Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Fletley9 #2224 Raynad, Massan, Hafu. hármójuk közül bármelyik lehet szimpi (Krippen nem tudom mit esznek annyira..) Hafu-t én nem szoktam nézni, csak azért mert csaj nem fogom. aréna amit meg legtöbbet játszik kevésbé érdekel + játék közbe talán ő a legkevésbé interaktívabb a nézzőkel a három közül. Reynad kb mintha mindig be lenne tépve :D, de mindig mond okos dolgokat +pár a paklijai is jók (még mindig az ő aggró warri deckjét használom rankedon és kb 8-tól lassul le onnan már többet kell játszani a feljebb jutáshoz de addig szinte 1-2 lose csak és az is "buta" pakliktól) MasSan meg nem is tudom nekem szimpi napközben egész na megy szinte a stream, teljsen interaktív a nézőkkel (tőle kérdeztem már én is és olyan bőven kifejtve válaszolt ,hogy csak néztem) hangulatos az egész streamje egyébként vevő minden poénra. szóval szerintem közülük válogass.
Am ja, streamek nekem is attól függ ha nagygépnél vagyok és senki nem használj a laptopot akkor azon megy 24/7. Lapin meg egyébként is midnegy mit csinálok mennek...ha lefekszem de még nem vagyok álmos akkor meg telón nézek valamit :D