1506
train_fever_banners6z8g.jpg
Urban Games: Train Fever
  • akyyy
    én ug tudom ezeket mind a kettőbe teszik már csak bele. nemtudom melyik igaz, remélme neked van igazad :)
  • Neoka01
    "már nem csinálnak hanem train fever 2-t fejlesztik "

Akkor erre is is hiába várunk?
    http://sg.hu/forum/uzenet/1368190561/414
    Ha jól értem, akkor még ezeket akarják berakni az egybe:

Wegpunkte bzw. Gleiswahl für Züge (dinamikus útvonal a vonatoknak)
    Verbesserte Landschaftstexturen (szebb talajtextúrák)
    Autos sollen an Bahnübergängen halten (az autók megállnak az átjáróban)
    Straßen über Gleise legen ( utak fektetésekor is lesz átjáró)
    Mehr und schwierigere Achievements (több és nehebb acsik)
    Umgebungsgeräusche für eine lebendigere Welt (élettel telibb térképek (?))
    Straßen-Verkehrssignale (közl. lámpák)
    Längere Güterketten ( hosszabb ipari láncok)
    Az eredetileg DLC-nek szánt multit meg belerakják a kettőbe. Leghamarabb 14 hónap múlva jelenik meg.
  • akyyy
    már nem csinálnak hanem train fever 2-t fejlesztik
  • Faterx
    A következő patch-ről tudtok valamit?
  • xhemperor
    szaisztok, akit érdekel, az ne steamen vegye meg, hanem itt: legolcsobban itt lehet megvenni
  • bruna #421
    Levettem és úgy is ugyan az... Magason is és alacsonyon is a játék szépen fut csak ha építek valamit akkor egy percig tölt a játék (kb egy percig lefagy) Meg ha megnyitom a vonalakat van vagy 100 vonalam :D és akkor is akad... így is úgy is. Zabálja a ram-ot ,lehet nem elég neki a 8gb :/
  • Austin Bailey
    nem hanem ennyire szar. Egyszerűen nem fut rendesen. Semmit nem lehet csinálni, hogy működjön. Próbáld meg levenni a grafikát, és akkor jobb. (hiába tudja a géped a magasabbat is).
  • bruna #419
    Arra van valami ötletetek hogy esetleg mivel tudnám a játék futását jobbá tenni? Mert Amd R9 270x-el 8gb rammal meg egy 8 magos Fx 8350-el (Catalyst 14.7 Rc3 driverrel) először szépen fut nagyon magas grafikával a nagy térkép aztán építek pár hálózatot és ha felülről nézek mindent akkor még gyorsan fut a játék de ahogy félredöntöm a kamerát már szaggat mint az állat... meg néha tölt csak úgy egy percig játékközben meg ha építek valamit pl: utat vagy vasutat akkor 1 percet kell várnom amíg feldolgozza aztán megint tök gyors a játék... viszont ha egy konkrét útszakaszt felújítok azzal már elmegy fél óra mivel minden egyes részt átalakítok... Ilyen tempóban képtelenség játszani :/ viszont ez meg úgy élvezhető ha nagy a térkép akkor realisztikus... és ennél nagyobb gép kéne egy ilyen egyszerű játékhoz az durva lenne :/
    Utoljára szerkesztette: bruna, 2014.09.24. 22:25:27
  • akyyy
    1 kedvelés
  • MrFurrier
    (Nem hivatalos) magyar rajongói oldal

Ide töltök majd fel festéseket, illetve várom a ti modjaitokat is (ha valaki készítene valamit)

https://www.facebook.com/pages/Train-Fever-k%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9g/1387620708179588
  • Desert
    ez így jónak tűnik, köszi az információt
  • Nohab
    Kb.

Biztos elfogyott a pénz és tovább csúsztatni már nem akarták. Bár a játék igényelte volna még azt a "kis" időt.
  • Nohab
    Ha jól értem, akkor még ezeket akarják berakni az egybe:

Wegpunkte bzw. Gleiswahl für Züge (dinamikus útvonal a vonatoknak)

Verbesserte Landschaftstexturen (szebb talajtextúrák)

Autos sollen an Bahnübergängen halten (az autók megállnak az átjáróban)

Straßen über Gleise legen ( utak fektetésekor is lesz átjáró)

Mehr und schwierigere Achievements (több és nehebb acsik)

Umgebungsgeräusche für eine lebendigere Welt (élettel telibb térképek (?))

Straßen-Verkehrssignale (közl. lámpák)

Längere Güterketten ( hosszabb ipari láncok)

Az eredetileg DLC-nek szánt multit meg belerakják a kettőbe. Leghamarabb 14 hónap múlva jelenik meg.
  • Austin Bailey
    jó lett, nekem tetszik
    Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.09.22. 22:02:58
  • Desert
    aranyos

akyyy: azért mert ott nincs logó
  • akyyy
    miét akarnád eltüntetni????
  • MrFurrier
    MÁV Flirt repaint

Ez csak a repaint fájl, előbb Alex járművét kell letölteni!

Link az alap járműhöz: http://transport-games.ru/index.php/files/file/432-stadler-flirt-bch/
    (A CL verziót töltsétek le!)

Link a repaint-hez: http://www.mediafire.com/download/a7sb6wq73xewo9i/M%C3%81V+Flirt+repaint+%28red%29.zip

A csuklók melletti MÁV logót illetve a 2. osztály matricát még nem sikerült eltüntetnem. Jó eséllyel nem is fog...

Remélem tetszik!
    Utoljára szerkesztette: MrFurrier, 2014.09.22. 21:09:10
  • Desert
    akkor ebben sem lesznek nagy javítások már, ezek szerint
  • Carmang
    Vagy mint a Train Simulator. Minden évben új rész jön. Bár ezt elég egyszer megvenni, ingyen megkapod utána az új részeket, Steam automatikusan frissíti.
  • Austin Bailey
    ezzel igen. Valószínűleg a Train Fever 2 olyan lesz mint a Tropico 4, hogy kiadják a Tropico 3-at mégegyszer kis módosításokkal, vagy mint a CXL részei, ami ugyanez.
  • Tuvok #406
    Ezzel el is dőlt, hogy megveszem-e....
  • Borg
    a TrainFever jövőjéről...

1 év múlva már Trainfever2... eléggé úgy tűnik, hogy készítői oldalról csak egykét csicsamicsa lesz javítva, amitől jobban fut, meg szebben néz ki.... minden mást a modderekre hagynak.
  • akyyy
  • Austin Bailey
    jól állunk

és teljesen a ti érdemetek, mert én mind a két helyre írogatok.

• precise
    és milyen nehézségi szinten?
  • Desert
    melyik évben kezded, és mekkora pályán?
  • Borg
    Erre jó amit én írtam... csak ugye egy hegynyi pénz kell a beruházáshoz, hogy minden vonatod közlekedjen, milyen pálya, állomás ki legyen építve a bányától a gyáron át a városig. És ezután még kb 10 évig is minuszolni fog az ÖSSZES vonat, mire egykettő elkezd pluszba átmenni.
    Szóval ehhez tőke kell, más működő, tejelő vonalak előbb...
    Nekem mostmár $150M van, szal elég gyorsan felrántok ilyesmit, de még így is képes 10 milliókkal alászállni, mire valami plusz jön...
  • Austin Bailey
    én a 0-ból tudok 1-et csinálni, csak az 1-ből meg a 2-ből nem tudok mondjuk 25-öt.
  • Z33noo
    Igen ez tökéletesen működik azok a bányák és gyárak esetében aminek van minimális termelése, 1/25-5/25-ig valami, de ami 0-ás termeléssel bír az sose indul be :(
  • Ityko
    Hali!
    Nekem olyan problémám lenne, hogy amikor be akarom tölteni a mentet állást akkor összeomlik a játék és kilép.

Valakinek hasonló problémája volt? Ha igen akkor mit csinált vele?
  • Borg
    Na rájöttem hogyan lehet bányát felpörgetni. Elég röhejes, de a városi kereslettel.

Magyarán meg kell építeni a kiszolgáló vonatokat a bányából a factoryba, és a factoryból a városba is. De nem egy városba, hanem egy factoryból akár 4-5-be is. Ekkor a factory elkezd upgradelni, és egyre több goodsot termelni, amihez viszont elkezdi bevonzani a nyersanyagokat is, amitől a bányák felpörögnek. Szóval évek... évtizedek, mire hasznot termel a lánc.
    Ráadásul mint kiderült, nem mindegy hova viszed be a goodsot a városokba. A kék layeres industry részekhez kell bevinni, ott többet tud fogadni.

Per pillanat ami legjobban hiányzik az egy rail upgrade tool a nagysebességű vágányokhoz.. nem értem, ha egyszer utat lehet, akkor ezt miért nem...
  • Austin Bailey
    szerintem nem. Mivel nem fix sínelemekből épül fel a játék.
  • Bandur21
    Én is elvagyok a játékkal nekem a fő problémám az akadás. Pedig a 6 mag és 4 giga ram 1 gigás vidáókártyával elégnek kéne hogy legyen szerintem Ha már a minimum gépigénye fele ekkora sincs (Eredetiben van meg)
  • Desert
    későbbiekben bekerülhet a vágánykeresztezés "X" illetve az angol váltó?
  • Faterx
    Egyetértek, nekem (és ahogy olvasom a fórumokat másoknak is) a legnagyobb problémát a mouse pointer "világoskéksége" okozza.
  • Z33noo
    Összességében nagyon élem a játékot
    Igen ... vannak benne bugok, idegesítő, nem logikus, rosszul kitalált vagy csak egyszerűen félkész dolgok.
    Az egyetlen igazán nagy probléma az hogy pályánként ha 3-4 nyersanyaglelőhely működik az már csoda, és a többi 20-at egyszerűen lehetetlen munkára bírni :(
    Nem tetszik, hogy nem a sín követi a talajt építkezéskor, hanem "vízszintbe" épít és a környező tájat rombolja le, de ez kiküszöbölhető ha csak pár méteressével építek.
    Nem tetszik, hogy a vonat ragaszkodik az egyetlen vágányhoz az állomáson akkor is ha több szabad vágány van, de el lehet fogadni hogy ahány vonal csatlakozik egy állomáshoz annyi vágányt építek.
    És még több apróság. Ezek apránként úgyis optimalizálva lesznek, átgondolják őket és moddolható is szóval látom a fényt az alagút végén ... nem úgy mint az X-nél, (ugye Viku?)
  • Bandur21
    Igen arra rájöttem csak későn. Most elvágtam a városok között a közutat hogy orvosoljam a problémát. De az utasok most vonatozni akarnak így fejlesztenem kellett az összes vonatot.
  • Austin Bailey
    lehet csinálni buszsávot
  • akyyy
    én multkor elvoltam vele, csinálni akartam egy baromi hosszú tehervonatot, ugy, hogy a pályán lévő összes vagont összekötöttem, aztán GO xD
  • sanyicks
    na annak a forgalomirányításához, képest a TF-é is egy kifinomult szerkezet...
    Utoljára szerkesztette: sanyicks, 2014.09.19. 23:58:43