1506
train_fever_banners6z8g.jpg
Urban Games: Train Fever
  • Austin Bailey
    miért, mennyit kérnek most érte?
  • Austin Bailey
    erre montam azt, hogy olyan mint az opentt-ben az irányjelző meg az egyirányú irányjelző.
  • DonC
    a következő patch lesz többek között stability patch, várj addig. mondjuk ennyit amennyit kérnek érte már megér.
  • Borg
    Részben dinamikus az :) Csak kell egy kis trükk hozzá...

Az állomás vágányainak bejáratához egy-egy forgalomnak háttal, tehát állomás felé néző lámpát kell tenni. Ekkor a beérkező vonatok dinamikusan választanak vágányt. Ennek annyi bökkenője van jelenleg, hogy nem mindig akkor választanak amikor odaérnek, hanem úgy tűnik már az előző állomásról elinduláskor. De ez többé kevésbé beáll egy jó arányra egy idő után.
  • sanyicks
    Az a baj, hogy jöhetnek ilyen patchek, de amíg a dinamikus útvonalkeresést nem hozzák össze mindegy, mert kb használhatatlan anélkül.
  • Austin Bailey
    akkor esetleg valaki feltenne ide egy tört verziót? Én továbbra is csak akkor vagyk hajlandó megvenni a játékot, ha már minimum a futás folyamatos. Jelenleg ez a játék jobban lagol, mint a sims 3 20 kieggel és 11 giga cc-vel kitömve.
  • Nohab
    Jaja, meglepően nem lazsálnak.
  • Borg
    Nocsak nocsak, a fejlesztők csak rácáfoltak a korábbi cikkre...
    Még 3-4 ilyen patch, aztán ki is léphet a bétából a játék.
  • Nohab
    Build 4414 (October 5)

Added high-speed track upgrade tool
    Added Dutch translation
    Improved save game robustness
    Improved texture loading robustness
    Improved crash dump robustness
    Improved vehicle store (description is below specs now)
    Improved train station builder (train station “replacement” works better now)

"One very important task is performance optimization which will most likely be included in the next game update."
  • Faterx
    LEGO Ez lesz az igazi!
  • Borg
    Bakker, mire jöttem rá :D

LE KELL ROMBOLNI AZ UTAT A VÁROSOK KÖZÖTT!

10X annyi utas lett hirtelen az állomásaimon... és nem túlzok. Még lehet hogy 20x annyi is...

Nézzétek meg a térképen, hogy közelibb városok között, ha autókkal zsúfolt összekötő út van, az mind a vonatoktól veszi el az utasokat! Egy szeletkét ledózerolsz... és ömlenek a milliók hirtelen az utasszállításból...
  • MrFurrier
    MÁV Halberstadti személykocsik
  • MrFurrier
    Csak szólók :D

Bombardier TRAXX MÁV
  • Borg
    A lényeges gondokon nem változtat, szóval felesleges.
  • Robigo
    Sziasztok!
    A September 26 patch-et le lehet valahonnan tölteni?
    Javít valamit a játékon?
  • Borg
    Jaja, a full load szinte semmilyen láncnak nem tesz jót... növeli a ciklusidőt, amíg vár a vonat a full loadra, de ettől meg csökken a termelés, tehát maga ellen dolgozik az egész.
  • Mighty
    Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem kissé idegesít a nyersanyag lelőhelyek és a feldolgozók összevisszasága. Van, hogy három fűrészüzem van egy város körül, de erdő egy sem :O

Eddig nem olvastam itt vagy nem vettem észre, ma délelőtt kipróbáltam valamit:
    A nyersanyag lelőhely elég messze volt a feldolgozótól. A köztük lévő útra tettem három teher depót. Legyen A (nyersanyag), B és C (feldolgozó). D a város felé vezető úton és E a városban. Arra voltam kíváncsi, ha A-B, B-C, C-D, és D-E útvonalakat jelölök ki a lovas kocsiknak, akkor működik-e a láncolat. Jelentem, igen. És még az is, ha a D-ből egy másik városba is küldök készterméket, szintén egy közbeeső állomással. D-re egy nagy teher depót tettem és beállítottam, hogy csak telepakolva menjenek tovább a kocsik. Na, ez nem jó, mert ott várakoznak és nem engedik be az üzemből jövő kocsikat :( Ezt szerintem úgy lehetne kiküszöbölni, hogy két teherállomás egymás mellé (D1 és D2), group-olni ezeket és az állomásokat egy-egy vonalra tenni. Erre nem volt már időm... Majd talán ma este :)
  • Borg
    A rövid TGV nálam a fél térképet átszeli, és legalább a fele útján eléri a 280-at. Igy is éppen hogy csak átlendül pluszba...
  • precise
    van 4 rövid tgv-m mind minuszt termel, pedig többnyire tömve vannak. Van egy 910 fős városom, kíváncsi leszek kapok e öcsit ha meglesz az 1000 fő.
  • Austin Bailey
    nem játszom max grafikán
  • Borg
    Lehet hogy nem max grafikán játszod, és azért :)
    Mondjuk nekem így nagy térképpel, csaknem 50%-os beépítéssel már akad mint az állat... ha követni akarok közelről egy vonatot, pl egy 300-as tgv-t, akkor diavetítés az egész...
  • Austin Bailey
    én úgy vettem észre, hogy csak a kis termékikonok mennek
  • Mighty
    Ha lesz megint időm játszani, nézegetem majd a városok infóit. Az eddig kimaradt :)
    A cargo layert az esetek 90%-ban bekapcsolva tartom, a többit csak akkor, ha ténylegesen szükségem van rá.
  • Borg
    Hogyne lehetne... ha van út a gyár és a város között, autókkal, dugóval, akkor van szállítás :) Ugyanez igaz város-város közötti személyszállításra is.
  • Austin Bailey
    én a házszínezőset nem szoktam.
  • Faterx
    Mind a három Layer-t (réteget) ajánlott bekapcsolva hagyni!
  • Austin Bailey
    a privát szállítást alapból nem lehet látni, hanem a jobb alsó sarokban kell úgy bekapcsolni, ahol a szintvonalakat.
  • Borg
    Meg kell nézni a város nevére kattintva, hogy mennyi goodsot kér.
    Ha már kap is valamennyit, az attól van, hogy van közút valamelyik gyár meg a város között, ahol van privát szállítás.
    Ráadásul goods vonat is csak akkor igazán jó, ha a város iparnegyedéhez megy, tehát a kék részbe.
    Mondom ezt úgy, hogy igazából nagyon kevés goods vonatom van ami hasznot hoz... de a lánc amiben vannak igazából termel hasznot, a többi vonat miatt. Az a kevés meg ami tényleg hoz a konyhára az is azért, mert a nyersanyagot beviszi, majd gyárból visszaúton ő maga viszi be a goodsot is valamelyik útbaeső városba. Ez a recept kb az egyetlen, amivel viszonylag rövid távon pluszba lehet kerülni.
  • Mighty
    Ezt próbáltam megcsinálni a hétvégén. Két erdőt, egy fűrész üzemet és három várost kötöttem össze három teher vonallal. Szépen fel is ment a termelés mind az üzemben illetve az erdőkben, igaz csak kb 100 késztermék készült. No, akkor kössünk be egy negyedik várost is. Az elmélet itt megbukott, ugyanis az újonnan bekötött város nem kért semmit. Üresen kóricált a vonatom fel-alá...
  • Austin Bailey
    lol
  • precise
    Egyik településem város lett, kaptam érte öcsit. Valami 700 lakos vagy mennyi.
  • Faterx
    Új patch
  • Nohab
    Há na, én szeretek sétálni :) Meg vannak pesti ismerőseim :D
  • Austin Bailey
    biztos új bugok jöttek
  • precise
    bonusz kieg?
  • xhemperor
    ez igaz.. tegnap, mikor posztoltam én 16.24euroert vettem és a bonusz kieggel együtt!
    ha figyelembe veszem hogy igy nem kellett lmásznom semerre és 2p alatt mewgvolt... az 1000ft plussz nem vág földhöz:)
  • akyyy
    Még Need for speed 4-be is jobb volt
  • Nohab
    Ezeket megcsinálják patchben még az egyhez. Utána meg kiadnak egy "fizetős stand-alone patchet", aminek Train Fever 2 lesz a neve. Kb. mint a Left 4 Dead sorozat. Ami benne volt az 1-ben, az kivétel nélkül benne volt a 2-ben is.
  • Borg
    Ezek még az 1-hez jönnek ki patchben.
  • Nohab
    Ez kapásból olcsóbb.