Train Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma eljutottam, és megvettem a játékot.
Elsőnek egy csapatot akarok létrehozni, akik ezt a magyar járműcsomagot elkészítik és tesztelik. A félreértések elkerülése végett én is dolgoznék a modelleken.
Most a járművek adatait szeretném véglegesíteni, amit szét fogok küldeni a tesztelőknek. Sajnos mostanában kevés időm van rá, ezért lassan haladok.
Ízelítőnek azért leírom, hogy kezdésnél már van 60 km/h-ás gőzös is. Nem sokra rá jön egy 75-ös is. Szépen fokozatosan emelkednek a sebességek és a teljesítmények ~1910-ig. Sajnos a két háború hatása erősen érezhető a járművek tulajdonságán. Szinte érezni a helyben toporgást.
milyen és mennyi járművet készítettél, ha szabad érdeklődni
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2015.01.05. 16:19:58
Ki kell tapasztalni.
...helyi tömegközlekedés azért jó mert gyorsabb eljutást biztosít a lakóknak a gyalogláshoz képest kezdetben....
A kezdetben szo azt jelenti, hogy kesobb mar nem annyira jellemzo a tomegkozlekedes hasznalata mivel mindenkinek autoja lesz... ?
Ha mar tomegkozlekedes : erdemes a buszokat lecserelni villamosjaratokra, akkor is ha nyereseges a jelenlegi vonal ?
A hardverrol meg csak egy gondolat, ha kizoomolok teljesen akkor akad nagyon, na mind1 majd a jezuska hoz egy masik hardvert a jatekhoz 😊
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
ahogy én látom, ha van kiépítve vasút megfelelően és kap a település készterméket (goods) akkor gyorsabban fejlődik. a helyi tömegközlekedés azért jó mert gyorsabb eljutást biztosít a lakóknak a gyalogláshoz képest kezdetben.
a konfig megfelelőnek tűnik.
#839 Mighty: a körjárat nem tudom hogyan valósítható meg nálad, én az ingát részesítem előnyben példád esetén a-b-c-d-e-d-c-b-a
nálam 4 város van általában 1 vasútvonallal 2 vonat és így 14-18 perc alatt megy végig a-b-c-d-c-b-a
később ahogy nő az utasszám és fejlődik a technika lehet több / vagy kevesebb vonat
Szerintem a minél több jó kihasználtságú vasút (esetleg busz) vonal is kell ahhoz, hogy a népesség növekedjen. Minél nagyobb a népesség, annál nagyobb az igény az árucikkekre. Az, hogy te miből állítasz elő árucikket, az tök mindegy. Csak egy fajta van 😊
Minél erősebb proci a számolásokhoz és minél erősebb vga, hogy röccenés mentesen meg tudja jeleníteni a rengeteg embert, járművet illetve a lebegő költségeket (ezt igazán kikapcsolhatnák, mert sok értelme nincs - a bevétel megjelenítésnek annál inkább...).
Szerintetek melyik a jobb megoldás x várost vasúttal összekötni:
A-B-C-D-E-A-B-C-D-E.... körjárat, vagy A-B-C-D-E-D-C-B-A oda-vissza járat, esetleg A-B-C, B-C-D, C-D-E városokat összekötni vagy kiválasztani egy központi várost és a többiből egy-egy vonal ebbe a városba és a szomszédos városokat összekötni egy-egy vonallal? Vagy a legdurvább, hogy az előző verziók kombinálása? 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Eloszor is BUEK !
Konkretan az erdekelne, hogy a varosok novekedeset mi, vagy mik befolyasoljak ? Arucikkek max/maxon, novekszik az ipar, az huzza a tobbit ,de csak a goods szamit ? A tomegkozlekedes mennyit nyom vajon ebben a kerdesben ? Pl.: 1940-ben jarok kozepes nehezsegen, semmi adossag, minden vonal nyereseges, de a legnagyobb lelekszamu varosban is csak 320-an laknak.... Tovabba tobb fajta goods igenye is van/lehet egy varosnak ? Mert a varos infobol ez nem derul ki csak az hogy mennyit kernek es mennyi van...
Szoval a jatek nagyon tetszik, csak ez az optimalzalatlan motor ne lenne, vagy a gepem lenne keves hozza...? Q6600 @2.8 , 4 Gb ram, GTX 660 OC 2 Gb, 840 evo ssd win 8.1.....
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
A config fájlban viszont ez szerepel:
{ type = "PASSENGERS", capacity = 65 }
Na akkor most mi van?
Szerintem ezen valamikor modositani akartak, csak nem jött még össze... lehet hogy köv patch-ban fogják javitani
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
köszönöm aki tud segíteni.
Végül úgy bedugul mint a Cities in Motion-ben hogy mozdulni se bírnak a buszok
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Gondolom ezzel vissza lehet állítani a játékot olyan eredeti állapotra, hogy azok a mod-ok, amelyek módosították a működést pl.
Performance Hotfix Mod
az unistall után a jelenlegi patch szint működését biztosítsák?
Arra gondolok, hogy ha azalatt jött olyan patch, ami módosította az említett mod valamelyik állományát, majd később deaktiváltam a mod-ot, akkor ha az 'rendszer fájlt' is tartalmazott, akkor a jelenlegi patch szinthez képest korábbi állapotú fájlt tett vissza. Így hiába települt a patch, a mod levétele korábbi állapotra állt vissza.
Esetleg telepítsem újra a játékot? Bolti dvd-m van.
Utoljára szerkesztette: Toby0501, 2014.12.25. 22:56:33
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Sok mod-ot tettem fel, és nem szokott kidobni csak úgy. Ha hibás valamelyik, akkor agy már a játék indítás közben kiszáll, kiírja a hibát, amiből látszik, mivel van baja, vagy játék közben akkor, ha a hibás mod-dal bekerült tárgyat tenném le.
Békés, nyugodt, JÁtÉKOS ünnepet mindenkinek!
Nekem rég óta játszom a játékkal és le szedtem pár módot. Be másoltam a RES mapba, de 1-2 év után kidob mindig. olvastam, hogy van valami mód manager és avval kell be rakni a módokat a játékba. Tudnátok linket küldeni ehhez illetve, hogy működik vele, hogy kell csinálni?
Boldog Karit mindenkinek és köszönöm.
Vagy vársz kb. 1920-30-ig a megfelelő sebességű mozdonyokért, addig foglalkozz a városi tömegközlekedéssel, teherszállítással.
Érdemes ezt meg ezt a útmutatót átnyálazni! Sok jó információt adnak!
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2014.12.24. 11:38:53