Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kripp éppen jade gólemezik

csak az nem veri meg aki nem akarja
dave9004
Gáz. És sokan buknak majd
Mephike
Csak vicceltem, olvastam, hogy mi a helyzet, természetesen eszemben sincs nyitni, köszi azért a figyelmeztetést!
Amúgy Blizzék tökéletesen megcáfolták, amit írtam pár sorral lejebb, ott a bazi nagy bug, nem kéne az EU-n élesbe tenni az új patchet, de ők f***a gyerekek és megteszik. Respect! <#wilting>
(Kell gyorsan a több talicskára való pénz...)
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.12.01. 19:46:32

dave9004
"I opened 250 cards an have 50 cards and 200 disenchants."
dave9004
Nyitással várj amíg nem fixálják a bugot
dave9004
Mire ezt kijavítják? Legalább egy napot késik eun mint tgt sztem
Mephike
Még két óra és hazaérek. Összerakom a kedvenc "kifosom az egy manás lényeket, amiket már előtte szétbuffoltam a kezemben"pala deckem, és legend szintig meg se állok, csodás program lesz 😊

Szerintem is, ultragáz de próbálok nem ragelni. Ellenben ha éjfélkor neem indul tökéltesen az EU akkor fogok. (tuti bugos lesz)
dave9004
Azért ez egy masszív fail. Rosszabb mint az általános megszokott hiba ilyenkor.
Hagyd, van akinek ez nyilvánvaló, mások meg bármit mondasz sem hiszik el. A lényeg - álljon vissza minden az alap és megszokott kalkulált értékre éjfélig. Vagy játsszák el ugyanezt, de Golden Legendarykkal 😄dddd
dave9004
Sztem ne nyissatok amíg nem fixálják a dropratet, mert nagyon át lesztek verve ha 90% fölött csak azokat kaptok
TBTPumpa
Nax out! <#hehe>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.01. 19:23:09

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dave9004
Méghogy nem lehet basztatni a droprateket 😄
Amaz már tesztelget

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TBTPumpa
lol

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

A hír igaz, szánalom az egész amúgy. Már ott tartunk, hogy nemhogy késnek valszeg, majd parázni is kell...
Mephike
Oks, ezen röhögök most 😊
"Dear NA, thanks for the beta testing.

Sincerely,
EU"

Kaptam egy dc-t meccs közben és nem enged vissza, főmenüben shop closed felirat, lehet most élsesítik?

Hát mégsem, már beenged, de semmi változás. :S
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2016.12.01. 19:06:12

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

dave9004
Mephike
A tippek szerint nálunk valamikor a hajnali órákban várható az új kieg.
A késés oka pedig gyanítom az, hogy ha élesbe teszik a játékot, akkor az amicsi szervereken ha gond van ott helyben tudják kezelni, ha minden ok, és nem bukik ki óriási galiba, akkor elindítják az EU servereken is a frissítést. Ha meg gond van, akkor nálunk addig nem teszik élesbe a játékot, amíg az amcsi szerevereken azt el nem hárítják.

Devv
Remélem ma este még beesik...
Nem órák telnek el gondolom nálunk holnap ilyenkor fog jönni, de ne legyen igazam.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Darthmushroom
vicc... nem értem miért nem lehet mindegyik szerveren egyszerre aktiválni. oké ha nem teljesen egyszerre történik, de ne órák teljenek el

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

én biztos hogy csinálok egy reno-inspire-shadowform decket az új priest legenddel, vagyis már van, de valahogy megpróbálom újragondolni pár új lappal

aztán a reno mage-emet is kipróbálom kazakussal
Néztem én is. Meg egész twitchen most a hs a legnézettebb első helyen van jóformán egész nap.

Kripp 80K viewer o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem tudom van-e még egy online játék ahol a frissítés külön érkezik NA-ra, EU-ra és Asia-ra egymás után
Devv
Ja, bontják már a végtelen pakkokat.
Darthmushroom
Na kint a kieg.

dave9004
Minden packos kiegnél beszarik az egész.
Azért nem mind1, hogy egy wow-nak ugrik neki több millió játékos vagy egy kártyás játéknak, szerintem nem lesz probléma.
Közben már nézegetem hearthpwn-en az új deckeket, nektek már megvan az első deck amit megcsináltok?

JethroHUN
nekem is cenarius volt welcome budleban. nagyon népszerű akkor

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mephike
Szerintem amikor egyszerre több millió játékos nekiugrik az új tartalomnak, akkor nincs az a login szerver, ami ne feküdjön ki.

dave9004
Vicces azért h 2016ban nem írnak pontos időt kiegre, mert annyira nem képesek h rááldozzanak a milliárdokból szerverekre.
dave9004
az a lényeg h megszívtam.
Devv
Én meg de örültem volna Cenarius-nak, de sajna Alakirt kaptam. 😊
Mephike
Ne törd, mert choose one-os kártya. Nálam néha bekerül a token deckembe.

Darthmushroom
a lényeg az h szerinte 1-2 óra és elérhető lesz a kieg.

dave9004
Kripp 1000+-t nyit majd ha online lesz a cucc. Jó lett volna nézni, de szabadnapon is mennem kell éjszakázni...
DasIsFuck
Arra biztos jó lesz nekem, hogy berakjam a 9-es slotba, mert oda csak a krakenem meg c'thunom van😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Soha ne is disenchantold. Elég jó lap, biztos jó lesz még.
Nekem is cenarius volt a welcome pack-ba. Beast druidok az elején használták, most nem jó semmire, de még nem disenchantoltam.

DasIsFuck
Vettem ilyen welcome packet.
A druidás kentúr volt benne, reménykedtem, hátha kapok valami raganors,tirion szintű dolgot😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Barcraft 2 😊

JethroHUN
hearthstone esport lul

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

mondjuk akkor már lehetne pesten vmi esport kocsmában is 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Itteni sg-s 😄
pesten? 😄 vagy hogy helyi?
amúgy akár simán

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

amikor egy 15 éves jobb, mint te valaha is leszel o0

Szeretnétek majd kieg megjelenés után egy kisebb helyi bajnokságot?