40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Wootan #2340 Árulja már el valaki, hogy az olyan emberkék, akiknek a fél paklija epic+legendary, miért casualban vergődnek. És én a kis átlag paklimmal miért őket kapom feszt ellenfélnek? Komolyan érdekelne, hogy mit ért a játék méltó ellenfélen. -
Nirz #2339 Valóban a handlock teljesen eltűnt,mondjuk én nem csodálkozom hiszen az óriásoknak nincs helyük a jelenlegi metában egész egyszerűen nem éri meg feláldozni életerőt,hiszen semmi azonnali előnyt nem biztosítanak mire lelehet őket hívni...Az endgame jaraxus terén is gyengélkedik ,egész egyszerűen túl lassú, és ha már nulla közelében is állt a warlock nem menti meg a végtől az ellenfélnek van egy köre legalább hogy lehozza 15 ről amit nem nehéz.....Nem életképes elméletben sem.
-
Pio #2338 Rank4en se fog érdemben változni a helyzet, talán csak annyi, hogy a ctrl warrior sokkal ritkább.
Ami számomra teljesen meglepő, hogy handlock egyáltalán nincs, pár napja még ha jött egy lock, akkor ki kellett várni 1-2 kört, mire kiderült, hogy micsoda, mára ez már a múlté.
Viszont újra kezd divatba jönni a tempo rogue és az aggro mage, talán azért, mert meg tudják fogni a zoo-t, nem tudom, nincs tapasztalatom velük.
Ctrl warriort azért nem szeretem, mert ha összefutsz egy másik ctrl warriorral, akkor az egy 45 perces kínszenvedés, amit az dönt el, hogy kinek jön be a ragnaros rng. Amúgy nagyon élvezetes, de emiatt nagyon ritkán veszem már elő, most is épp azért játszok vele megint, mert nem igazán van más warrior. Persze Murphynek megfelelve csakazértis pont összedobott egy ilyennel, akiről 45 perc után derült ki, hogy teljesen szokatlan módon 2 facelesst futtat és az a +2 ragna el is döntötte a meccset az ő javára. -
Nirz #2337 na igen 10-es felé közeledve már nem is nagyon látok mást csak zoo warlockot kb 50% ) a maradék az előbb említett ctrl warrior vagy UtH hunter ,illetve végül a druid ez a három együtt kb 40%
A maradék 10% ban mage,shaman.
Paladint-Pristet eddig kb összesen 4szer láttam.
Rogue még mindig nem volt példa 0(!)
-
Pio #2336 Öhh, honnan fogtam meg zoo lock ellen... :)
[IMG][/IMG] -
#2335 Ellenfel polosaty :P -
#2334 :D én most futok bele 5-6 sámánba és egyszerűen csak azzal nyertek h ligh strikeban mindig bemákolták a 50%-ot, én meg nem :D -
#2333 3 aréna sorba 1-1-1 win. Asszem abba kéne hagyni mára. -
Pio #2332 Itt például a 2. jelenetben egy laza 27-es OTK-t levág a rogue, persze mégis elrontja, mert nem tartja be az alapszabályt: ha lethalod van, ne kezdj arcozni, csak hajtsd végre és örülj magadnak. :)
-
#2331 én se vagyok nagy arénás. Sámán constructed<- nem lehet megunni -
#2330 én most mentem 8 win hunterrel. És az első bukóm is úgy volt hogy mage le szedett. De kövi körben én végeztem volba ki. Az utolsó meccsen meg fordítani tudtam. Warriornál 6/1 es fegyver lent az asztalon egy 4/2 es lény és van 12HP-m. Erre meg lerak egy 4/2 es chargot :/ Pedig neki is csak 2 HP ja volt kövi körben döglött volna a hero power től vagy a lent lévő 4 lényem egyikétől :/ -
#2329 Na én nem arénázok többet, annyira igazságtalan ,hogy én a sok szarból válogathatok az ellen meg ontja a jobbnál jobb lapokat, túlságosan nagy a szerencsefaktor. -
Pio #2328 Én ezzel nem igazán értek egyet, persze nem vagyok még legend.
Én úgy látom, hogy a miracle rogue-ban elég erős szerepet játszik a szerencse és inkább ezért nem népszerű, semmint azért, mert kiemelkedően nagy skill kéne hozzá mondjuk egy token druidhoz vagy egy control warriorhoz képest. Inkább csak látványos, hogy 1 körben 10 lapot is kijátszik néha.
Ezen felül a miracle rogue-nak vannak OTK-szerű kombói (leroy+shadowstep+cold blood, gadgetzan, dupla cold blood, conceal és társai), amik levédhetetlenek és ami miatt szerintem ha még valaha változtatnak kártyákon, akkor variálni fognak rajta (stealth nem véd a silence ellen, esetleg csak a spellek ellen véd, esetleg a többi class is kap majd deadly shot szerű képességet stealthes nagyHPs lények ellen).
Hogy mennyire kézfüggő azt az is mutatja, hogy miracle rogue ellen vagy nagyon csúnyán kikap az ember, de úgy, hogy köze sincs a meccshez, egyszercsak turn7ben kap a semmiből 20at az arcába vagy úgy elveri, hogy nem is érti, hogy lehet az illető rank20nál előrébb. Én legalábbis mindig így járok velük, szoros meccsem miracle rogue ellen csak nagyon ritkán szokott lenni. -
#2327 valahogy én is így gondoltam.
a késői cél a handlock, de ahhoz még kell több epic meg legend kártya :D
Leeroy lett most a nyerő. -
Pio #2326 Cairne nem igazán jó sámánnak, mert ő amúgy is sok lényt tud tartani az asztalon a class abilitynek hála.
Leeroy, Al'akir Rajtad múlik, mindkettő nagyon jól tud jönni. Ha Leeroyt teszel a deckbe, akkor tegyél mindenképp 1 windfuryt is. Én Al'akirt annyiból jobban szeretem, hogy nem csak finisherként használható.
Ugyanakkor Leeroyt egy csomó más pakliban is használni tudod majd, szóval én inkább őt craftolnám le. -
Nirz #2325 Hát akkor minden tiszteletem az övék a kolento féle miracle roguet nézve szerintem a leginkább skill igényes deck...Vagyis ha egy kezdő kezébe adnánk egyet a legend képesek közül biztosan a rogue lenne a legalacsony nyerési aránnyal,úgy nézem nagyon előre kell gondolni meg meggondolni minden lépést,szinte félelmetes.. -
#2324 na nekem meg kigyűlt megint legendary craftra a dust.
Rag, Jaraxx, Thalnos, Sylvanas, Ysera van.
szerintetek melyik lehetne legideálisabb, főleg sámánnak.
leeroy, cairne, al akir közül. v más ötlet? :) -
Pio #2323 A miracle rogue nagyon is életképes, sokan lettek legendek ebben a szezonban csak azzal. Sajnos másfajta rogue most tényleg nem igazán effektív, de azért el lehet boldogulni vele.
2 streamer is van, akik szinte mindig rugóznak és legendek, az egyik Forsen, a másik neve nem jut szembe. -
Nirz #2322 jah akkor azért látok annyi control warriort kb ugyanazzal a deckkel amit linkeltél.
Ami érdekes hogy játszottam olyan 100 körül de roguel egyetlen egyszer sem(!) futottam össze,vszinűleg a legéletképtelenebb class a priest mellett. -
Pio #2321 Többé-kevésbé igen, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nincs igazán counter deckje, minden ellen hozni lehet vele az 50% körüli winrate-et, míg minden más erős paklinak van Achilles-sarka. -
Pio #2320 Zoo-hoz is kell tudni játszani, de messze nem igényel annyi gondolkodást és számolgatást, mint más deckek. Alapvetés, hogy mivel körönte általában 2 lényt kinyomsz vele, ezért érdemes board controlra menni, kivéve talán, ha nem lenne előnyös az adott trade a számodra vagy ha argussal kipakoltál tauntokat.
Számolni kell az ellen class aoe-ivel és próbálni lapot tartani a kézben, hogy ha azok elmennek akkor is el tudd árasztani a boardot a következő körre.
Nagy vonalakban ennyi, túl sok matekot és tervezést tényleg nem igényel, de ész nélkül ugyan úgy veszít vele az ember, mint bármi mással. -
#2319 Miért akarnád te Cenariust betörni? -
Nirz #2318 Ha jól értem akkor a control warrior deck pillanatnyilag a legerősebb nem? -
#2317 a hivatalos az ez
mert mindenki vagyis a 90% ezt a srácot majmolta vele, azóta tovább cifrázta legendarykkal.
Trump is épít egy hasonlót "F2P" alapon, este lvl2-es volt már vele. -
#2316 Sziasztok!
Ez a "hivatalos" ZOO dack?
zoo
És hogyan érdemes megjátszani?
És érdemes betörni 400 dust ért a druid legendary kártyát?
Vagy jó lehet még valamire alapon meghagyni? -
#2315 Ellenfel, Qkucska :) -
Pio #2314 Talán az eddigi legjobb Funny and lucky moments, a 3. és a 4. nagyon epic. Vagyis a 4. inkább legendary. :)
-
Nirz #2313 amúgy majdnem mindenki fullos extrás paklival nyomja (2-3 legendary nem ritkán figyel be)tök mindegy hogy most normálról vagy rankedről legyen szó....casualban azért persze van kivétel de rankedben az első 5 rankon kivül kihalt rengeteg a legendary user -
#2312 ha a free sámánnal volt, akkor a US -
Murmur #2311 EU vagy US szerver? -
#2310 :D
-
#2309 Még legendary szinten is biztos és értékes alapkártyák vannak többségben.
Próbálj ki egy arénát és rájössz.
Elsőnek nézz utána, hogy mik a jobb lapok. Mage-et tudom ajánlani, mivel ott elég direkt hatásaik vannak a kártyáknak, kevésbé kell a kombókra építeni. -
SZUsszan #2308 Tegnap elvertem 9 kör alatt hunterrel, (a deckben egy darab epic van, az éhes rák, a többi mind common és alap.) egy olyan druidát, aki a 9 kör alatt 4 legendaryt rakott ki.
Szóval kizárólag a ritka és drága lapok nem nyerik meg mindig, de tény, hogy sokkal jobb lapok mint a hasonló manaköltségű common lapok. -
#2307 Szintednek megfelelő ellenfelet ad mindig. Hazonos win rate el rendelkezőt. Szóval lehetséges, hogy azért nehezebbek az ellenfelek és azért bánsz el velük nehezen. De gyakorlás és menni fog. Ha csak nagy lényeket kapsz akkor lehet rosszul van össze rakva a paklid. Mondjuk én alapvetően kis mana igényű lapokkal játszok pont ezért. -
Pongyi #2306 Hali. Az h van h eleinte sorra nyertem a meccseket, de amióta kicsit fejlettebb lettem csak bukok?? Olyan paklikkal rak össze h esélyem sincs. Nem költök rá pénzt, vagyis csak a napi eventekért kapott aranyból tudok kártyákat venni. Még a jónak hitt paklimat is a legidiótább módon adja a kezembe, elején a nagyokat, a végére meg a 1-3-eseket. -
Pio #2305 Hearthstone ipad trailer, 2014:
Bang! official videogame trailer, 2010:
-
Pio #2304 Most érdemes akkor arénázni, sok lesz a kezdő. :) -
#2303 Szezon vegen kapod, ha a rank 20 felett vagy. Legendet asszem egybol megkapod. -
hawkie22 #2302 En ma letoltottem iPadre, rogton az elso meccset meg is nyertem, saman vs. hunter. :D En voltam a saman. Nem tudom, mi volt vele, de gyakorlatilag nem tudott tartosan megtartani minion az asztalon, mert amint lerakta, mar szedtem is le.
Igaz, meg csak rank24-en vagyok, most kezdtem el, nem jatszottam mar kb. 2 honapja a jatekkal.
Amugy a kartya-hatlapokat hogyan kapod? Ha vege a seasonnak vagy season kozben is az elert eredmenyektol fuggoen? -
#2301 Lesz droidra is persze, es van crossplay. Volt ilyen barat felveteli bug regebben, hiaba vettel fel valakit nem kaptam meg a felkerest. Nemtudom hogy javitottak-e azota. Mellesleg ha letoltod ipadra, kapsz egy free kartya packot.