Train Fever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wildstorm
Na ezt az aruigenyt nem tudtam. Gondolom akkor ezt a "cargo item supply" mutatja.
Egyebkent ugy elmeletben tudom mit kene, de valahogy megsem jon ossze.
Pl. most csinaltam egy olajkuttol finomitoig vonalat. Onnan pedig a "goods" megy tovabb a varosba.
Kuttol varosig kb. 5-10 perc. Pontosabban ket kuttol is megy oda.
Az egyiknel 1 a production evek ota.
A masiknal line usage: "no"
Kepet is csinaltam rola: http://i.imgur.com/SX0eI1P.jpg

De ugyanilyen csapdaban vagyok a varosfeljesztessel. Tomegkozelekedes tokeletes de csak nagyon lassan novekednek.
Eselyem sincs az 1500 fo eleresere. Pedig meg utcak letrehozasaval is probalkoztam.
Gondolom ha tudnek arut beszallitani a varosba akkor jobban menne.

Eddig banyaban 100 volt a max. production. De azt is olyan helyen ertem el ahol mar eleve 24 volt....

Nem tudtam, hogy módosítható, mindig az automatikust használtam <#wink>
Mighty
Pedig az új privát üzeneteket is jelzi a fórummotor...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Én csak néhány jól megkülönböztethető színt használok. Ha nem olyat ad, akkor módosítom.
Az utolsó frissítés után, kezdtem mostanában egy pályát, de ezek az új vonal színek valami borzalmasak. <#gonosz3>
Csak úgy halkan mondom, hogy itt szoktam jelezni, ha privát üzenetet küldtem, mert valószínűbb, hogy ide benéz az ember, mint hogy be is jelentkezik, és megnézi a privát üzeneteit. legalábbis én így vagyok vele. Sajnos nem kapkodják el az újabb frissítést. Azt reméltem, hogy a játék megjelenésének éves égfordulójára tartogatják. Az mostanában van.
Mighty
Csak úgy halkan kérdezem, a privát levelezést miért a publikus fórumon bonyolítjátok? 😊
Mindig lelohasztjátok a kedvem, mert azt hiszem, hogy valami frissítés érkezett a játékhoz.

Nohab
Rendben, majd intézkedem.
Privi ment.
Olyan szállítási láncot kell építened a nyersanyag lelőhelytől a feldolgozó üzemig, majd tovább valamelyik településhez, amelyiknek van még áru igénye, amely képes 20 perc alatt (a játékban ez 2.5 év) eljuttatni a bányától/fateleptől a városig az árut. Ha létrehozod a vonalakat is, valamint elhelyezel rajtuk megfelelő járműveket, akkor hamarosan beindul a termelés, igaz lassan, mert havonta 1-gyel fog nőni a termelés addig, amíg nem teljesíti az éppen aktuális igényeket.
wildstorm
2 kerdesem lenne.

Az egyik, hogy egy olyan ipari letesitmeny hogyan tudok mukodesre birni aminek a production erteke 0?

A masik, hogy letezik valamilyene MAV skinpack a jatekhoz?

Újabb privi ment.
Végre sikerült, köszönöm 😊)
Új játék kezdésénél a "Haladó" fülre kell kattintani és ott hozzáadni azokat amelyeket használni szeretnél, vagy korábbi állás betöltésénél az "Aktív modok" opciónál teheted meg ugyanezt.
Köszönöm a választ, leszedtem pár modot, mod manager be is tette a játékba de egyik sincs benne. Miért?
Szia! Tulajdonképpen bármelyiket, amelyik megtetszik. Én leginkább a járműmodelleket szoktam kipróbálgatni, de vannak már bőven épületek és jelzőberendezések is, és egyéb dolgok. Érdemes lehet szétnézni és tesztelgetni. Modokat letölteni innen vagy esetleg innen lehet.
Bár a játéknak lett saját modkezelője, de még jelenleg is használom a Train Fever Mod Managert. Célszerű lehet.
Utoljára szerkesztette: Zsoldoskatona, 2015.08.03. 11:03:29
Sziasztok! Milyen modokat érdemes letölteni a játékhoz?
Nohab
Nagyon szépen köszönöm az infókat! Örülök a pozitív visszajelzésnek. 😊

A modellezés szempontjából: Konzultáltam egy profival és adott néhány tippet. Majd azokat fogom próbálgatni.
Privi ment.
wollnerd
Az X-váltó mikor fog érkezni, vajon??

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hír a Train Fever hivatalos oldalán! Készül az új játék, ami szintén közlekedési szimuláció lesz. Train Fever 2?
köszi kipróbálom
Hali,

Ezt probald meg de azert csodakra ne szamits...

Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mivel tudom a játékot kicsit lag mentesebbé tenni? Mert egy erőművem van és el nem hiszem hogy ez a játék ennyire kifog rajt . Nagy térképen játszok de már nagyon szemezek a közepessel talán azon kevésbé laggol. Régebben még nem volt ennyire gáz mint most. Nem lehet, hogy a modok laggoltatják be? Esetleg létezik valami performance mod hozzá?
Előre is köszi a válaszokat!

Utoljára szerkesztette: soulhunter85, 2015.06.27. 18:39:51
Mentek privik.
Sokat dobna a játékon!
Nohab
Szeretnék, de az még elválik.
A tesztelésen nálam lévő minden mod-hoz tervezel modellt készíteni?
Utoljára szerkesztette: tuvixplayer, 2015.06.10. 11:17:45
Én sem bánom, ha van miből válogatni 😊
Nohab
Ha nem baj, akkor itt válaszolok.

Nekem tetszenek ezek az eredmények, bár lehet majd egy kicsit növelni a gépek működési költségeit (lehet kettő változata lesz a modnak). A gépek száma nem hiszem, hogy fog változni. Az elméletem szerint egy új mozdony megjelenésével nem kell a jelenlegieket lecserélni, hanem csak az új vonalakra kerüljenek újak. Ugyanakkor igazat kell adjak, tényleg rengeteg gép lesz. S még csak most jön a századforduló. Ott ömleni fognak a gépek.

Kicsit most el vagyok havazva. Beléptem a közmunkába, mert már kezdtem bekattanni a semmitevéstől. A gépek készültsége a legutóbbi beszámolóm óta nem változott.

Itt vannak a képek. A púpost még ti nem láttátok.
Nohab, privi ment.
Van olyan lehetőség ami a mentett fájlokból megmutatná melyik pályán készült? a seed info érdekelne.
Szia!
Megnéztem és nekem működik úgy is hogyha csak bemásolom a fájlokat a mods mappába és úgy is ha Train Fever Mod Managert használom. Szerintem nézd meg, hogy mégiscsak sikerült e hozzáadni ahhoz a mentéshez, amelyikben szeretnéd használni. Kattints a mentésedre és nézd meg hogy az aktív modok mezőben benne van e. Ha nincs ott egy kis + jel a sarkában és arra kattintva hozzá tudod majd adni. Bocsi ha esetleg ezzel tisztában vagy és így feleslegesen szájbarágósnak tűnök, de csak erre tudok gondolni mert én meg tudom használni azt a mozdonyt.
Utoljára szerkesztette: Zsoldoskatona, 2015.06.06. 10:24:10
75-ben vagyok 😞
1963 év elején jelenik meg a leírás alapján. Ha még nem jársz ott, akkor nem elérhető.
Letöltöttem a MÁV V43 mozdonyt de nem jelenik meg a játékban, valaki help !!!
A letöltött modok között megjelent , és át is raktam.
Teljesen magyar az egész, nembaj?

sziasztok valaki nem tudna nekem magyarositást a Train Fever USA játékhoz
Mighty
Mióta van az automatikus vásárlás, azóta nem érdekel 😊
Ha lejár egy jármű életciklusa, csak megnyitom a járatlistát, és ahol nincs beállítva az automatikus vásárlás, ott gyorsan megcsinálom.

Egyetlen előnye volt a korábbi felugró ablaknak, mégpedig az, hogy rákattinthattál a járműre, és bejött a jármű tulajdonság ablaka, ahol akár azonnal intékedhettél is. Nem kellett pl a járműlistából megkeresni.
Köszönöm, akkor elsőre rosszul értelmeztem, bocsánat.
Mighty
Csak szövegesen írja ki, hogy közeleg a jármű az életkora végéhez. Sokkal jobb, mert nem okoz akadást.

Az utat sajnos még mindig nem lehet áthúzni a sínen.
Erről volna valakinek egy képe?
Improved vehicle lifetime notification popup (text per default now, 3d still possible)
Ok.

LOL, mióta megvan a játék talán egyszer omlott össze.
Most sikerült,vágányépítés közben feladta,meg én is mára.......
Igen, ez az angol váltó (magyarul).
Nem neked írtam, hanem ssx22-nek.
Én úgy tudom az átszelési kitérő vagy angolváltó megnevezése a double slip switch és konyhanyelven x-crossing. A keresztezés az egyszrűen csak crossing. Én így gondolom, mindenesetre a mai frissítéssel még nem kaptuk meg egyiket se. 😊

Build 5795 (May 29)

Fixed a crash which occurred when creating a new line
Fixed a crash which occurred when building streets
Fixed a crash which occurred at the end of month
Fixed a crash which occurred after deleting a station when a vehicle arrived
Fixed a crash which occurred when the texture cache is invalid
Fixed a bug which caused save games to not load anymore
Added parameters to control vegetation (see “/config/base_config.lua”)
Added double click to buy vehicles
Improved French street names
Tuvixplayer, ha nekem írtál akkor félreértettél. Én is kis pályán játszok, a többit nem bírja a gépem.....A kis pályán meg hamar elfogynak a lehetőségek. Én csak arra gondoltam hogy egy 400-as bánya vagy üzem már elég sok embert tudna foglalkoztatni (most ugyanis csak szellemek dolgoznak). Lehetne köztes megállót beiktatni két város között, pl.
És ugye sok munkahely=több lakos a városban ami több utast is jelent, amit több vonalat igényel, stb.
Amúgy 2 ipari láncot üzemeltetek, több kevesebb sikerrel.
Mostanában rengeteg épület MOD-ot töltöttem le, azokkal szórakoztatom magam.
Erre gondolsz nyilvan 😊 :

Aztan hogy a jatekba mi kerul bele......remeljuk hamarosan kiderul 😊

Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)

Az X-crossings nem csak két sín irány váltási lehetőség nélküli keresztezése? Az 'x'-váltó az angol váltó, melynél az áthaladó vonat irányt is tid változatni. Nem vagyok szakértő, sem szakmabeli, csak így tudom. Sorry, ha tévedek. Persze a sín keresztezés is nagy előrelépés lenne!!!