40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
b4l4g3 #2421 Legtöbbször én is ilyeneket nyitok, erre van a legnagyobb esély. -
Nirz #2420 golden jones xD -
Ez az én formám, nyitottam egy paklit és az hagyján ,hogy 1 darab kék lap volt benne a többi mind fehér de az egyikből még 2 is volt, ráadásul olyan osztályhoz amivel nem is játszom. -
b4l4g3 #2417 De nem csak az ellenség disconnectel, hanem én is. Valamit javítanak a szerveren vagy mi? túl van terhelve? -
Pio #2416 Nem számít, valami 1-2 perce van visszajönni, ha nem teszi meg, akkor megkapod a wint. -
b4l4g3 #2415 Ti mit szoktatok tenni, ha nyerésre álltok, már csak egy kör kell ég megnyeritek, erre fogja magát a kedves játék és disconnectel? -
Pio #2414 Reynad akcióban, nem véletlenül került bele a top5 plays of the weekbe és a funny&lucky momentsbe is.
7 perctől indul a móka.
-
Nirz #2413 nyáron -
b4l4g3 #2412 Nem tudjátok, hogy mikor lesz Adventure mod? -
Nirz #2411 Rank 6 jelenleg,aggro és zoo vegyesen.
Nézzük csak:
rank 10 körül rengeteg rogue és priest(lol) ls mage volt,a rogue nem probléma max akkor nyert ha nagyon jó handje volt,a priestek pedig ingyen győzelem,a mage is rusht nyomja mostanság ha nem sikerül akkor probál spellekel burnolni szerintem mage is erősen hand függő.
A ctrl warrior talán egyike a legegyszerűbbeknek nem képes lépést tartani erős nyomás gyakorlása esetén.
Sámán és paladin kihalt.
Rank 8 tól,csak 3 variáns létezik:
1,Zoo vagy aggro variáns: elég nehéz,tiszta szerencse az dönti el hogy kihúzott jobb lapokat.
2,Hunter úgy látom inkább midre tértek át de ez kedvezz rögtön arcra menni és olyan 60-70%
3,Druid a lehető legnehezebb ellenfél,könnyen lepuccolja a táblát és idegesítő módon tudja gyógyítani magát,illetve teli van tauntal. kb 20-30% a nyerési arány. -
Nirz #2410 zoo tényleg brutálisan hatékony tegnap váltottam rá és rank 13 ról,rank 9-nél álltam meg. -
Fletley9 #2409 Olyan volt már jupp -
hawkie22 #2408 A másik meg, hogy minden lejátszott meccs után kiírta, hogy a kapcsolata lejárt, indítsa újra a játékot. Nektek is volt már ilyen? -
hawkie22 #2407 Ez mekkora kibaszás. Nyertem sámánnal 3 meccset egymás után, jön ugye bónusz csillag. Uccsó meccsem egy lock ellen, megszakadt a net, nekem volt 16 HP-m, neki 5. Következö körben kinyírtam volna.
Visszakapcsolódott a meccsbe a net újracsatlakozása után, erre látom, hogy megy a kötél, lépni se volt idöm, ö jött és leütötte a 16 HP-m.
Ez milyen köcsögség már, hogy ha ledob a net vagy megszakad valahogy a kapcsolatod, akkor az ellenfél tovább léphet. Nem az lenne a fair, hogy ki kell várja a 60 secet vagy mennyi az újrakapcsolódási idö?
Kurvára felhúztam magam, mert így buktam a bónuszt, ráadásul rank15 helyett így most rank16-on állok és csak 2 csillaggal. Tudom, nem nagy a különbség rank15 és rank16 között, de akkor is ez kibaszás.
Fel is basztam magam, ma már biztos nem nyúlok ehhez a szarhoz. Pedig kezdtem megint megkedvelni hosszú kihagyás után. -
Nirz #2406 persze de a meta változik(új kártyák) az egyetlen ami sosem fog változni az a warlock life tapja,szerintem mindig top lesz mert ami müködővé teszi a warlockot sosem a kártyák hanem a végtelen draw. -
Azért a hunter is elég vicces. És elég jó a power je is. Én sorba kaptam ki huntertől arénában majd elkezdtem vele játszani és rájöttem mennyire OP. 2 manáért 2 sebzés az enemy nek. Lock nak is bitang jó. -
Nirz #2404 igen de főként a life tappal van problémám úgy értem hogy ha jönnek új lapok hunternak árthat de warlock mindig top tier lesz mert a laphúzás 2 életért és manáért hatalmas előny. -
Heal re csesszek el 1 kört? :/
Mondjuk a 6 heal es lénye elég jó.
De akkor is szörnyű nézni, hogy ő rakja le a tonnányi 2-3 as lapot én meg várok hogy végre le tudjak rakni valamit.
Sámi mondjuk tud tisztogatni mage is, palának is van swipe ja de az nem öl meg mindent.
Valamiért jobban bejön a ZOO meg a Hunter. Ha lesz időm megyek is egy hunter arénát. Mondjuk még mindig azon a szinten vagyok, hogy ráfizetéses az aréna, bár így olcsóbban jönnek ki a csomagok, de nem keresek arénánként 150+ aranyat :(. Pedig az lenne az igazi :D 7+ win rate :D -
Ezért van a Dudunál Innervate, a palánál meg heal. -
Nekem is van ilyen PC-n de nem sűrű.
Egyébként csak engem idegesít, hogy olyan pakliknál főleg dudu és palánál fordúl elő, ahol nagyobb lapok vannak olyan 50% ban mondjuk 4-5 manásak.
Szóval, hogy olyat húzok az elején főleg? Nem is ezzel lenne a gond. De mire eljutok odáig, hogy le tudjam rakni a lapokat már jókora asztal előnyben vannak, -
Negritis #2400 én mondjuk pcn tolom -
nálam is van, tiszta lag az egész. sőt nálam random kidobál ipadon... -
Negritis #2398 az lenne a kérdésem, hogy az elmúlt 3-4 napban kezdte azt csinálni az end turn gombom h randomra magától beakad és úgy jelzi hogy rá kéne kattintani, mikor már az ellenfelem jön
alapvetően tudom hogy nem én vagyok, és azon kívül hogy zavavaró más gond nincs, csak azért kérdem hogy nálam van-e, vagy más is tapasztalja -
Nekem sikerült a ZOO val is kikapni.
Ott is van, hogy rosszul jönnek a lapok. -
azért a hunter beast rushhal elég jó eséllyel veszi fel a versenyt vele. -
Nirz #2395 A zoo broken,csak egy másik zoo decknek van reális esélye ellene...A warlock kb a végtelenségig tudja nyomni őket mindössze 2 health árán...lol. -
Bocs, hülye vagyok black knight akart lenni. :) -
Igen... Blackwing alatt Deathwing-et értettem :D
-
Na úgy látom megint leállás van, nem talál senkit, meg a paklibontásnál is kidobott. -
WagnerUr #2391 Vagy Deathwingre? -
Onyxiára gondolsz? Vagy Blackwingre? -
ez a hunter félelmetes. pár napja játszok de szinte csak nyerek vele. mi lesz ha még nézek nyerő deckeket is vele?:D -
ez a black dragon legendary jó lap? most lett egy 100 goldos pakliból.
bezzeg vettem 2 paklit igazi pénzért, abban "csak" 2 lila volt... -
Ja, nekem is benne van, kár ,hogy csak 1 van belőle nekem. -
SZUsszan #2386 Mágus dekken kívül előszeretettel tartogatok egy hungry crabot a murlockok ellen minden paklimban. Ha más nem, egy 1/2-es minion 1 manáért sem szar.
-
Nirz #2385 Igen abban az esetben viszont brutálisan hatékonyak,szokás a kezdőket farmolni rank 20 ban murlockkal. -
Jó mondjuk az igaz, hogy ha jobban jönnek a lapok és a flamestrike-ot felhúzom akkor vége lett volna de mivel nem jött, ezért 2 kör alatt szétkapott. -
Jó de hát én vagy 2 hete játszok, nekem nincsenek hú de jó lapjaim, legendary-t is csak az arénában "fogtam a kezemben". -
Nirz #2382 Hát jelenlegi metában nem vmi erősek pedig már. -
Na megvolt az első találkozásom egy murlocokra épülő paklival, hát gusztustalan, mást nem tudok rá mondani.