1506
train_fever_banners6z8g.jpg
Urban Games: Train Fever
  • tuvixplayer
    Nohab, privi ment.
  • Desert
    Van olyan lehetőség ami a mentett fájlokból megmutatná melyik pályán készült? a seed info érdekelne.
  • Zsoldoskatona
    Szia!
    Megnéztem és nekem működik úgy is hogyha csak bemásolom a fájlokat a mods mappába és úgy is ha Train Fever Mod Managert használom. Szerintem nézd meg, hogy mégiscsak sikerült e hozzáadni ahhoz a mentéshez, amelyikben szeretnéd használni. Kattints a mentésedre és nézd meg hogy az aktív modok mezőben benne van e. Ha nincs ott egy kis + jel a sarkában és arra kattintva hozzá tudod majd adni. Bocsi ha esetleg ezzel tisztában vagy és így feleslegesen szájbarágósnak tűnök, de csak erre tudok gondolni mert én meg tudom használni azt a mozdonyt.
    Utoljára szerkesztette: Zsoldoskatona, 2015.06.06. 10:24:10
  • carlson77
    75-ben vagyok :(
  • tuvixplayer
    1963 év elején jelenik meg a leírás alapján. Ha még nem jársz ott, akkor nem elérhető.
  • carlson77
    Letöltöttem a MÁV V43 mozdonyt de nem jelenik meg a játékban, valaki help !!!
    A letöltött modok között megjelent , és át is raktam.
  • ssx22
    Teljesen magyar az egész, nembaj?
  • Krisz083177
    sziasztok valaki nem tudna nekem magyarositást a Train Fever USA játékhoz
  • Mighty
    Mióta van az automatikus vásárlás, azóta nem érdekel :)
    Ha lejár egy jármű életciklusa, csak megnyitom a járatlistát, és ahol nincs beállítva az automatikus vásárlás, ott gyorsan megcsinálom.
  • tuvixplayer
    Egyetlen előnye volt a korábbi felugró ablaknak, mégpedig az, hogy rákattinthattál a járműre, és bejött a jármű tulajdonság ablaka, ahol akár azonnal intékedhettél is. Nem kellett pl a járműlistából megkeresni.
  • Desert
    Köszönöm, akkor elsőre rosszul értelmeztem, bocsánat.
  • Mighty
    Csak szövegesen írja ki, hogy közeleg a jármű az életkora végéhez. Sokkal jobb, mert nem okoz akadást.
  • Desert
    Az utat sajnos még mindig nem lehet áthúzni a sínen.
    Erről volna valakinek egy képe?
    Improved vehicle lifetime notification popup (text per default now, 3d still possible)
  • carlson77
    Ok.

LOL, mióta megvan a játék talán egyszer omlott össze.
    Most sikerült,vágányépítés közben feladta,meg én is mára.......
  • tuvixplayer
    Igen, ez az angol váltó (magyarul).
  • tuvixplayer
    Nem neked írtam, hanem ssx22-nek.
  • Zsoldoskatona
    Én úgy tudom az átszelési kitérő vagy angolváltó megnevezése a double slip switch és konyhanyelven x-crossing. A keresztezés az egyszrűen csak crossing. Én így gondolom, mindenesetre a mai frissítéssel még nem kaptuk meg egyiket se. :)

Build 5795 (May 29)

Fixed a crash which occurred when creating a new line
    Fixed a crash which occurred when building streets
    Fixed a crash which occurred at the end of month
    Fixed a crash which occurred after deleting a station when a vehicle arrived
    Fixed a crash which occurred when the texture cache is invalid
    Fixed a bug which caused save games to not load anymore
    Added parameters to control vegetation (see “/config/base_config.lua”)
    Added double click to buy vehicles
    Improved French street names
  • carlson77
    Tuvixplayer, ha nekem írtál akkor félreértettél. Én is kis pályán játszok, a többit nem bírja a gépem.....A kis pályán meg hamar elfogynak a lehetőségek. Én csak arra gondoltam hogy egy 400-as bánya vagy üzem már elég sok embert tudna foglalkoztatni (most ugyanis csak szellemek dolgoznak). Lehetne köztes megállót beiktatni két város között, pl.
    És ugye sok munkahely=több lakos a városban ami több utast is jelent, amit több vonalat igényel, stb.
    Amúgy 2 ipari láncot üzemeltetek, több kevesebb sikerrel.
    Mostanában rengeteg épület MOD-ot töltöttem le, azokkal szórakoztatom magam.
  • mokuci74
    Erre gondolsz nyilvan :) :

Aztan hogy a jatekba mi kerul bele......remeljuk hamarosan kiderul :)
  • tuvixplayer
    Az X-crossings nem csak két sín irány váltási lehetőség nélküli keresztezése? Az 'x'-váltó az angol váltó, melynél az áthaladó vonat irányt is tid változatni. Nem vagyok szakértő, sem szakmabeli, csak így tudom. Sorry, ha tévedek. Persze a sín keresztezés is nagy előrelépés lenne!!!
  • tuvixplayer
    Biztosan nem nagyok még a városaid. Nekem van olyan pályám kis térképen, ahol 1900 körül már 4 várost sem tud ellátni a maximális 400 termeléssel.
  • carlson77
    Érdekes és jó is lenne ha a bányákhoz meg az üzemekhez lehetne embereket szállítani.
  • ssx22
    Annyira azért nem vészes, több kis szakaszba kell húzni a sínt
    Viszont az gázabb hogy sík terepet kérek és dombos g*cit ad...
  • Desert
    Mire gondolsz?
  • Timbu
    Az a baj, hogy ameddig a sínek építése a talajegyenetlenségek miatt olyan nyögvenyelős amilyen, számomra ez a játék játszhatatlan.
  • Desert
    We have followed many discussions about the future of Train Fever. Some players even suspected that Train Fever is dead and won’t be improved anymore. Let us clarify here that there will be additional game updates for sure. However let us also state that a part of our resources is needed for planning and preparing the future of Urban Games.
    With a next update, we want to focus on new features. Probably the most requested feature is better track construction including X-crossings. You can be sure that we do everything to realize this request.

Várjuk, várjuk!
  • mokuci74
    Build 5746 (May 22)

Improved general performance
    Improved end of month performance (less / shorter freezes)
    Improved first view performance
    Improved GUI rendering and update performance
    Improved vehicle and station list performance (sorting)
    Improved street and track builder performance (large scenes)
    Improved load game performance (large scenes)
    Improved save game performance (large scenes)
    Improved town list sorting (locale aware now)
    Improved save game size (large scenes)
    Improved load game dialog (list auto saves after regular save games)
    Improved vehicle lifetime notification popup (text per default now, 3d still possible)
    Improved line manager auto replace button (directly jump to line auto replace tab)
    Improved Lua error messages
    Improved missing file error messages
    Improved main menu mod lists (maximal size)
    Improved Russian translation
    Fixed a bug which caused save games to not load anymore
    Fixed a street builder crash
    Fixed a random town developer crash
    Fixed a crash which occurred when industries were not connect to the street network
    Fixed a crash which occurred when all town buildings were removed
    Fixed a simulation bug which caused passengers to wait at incorrect stations / places
    Fixed water reflection bug (reflection was invalid unless window was resized)
    Fixed a town connection bug
    Fixed a bug which caused the game to freeze each day or each month (large scenes)
    Added set line color feature
    Added new save game dialog (existing games are shown)
    Added double click events (load / save game and mod lists)
    Added auto save in progress notification
    Added parameters to control town and industry counts (see “/config/base_config.lua”)

Azt irjak, hogy a kovetkezo frissitessel varhato egy jopar uj funkcio, peldaul az "x" valto......
    Ugy legyen.... :)
    Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2015.05.22. 14:50:33
  • ssx22
    Új játékot kezdtem a legkisebb térképen, ahol csak 7 város van, egy bánya meg egy feldolgozó üzem ellátja maximálisan a 7 várost :D
  • ssx22
    Még a neten sincs róla semmi hír
  • mokuci74
    Meg valamikor tavaly olvastam, hogy mar a megjelenest kovetoen elkezdtek dolgozni a fejlesztok a jatek folytatasan, nem tud errol valaki valamit ?
  • ssx22
    Huh hát ehhez már bika géép kell, mer az enyémen még alapsebességbe is szaggat :D
  • ssx22
    [email protected]

koszi

amugy ezek a teljesítmény szinteket nem lehet lenullázni valahogy?
  • mokuci74
    Adjal egy mail cimet es elkuldom szivesen
  • ssx22
    Játékmentésedet nem küldöd át?
  • mokuci74
    " de a vasutat nehéz fokozaton még nem sikerült nyereségessé tennem."

Hat igen, ez egeszen addig nehez dolog amig nem tud az ember osszelapatolni szaz millat, azutan mar nem nagyon lehet csodbe menni.....
    En azt az elvet kovettem ha egy vasutvonalam nem volt nyereseges huzamosabb ido utan sem ( max. 50 ev ) akkor toroltem a vonalat.
    Sok esetben viszont 40-60 ev kellett ahhoz hogy az adott vonal nyereseget kezdjen termelni......Nagyon sok-sok milliot azert buktam el, mert a jatek gyoker modon kezeli sok esetben az epitkezest, pl. meregdragan megepitesz egy alagutat huznad melle a masodik sinpart, erre azt irja terepegyezes utkozes.....vagy amikor a felszinen levo sint akarod elbontani es ha tevedsz egy pixelnyit a klikkelesenel (mert ez az optimalizalatlan fos egy ido utan szaggat mint az allat) szinten siman elbonthatsz egy meregdragan megepitett alagutat ami pont ott fut a felszin alatt.....Legalabb az alagutak/hidak eseten feltehetne a program a kerdest, hogy biztos el akarod bontani vagy sem.... Na mind1 talan majd a masodik reszben lesz ilyen vagy hasonlo......
    Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2015.04.24. 21:46:09
  • Zsoldoskatona
    Üdv,

Te jó ég! 2516?! Na igen, addig eljutni azért eltart egy darabig... :D
    Én is dolgozok ezen egy ideje. Csak ez az egy hiányzik már teljesítményekből, de a vasutat nehéz fokozaton még nem sikerült nyereségessé tennem.
  • mokuci74
    Hali,

Hoztam egy par kepet a "szallitomagnas(nehez)" teljesitmeny elereserol..... Izzaszto volt a dolog kb 120 jatekorat oltem csak ennek a megszerzesere
    Amugy van mar valaki aki az osszes teljesitmenyt megszerezte ? :)

Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2015.04.23. 12:41:20
  • Borg
    Azért, mert a kereslettől függ mennyit termelnek.

Városi kereslet kell először, az felhúzza a gyár termelését, és az húzza magával a bányáét. Ilyen a játék mechanikája sajnos. Egy 400-as termelésű gyárat, akár 1-1 bánya is el tud látni. Nem úgy van mint régen TTD-ben, hogy minél többet szállítasz be, annál nagyobb a termelés.
  • Mighty
    Van kereslet a városokban (ahova szállítanál), ami miatt annak a bányának termelnie kellene?

Város, feldolgozó, nyersanyag. Így épül fel a keresleti lánc. Ha nincs abban a városban kereslet az árucikkekre, akkor nem termel a feldolgozó, ha nem termel a feldolgozó, akkor nem kell nyersanyag.
    A város keresletét a város nevére kattintva tudod ellenőrizni.
  • Desert
    Milyen bánya?
    Lehetséges, hogy egy is elég a kiszolgáláshoz.
    Kicsit több információval könnyebb a választ is megadni.
    A termék elszállítása egy vagy több városba növeli a termelési mennyiséget, mely még több nyersanyagot kér.