1506
Urban Games: Train Fever
-
#26 Valahogy éreztem.
-
Austin Bailey #25 nekem az nem tetszik, hogy megint nincsenek támfalak, hanem a terep alakul át, és a támfalak helyén így sziklafalak vannak. Szerintem ez eddig az összes ilyen jellegű terepátalakítást minden játékban elcseszte. -
#24 A hidak elhelyezése nem automatikus, szóval ha akarja az ember, akkor lemegy az út :) -
#23 második képen minek olyan híd? menjen csak le az út le.
de a sínes képre elélveztem -
#22 Új hírek.
-
#21 November eleji hír.
Lényeges infók:
- gyakrabban fog megjelenni hír a hivatalos honlapon
- 256 km2-es pályák lesznek
- 1 m2 pontossággal van kidolgozva a terep
- van random pályagenerálás
a cikkben vannak még képek
-
precise #20 Currently we are working on the development of Train Fever with full commitment. We are making big steps forward. Our plan is to release the game in Q2 2014. -
Fox44 #19 hopsz nem ide...:D
-
Fox44 #18 1976 Ferrari 312 T2
-
#17 na? van valami hir? -
Austin Bailey #16 igen, mindig ugyanazt csinálják meg. Egyébként ezt az agyament depó-hülyeséget olyan rendületlenül leköveti mindegyik hogy elképesztő, pedig ez egyedül a TTD-ben nézett ki jól, vagy legalábbis én ott tartottam utoljára humorosnak. Többek között rohadtul idegesítővé teszi a szerelvények megváltoztatását, hogy egyesével kell vele szórakozni . Ennek ellenére érdekes módon még azokban a játékokban is depó van, ahol nincs depó pl Locomotion, CiM. -
#15 Lehetne ezt még sorolni: tolatós menetek, rendezőpályaudvarok, nyomtávváltás, stb. Nem csak a gépek hibásodnának meg, hanem a pálya is.
Rengeteg lehetőség van a témában, de mindig csak a felszínt karcolgatják. -
Austin Bailey #14 Egyébként szerintem jobb lenne úgy megcsinálni egyszer, hogy nem a depóból jön ki a megbonthatatlan vonat, hanem lehet csinálni szerelvényeket vonalakra, és hozzárendelni mozdonyokat állomásokhoz (kijelölt telephely),és az indítandó vonatra egyszerűen ráállna egy mozdony. Ezen kívül jó lenne, ha az állomások szabadon alakíthatóak lennének. -
Austin Bailey #13 Júj, ez nagyon jónak tűnik. Hasonlíta CiM 1-re, de nem kockás és nagy országunk lesz -
#12 Ja, én is most olvastam.
A másik várandósom a Banished is csak szerintem max év végén lesz -
Borg #11 Kár, hogy még majdnem 1 év a megjelenésig... -
precise #10 Teher vonatok meg egyéb jóságok -
#9 Na itt bővebben 720p -
nú #8 Nem különösebben kedvelem az ilyen játékokat, de régen is volt egy hasonló kedvenc meg a videó alapján ez is tök jónak tűnik -
COOLancs #7 Vonat szimulátor Cry-engine-al, az mán tuti lenne -
#6 Ez közvetlen a jutyubról 7 percben
(Sajnos csak 360*-ban) -
#5 Na hát azt én is :D -
#4 Én már most odaadnám érte a simcitymet -
#3 ipart berakhatná -
Borg #2 A videó alapján tényleg TTD-n nevelkedett a készítő :) Elég sok a hasonlóság.
Ugyanakkor annyira még nem tűnik praktikusnak, és összetettnek. Sok játék ment már az évek során a süllyesztőbe, ami annyira realisztikusabbá próbálta tenni a TTD-t, hogy a játék alapjai teljesen eltűntek, egy élvezhetetlen látvány-játékot létrehozva...
Ebben akkor látok csak fantáziát, ha az alap elég jó ahhoz, hogy teljesen transport tycoonos működést meg lehet vele valósítani. Máskülönben csak jobban néz ki, és ennyi... -
#1 Transport Tycoonhoz hasonló közlekedési vállalat menedzselős játék. A kickstarter módszer miatt elég nagy valószínűséggel megjelenik, nem fog elveszni a süllyesztőbe.
Pár információ:
- várható megjelenés: Q2/2014
- jelenleg csak személyvonatkara koncentrálnak, de levél és élelmiszer szállítását is tervezik
- multiplayer egy kiegészítő formájában fog érkezni, ha elegendő játékot vesznek
- vonatok mellett buszjáratokat is közlekedhetünk
- a pálya jelenleg 100 km2, de a végleges verzióban ennél nagyobbat terveznek
- végül a moddolásról: "Regarding modding, the exact specifications are yet to be defined, but it will at least be possible to create custom vehicles and tweak simulation parameters."
Steam Greenlight. Itt elérhető a két megjelent videó, ami a pre-alpha állapotokat mutatja be.
Magyar nyelvű cikk.
Játék honlapja