1506
Urban Games: Train Fever
-
mokuci74 #946 Because the modding system has been completely reworked, we highly recommend that all players who have installed mods should clean their game installation. To do so, please first delete the “C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Train Fever\res” folder and second run the “Verify” option in the Steam client (Steam Client -> Train Fever -> Properties -> Local Files -> Verify Integrity of Game Cache”).
Hat en ezt most nagyon beszoptam,~2GB-ot ujra le kell toltenem, kulfoldon vagyok mobilnettel, szoval a dlc nekem kb 20 euroba fog fajni
De nem baj, remelem nem banom meg...... -
Desert #945 Tölthető az USA DLC! -
#944 Ahogy lentebb már írtam, ott érdemes elkezdeni, ahol már eleve mennek az úton a nyersanyagok a gyárakba és árucikkek valamelyik városba. Ha esetleg egy gyárból két városba is szállingóznak az árucikkek, akkor még jobb. Ezeket még lovaskocsival, majd teherautóval szállítsd. Ha már van elég pénzed, elkezdheted kiépíteni a vasúti szállítást is, de csak ott, ahol már legalább 100-as a termelés.
Szerintem a legideálisabb, ha találsz a térképen relative közel egymáshoz szén és vasérc bányát valamint a hozzá tartozó feldolgozót és ezeket egy szép körjárattal lefeded érintve egy vagy több várost a feldolgozó után.
Ha gondolod, odaadom a könnyű fokozaton és közepes térképen játszott mentésemet. Abban van csak vonattal, csak teherautóval és a kettő kombinálásával kialakított áruszállítás. -
mokuci74 #943 Ha mar a nehez fokozatnal tartunk.....kis terkepen jatszom, es en eddig ( 2168 !!! ) a szemelyszallitassal ellentetben keptelen voltam a vasuti teherszallitast nyeresegesen uzemeltetni....Lehet, hogy csak siman luzer vagyok , de ha van valami jo tipped, azt megkoszonnem
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2015.02.27. 14:30:34 -
#942 Arra kell még figyelni, hogy ha megjelennek a gyorsabb, nagyobb kapacitású szállítóeszközök, akkor nem szabad átállítani az adott vonalon a vehicle replacementben az új járműre.
pl a teherszállító lovaskocsi után jön a 10 km/h-val gyorsabb és 2-vel több nyersanyagot szállító DMG-k. Ezek egy része üresjáratban fog menni, ha meg be van állítva, hogy csak tele induljon tovább egy állomásról, akkor dugót okoz. Rossz esetben annyira beállnak, hogy a termelés visszaáll 0-ra.
Ilyenkor inkább el kell adni az összes lovaskocsit és megvenni a szükséges mennyiséget.
Egy a lényeg, szerintem az automatikus újravásárlást csak ugyan olyan járműre szabad beállítani.
Ma délelőtt ezzel szívtam egy nagyot, inkább el se mentettem :)
Utoljára szerkesztette: Mighty, 2015.02.27. 14:21:37 -
Ironman2 #941 ez jó! köszi a tippet! -
#940 Nemrég kezdtem egy nagy térképen, nehéz fokozaton. Két város között az elején szerintem nem szabad személyszállítást csinálni, mert lassú, ezért sok lovaskocsi kell hozzá.
Elég városokon belül egy-egy vonal, azokra 6-8 lovaskocsi és szépen termeli a pénzt. Áruszállítást is csak ott kezdem el, ahol már eleve mennek az árucikkek a feldolgozókból (25-ös termelés). 1865-re megcsináltam ezt 6 városnál, visszafizetem a kezdeti kölcsönt és évi ~400k a bevétel.
Ha már vannak gyorsabb járgányok, akkor érdemes a városok közötti forgalmat beindítani.
-
Ironman2 #939 Ez a személyszállítás eléggé nyűgös az elején,2 város ami viszonylag közel van egymáshoz,3 lovaskocsi villamos kb egy év alatt megy egy kört.DD Szerintem inkább az áruszállításra kéne rágyúrni az elején
-
Ironman2 #938 Én megcsináltam úgy hogy csak az összes magyarországi városnév legyen benne! Faluk,községek kivéve:
http://www8.zippyshare.com/v/g3auhaUR/file.html
városneveket ez oldal alapján hagytam meg:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_v%C3%A1rosainak_list%C3%A1ja -
mokuci74 #937 Hasznald ezt :
Train Fever Mod Manager -
Ironman2 #936 az .ini fájlt nem kell bemásolni,csak a .lua-t? -
Ironman2 #935 váóó.köszi! -
tuvixplayer #934 Hungarian street and city names -
Ironman2 #933 Magyar városnevek mod nincs véletlenül a játékhoz? -
Zsoldoskatona #932 "The DLC will be available for free and features a complete American game mode."
Ingyenes lesz! De tényleg. :) -
ssx22 #931 Mennyibe fog ez kerülni? -
Zsoldoskatona #930 Sziasztok! USA DLC megjelenés pénteken, azaz február 27.-én!
http://www.train-fever.com/2015/02/usa-dlc-to-be-released-this-friday/ -
Ironman2 #929 Már megtaláltam közben! -
Ironman2 #928 Magyarítást legyetek szívesek feldobni hozzá valahova! Kösz! -
#927 Elvileg holnap kellene megjelennie a DLC-nek -
#926 A moddereket tesztelik, tegnaptól 20.-ig várható. -
mokuci74 #925 Hat igen, a nehez fokozat szerintem is kemeny dio......Legalabb is igy 120 ev utan meg az, bar kesobb is az lesz ugy erzem...A vonatok beinditasat ketszer is meg kell gondolni, mert q**va hamar be lehet csodolni....
Legalabb is en ezt tapasztaltam. A DLC megjeleneserol nem hallani semmit ? Mintha februar kozepet irtak volna anno.... -
#924 Azt azért szoktam odarakni, mert ha a kitérőbe megáll a vonat, akkor a középső jelző nem fogja az őt következő vonatot továbbengedni. Megáll a nyílt pályán. -
Desert #923 Megvan az üzenet
Letöltöm, megnézem, most vagyok nehéz szinten, nem egyszerű történet
az első képen szerintem nem kell az a plusz jelző ha a másik egyirányúnak van jelölve, mert arra a vágányra nem engedi be szemből a vonatot
Utoljára szerkesztette: Desert, 2015.02.06. 13:00:04 -
#922 Kipróbáltam, nem működik két nyílt vonali jelzővel. -
#921 Közben rájöttem, hogy ebben a játékban egyedüliként van ellenmenet kizárás. A vonatok megvárják a szembemenő vonat elhaladását, de a vele megegyező irányba haladó vonat a nyílt vonali jelző meghaladása után indul el. Két nyílt vonali jelző esetét még nem próbáltam de meglepődnék, ha működne.
A képen mutatom hogyan lehet felépíteni. A baloldali két egyszerű kitérő közötti szakasz kialakítása látható. A középső és a jobboldali két vonal összefonódására és szétválására mutat példákat.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.02.06. 12:47:45 -
#920 Tuvix, Desert ment egy privát.
Ha jól rémlik három ember akarta tesztelni mozdonycsomagot, de nem találom az írását. Ha továbbra is akarsz tesztelni, akkor jelezd. -
tuvixplayer #919 Ha 20 perc alatt nem ér oda a bányából a nyersanyag a gyár érintésével (közben áruvá változva) a városba, akkor nem fog vándorolni. Neked kell egy gyorsabb szállítási láncot kialakítani, amely 20 percen belül teljesíti ezt. -
R0LAND #918 Te tudsz valamit!
A kölyöknek megmutatom nem kel fel a gép mellől 1 hétig.
NICE -
R0LAND #917 Sziasztok
Nekem miért nem vándorol a nyersanyag minden városba?
5ből csak kettőbe megy. -
Desert #916 lassabban fejlődnek a városok az utolsó frissítés után, és persze megint máshogy -
tuvixplayer #915 Nálam megszűnt a hónap végi átmeneti fagyás, és a grafikus opciók bekapcsolásával is élvezhető a játék. -
Borg #914 Pár friss screenshot:
-
Borg #913 Hát én nem vettem észre túl sok javulást ettől most... -
tuvixplayer #912 Kis elírás, nem a mentési időn javítottak, hanem a mentet játék betöltési idején. sorry -
tuvixplayer #911 Eddig sem volt nagyon hosszú a játék mentési idő. Sokkal inkább lelassult most a hónap végi költség levonás. Több másodpercre befagy az egész a január végi frissítés óta. -
bruna #910 Megint kidobtak egy frissítést :
Build 5112 (February 4)
Fixed / reduced freezes at the end of each month
Fixed a bug which caused people to “lose” their cars at the destination building
Fixed a main street connection bug which caused a crash
Fixed a terrain bug which caused the terrain to rise to “infinity”
Improved street crossing bulldozer performance
Improved save game loading time
Improved general performance
-
Desert #909 Nehéz módban már már izzasztó -
Desert #908 Build 5080 (January 31)
Fixed another main connection bug
Fixed a crash occurring at the end of a month
Érdekes dátum, most frissült nálam. -
Borg #907 Ott a fórumos topik is linkelve ezen az oldalon, le van írva róla minden.