grafikánál ki lehetett választani a felbontást, aztán hirtelen átállt kb 800x600-ra, ami rohadtul, túl nagy és eltűnt a grafikai beállításoknak a felbontásválasztó rész. Akkor most hog állítsam vissza a felbontást az eredetire?
  • Rayden02
    Nem mivel a Codex verzió van, ezt a képet egy fórumon találtam ,jah és itt van egy changelog is a 4221-es buildhoz :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

New:Tutorial
    Update: More setting options in the main menu
    New: Added the trees for the wood industry
    New: 2 new pedestrians
    New: more achievements
    Corrected: achievements
    Corrected: shadow
    Fixed: focus line button
    Fixed: flickering vehicles in the depot view
    Corrected: vehicle speeds
    Corrected: camera remains above the water
    Improved: preselected the first vehicle in the purchase menu
    Improved: city growth speed
    Improved: lines and routes
    Improved: sound effects
    Improved: snapping of the signals
    Improved: OpenGL error
    Improved: skybox (sky)
    Corrected/added: different translations

Bár nem tudom mennyire hiteles.
    Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2014.09.05. 19:50:01
  • Austin Bailey
    akkor nekem miért nem működik?
  • akyyy
    neked nemmagyar?
  • Serpa
    Report küldést, HDR-t kapcsold ki, rendszergazdaként futtasd, nevet ne változtass.

Engem az érdekel, hogy az emberek számát nem lehet csökkenteni?
    TTD-ban sem voltak és milyen jó kis játék az.
  • precise
    Nekem eléggé akadozik. Csak nálam ekkora fos, vagy mindenkinél? Amúgy jó a game, de annyira akad, hogy idegesítő...