train_fever_banners6z8g.jpg
Urban Games: Train Fever
  • Mighty
    Kipróbáltam az [Avanced] Train Fever Total (ATT) modot.

Az egy dolog, hogy nincs 2-3 állomásból álló lánc (legkevesebb 4, legtöbb 5 vonal, mire áru lesz), de még az is megszívatott amikor marhát akar szállítani az ember, mert 1915 előtt csak vonattal lehet állatot szállítani.
    Élelmiszer előállításhoz kell: gabona > marha, valamint olaj > műanyag. Marha+műanyag>élelmiszer.
    Szépen beállítottam a termelési láncot, mikor megjelent az első robbanómotoros teherautó (a sok termelőegység irdatlan távolságokra van egymástól, lovas szekérrel lehetetlen megoldani), és évekig csak néztem, hogy a marha farm nem kapcsolódik be a szállítási láncba :O Az első teherautó, ami szállít marhát csak 1915-ben jelenik meg.
    Mondjuk ez az én hibám is, mert a mod német nyelvű és csak pár szót ismertem fel, így a vagonok leírását nem is fejtettem meg :) Már átírtam a nyersanyagok és termékek neveit, de a termelőegységek nevei a mentett állásban nem frissülnek :(

No mindegy, visszatöltöttem egy mentést és vártam 1915-ig a teherszállítás beindításával, addig jól kialakítottam mindenhol a személyszállítást az összes városon belül és pár város között vonattal illetve busszal.
    Miután be tudtam indítani a teherszállítást, irdatlan pénzt lehet vele keresni a nagy távolságok miatt. Vonattal meg még többet. Persze ezt most csak kis térképen és könnyű fokozaton.