40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Amúgy az engem nem zavar, hogy egyes classic lapok átkerülnek wildba (csak Sylvanas :)), elég tróger lap mindegyik nem fognak hiányozni, sőt ezeket már hamarabb is megléphették volna, de úgy tűnik ők is rájöttek ,hogy az az út amin eddig jártak már kezdett egyre keskenyebb lenni, így le kell róla térni. Ja, és ugyanezen elv alapján Reno meg átkerülhet classicba, legalábbis egy időre és mindenki másik nagy siráma is megoldódna egyből.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.16. 22:34:03 -
Most így pár óra után már kicsit örülök, a végén még játszható lesz. :D -
Madi92 #36548 Hát én sem értem most a sírást. Jó, félig mégis. Az oké, hogy nem azzal foglalkoztak, ami a legnagyobb baj. Az aggro. De ha ettől eltekintünk, akkor teljesen érthető, hogy miért veszik ki a ragot és szilvit. Nagy N'zoth Jancsi vagyok, de nem ejtek könnyeket emiatt. -
Ezzel totál egyet értek, és bizony remélem, hogy a pokolban ezért bérelt helye lesz BB-nek, mert ez a legfőképpen rajta múlott.
Bízom benne, hogy a rengeteg fórumon kapott oltás (ezt ők visszajelzésnek hívják) után kaptak valami fejmosást végre, és talán tényleg elkezdik egyenesbe tenni a játékot. Rengeteg dolguk van, a jövőre nézve. Viszont az is biztos, hogy több változás és módosítás fog jönni most, mint az elmúlt 1-1,5 évben összesen jött. -
Zozo0122 #36546 Nekem rohadtul tetszenek a változtatások.
Minden kirotáló lapot legyártok goldenben, és szépen begyűjtöm értük a dustot. Ezt eldöntöttem, dust van rá. Maievet könnyű lesz megszerezni, amúgy is írtuk sokszor, hogy tuti hamarosan megkapjuk.
-
"Végre megtörténik amit vártatok, reagálnak a metára, elkezdenek variálni, és talán végre a teljes játékot figyelembe veszik és nem csak az új lapokra összpontosítanak"
Mindenféle offense nélkül: 3 év után csak összejön. :DD -
Icegrind #36544 A lényeg,hogy szelektíven olvasol. Úgy kezdtem,hogy winstreakek nélkül. Aki akarja nyugodtan kiszámolhatja úgy is hogy beleveszi a képletbe,de nekem semmi kedvem nem volt vesződni vele.
Amúgy PO-n és Ice lancen kívül a többivel egyet értek.
Matte kérlek tervezz egy 8 dropot ami nem mocsok OP, viszont ragnát letaszítaná a trónjáról. Ők nem tudnak, ezért kell mennie. -
Hm, azért mert én nem csak negatív megjegyzéseket írok, akkor már Brodehoz kell hasonlítanod engem? Azért mert én egyet értek pár döntésükkel és nem csak azt szajkózom, hogy xar a játék? Érdekes, ha nem gond én nem mennék bele ebbe a fajta ragasszunk a másikra vicces nevet játékba, meghagynám ezt neked...
Nem tudom mennyi tapasztalatod van, kártya területén, nem is érdekel, de úgy érzem, hogy kb 20 év kártyázás után, több nagy versennyel a hátam mögött lehet másképp látom a dolgokat, mint Te. Nem jobban, nem rosszabbul, csak máshogy. Ha ez gondot okoz, keress meg priviben, ott meg tudjuk beszélni. -
De miért pont Sylvanast? -
külön adventure nem lesz, de lesz hasonló sztori mód a kiegekkel ahol a gép ellen játszol. -
Matte #36540 te vagy az Mr Brode? :D
Ragálnak a metára? Facepirate meg shámánka ellen ezek a változások mégis hol nyernek értelmet?
Nem Ragnarost kellene kivenni, hanem értelmes lapokat tervezni. Power Overhelming nagyon fog fájni warlocknak, nem a kombó miatt, mivel alapból nem lesz ilyen kombó lévén emperor kiesik. Így viszont egy (két) durva remove is eltűnik lock deckekből (hacsak ki nem találtak valami baromi elméset, lock deckkel nem nagyon fogunk találkozni idén, se reno, se kombó, se overhelming).
A conceal távozását ~megértem, az nagyjából egy kivédhetetlen kombót generált, a többi bullshit, csak le akarják tuszkolni az ostoba lapjaikat a gémerek torkán.
Btw jól látom, hogy idén nem lesz adventure, csak 3 kieg ~400 kártyával? Free to play mi? -
Valami elfes cucc lesz, mert akkor tájt érkezik Maiev hősként (persze nyerni kell érte 10 meccset). -
Ez így teljesen korrekt, meg is vagyok lepődve, hogy ezt így meglépték.
"So instead, we're just going to give you the dust, and you can keep the cards!
Up to the maximum number of cards you could put in a deck, we will give you the full dust value of any cards you have that are being added to the Hall of Fame set. " -
Hm hm,lesz itt változás bőven. Az azure draket már ezer éve nerfelni kellett volna, teljesen megértem, hogy szabadulni akarnak tőle. Ragnaros dettó érthető, hogy lekerül a pályáról, jelenleg ő a mister big random, nincs utálatosabb dolog, amikor téged talál el és öl meg úgy, hogy közben lent van 2-3 vagy több lényed. Úgy érzem az ő távozásával több helyet kap ismételten a skill alapú játék, nem pedig a random faktor.
Ami furcsa döntés (értem én, hogy túl gyakran használjuk 6 dropnak) az Szilvike száműzése. Főleg mert ez a lap az észjátékot támogatja, tudni kell, hogy mikor teszed ki, az eltávolításán is agyalni kell néha, hogy miképpen éri meg.
A power overwhelming és a conceal távozása meggyengít két kombó decket, nem lesz olyan erős a Leeroy + power overwhelming + faceless kombó és megszűnik a felbuffolom, de elrejtem Edwint, hogy a köv körben szétcsapjam a fejedet típusú rugó deckek. Ezt én sajnálom.
Az ice lance értem, hogy miért megy ki, de talán maradhatott volna. Lehet rengeteg fagyis varázslat fog jönni?
Végre megtörténik amit vártatok, reagálnak a metára, elkezdenek variálni, és talán végre a teljes játékot figyelembe veszik és nem csak az új lapokra összpontosítanak. Ami viszont gond, hogy a classic lapok ez által a classic csomag veszít a jelentőségéből. Kevésbé fogunk örülni neki, hiszen 2 nagyon erős legendás kikerül majd. Lehet itt az idő, hogy a classic boosterek ára lemenjen 75-80 goldra?
A másik fájó pont, hogy ezzel most bukni fogok egy halom port, mert biztos nem fogom se Ragot, se Szilvit betörni, hiszen brawlban továbbra is jók lesznek. (Elolvastam a cikket, de felületesen, ez így tárgytalan, amit írtam.)
Na meg lehet idővel már tényleg el kell kezdjek azon gondolkodni, hogy wildba csináljak meg egy hónapot? :)
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.02.16. 20:37:20 -
Matte #36536 thalnost én se bocsátottam volna meg, sylvanas/rag helyett pedig simán aukciósnak kellett volna takarodnia.
Btw felületesen futottam végig, de aggro deckekkel mi lesz, arról mintha nem szült volna a szófosás. -
Ha az aukcióst/thalnost is átrakták volna akkor ennyi volt. Ezt az Azure Drake hiányt megpróbálom lenyelni és megvárom a döntésig a következő kieget. Concealt meg amúgyse használok. -
Matte #36534 édes istenem. ilyen amikor egy retardált pizzásfiú a vezető designer. Vicces, vicces, csak szar lesz a végeredmény. -
Madi92 #36533 Ezt nem teljesen értem. Azt írják, hogy anélkül kapom meg a full dust értékét a kártyának, hogy le kéne bontanom.
De ha én mégis le akarom bontani majd ragnarost, akkor kapok még +400 dustot? -
Negritis #36532 hát, 99% h dobom a gamet végleg -
Renegade #36531 meeeeh, nem tudom miért kell piszkálni a standard lapokat :( -
Malarki #36530 A Year of Mammoth Proportions!
-
Renegade #36529 szerintem egy próbát megér
én új játékmodokat hiányolok, a kocsmához hasonló lazább bohóckodásokat, pl csak nőnemű karakterekből rakhass össze paklikat, vagy látható arcszőrzetű lények. -
Renegade #36528 8:50-től :)
-
Nem kell ahhoz 1-1, hogy ugyanott maradj elég ha csak pont nincs win streaked ami nem elképzelhetetlen. -
Tegnap volt egy elég vicces pillanatom, szakadtam...
Ellenfél Jade Druid, 8hp még a hősének és tele volt pakolva a boardja, 2 taunt cucc és egy rakás Jade Golem, + Aya stb...ledobtam Ragnarost és hát hova ment a random kör végi random 8 dmg? :)
Röfögött a disznó rendesen... -
anadrex #36525 50% win rate-el nem maradsz ugyanott. winstreak van, lose streak viszont nincs. Az pedig esélytelen, hogy 1 win 1 lose váltakozásával nyomd le a 100 meccset.
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.02.16. 13:01:50 -
Icegrind #36524 BB remek teóriája: "Mi lenne, ha Ranked módban bónusz csillagok járnának azért, ha a legrosszabb class-szal sikerül nyerned?"
Ismét egy csodás ötlet. Nem tudom milyen a legrosszabb class winrateje, de biztos nem 40% alatti.
Winstreakek nélkül egy 50%-os paklival ugyan ott maradsz 100meccs után is így. A 40%-os classal pedig 40win+80 csillag, 60lose +60 csillag, tehát +20csillaggal zársz sokkal rosszabb win rate mellett. Ez változatosabbá tenné a metát, illetve még jobban kiszúrna a kezdőkkel. Aki teheti az a leggyengébb classal játszana és így megugorna annak a száma, Viszont mivel jóval több lenne a mirror ezért megugorna a win rateje és máris változna a leggyengébb class kiléte. Ha havonta frissítenék, hogy miért kapsz bonusz csillagot akkor 1hónapig minden 2. ellenfél paladin vagy hunter lenne jelenleg. Ha naponta akkor pedig hááát játszak ma,ma csak hunterek vannak, talán majd holnap. Ma meg only priest. Így változatos lenne a meta, de milyen idegesítő a jelenlegi 30% fölötti saman használat és milyen lehet az 50% fölötti napi class használat...
Mindenesetre ismét bebizonyította, hogy jobban járna mindenki ha visszamenne pizzafutárnak. -
Zozo0122 #36523 Én is így gondoltam. Most viszont úgy vagyok vele, hogy mindkettővel keveset játszok. Nem tudom és nem is akarom teljesen ignorálni a Legends-et se, annyira igényes és élvezetes. Az elmúlt napokban remek meccseim voltak, és egy játékos sem volt, aki BM-elt volna. Legendsben (még) nem automatikus BM az emoteolás, inkább dícséretre használják. Vagy imádkozásra, mert ugye van olyan is, pl. Fortune favor me stb :D -
Ötlet:
Drasztikusan megváltosztatják az adventurök felépítését.
1 szezon 1 hónap helyett kb 3 hónapot takarna, ennyi időközönként jönnének az expansionök, az adventure a 3 hónapos szezon alatt két részletbe.
Ebben az esetben csak elég mennyiségű constructed playable lapot kellene kitermelniük és nem lenne baj, hogy beállna a meta huzamosabb ideig. -
Renegade #36521 ezt most miért csinálod? nincsen nekem arra időm, hogy visszacsábuljak. :) -
Zozo0122 #36520 A Legendsben kb. ez megy. 1-2 havonta balance patch és minden szezon végén jön 1 új lap. -
A heti/havi balance biztos túl sűrű lenne, arról nem beszélve, hogy egy profi játékos a maga pár deckjével hetekig készül egy meccsre, és tuti behalna a gyönyörbe, ha készülés közben teljesen új meta jönne. Még akkor is ha azért profi, hogy képes legyen reagálni az új közegre.
Nem tudom, hogy mennyi lenne a kellően gyors reagálási idő. Talán 2-3 hónap? Passz, az tuti, hogy a mostani reakcióidő túl lassú, az 1 hónap meg túl gyakori lenne. -
Renegade #36518 félek is, hogy majd tele lesz midrange shamannal a meta, sokkal jobb így, hogy két naponta csak egyszer kell mirrort játszanom. :) -
Renegade #36517 bizony, jó kis deck az. Kíváncsi vagyok, hogyan fog muzsikálni R5 alatt, szóval nem megállni :) -
Szerintem a havi rendszerességű patch úgy működhetne, ha a hónap végén az épp aktuális metához igazodva hoznánank be 1-2 lapot a classoknak, amivel mindig felrázhatnák egy kicsit a metát a következő szezonra, amíg jön a kövi kiegészítő vagy adventure.
Nyilván ide, ha minden kötél szakad beférne 1-2 nerf/buff, de ez az amit szerintem minden áron kerülniük kellene. -
Negritis #36515 sztem se a pyro se az mc nem baj h 10 manás
sőt MC lehetne 11 is :D -
Negritis #36514 -
anadrex #36513 Esetleg régebbi már értelmetlen nerfeket újragondolhatnának. 10 costos pyro. 10 costos mindcontrol. használhatatlanul szar starving buzzard. -
Negritis #36512 azért az hogy online az egész adhatna a fejlesztők kezébe egy olyan fegyvert hogy jöhetne balance patch mondjuk 3 havonta
nyilván havi rendszereség sztem is sok lenne, de az évi 1 viszont kevés
valamint nem csak nerfelni kéne hanem bizony lehetne néha buffolni is, de az ugye fel se merül
amúgy engem alapvetően nem zavarnak a töltelékek -
"Az a ostobaság, amit páran írnak, hogy "bizonyos lapok így-vagy úgy hogy kerülhettek kiadásra, nem érezték, hogy ez mennyire erős?" egyszerűen felfoghatatlan, főleg ha hozzáteszem, hogy ugyaninnen jön a "minek ennyi gyenge/vacak lap egy kiegbe, minek ennyi töltelék?""
A nagyrészük ezeknek tipikusan valami mmo/egyéb multi orientáltú játékból jőve nem érti, hogy a hs ccg-ben miért nem úgy működnek a fejlesztői dolgok, mint egy karakter orientáltú aréna multiban.
Szerintem a gyűjtögetős kártyajáték fogalmak elég jól lefedik, hogy miért hülyeség balance patchelni havonta a játékot és hogy miért elkerülhetetlenek a töltelék és op lapok.