40521
  • Djuree
    ehh, szar pakli. o_O
  • DarkHorSe
    1 manaert kapok 3/2tot szerintem elegge táp :D
  • DarkHorSe
    Uj paladin kartya a kiegben, most mar csak linkbe mert marha nagy : D
  • HunnernesKonge
    Végre Cairne
  • kabel15
    Szerintem nagyon jó lap, ha másra nem, lerakod valamivel megölöd és máris behúztad az ellenség 1 lényét. Lerak egy ragnarost, te a kövi körben 5 mamáért kirakod valahogy megölöd és máris tied ragnaros.
  • b4l4g3
    sylvanas mennyire számít jó legendarynak?
  • Nirz
    kösz az infót
  • b4l4g3
    European online services continue to be impacted by a series of widespread DDoS attacks towards certain service providers that result in high latency and disconnections. These disruption effects have been felt by a portion of our players, impacting their gaming experience. We continue to closely monitor the situation and would like to thank you again for your continued patience.
  • Nirz
    azt hittem hogy nálam a baj de ezek szerint megint a szerver..
    Szerencsére komolyabb baj nem történt,de elég csúnya laggolások voltak, pihentettem amig nem fixálják a legutolsó már elég lassú volt
  • b4l4g3
    Mifene!?
    Due to technical issues, players may experience latency or loss of connection. We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved.
  • kabel15
    sitisgaming-et szoktatok nézni?
  • Pio
    Jókis zoo heavy metában jól jönnek majd azok a 4 manás abusive sergeantok! :P
  • kabel15
    LOL :D
    Ezzel én is elfogok kezdeni szórakozni :D
    Asszem van is belőle 2db om. de 1 biztosan.
  • kabel15
    Top 3 card
  • SZUsszan
    Ó.

• Fletley9
    Gondoltam megyek már egy arénát

Szerintem többet mondanom se kell...
  • kabel15
    Ez egy sima youtube link :D Mármint behozza a youtube keresőt :D
  • SZUsszan
    Na bakker:

Mákos

Biztos megsemmisült a másik monitora...
  • DarkHorSe
    Szerintem nagyon jo, ha egynel tobb kek van benne az nalam mar jonak szamit :D Ebbe meg van 4, raadasul az egyik golden, amit szetszedhetsz ha csak nem akarsz vmi murloc decket csinalni.
  • Pio
    Ezek nem konkrét decket jelentenek, inkább amolyan archetípusokat, amiknek azonos jellemzői vannak és tipikusan ugyanabból a nagjából 35-40 lapból építkeznek.
    2242-es hozzászólásban írtam párról, annyiféle van, hogy talán jobb, ha mindig leírod, hogy melyiket nem tudod hova tenni és mi elmondjuk, melyik az.

Control warrior: abban a hozzászólásomban a legelső link, arról lehet felismerni, hogy eleinte armorozik és removalokkal tartja tisztán a terepet, esetleg acolyte of painre nyomja a cruel taskmasterét. A győzelmét lényegileg alexstrasza+gorehowl+grommash lapokra építi, ezekkel elkerülhetetlen, hogy kalkulálj, amikor ellene játszol. Amivel még be tud szopatni az a brawl, amiből tipikusan 1 szokott lenni náluk, tehát azt érdemes valahogy kicsalni.

Miracle rogue: onnan ismered fel, hogy a meccs elején kevésbé agresszív, megpróbál minél kevesebb lapot kijátszani. Lényegileg csak tisztán akarja tartani a terepet, hogy majd valamikor 5-10 mana között kitegyen egy gadgetzant és azzal addig pörgesse a kezében levő lapokat, amíg fel nem jön neki leeroy, shadowstep, cold blood, aztán ezekkel kivégez a következő körben. Ez a deck most annyiban módosult, hogy leeroy helyett malygos lett a kivégző lapja preparationökkel és bármilyen sebző spellel kombózva (mert alapból 10 manából malygos mellé csak 1 8at sebző sinister strike fér el).
  • kabel15
    Valaki aki jártas a témában leírhatná ezeket a kifejezéseket, amikkel a paklikat jellemzitek. Most PL a Miracle Rogue, Control Warrior, és hasonlók, mindig hallom ezeket de nem tudom mire érdemes figyelni. Nézem a stream eket és ott már 1-2 kör után tudják mivel állnak szembe. Nekem fogalmam sincs még a 8. körben sem.
  • dave9004
    hm ja, miracle rogue malygossal, streamerek fele is ezt próbálgatja.
  • b4l4g3
    Ez mennyire számít jó packnak?
  • b4l4g3
    na megint megbántam, hogy arenára kölötöttem, első meccsem defeat, természetesen neki bejött egy ragnaros.
  • Nirz
    jah mert counter a hunternek
  • b4l4g3
    én is ezt vettem észre, a roguek nagyon elszaporodtak
  • Nirz
    úgy tűnik a meta megint változott a zoo/hunter kezd eltűnni viszont majdnem minden második játék vagy druid vagy rogue...
  • DarkHorSe
    Naxxramas, amit eddig tudunk
  • kabel15
    -500 goldba zártam a hétvégét. Pénteken volt 970 aranyam most van 500kb. De csináltam a küldiket is. És nem érzem, hogy esett volna olyan lap aminek örültem volna. Talán 1-2. ÉS játszottam 6-7 arénát.
    Naxxos téma engem is érdekel. De remélem ha megvettem egy szárnyat akkor nem csak 1x mehetek be. Szóval nem próbálkozásonként kell fizetni remélem.
    Elvileg nyáron kerül be. Szóval még 1 hónapig arénázgatok. Aztán neki állok spórolni. 1 hónapig csak ranked meg gyakorló abból össze jön 1-2000 gold. Szerintem 1000 ből már lehet venni majd belépőt.
  • overflame
    a legnagyobb bajom most hogy nem tudom mikor jön naxx amiben ugye goldért vannak a szárnyak, úgyhogy most vagy gyüjtök g-t vagy veszem a paklikat, csak hát mindig úgy érzem hogy na most ebben tuti lesz legendary :D
  • kabel15
    Nekem is ez a gondom. Sitisgaming en is van egy Giant Lock. Az tetszik is mert vicces, csak nincs hozzá lapom. Pakli felét kéne craftolnom kb.
    Arénában meg szerencsétlen vagyok. Ha tudnám hozni stabilan a 6-7win-t annak örülnék. Csak legalább az ára jöjjön vissza.
  • DarkHorSe
    En kb eddig 100 paklit nyitottam, par haszontalan epic, 2 darab legendary,Onyxia (talan ez meg hasznalhato) meg King Krush, a kek kartyakat is craftolnom kellett szoval elegge szerencsetlennek erzem magam :D
  • overflame
    eddig olyan 150 paklit nyitottam és lett 1 alakirom :D kár hogy nem sámizok, mostanába kezd elfogyni a kedvem mikor nézem neten a buildeket és látom hogy a lapok fele meg sincs, legendarys meg főleg :D viszont csináltam 1 fun mage decket ami inkább megalázó mint jó mert mindig kilép az ellenfelem :D
  • kabel15
    Egy legendary-m van az is a DUDU. Még jó hogy csak lock és huntert játszok ha lehet. Bár most próbáltam egy mage arénát szerencsére jött a pyro. :D
    De megfigyeltem, hogy ha játszok egy 4-0 arénát utána tuti kikapok. Ránézek 4-0 áá mondom jól haladok, és utána behúzok 3 lose-t. Ez van mage el sámival hunterrel. Nekem ez ilyen lélektani határ, vagy nem tudom. Néha sikerül 8 győzelem, de eddig ez volt a max. És mostmár az aranyam si kezd fogyni. Van olyan 400-500 am. Ja meg toltam 2db 1 WIN es arénát is. Az volt a szép. Olyan idiota lapokat adott a gép. Biztos az én hibám is mert rosszul rakom össze a lapokat, meg játszani se tudok, de na :D
  • Pio
    Én eddig talán olyan 250 paklit nyithattam és elég mázlista voltam velük, szinte minden fontosabb legendary megvan és epicekből is csak olyanjaim nem nagyon vannak, mint twisting nether, far sight, bane of doom, a jobbak megvannak, némelyikből kettő is.
  • kabel15
    Én eddig nyitottam kb 100 paklit. És mondjuk 90% csak egy kék lapos, az is valami használhatatlan. Most sikerült nyitnom 2 epic es paklit az egyik ráadásul arany, a gond csak az hogy a 0/7 es 2 manáért köröm kezdetén minden lény meghal az asztalon.
  • dave9004
    10es rank óta csak zoo lock és mid hunter.
    rank 7-ig mentem ma sámánnal :)
  • Shep
    Hát igen, vannak a szarnak is fokozatai :)
  • DarkHorSe
    Mert az jobb amikor latod hogy epic, UUURISTEN biztos valami jo, aztan ilyen Twisting Nether fele szarokat kapsz :D
  • Zickler
    óóóó barátom. Ilyenből még rengeteg vár rád. Látod nem vagy még régi motoros :D