1506
train_fever_banners6z8g.jpg
Urban Games: Train Fever
  • tuvixplayer
    A lámpa mögötti szakaszon nem enged szembejövő forgalmat.
  • ssx22
    Jelzőlámpánál mit jelent az hogy egyirányú?
  • ssx22
    Szerintem nem szabad összekötni az összes város autópályával mert akkor mindenki kocsival fog menni és senki se használja a buszokat meg a vonatokat. Azt vettem észre hogy minél több busz meg villamos vonalam van, annál több az autó a városban :(
    Végül úgy bedugul mint a Cities in Motion-ben hogy mozdulni se bírnak a buszok
  • Austin Bailey
    barmira hiányzik ebből a játékból a keresztváltó. És a térkép méretéhez képest elképesztően nagyok az ívek.
  • Austin Bailey
    éppen most éppen azzaé próbálkozom, hogy mi van akkor, ha minden várost összekötök minden várossal egy nagy pályán. Hogy akkor is csak egy város lesz-e nagy, vagy egy sem, vagy mi történik.
  • Austin Bailey
    én is ilyen aluljárókat szoktam csinálni. Jobb. Szebb mint az alagút, bár szerintem túl szélesre vetted
  • wollnerd #820
    Tudod variálni a jelzőkkel.
  • ssx22
    Az mitől van hogy mindig bal oldalon mennek a vonatok, mintha Angliába lennék...?! :(
  • tuvixplayer
    Tudja valaki, hogy a steam kliensen hol van a következő funkció: "Verify integrity of game cache..."
    Gondolom ezzel vissza lehet állítani a játékot olyan eredeti állapotra, hogy azok a mod-ok, amelyek módosították a működést pl.
    Performance Hotfix Mod
    az unistall után a jelenlegi patch szint működését biztosítsák?
    Arra gondolok, hogy ha azalatt jött olyan patch, ami módosította az említett mod valamelyik állományát, majd később deaktiváltam a mod-ot, akkor ha az 'rendszer fájlt' is tartalmazott, akkor a jelenlegi patch szinthez képest korábbi állapotú fájlt tett vissza. Így hiába települt a patch, a mod levétele korábbi állapotra állt vissza.
    Esetleg telepítsem újra a játékot? Bolti dvd-m van.
  • Toby0501
    Ez van a térkép közepén, minden városból ide futnak be a vonatok és a kisebb városok közt nincs más vonal. (amikor a képet csináltam, nagyjából 1200 körül járhatott a lakosság száma) Fontos még az is, hogy az iparnak alapanyagot szállíts a városokhoz közel lévő nyersanyagforrásokból. (a város nevére kattintva láthatod, hogy mennyire van szükség) Mindegy, hogy miből állítják elő, csak arra törekedtem, hogy azt is vasúton oldjam meg, mert lovaskocsival/teherautóval nem tűnt hatékonynak az első próbálkozások során. Jah és az úthálózatot a pályaudvartól jobbra lévő részen már én csinálgattam, hogy valamennyire város formája legyen. Persze az AI így is beleszólt sok helyen.
    Utoljára szerkesztette: Toby0501, 2014.12.25. 22:56:33
  • wollnerd #816
    Hogy lehet már ilyen jól fejlődő város(ok)at elérni, már 1944-ben?! :) Nálam ilyen nagy és magas házakat is tartalmazó városok még nem voltak....
  • Toby0501
    Ma, amikor már végképp nem tudtam mit kezdeni a milliókkal, rájöttem, hogy a villamosnak nem kéne mindig várni a sorompónál, szóval csináltam egy aluljáró-féleséget. Meg lehet ezt valahogy szebben oldani vagy egyelőre esélytelen?
    (klikk a nagyobb méretért)
  • Laca54321
    Hát sajna az öröm nem tartott sokáig, mert a helyzet hasonló...:( Be tölt rendesen, de egy idő után, játék közben minden hiba üzenet nélkül kidob!
  • Laca54321
    Köszönöm:)
  • tuvixplayer
    mod manager
    Sok mod-ot tettem fel, és nem szokott kidobni csak úgy. Ha hibás valamelyik, akkor agy már a játék indítás közben kiszáll, kiírja a hibát, amiből látszik, mivel van baja, vagy játék közben akkor, ha a hibás mod-dal bekerült tárgyat tenném le.
    Békés, nyugodt, JÁtÉKOS ünnepet mindenkinek!
  • Laca54321
    Sziasztok!
    Nekem rég óta játszom a játékkal és le szedtem pár módot. Be másoltam a RES mapba, de 1-2 év után kidob mindig. olvastam, hogy van valami mód manager és avval kell be rakni a módokat a játékba. Tudnátok linket küldeni ehhez illetve, hogy működik vele, hogy kell csinálni?
    Boldog Karit mindenkinek és köszönöm.
  • Austin Bailey
    nem, szerintem akkor normalizálódik a játék. Addig települést sem nagyon lehet fejleszteni, mert örül, ha odaér a vonat a következőre, nemhogy a 3-mal arréb lévőhöz.
  • Borg
    Amit nyilván akkor még egy vagyon fenntartani.
  • Austin Bailey
    1906-ban jelenik meg az első 100-zal menő mozdony.
  • wollnerd #807
    Hát, próbálj sűríteni a járatokat. Építs dupla-vágányos pályát, vagy az egyvágányos pályához építs passing loop-okat. (Ez olcsóbb megoldás)
    Vagy vársz kb. 1920-30-ig a megfelelő sebességű mozdonyokért, addig foglalkozz a városi tömegközlekedéssel, teherszállítással.
    Érdemes ezt meg ezt a útmutatót átnyálazni! Sok jó információt adnak!
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2014.12.24. 11:38:53
  • ssx22
    Az érdekes mert k** messze vannak egymástól a városok :(
  • tuvixplayer
    Azok a szegény párák túllépték a 20 perces utazási limitet ( a játékban 2.5 év). Ennyit szán ugyanis a játék a személyek és az áruk utaztatására.
  • ssx22
    Nekem meg olyan van hogy pl elindul a vonat 110 emberrel aztán menet közbe eltűnnek az emberek, mire a másik állomásra ér már csak 105 marad... kiugranak a vonatból (vagy a kalauz kib*ssza őket, nem tudom :D)
  • Mighty
    Nektek nem lett rosszabb a hónap végi számolás? Nekem beakad vagy 5 mp-re minden hónap elején...
  • Austin Bailey
    mindenesetre nálam nem működik. Nálam továbbra is random rüpködnek a járművek, ha utat bontok.
  • tuvixplayer
    A 4820-as patchben lévő:
    'Improved people and car consistency when modifying streets'
    nem erről szól?
  • ssx22
    Itt most nem ez történt. Nézegettem melyik jármű veszteséges, azokat garázsba küldtem, pár villamosnál meg kiírta hogy "nincs út" aztán amikor megnéztem már így voltak beragadva :(
  • Austin Bailey
    berendeled a villamost a garázyba, vagy építesz a környékre egy új utat villamossínnel, esetleg lerombolsz egyet. Mindig amikor az úttal variálsz, akkor a közúti járművek átrepülnek a helyükről. Őszintén szólva nagyon idegesítő.
  • ssx22
    Erre van valami megoldás hogy lehetne megszüntetni?

http://i57.tinypic.com/5p29ew.jpg
  • Austin Bailey
    amit akarsz, de nagyon változó minőségűek.
  • koj
    Sziasztok! Milyen modokat érdemes letölteni a játékhoz, mert elég sok van.
  • Desert
    Majdnem mind..
    Az útelbontás korlát bevezetése ily módon nagyon nem, nem tudom fejleszteni anélkül, hogy alternatív kapcsolat ne lenne, az meg úgy drága.
    Lehetne úgy az elbontás, hogy visszaépül automatikusan, ha nem mi építjük vissza, ahogy a városok is bővülnek.
    Az utascsere szorzó ajtónként kicsit erősnek érzem, lehetne az vagononként +1 a vonatnál.
  • ssx22
    Ja en azt hittem azok alapbol benne vannak... amugy már 650 M $-nál járok :D
    Utoljára szerkesztette: ssx22, 2014.12.19. 19:00:46
  • Nohab
    Ez kb. olyan, mint a Left 4 Dead esete. Fejlesztés közben elfogyott a pénz, és kiadták ami addig kész lett. Az abból befolyó pénzt pedig a javított, új kiadásra fordították.
  • Borg
    Na, mire kijön a Train Fever 2, már egész épkézláb játék lesz belőle.
  • Desert
    Egész jók az újítások, tetszik mind.
  • tuvixplayer
    Ezt a mod-ot nem ismertem eddig.
    Timeless mod v2.2
    Sok járművem nem tűnt el idővel, ezért nem gondoltam ilyen lehetőségre.
  • Austin Bailey
    azazért van neki, mert berakta azt a modot, amikor nem tűnnek el a járművek.
  • tuvixplayer
    Itt találsz letölthető mod-okat, amelyeket betehetsz a játékodba:
    train-fever.net
    Mindenféle jármű, épületek, stb.
    Program a modok betételéhez (mod manager).
  • ssx22
    Az a bajom hogy alig vannak járműveim pedig 2100 akárhányba járok már :( Láttam egy videót a youtube-on, ott 2060-ba volt a játékos és minimum 20 fajta vonata volt