40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #2380 ezt a farmolást észrevettem amúgy, csávót 4ből 2 meccsen fogtam ki 18on és mind2x kapásból kilépett
bár lehet csak kedves :D -
ez a szar ipadon állandóan kidobál asztalra és vissza se tud csatlakozni. másnál is ez van ipadon? 1 kör múlva nyertem vna rankeden erre kidob! a f*szom bele... -
Siman meglesz, bar rank 18-19en eloszeretettel farmoljak a kezdoket :D Szoval csak ugyesen :D Valamelyik nap jatszottam hunterrel, ra kellett ujbol jonnom hogy ez nekem egyaltalan nem megy :D -
főleg úgy hogy ott még csillagot se veszthetsz. :P
én tegnap kezdtem el rankedezni, hunterrel 6-ból 5 win. :D -
http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/13597475/
Szóval Május 1.-ig rank20 kell legyek? Jelenleg r22 vagyok. Izgi :) -
BlackWolf #2375 Mekkora meccset játszottunk egy palával :D pala vs mage letakarította az egész asztalt . Semmi lap a kezemben , lecibálom 16 hp-ig .fireball(10hp) ő köre- Pakol kifelé levisz engem 10-re ő is :D feldob egy secretet az asztalon már minden szarja ysera meg minionok fullra . Rálőttem a megmaradt csóri pyromat , meghal majd proccol az "eye for an eye" :D és belehalok én is .
Szép defeat ( pala is defeatet kapott ilyenkor ? ) -
Pio #2374 Azért pont druidnak kicsit gáz, tekintve, hogy pont druiddal minden lényed egy izomkolosszus.
Amolyan druid hard removal akar lenni a kevéssé jól sikerült naturalize helyett. -
Ez vicces kis lap :) -
Ja es csak druid kartya -
Pala ellen mekkora öngól
-
bocsi ha nagy :D -
-
Most már hivatalos:
Az összes MurLock bekaphassa
Sámival esélyem nem volt. 3 kör alatta ledarálta a hp-m felét és persze a közelben nem volt egy lightning storm sem -.- -
SZUsszan #2367 Most nyomtam két csatát ipadról. Eu szerver okés. -
Negritis #2366 lol a shadowflame sebzését emeli a + spell dam -
Nirz #2365 teszteltem nekem már jól megy -
Nirz #2364 én is kérdezem,még mindig kidobál laggol?
mert akkor én sem indítom el,tegnap elég volt. -
hawkie22 #2363 Megy megint rendesen? Vagy még mindig szarakodnak a szerverek?
Lassan végzek a melóban, megyek haza, kicsit játszanék, ha már tegnap legalább 1 órát elszórakoztam azzal, hogy összeállítsak 5-6 különféle paklit sámánnak (csak azzal játszom, még egy lock paklim van, de azt se használom), aztán tudtam vele játszani 3-4 meccset, utána kicsit lepihentem, erre mikor elövettem, már beszartak a szerverek.
Ma nem akarom ugyanezt átélni a stresszes meló után. :) -
akkor... esetleg...
De borzasztó ritka aza szituáció, amikor a Naturalize megmenthet. Ha már egy olyan miniont kell leütnöd ami miatt vesztenél, akkor azzal a 2 bónuszlappal amit húz, ugyanúgy nagy valószínűséggel meg tud fingatni.
Vagy pl. egy Earth Golemre játszod ki, miközben csak 4 HP-d van, ellenfelednek meg csak 3, de ott csücsül még a kezedben a Claw, akkor használható lap, de valljuk ez a helyzet kb. minden 200. meccsen furdol elő, amiért szerintem nem éri meg 199 meccsen keresztül tartogatni egy borzalmas lapot. -
SZUsszan #2361 És ha egy olyan miniont removeolsz, aki miatt két kört sem éltél volna, akkor leszednéd-e vele? -
Ezt azért mondtam, mert ha pl. egy másik druid, control warrior, handlock, HUNTER (mostani meta erős pakliai) ellen kijátszod, egyszerűen túl nagy sok esélyt adsz nekik a kombózásra azzal a 2 plusz lappal. -
Szerintem egesz jo kartya, nem mondom hogy a legjobb de nagyon jol ki lehet hasznalni, az meg hogy 2 kor mulve instant elveszted a jatekot elegge tulzas. Nyugodtan lehet hasznalni akkor is, amikor az ellenfelnek 9-10 kartya van a kezeben, vagy ha controlt jatszol es elonyhoz akarsz jutni. -
Negritis #2358 omg, 4 perce várok hogy PRACTICE meccset találjon :D -
fapados ex-tinkmaster -
Én szerencsére még megcsináltam az 5 győzelmet a mai feladathoz de már akkor is nagyon lassú volt. -
Nirz #2355 pff játszhatatlan vagy egy órája az egész,eszméletlen lag. -
Pio #2354 Trump dala annak örömére, hogy free to play zoo deckkel legend lett:
-
Pio #2353 Erről eszembe jut, amikor Amaz thoughtsteallel lopott egy rugótól egy deadly poisont és egy blade flurryt és azt mondta: "Thoughtsteal now reads: Permanently decreases your hand size to 8." :D -
Naturalize = 1 manáért elpusztíthasz egy ellenséges miniont, viszont cserébe, 2 kör múlva elveszted a játékot. (Csak éppenséggel a játékban nincs ilyen szépen megfogalmazva) -
Ha unod hogy mindig legendary kartyak vernek agyon, faceless manipulator + Naturalize(druid kartya) :DD -
Dustot csak arénán keresztül és Disenchantból lehet szerezni. Eleinte hajts az olcsóbb de erős lapokra, mint pl. Dark Iron Dwarf, Azure Drake, Argent commander, Harvest Golem. -
Pio #2349 Dustra más szerzési lehetőség nincs és most a goldot is érdemes szerintem félretenni aréna helyett, mert úgy lehet majd Naxxramast unlockolni és úgy tippeljük, hogy Naxxramasban majd lesz lehetőség farmolni goldot/dustot/kártyákat akár napi/heti küldetések formájában, persze ez még majd kiderül, szóval ezt ne vedd készpénznek, csak lehet számítani arra, hogy a blizzard be fog hozni egy nem kompetitív fejlődési rendszert. -
igen ezt megcsináltam, olvasgattam már a témában. :) -
Egyet biztosan tudok, ha egy lapot szétszedsz (disenchant), akkor kapsz további 95 dustot, ez egy achievement. Természetesen olyan lapot kapj szét, amiből már felesleged van.
Azt nem tudom, hogy lehet-e ezen kívül és a sima desenchanton kivül még dustot szerezni. -
üdv!
szombaton kezdtem a játékot és nagyon megtetszett. azóta lényegében csak ezt tolom. :)
eddig unlockoltam az összes karit, és tolom a casual csatákat, mage meg paladin lvl 12, hunter meg warlock lvl 5.
nézem a sikeres deckeket de még nem használtam őket, asszem még nem vagyok azon a szinten, először ismerjem ki a lapokat jól.
hogyan lehet dustot szerezni? csak úgy ha szétbontom a kártyákat? tudom arénából is lehet. de szétbontással alig jön az értékesebb lapokat meg nem akarom szétbontani.
mit ajánlotok egy kezdőnek ,mit tegyek? játsszak tovább még nem rankeden, vagy menjek rankedre? sztem több winem van mint lossom, bár nem sokkal. -
Köszönöm, így már értem! -
Mindig amikor egy minion-t támadsz, akkor 1-gyel csökken az attack értéke (először 7, aztán 6, stb.), viszont ha a hősre mész, akkor elveszíted az 1 durability-t (és ezzel együtt valószínűleg magát a fegyvert is). -
Kezdőként lenne egy lappal kapcsolatban egy kérdésem. A Gorehowl pontosan hogy működik? 7/1-es fegyver: 1 Támadás helyett 1 Durability-be kerül a lény támadása.
Tehát ha játékost támadok vele, akkor nem fogy a durabilityje? Vagy rosszul értelmezem? Kössz a választ és bocs ha túl noobnak tűnik a kérdés. -
A rankeddel az a legnagyobb baj szvsz, hogy túl gyakran resetelik.
Remélem most tovább fogják engedni, mert még mindig előfordul, hogy rank 20-as ellenfél vérprofi módjára bealázott, rank 15-ön meg olyan missplayek előfordulnak, hogy öröm nézni.
A kedvencem egy mage volt flamestrike nélkül. Nagyon megalázta a sámánom :D -
Pio #2341 Ott tesztelnek bizonyos új ötleteket, mielőtt bemerészkednek vele rankedre
Van egy ELO ratinged, ha nyersz feljebb megy, ha veszítesz lejjebb megy, ha nagyobb ELO ratingűt versz meg jobban megy feljebb, satöbbi. Olyan ellenfelet kapsz, aki közel van hozzád ELO ratingben.
Lehet, hogy még nem játszottál eleget ahhoz, hogy beálljon az ELO ratinged vagy az ellenfeled nem játszott még ahhoz, hogy felmenjen az ELO ratingje.
Ha engem kérdezel inkább játssz rankedet, be fogsz állni majd egy olyan rankra, ahová passzolsz és ott egész jól el tudsz majd lenni. Az én "minden nap csak dailyzek" ismerőseim például olyan rank18-14 közt mozgolódnak és azt mondják, általában szintjükben hozzájuk való ellenfeleket kapnak.