Train Fever

Oldal 1 / 31Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

g2a oldalon. Most is ilyen olcsó még.
Utoljára szerkesztette: Baxo, 2017.09.17. 14:32:47
Hol vetted ennyiért?
Megvettem végül és van benne magyar nyelv. Sőt alapból azt rakta be. Így a kérdésem tárgytalan. 😊
Sziasztok. 1200 huf-ért beszerezhető a játék. Csak angol verzióval. Kérdésem az lenne? Hogy a magyar nyelvi fájlokat valahonnan le tudom tölteni hozzá?
Sziasztok. 1200 huf-ért beszerezhető a játék. Csak angol verzióval. Kérdésem az lenne? Hogy a magyar nyelvi fájlokat valahonnan le tudom tölteni hozzá?
akyyy
én csak borsod megyét csináltam meg, de perpill arra várok, legyen egy mod, amivel a városokat, településeket lehet jól alakítani (legalább is utca szinten, de az se lenne rossz, ha én határozhatnám meg, hogy ha büvölni szeretne a város, hova tegyen ipari, kereskedelmi és lakó épületeket.)

jajjj, ez a transport fever 😞 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Valaki tolhatna egy sima Balaton és környéke map-ot, hogy hajózgatni is lehessen. Persze nem pitiáner méretűt, hanem úgy arányaiban reálisat.
Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2017.08.16. 03:09:07
Azigen, gratula

Kimaxolva.<#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kifutott 8 GB RAM-ból a program. <#circling>
De megvan az Antikvitás és a Múzeumi járat achievement is.
A Metropolisz nehéz, nincs még 1000-es településem.

wollnerd
Sziasztok!
Végeztem egy tesztet mindkét játékban. Képekkel is, többet mondanak azok.
Utasnövekedés próba

Mindkét játékban 1850. aug. 3-án indultak el a 96 utaskapaticással az alap európai vonattal.

Train Fever:

1852. okt. 29-én sokkal több utas volt mind a vonaton, mind a két állomáson!

Transport Fever:
összekötő buszjáratok nélkül:
1852. okt. 21-én még mindig csak 12-16 utas a vonaton és kevés utas várakozik!

összekötő buszjáratokkal: (minden városrészlet összekötve) A teszt újrajátszva 1850. aug. 3-tól
1852. okt. 29-én már több utas volt, de még mindig nem teljesen éri el kb. ugyaennyi idő alatt a Train Fever utasszintjét, pedig Train Fever-ben NEM akalmaztam buszjáratokat, csak a Transport Fever-ben.

Tehát a Train Fever-ben könnyebb/jobb játszani az utasgyarapodási szempontból a véleményem szerint... és nyerességesebb is...

Szívesen várom az észrevételeiteket, tapasztalatokat és tippeket hogy ebből szempontból mit hogyan érdemes csinálni a Tranport Feverben hogy több legyen az utasunk/rakományunk!
Én is meg bizonyára mások is nagyon kíváncsiak lehetnek erre!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

<#worship>
Innentől már csak olyan egyszerűbbek vannak hátra, mint pl vonatláz, fénysebesség, antikvitás, múzeumi járat 😊
Gratulálok!
Meglett végre az 1MRD HARD fokozaton.
Nehéz szülés volt.
No meg 20 percen belül vagy-e, de gondolom igen.

Elég érdekes a depó elhelyezése 😊
Én mindig az állomás végére teszem ha egyvonalas a pálya.
Utoljára szerkesztette: Desert, 2017.03.06. 15:43:51
Mighty
Mivel vonattal szállítasz, a megfelelő vagonokat használod? Kell olyan, amivel fát és kell olyan, amivel árucikket tudsz szállítani.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ronso
Hát oda vinném de semmi.Fát a fürészüzembe

Sakkoo.......Baszkiiii

Mighty
Az erdőből hova vinnéd a fát? Egy fűrészüzembe kell, onnan az árut pedig a városba.

Nézz végig pár tutorialt a youtube-on 😊

ronso
Sziasztok.kérdés: miért nem müködik a termelés nem történik semmi az állomás is üres .a vonat üresen járkál..És a másik vonatom is az emberekkel.Köszönöm a válaszokat.

Sakkoo.......Baszkiiii

Csinálhatsz kitérőt alagútban és hídon is. Jelzőket is tehetsz ugyanitt. Út-vasút keresztezést csinálhatsz az út utólagos kihúzásával is.
Vágány törléskor, jelző letételekor, törlésekor nincs olyan, hogy útban van egy jármű. Lényegesen jobb a vágányépítés, mint a TF-ben. Amióta megvan a másik játék, a TF-et meg sem nyitottam.
Szia,

A valtorendszerek, sinek epitese sokkal jobb szabadon huzhatod ossze-vissza a sineket, a jelzok ugyanazok mint itt kb.
Nezzel yt-on videokat, es el tudod donteni, hogy megveszed-e vagy sem

Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)

Megköszönöm, ha elküldöd/feltöltöd valahová!

Még nem vettem, de gondolkozom raja, félek, h lehet, hogy akadna a játék a gépemen.
Nem látok tisztán, a váltórendszerek, jelzők jobban kombinálhatóak a Transporton, mint itt a Train-en!?
Szia,

Sajnos a terkepek mar regen nincsenek meg......
Viszont a transport feverhez csinaltam egy magyarorszag mapot, ha erdekel elkuldom

Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)

Sziasztok!
Lehet, hogy volt már, csak én vagyok nagyon figyelmetlen, magyarosítást hogy lehet hozzá találni?
Előre is köszönöm!
Kedves Mokuci!
A screeneken szereplő Balaton és Velencei-tó térképeket meg tudnád osztani, nagyon szeretnék játszani rajtuk!
Thx!
A fatermelés becsődölt, a jól működő vonal ellenére úgy döntött az erdészet NEM megfelelő a vonalam, így építettem egy vasútat neki másik helyről és működik.
Fene se érti ennek a lelki világát.
Egyszer visszaesik minden, aztán megjavul, nagy változtatások sehol sem voltak.
A vonat - közút szállítás is visszaesett, pedig megvolt minden hozzá, azt is átraktam vonatra.
1896, elérhető már az első teherautó, a szekerek folyamatos cseréje kezdődhet.
Szeressük a szép hosszú tehervonatot, a Szénbányától 240Méteres peron kicsinek bizonyul és erőtlen a mozdony, 144 egységnyi szénnel rakott szerelvény.

Az 1888-ban megjelenőre lehet át kellene állni.
Gleccser Expressz letudva<#eplus2>
Rendben, értem, elég rég játszottam a játékkal. De utána meg kell építeni egy jó hosszú kígyót.
Az utakat nem lehet kerülő nélkül elvágni, egyik frissítésben benne volt.
Igaz azóta kijött a gyári mod, mellyel mégis lehetséges, de az achievementhez mod nélkül kell legyen.
A közúti kapcsolatot amúgy sem szüntettem meg eddig sem.
Ez a térkép azért is szuper, mert az utak eleve messze vannak / sokkal lassabb mint a vasútvonalam.
Nekem a módszerem a vasút személyszállításának javítására az, hogy elvágom az utat. Ezáltal volt egy olyan sikeres vasúti hálózatom, hogy a vonat szinte mindig tömve ment el, és még maradtak utasok.
Szekérrel vagyunk, nem ér át egyik helyről sem időben, ezért csináltam így. 29 és 24 perc lenne az útjuk.
Csinálok a szénnek egy új, hosszabb vonalat 2 vonattal. így bőven ki fogja tudni szolgálni az 5 rábízott települést.
Hétvégén a személyszállítás egyik vonalát is átalakítottam, a térkép egyik sarkától a másikig tart 5 településsel.
Másik vonal jelenleg 4 települést foglal magába, itt a terepviszonyok miatt drága lesz a bővítés.
Beindult a harmadik személyvonal is szintén jelenleg 4 település között.
Térkép adatok:
Közepes - Flat - 1850
Seed: KtxTgkjJL
Mighty
Szerintem ennek így működnie kellene...
Egyébként felesleges két fűrészmalom. Egy is bőven el tudja látni a két város igényét.

Lánc

Minden 20 percen belül van/ volt. Ezért sem értem, visszaállítom a "régit" így megint beindul az egész.
Mighty
Mutass egy képet a szállítási láncról.

Azt nem értem, 2 településre külön feldolgozóból megy a termék, 1 Erdőből és folyamatosan hónapról hónapra csökken a kitermelés, pedig egyre több és több fa kellene.
De állandóan azt írja, szállíts több fa, na most miből, ha nincs mit mert a termelés leáll?
Az előző termelőhelyről leválasztottam az adott települést, úgy tűnik hibás döntés volt. <#confused>
Még mindig tud újat mutatni a játék 😊
Két vonat dupla működési költség, de mivel gyorsabb az eljutás többet is hoz mint dupla bevétel.
Plusz még a maradék kettő település is kap árut. Egyik általam épített vonalon.
Így már teljes lenne a térkép, nettó 4M bevétel/év. Lehetne még fokozni.<#smile>
Mighty
Igen, az a trükkje a teher szállításnak, hogy törekedni kell arra, hogy lehetőség szerint ne közlekedjen üresen. Hosszú tervezést igényel, de megéri.

Elkezdtem a kedvenc Seed karakteres pályám hard fokon 1850-től, 20 év elteltével sikerült elérni a 10M bevételt. A nyereség elég harmatos.
Talán az a megoldás ezen a szinten, hogy vasúton szállítsuk az árukat, mivel a személyszállítás nem a legjövedelmezőbb ezen a szinten. 😊
Próbaként kreáltam egy vonalat Olajkút - Finomító között, az olajhoz közel van két település, így a finomítótól a good ugyanazzal a vonattal megy vissza, majd onnan közúton be a településekre.

Az út a vasút mellett megy, a vonal 200-ra építve, de csak 180-at tud a vonat, mert fékez, hamar. Azt figyeltem meg olyan városok közé érdemes építeni vasutat melyek nincsenek kapcsolatban közúton.
Utoljára szerkesztette: Desert, 2016.11.29. 21:06:48
Nem az volt a cél, csak az achi 😄 utána eleresztettem a vonatokat, be is ütött a ménkű. De ez jó ötlet, hehe. Útépítés a' la ungaris <#eplus2>
Mighty
Alakítsd át a városok közötti utat jó kacskaringósra, amitől hosszabb lesz az út időben, mint a vasúti 😊

Meg is lett.
Mekkora távolság kell a TGV-nek, hogy feltudjon gyorsulni 300-ra?
Csináltam egy pályát van benne egy kis "hullámvasút" rész 292 eddig a max, aztán fékez.
Azért szép dolog, hogy majd minden embernek van autója 1950-ben és szinte senki nem akar vonattal menni, a városi tömegközlekedésről nem is beszélve. Olyan mínuszok vannak, a teherszállítás kompenzál egy kicsit.
Indítottam egy új térképet HARD fokozaton 1950-től, nagyon oda kell figyelni az elején, hamar elfogyott az 1,2M kezdőösszeg. Szeretném megcsinálni a "Ne vegyél fel újabb kölcsönt 2000-ig" Achi-t 😄
Szépen emelkedik az éves bevétel, a vasúton még elég gyér a személyszállítás.

Az USA az egyetlen dlc hozzá, azt nem veszi modnak, de a Haladóban ahol láttad van gyárilag hozzáadott 3 mod.
Azokat ha nem pakolod át az aktívak közé, akkor jó kell legyen mindig.

Épp most gondolkodom azon, el kéne érni végre már a 2000-es éveket. 1950 után nem nagyon voltam még.
A modok közül nem volt aktiválva semmi, ámbár a Haladó tabon állítottam valamit.
Később indítottam egy újabbat, hogy a Haladó-ra be se léptem. Így már jó lett. 😊
Mármost, ha valaki DLC-t használ, akkor azt modnak tekinti a program?
Sikerült már megoldani?
Új pályakezdésnél nézd meg, van-e bármi aktiválva a modok közül.
Mi a fészkes fene történt?
Indítottam egy új játékot. Közepes térképméret, dombos terep, könnyű gazdaság, spanyol városnevek.
Nem jelöltem meg modokat!
Erre föl kiírja, hogy nem lehet teljesítményeket elérni, mert modok voltak aktívak!!!
Most akkor mi van? Ki lehet valahogy kecmeregni ebből a helyzetből?
(Egyébként nem öcsikre gyúrok, csak szeretném mod-mentesen elérni az 1900. évet, hogy máskor majd akkor kezdhessek)
Akkor nem lehetet volna külön pénzt kérni érte :-P
Ja megvan már
Jól elbújt 😄

Oldal 1 / 31Következő →